Нещо за жени - целулит и бричове

05.04.05
14:15

Здравейте!Аз съм жена, на 34г.От 6 м ходя на фитнес 3-4 ръти седмично, като тренирам краката 3 пъти, корема 3-4 пъти, горната част на тялото 2 пъти, кардиото ми е 3 пъти по 30 мин.162 см на 51 кг съм,обиколките са гръдна 85 талия 65, ханш 95.Храня се в Зоната.Но нямам кой знае какъв ефект, осовено по отношение на целулита и бричовете.Може ли да помогнете и вярно ли е, че клековете водят до увисване на дупето?

05.04.05
14:26

За клековете - точно обратното е ;)

05.04.05
15:04

мерси, почвам и да клякам :lol:

08.02.08
19:53

е това ли е само? клекове? нещо друго?

08.02.08
19:54

и клековете са за дупето? ами за гадните бричове? и дали, ако са ми наследствени /взела съм структурата на мама/ мога да ги променя?

MO

08.02.08
20:15

Клековете определено стягат дупето, едно момиче,което е с големичко дупе и ми каза че прави клекове, и гледам че дупето и е “напомпано” много оформено много хубав вид! :lol: Прави клекове,ще останеш доволна.

03.06.08
12:49

Давай смело с клековете, моето дупе се повдигна и стегна от тях, вероятно и от глутеус машината, но без да се издува излишно. Дори от скоро правя пълен клек - да видя какво ще се получи. За бричове препоръчват хиперекстензии, примерно 1-2 пъти седмично по повечко повторения в 2 до 3 серии. И аз се боря с тези неблагодарни бричове, приемам наставляния...
Поздрави.

24.06.08
06:08

При клековете съм чувала, че не бива да се прави пълен клек, а също така че клекът трябва да е с прибрани крака, защото иначе се разширявало дупето. Аз обаче не мога да правя клек, защото от него ме заболя едното коляно, две седмици ме боля. Също така не ползвайте и степери - супер гадни са - за първи път изпитах болка в коленете след като реших да пробвам степера в залата.

24.06.08
09:09

Степерът си е екстра - на мен ми харесва много....друг е въпросът, че хора с проблеми в колянните стави трябва да стоят далеч от него.

24.06.08
09:11

При клек се правят и бедра - там също ще има ефект - главно върху квадрицепса. За бричовете - изнасяне на крак встрани от всякаква позиция - изправена с ръка на опора, колянно-лакътна и така нататък.

TI

24.06.08
11:41

Ако се прави клек с раменен или малко по-голям разкрач и се рпави пълен натоварва и седалището освен бедрата. Има си машини и упражнения за трениране на дупето, но клек, напади, отпади, римска тяга са много добри за стягането му.

24.06.08
15:38

От пълен клек, изпълнен правилно, най-много да ви се стегне дупето и подобри подвижността на ставите. Току виж изчезнали и болките в коленете.
Това, че задникът се разширява е мит. Мускулът заема по-малко обем от мазното. Свалете мазно, пък си имайте спокойно мускул. Мерките ще са по-малки.
При стандартния клек се товарят и квадрицепса и задното бедро. Ако се търси акцент на квадрицепс-преден клек.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1