All about

Прескочи до:

18.09.12
23:42

казано от Denny Crane на 18.09.12, 22:39:

Митак,това скрити любовни послания ли са,ех че сте жулиети ! :D

Те може да се вземат накрая :D

18.09.12
23:50

Жалко, че заради такива като тоя отгоре.. Вито и Славко си тровят нервите... :). Естествено, че и аз имам вина, но просто по някой път съжалявам, че съм си замълчал и не исках да изпитам тва чувство отново. :)

Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 18.09.12 23:51.

DO

19.09.12
00:01

казано от m1tak1 на 18.09.12, 23:50:

Жалко, че заради такива като тоя отгоре.. Вито и Славко си тровят нервите... :). Естествено, че и аз имам вина, но просто по някой път съжалявам, че съм си замълчал и не исках да изпитам тва чувство отново. :)

Е ти пък сега,човек да не се пошегува в тоя форум. :)

ама айде стига толкова,че много спам стана.

19.09.12
00:01

Тоя отгоре може да ти препоръча да си бръкнеш в дупето с палец и после да го лапнеш,ако не ти оттърва и си тровиш нервите.

19.09.12
00:39

казано от allwillendinterror на 19.09.12, 00:01:

Тоя отгоре може да ти препоръча да си бръкнеш в дупето с палец и после да го лапнеш,ако не ти оттърва и си тровиш нервите.

За теб CoD black ops с 2 32ки :)

19.09.12
10:14

казано от Lachezar Tomov на 18.09.12, 23:15:

Аз мисля, че се вдига много шум за един спор. Мадбой търси аргументи да покаже, че сталкерът е добре забравено старо, Джеймс Хинкс го опровергава по неговия си начин.

(y)

Аман от злобарщина....

Мнението беше редактирано от Miyu на 19.09.12 10:15.

ей я се спрете малко , че почна да става грозна картинка ...

19.09.12
11:27

Ашколсун ! :D
Само като видях колко е писано и станах от компютъра, направих си кафе, запалих си една цигара и го изчетох с кеф ;)
Малко по темата :
Медбойчето обича да се превъзбужда на темата “всичко мога, всичко знам”. Сталкера го е видял от Марина, на която Блага в побързала да се похвали без да ме пита дали след като съм показал нещо на някой, то той е оторизиран да го разпространява...Колко е разбрала Марина от обясненията на Блага не е ясно, какво е видял Медбой - също не е ясно. Ясно е, че не му е ясна същината на упражнението и обосновката за това, кое движение в него с каква идея е. Но той обича да се чепка с мен по най-различни теми и най-вече темата “познания и възможности “...Не му обръщам внимание от известно време - не си струва да влагаш енергия в загубена кауза ;)
Малкия Митко - моето момче, аз може медал да не съм спечелил, но имам достатъчно спечелени от хора, които съм тренирал. Никой от хората, с който съм работил не си е позволявал излишно самочувствие и големи приказки, особено пък преди състезание. След състезанието - от приказки нужда не е имало. Голям аргумент са медалите да знаеш ;)
Пък и като гледам - и ти пишеш по форумите, не ходиш по състезания, нали ?

Мнението беше редактирано от James Hinks на 19.09.12 11:28.

19.09.12
11:33

казано от James Hinks на 19.09.12, 11:27:

Сталкера го е видял от Марина, на която Блага в побързала да се похвали без да ме пита дали след като съм показал нещо на някой, то той е оторизиран да го разпространява...Колко е разбрала Марина от обясненията на Блага не е ясно, какво е видял Медбой - също не е ясно. Ясно е, че не му е ясна същината на упражнението и обосновката за това, кое движение в него с каква идея е.

А сертификат за показване на “Сталкер” издаваш ли? :D
Същината на упражнението?? То си имало и философия покрай упражнението. :P

19.09.12
11:35

казано от Margaritka на 19.09.12, 11:33:

Сталкера го е видял от Марина, на която Блага в побързала да се похвали без да ме пита дали след като съм показал нещо на някой, то той е оторизиран да го разпространява...Колко е разбрала Марина от обясненията на Блага не е ясно, какво е видял Медбой - също не е ясно. Ясно е, че не му е ясна същината на упражнението и обосновката за това, кое движение в него с каква идея е.

Ко речи ?

19.09.12
11:41

казано от James Hinks на 19.09.12, 11:35:

Ко речи ?

Рекох: много на сериозно се вземаш. ;)
ПП: Мога да ти обясня по-подробно какво точно имам предвид, но от уважение към теб и към знанията ти ще се въздържа. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 19.09.12 11:45.

19.09.12
11:42

Ужас, (wasntme) повече нищо няма да питам!!!

19.09.12
11:46

казано от Margaritka на 19.09.12, 11:41:

казано от James Hinks на 19.09.12, 11:35:

Ко речи ?

