All about

Прескочи до:

31.05.12
12:14

Че това е ясно като .... като лъскането,кой не лъска ;)
Така се калява характера .

31.05.12
12:19

казано от ISB на 31.05.12, 12:14:

Че това е ясно като .... като лъскането,кой не лъска ;)
Така се калява характера .

Тоди казва: Сексът е за престиж, мастурбирането за удоволствие : )))))))))))

31.05.12
12:36

Доста ненужни неща виждам.. :Д

31.05.12
13:35

Ми когато искате ве - аз съм си все в Пловдив, заповядайте, знаете кога съм на линия. Земете и другарчета за мъките

Пупи, тоя път ме викнете, да не ви затисне някоя ракета :D

04.06.12
10:06

Баси и паузата от тренировки се очертава...и днес май няма да тренирам поради нещастно стечение на обстоятелствата...да изкарам(ако изкарам) някой шибан лев...
Инак в събота гледам сте правили състезания, само искам да питам седяхте ли мирно на сирените :D ?
Аз бях на скелето с кофата с бетона...як бетонджия съм станал, но тоя път само с дежурните 3 кубика останах :)

Аз помислих че музика от касетофона. Пък и гледах Витан и Илия как се мъчат реших да почета тях и да си поседя. :) После бая пот пролях ме в чест на празника.

04.06.12
10:12

Нямаше как, Вито и Илия бяха много назлобени, иначе всички останали седяхме прави.
Беше яко на състезанието, следващия месец е наш ред :)

04.06.12
10:13

казано от Марин Маринов на 04.06.12, 10:09:

Аз помислих че музика от касетофона.

А, аз му викам на Марин - Ставай бе момче, а той ме гледа опулен :D

казано от gotcha на 04.06.12, 10:13:

А, аз му викам на Марин - Ставай бе момче, а той ме гледа опулен :D

Еми аз малко като погледах машите какво правят и си забравих името. :) Ама и Бат Славко стоеше до мен та за компания.. :P

04.06.12
10:31

Имаме извинение...ама можеше да помислим преди да почнат Витан и Илийката...нищо де, не е фатанлно. Нали все пак цялата инициатива беше в този уважителен към историята ни аспект.
Майна, аз седях, защото още не знаех дали духа се е върнал в тялото:)))
А ти си аеробна машина!!! Даже не видях да се задъхваш...и много добре подходи с 16-ката, защото 24, без каквато и да е техника, щеше да ти разчекне лактите BIG TIME!!!

04.06.12
10:45

казано от slavko на 04.06.12, 10:31:

Имаме извинение...

демек нямате извинение - потренирали сте си, пък не сте станали прави 3 минути ;)

04.06.12
11:06

казано от slavko на 04.06.12, 10:31:

Имаме извинение...ама можеше да помислим преди да почнат Витан и Илийката...нищо де, не е фатанлно. Нали все пак цялата инициатива беше в този уважителен към историята ни аспект.
Майна, аз седях, защото още не знаех дали духа се е върнал в тялото:)))
А ти си аеробна машина!!! Даже не видях да се задъхваш...и много добре подходи с 16-ката, защото 24, без каквато и да е техника, щеше да ти разчекне лактите BIG TIME!!!

Че и аз нямах техника, трябваше да съм с 8кг, ама като им видях цвета на 8-ците и си казах - “Ще се разчекна на 16-ка, няма начин”.
И се движа с малка разлика с Тоди и Надя :P

04.06.12
11:11

Щото Еси, нямаш за щастие още никакви травми и дано ест. е така за напред :)
За мен най-важното нещо е да мога да тренирам колкото мога по-дълго в дългосрочен план и не мога да си представя, че някаква травма и то обикновено заради недомислие и глупост ще ме извади от релси за дни, месеци пък камоли години...
Така, че всеки си преценява кое му е приоритет и тренира спрямо него.

04.06.12
11:19

казано от gotcha на 04.06.12, 11:11:

Щото Еси, нямаш за щастие още никакви травми и дано ест. е така за напред :)
За мен най-важното нещо е да мога да тренирам колкото мога по-дълго в дългосрочен план и не мога да си представя, че някаква травма и то обикновено заради недомислие и глупост ще ме извади от релси за дни, месеци пък камоли години...
Така, че всеки си преценява кое му е приоритет и тренира спрямо него.