Рекох: много на сериозно се вземаш. ;)

Като напишеш програми за трениране на 50 човека без пари само в тоя форум и като изкараш 7 шампиона в различни спортове(пак без пари) - така става. Особено когато нещо, което определено съм имал против да става обществено достояние стане такова.
Длъжен ли съм да споделям всичко, което знам, за да не излезе, че се взимам на серизоно ?
Странно...

Хора, спрете се бре...спорите и се карате и разхвърляте епитети(някои от вас) за дребни неща. Кое упражнение какво било, на какво приличало, на какво не приличало, кой е ял дюнер вчера и кой не е. Големи хора сте, а на моменти някои се държат като в детската градина(включително и на мен се случва често). Всеки има своята истина.

19.09.12
11:48

Аз съм срал прав в кенефа на влака, стойката се казва “звезда’. Не съм я патентовал, но ако искате, мога да Ви я покажа. Осигурете ми билет за влака и малко бобови продукти. свободно я показвайте после, за доброто на всички ще е :) И е много функционално.

Стига с тия сертификации, орторизации, демонстрации, че ставаме за кашмер:)

19.09.12
11:50

казано от slavko на 18.09.12, 20:07:

Състезанието Ноември се осра, понеже “българската работа” пак се прояви.
Аде бате Сашо, сега с Вик сте на ред да видим какво ще сгласите.

Състезание в Пловдив ще има. Не е ясно само дали ще е октомври или напролет. За съжаление такъв награден фонд като на “UNIVERSAL ATHLETE” не мога да подсигуря, нито дисциплините ще са толкова лесни.
Единственото, което ме спира за другия месец е времето - не виждам как състезание на открито може да се проведе ако вали есенен дъжд.

19.09.12
11:53

казано от slavko на 19.09.12, 11:48:

Аз съм срал прав в кенефа на влака, стойката се казва “звезда’. Не съм я патентовал, но ако искате, мога да Ви я покажа. Осигурете ми билет за влака и малко бобови продукти. свободно я показвайте после, за доброто на всички ще е :) И е много функционално.

Стига с тия сертификации, орторизации, демонстрации, че ставаме за кашмер:)

Ми спрете де, някой да ви насилва да пишете ?
Така съм преценил - така съм постъпил. Пак питам - длъжен ли съм на някой ? Насилвам ли някой да прави това, което правя аз или му казвам аз ?
Много странно почвате да се държите и май идва време за закриване на акаунта тук ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 19.09.12 11:53.

19.09.12
11:56

казано от James Hinks на 19.09.12, 11:53:

Много странно почвате да се държите и май идва време за закриване на акаунта тук ;)

И следващия ще е моя :D

Аз забелязвам много интересно злобеене на лична основа, както и двоен стандарт отново на лична основа. А фурнаджийските истории вече стават ежедневие в бб-тийм.

Ако следваме някоя от теориите на Фройд, например за пансексуализма, то всички тук са безкрайно незадоволени :D

ПП: После тренировките на пречели на личния живот :D

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 19.09.12 12:00.

19.09.12
12:00

казано от Puppy на 19.09.12, 11:56:

off/
стара мъдрост: “когато двама си мерят паците, не си подавай гъза”... ;)

19.09.12
12:01

казано от James Hinks на 19.09.12, 11:53:

+1

19.09.12
12:06

казано от Redalex на 19.09.12, 12:00:

off/
стара мъдрост: “когато двама си мерят паците, не си подавай гъза”... ;)

Офф

опитвам се да разведря обстановката, ясно е, че Колето ще чисти след нас :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.09.12 12:06.

19.09.12
12:12

казано от James Hinks на 19.09.12, 11:50:

казано от slavko на 18.09.12, 20:07:

Състезанието Ноември се осра, понеже “българската работа” пак се прояви.
Аде бате Сашо, сега с Вик сте на ред да видим какво ще сгласите.

Състезание в Пловдив ще има. Не е ясно само дали ще е октомври или напролет. За съжаление такъв награден фонд като на “UNIVERSAL ATHLETE” не мога да подсигуря, нито дисциплините ще са толкова лесни.
Единственото, което ме спира за другия месец е времето - не виждам как състезание на открито може да се проведе ако вали есенен дъжд.

А дано да е напролет,белким се фитна до тогава,и ще се престраша да взема участие :) ако е на есен само ще гледам...
Дано да няма  бягане ;)

19.09.12
12:14

Толкова ли няма,какво да правите,че само търсите думичка,за която да се хванете. . .
Тейк ит изи,малко по-ведро гледайте на нещата и не се палете за глупости,живота е кратък - не е нужно само да се усложнява ;)
В този форум всеки от нас е научил много и то БЕЗПЛАТНО,всеки е помагал и са му помагали. . .това е целта,моля - НЕ проваляйте идеята на изданието !

П.С. Много ценни хора затриха акаунтите си и определено липсват,нека бройката им да не се увеличава !

Мнението беше редактирано от Иван П. на 19.09.12 12:15.