Само така си мислиш... дясна плешка, ляво и дясно рамо - трагедия, ако не ме разтриват след всяка тренировка и не ходя на процедури 2-3 пъти в месеца, няма да мога да обърна и лоста и нито един тръстър няма да мога да направя. Ръцете са ми леш.
Просто вече започнах да си обръщам внимание и да разбирам защо рехабилитаторите и кинезитерапветите са толкова важна част от спорта, да не кажа, ако си сериозен - най-важната част.
В събота след състезанието пак ме набодоха, сега съм облепена и с ортопедични лепенки, ама ще мога да вдигам, а това е усещането, което не мога да заменя с никое друго.

казано от gotcha на 04.06.12, 11:11:

не мога да си представя, че някаква травма и то обикновено заради недомислие и глупост ще ме извади от релси за дни, месеци пък камоли години...

И аз не можех да си представя, но се случи и то дори без да е тренирано.
Така, че пазете се !!!

04.06.12
14:37

If you can’t keep up, dont’t step up…

04.06.12
14:49

Не знам дали ме разбра, не всички са като теб и Славко - демек с рогите напред (devil)
Шубето както каза ти е голем страх, ама аз се радвам, че не съм облепен с лепенки и не ходя на процедури, Дако съм с шипове, протрузии и кой знае още какво по гръбнака, прецакани минискуси и болежки къде ли не ама твае ясно, че няма как...
Искам да мога да спортувам и на 100 (дай боже) не сега, веднага и всичко!

04.06.12
14:53

Ехеее, доживях да ме сравняват със Славко!
Майтапя на страна - разбирам те! И лепенките ми отиват на очите!

04.06.12
14:55

Брат, ти оракула на оракулите ли си, че да знаеш какво ще правиш след 100 години, че даже и превенции да взимаш...
Аз не съм с рогите, но мисля че много хора се презастраховат...сакън да не опитам някоя тежка гира, защото мога да се сецна и после как ще тренирам до 100-ка...
Ако суингване с 16-ка и 15 лицеви в серия за тренировка, не се ПРИТЕСНЯВАЙ...и на 90 ще можеш да ги правиш. Използвай момента, когато си як и млад да си направиш стабилна база...Дали ще се контузиш, ми не знам, никой не знае...контузвали са се хора с перфектна техника, докато чубани вдигат и правят рекорди и на 45+ години...няма правило бе май френд!!!
Като я направиш и си опознаеш тялото, ще знаеш кога, как и колко можеш да натискаш...Дали качваш, поддържаш или връщаш ниво също е нещо, което никой не може да ти гарантира...

04.06.12
14:57

Това си е характер бе Девойко Мари Яка Кака :)
Първосигнални сте, но това само ме кефи щото аз не съм и те така... айде отивам да КЛЯКАМ (puke)

04.06.12
14:59

казано от slavko на 04.06.12, 14:55:

Брат, ти оракула на оракулите ли си, че да знаеш какво ще правиш след 100 години, че даже и превенции да взимаш...
Аз не съм с рогите, но мисля че много хора се презастраховат...сакън да не опитам някоя тежка гира, защото мога да се сецна и после как ще тренирам до 100-ка...
Ако суингване с 16-ка и 15 лицеви в серия за тренировка, не се ПРИТЕСНЯВАЙ...и на 90 ще можеш да ги правиш. Използвай момента, когато си як и млад да си направиш стабилна база...Дали ще се контузиш, ми не знам, никой не знае...контузвали са се хора с перфектна техника, докато чубани вдигат и правят рекорди и на 45+ години...няма правило бе май френд!!!
Като я направиш и си опознаеш тялото, ще знаеш кога, как и колко можеш да натискаш...Дали качваш, поддържаш или връщаш ниво също е нещо, което никой не може да ти гарантира...

Ей за това говоря :D

Превенцията е най-доброто лекарство :*

04.06.12
15:01

Сашо ще се изкаже...

04.06.12
15:14

казано от slavko на 04.06.12, 15:01:

Сашо ще се изкаже...

още миналата седмица съм се изказал :)

казано от James Hinks на 01.06.12, 09:25:

казано от Sunrise Warrior на 31.05.12, 20:38:

казано от trancemater на 31.05.12, 20:00:

Предполагам James има някакъв пръст в тренировката, ама не е по-добре да правиш подхват и успореден хват за едници с голяма тежест, а надхват за бройки, защото надхвата ебава повече рамото?