19.09.12
12:15

казано от Puppy на 19.09.12, 12:06:

Офф

ясно е, че Колето ще чисти след нас :D

Не мисля, че е необходимо, освен ако Сашо не пожелае! Нека е ясно кой колко пари струва! Какъв е смисълът да пишем, ако след това квото не ни отърва, го трием (масова практика)!

Мнението беше редактирано от Петър на 19.09.12 12:15.

А... аз само си гледкам и цъкам F5 :D

Ама не ви разбирам, честна дума...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.09.12 12:17.

19.09.12
12:17

казано от Петър29 на 19.09.12, 12:15:

казано от Puppy на 19.09.12, 12:06:

Офф

ясно е, че Колето ще чисти след нас :D

Не мисля, че е необходимо, освен ако Сашо не пожелае! Нека е ясно кой колко пари струва! Какъв е смисълът да пишем, ако след това квото не ни отърва, го трием (масова практика)!

Ти нали си по предложенията, вземи да предложиш, да направят чат каналв сайта, дето да се тръкаме с кеф :D

Жика, аз искам да има поне 1600м бягане, и смятам, че Сашо ще се постарае да е мега гадно. (devil)

19.09.12
12:21

казано от Puppy на 19.09.12, 12:17:

Жика, аз искам да има поне 1600м бягане, и смятам, че Сашо ще се постарае да е мега гадно. (devil)

Има ли бягане,аут съм :) Не мое ли да си сърбам кафенце и да си чопля семки отстрани :D

19.09.12
12:22

казано от Дилян на 19.09.12, 11:42:

Ужас, (wasntme) повече нищо няма да питам!!!

Питай по често, да има какво да чета с кафето

19.09.12
12:23

казано от Кольо Пияндето на 19.09.12, 12:16:

Сеир да има, кафето ми върви супер :D

Едно стана ясно. Всички пият кафе в момента :D

19.09.12
12:45

казано от Десо на 19.09.12, 12:25:

Пият кафе с Боби, щото и аз отивам да си направя сега едно и да чета какво сте натворили. :D

19.09.12
12:47

казано от Boby_ на 19.09.12, 12:45:

казано от Десо на 19.09.12, 12:25:

Пият кафе с Боби, щото и аз отивам да си направя сега едно и да чета какво сте натворили. :D

Сега всички да си пуснат “Уикеда” :D

казано от gotcha на 18.09.12, 23:03:

Абе във всяко малко общество има мизерия независимо в коя сфера.
Що не вземете пример за държание от човека, който е създал нашето тук? И дали му е приятно да гледа всичко това?
Мите, сори ама явно си претръпнал...

Не е професионално от моя страна да коментирам потребители - в крайна сметка те винаги са прави.

Знам само, че (генерално) последите 2-3 години има толкова озлобление между хората, колкото през предните ни 10 не съм виждал. За жалост форумът е само един от инструментите това да се покаже, надали е причина.

Дали това ме е карало да се замисля за дърпане на шалтера на всичко - всеки път напоследък.

19.09.12
12:53

Аз съм забелязал че има няколко човека, който все ще намерят за какво да се заядат. Определено Джеймси не е такъв и ако се държиш с него приятелски и той ще ти отговори със същото (по простата причина, че аз съм същия, лесно се вижда). Има няколко човека обаче, който просто са си злобни и както и да се държиш с тях те пак ще си останат такива, защото просто инзвънзмените така им говорят :D. Просто не им обръщайте внимание, това е златно правило за мене. Стига вече с нерви, ядове, боища (та дори и виртуални) - деба май одъртях :D :D

Мнението беше редактирано от Wolfy на 19.09.12 12:53.

19.09.12
12:53

Редакция: Оттеглям си мнението след прочетеното от Wolfy.

Мнението беше редактирано от Витан на 19.09.12 12:55.

19.09.12
12:55

казано от Витан на 19.09.12, 12:53:

Нямаше вегетарианци.

Аз отдавна казвам, че всичко идва от вегетарианците, ама никой не ми вярва! :)

П. П. Сори за спама, но нали и без друго ще се разчиства. :)

19.09.12
13:05

Е, хайде сега пак - единият бил добър, ама другите, разбираш ли, били лоши...
Всички, които имат някакви постижения в дадена сфера, имат самочувствие. На едни им личи повече, на други по - малко; личностните характеристики са определящи.
Форумът се авторегулира - като не ти харесва атмосферата, не пишеш, както се случва с много от нас. Но пък идват други, по - ентусиазирани :)

19.09.12
14:07

казано от James Hinks на 19.09.12, 12:23:

казано от Кольо Пияндето на 19.09.12, 12:16:

И на мен работата ми спори... :)

19.09.12
14:27

казано от Mucunka на 19.09.12, 14:07:

казано от James Hinks на 19.09.12, 12:23:

И на мен работата ми спори... :)

Значи държавата в момента процъфтятва - банките работят, търговията с кафе върви, акцизните стоки - също :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1