Мерси за бележката, не се бях замислял, добре че и тялото ми не ми е напомнило :) . Джеймс каза 2 хвата набиране в Трен1 и аз избрах най-слабия (широк надхват) и най-силния хват (тесен подхват), докато в Трен2 има 1вид набиране- успореден хват (като среден вариант). Към настоящия момент в схемата няма повторения над 5, така че няма да правя много бройки (схемата е към края си така или иначе), но мисля да разменя успореден и надхват (ако ръководството одобри).

Абе схемата е гъвкава, но е важно да запазиш идеята. Освен това колко да ти се натовари рамото от някакво набиране пред гърди, че не се сещам... ;) Айде, да е зад врат с широк надхват - съгласен съм, товари се, но отпред...не е фатално :)
Прекалено много се теоретизира всичко - това дали е така или е онака, ама ъгъла на това дали е такъв или е онакъв, дали не е по-удачно да направим 6 повторения, а не 4…Пичове, стегнете се - това не е дебат по философия, това е трениране. Едно е да мислиш как да натиснеш тялото така, че да стане по-силно и издръжливо, съвсем друго е да мислиш как да не натиснеш тялото, че да не би случайно да се контузиш след време ;)

04.06.12
15:19

казано от gotcha на 04.06.12, 14:59:

Превенцията е най-доброто лекарство :*

На тeбе мога да ти отговоря с мисълта на Парацелз :
Dosis sola facid venemum

Мнението беше редактирано от James Hinks на 04.06.12 15:20.

04.06.12
19:58

Навремето поучвах малко и латински та сентенции бол, ето няколко:
Кредото в живота ми е в подписа ми - Mens sana in corpore sano.
Понеже няма да се явявам на кросфит игрите, и не бързам за никъде - Festina lente.
Защото няма да сме вечно на 30 - Juventus ventus.
И за финал - Nunc est bibendum. (beer)

Сега ако дадете на български, че не ми се гоогва. :D…  Ще сте златни. Veni vini vichi или нещо такова беше :P

04.06.12
21:34

Научи латински :P
Бтв тази поговорка ти отива за представянето ти на Ботевите дни ;)

05.06.12
09:02

казано от gotcha на 04.06.12, 19:58:

Понеже няма да се явявам на кросфит игрите, и не бързам за никъде - Festina lente.
Защото няма да сме вечно на 30 - Juventus ventus.

Е, айде пак се върна в началното училище...От превенции да ти кажа ли до къде ше стигнеш ;) Или па пример с конкретни хора да ти дам :)

казано от gotcha на 04.06.12, 19:58:

И за финал - Nunc est bibendum. (beer)

(handshake)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 05.06.12 09:15.

05.06.12
09:20

Добро утро (coffee)

Уважавам всяка дума казана от хора, които знаят и могат повече от мен независимо в коя сфера.
Но не мога да вярвам сляпо.
До сега реално в тренировка не съм се контузвал сериозно, всичко е било от падания и то тъпи.
Искам да си кретам така занапред.
Добре ми е :)

05.06.12
09:25

Няма лошо човек да се пази, само да не забрави да тренира от много пазене ;)
Да се контузиш можеш и докато ходиш по стълбите. На мен примерно повечето ми контузии (до колкото изобщо имам такива), не са били в залата.
А ако винаги стоиш в безопасната и комфортна зона, тялото няма да има никакъв стимул да се развива. Затова понякога трябва напъване, дори с цената на известен риск. Иначе, човек си ходи човек в залата, тренира, прави там нещо и след 10 години е пак на същото ниво - т.е., начинаещ.
А между другото, тялото ни може да понесе много повече натоварване, от колкото си мислим, и то без риск за здравето. Но трябва да му се даде възможност да се адаптира, а това не става само с леки тренировки.

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.06.12 09:25.

05.06.12
09:34

казано от gotcha на 05.06.12, 09:20:

Искам да си кретам така занапред.

Проблема е, че точно ще креташ.
Не мога да намеря по-верни думи и по-добър начин да го кажа, от това, което е казал Петко К

казано от Петко К на 05.06.12, 09:25:

(bow) (bow) (bow)

05.06.12
09:37

Петко, прав си на 100% брат!
Аз не знам защо решихте, че си пиля ноктите в залата...? След всяка тренировка текът реки от мен и се чуствам като разглобен. Както вече споменах мисля, че съм напипъл някакъв ритъм с който се чуствам добре и виждам развитие.
Това, че за Славко 16кг пудовка не я усеща не значи, че аз не можах да се смажа с нея предвид опита и стажа ми с този вид натоварвания. Не мога да се сравнявам с Иво и Славко, както те не могат с Фронинг и Калипа.
Да си в комфортната зона е загуба на време, да прехвърлиш зоната на човешкото е билет за травма.

05.06.12
09:58

Това, което мен ме слага в графата ‘луди’, ‘ентусиасти’, ‘прекалено надъхани’, ‘несъобразителни’, ‘хвърлящи се с рогата напред’ и т.н. е именно, че никога не съм си помисляла, че нещо може да ме контузи.
Сигурно са прави хората, които са написали горните твърдения за мен, но е факт, че аз не знам с какво се захващам, не знам за какъв тип натоварване става въпрос, докато не го пробвам, не знам нищо, не съм знаела и преди 8 месеца, не знам и сега.
Когато започнах да тренирам септември 2011, ми казаха - дъмбели по 5кг за тебе(горни гърди/лег), аз казах ок и така 2 седмици с тях, после си викам, че нещо не е както трябва и хванах 7.5кг, дигнах ги, тежаха, но щом ги дигнах - недостатъчно, хванах 10-ките,първо едната, после другата, наместих се и започнах да бутам тях...
Голямо бутане беше и напъване, така е и до днес - насилвам се, ако чакам някоя щанга да ми стане лека и тогава да започна да тренирам с такава тежест в комплекс - отиде тя. Драма е, не казвам, че моя начин е правилния, но аз обичам да се напъвам и при мен работи. Което ми напомня, че си търся пудовка 24кг, мисля да започвам да тренирам с 24-ка вече.

Мнението беше редактирано от Блажка на 05.06.12 09:58.

Между другото и аз търся такава 24. Някой знае дали не мога да ги поръчам на някой да ми направи и колко излизат.
Абе какво ги нищите нещата контузии напъване  и подобни. Айде да тренира ме. Което ми напомня че трябва да си увелича килограмите на БГ торбата. Aбе Бат Сашо каквa порода бяха твоите кучета, да се по разчета в нета за тях? Така съм си отвял ръцете събота че днеска само крака ще напъвам :D

Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 05.06.12 13:10.

05.06.12
12:46

казано от Марин Маринов на 05.06.12, 10:11:

Ебе Бат Сашо какво порода бяха твоите кучета да се по разчета в нета за тях? D

Бахти и въпроса ми заби...(devil)
Кокершпаниоли са :D
земи, четИ :
всичко за бултериера на едно място

Български Киноложки Клуб “Английски Бултериер”

аз па си търся двупудовка, че да ми станат чифт. Преко сили давам 80 лв макс... ;(

05.06.12
13:05

Маринчо не знам кво е*е Бат ти Сашо, ама няма да е зле да си пооправиш правописа...

казано от James Hinks на 05.06.12, 12:46:

аз па си търся двупудовка, че да ми станат чифт. Преко сили давам 80 лв макс... ;(

Абе и мен ме върти нещо такова 2-3лв на килограм повече става множко :)Довечера ще четем. Имам един заек в нас, дали ще го изядат, да ми ги дадеш за ден два да го хапнат и ти ги връщам :D.

Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 05.06.12 13:11.

05.06.12
13:10

казано от Марин Маринов на 05.06.12, 13:09:

казано от James Hinks на 05.06.12, 12:46:

Абе и мен върти нещо такова 2-3лв на килограм повече става множко :)Довечера ще четем. Абе имам един заек в нас дали ще го изядат, да ми ги дадеш за ден два да го хапнат и ти ги връщам :D.

Пфхахаха
Ако искаш да ти дам мойто...нема да минеш само със заека :D

Мнението беше редактирано от Jikata на 05.06.12 13:11.

05.06.12
13:13

(dull)

казано от gotcha на 05.06.12, 13:05:

Маринчо не знам кво е*е Бат ти Сашо, ама няма да е зле да си пооправиш правописа...

Така става от много чат! Едно време всичко беше само на латиница в нета. Забравих правописа. Пък това работя, добре че са програмите за кирилизация, че иначе щях да съм редовно в бисерите. Много бързо ми тече мисълта и нямам време да следя за правописа. Важно е да е написано всичко. Някой път забелязвам цели думи изтървам да напиша. Ти за правописна проблем правиш. Иначе ако седна бавно става. Но нямам време трябва да живеем.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1