18.02.13
14:52
Тренировката днес :
едностранна раменна преса с двупудовката 3х32кг(на ръка) - снач грип хай пул 3х110кг. 2 пъти.
едностранна раменна преса с двупудовката 8х32кг(на ръка) - тяга 10х110кг - 8х130кг - 4х160кг - 2х190кг - едностранна раменна преса с двупудовката 6х32кг(на ръка) - тяга 1х190кг - едностранна раменна преса с двупудовката 3х32кг(на ръка) - тяга 1х190кг - едностранна раменна преса двупудовката 3х32кг(на ръка) - тяга 1х190кг - 1х190кг - 1х190кг - 1х190кг.
Никаква издръжливост, прилошава ми, довечера втора тренировка.
18.02.13
19:27
Втората тренировка :
набиране на ръкохватката 1х(+50кг) - кофички 1х(+70кг). 10 пъти без почивка.
бутане от лег с раменен хват 2х130кг - набиране на ръкохватката 2х(+50кг) - кофички 3х(+50кг) - бутане от лег с раменен хват 5х110кг - набиране на ръкохватката 2х(+50кг) - кофички 3х(+50кг).
бутане от лег с раменен хват 12х100кг - набиране на ръкохватката 20.
18.02.13
19:42
Внимавай, да не згънеш чадъра ;) по-полека, да не бързаш за някъде...
18.02.13
19:43
То от това по-полека няма какво да правя...освен да не тренирам.
...освен да не тренирам.
Това Сашо да не тренира , е против неговата природа (wait)
20.02.13
13:37
Първата тренировка днес(ако въобще има втора де) :
клек 5х140кг - обръщане от земя 2х100кг - едностранен сталкер с двупудовката 5х32кг(на ръка). 2 пъти.
клек 10х120кг - обръщане от земя 10х70кг - едностранен сталкер с двупудовката 3х32кг(на ръка) - борческо въртене с пудовките 10х16кг(на ръка). 2 пъти.
Тотална лиспа на сила, никаква издръжливост. 100 кила на обръщането бяха приключение...при положение, че съм правил 10ки с тях...поне да си бях вързал маратонките - може и от това да е било :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.02.13 13:43.
Виж комарите с какви курвачки действат, особено като са на ято...
Що не срещнат един като теб някъде...:)))
20.02.13
17:34
Сигурен съм ,че повечето вече не са стъпвали в тоя клуб.
Интересно ми е като си тръгват от работа после защо няма клип.Предполагам им се е върнало тъпкано :).
20.02.13
17:42
Що ли не налитат на някой по-едричък - само на някакви слаботелесни видях да скачат...олигофренчета :)
Те си ходят на групи:)
Абе пред винкело всички са равни :D.Те да ме изненадат така,пък на другия ден взимам още 1,2 като мен луди и гледай какво става.
Имам един приятел който при бой изключва и чупи ръце,крака каквото му падне.Ако ми видиш дясната рака каква ми е от такива случки :D.
Абе аз бая съм виждал...просто ми станаха смешни тия какви курвачки играят, много ясно че ще събарят така:)
Подобна случка имах в Русе, една напета охрана тръгна да ни изкарва, да ни гони...а в компанията ни един бат Миро(киокушинкай, амнайсти дан, 90кг. лично тегло, 160кг. лег и като ритнеше крушата, се късаха веригите). Та тогава за сефте виждах как 5 човека стоят във въздуха 30-ина секунди, добре че дойде някаква полиция да ги отърве:)
20.02.13
18:03
ти знаеш ли че май са ми разказвали за тоя случай Славко.. без значение преди колко години е било :D
20.02.13
18:12
А най-добре е , когато охраната наистина си върши работата . Случката беше следната : Слънчев бряг , много нашумяло заведение , пълно с хора всякакви . Някакъв мъж , очевидно дрогиран , със счупени уши , незнам борец ли , боец ли и тегло според мен над 140кг , доста якичък , създаваше проблеми на всеки дръзнал да мине покрай него . То не бяха ритници в гъзовете на нищо неподозиращи момчета , шамари зад врата , скубане и какви ли не дивотии . Един от охраната , привидно дружелюбен , дойде и му направи забележка , при което онзи се изсмя и го изблъска . След 10 мин точно , въпросният едър мъжага беше изведен тактично отвън и може би най-дребния охранител , когото някога съм виждал , буквално го смля от бой , а беше нещо подобно на тези руснаци . С един удар го свали на земята , нарита го хубаво , след което извикаха приятелите на бабаита да го приберат .
20.02.13
19:42
А бе аз съм бил охрана по дискотеките през най-тъмните години 94-97…какви истории имам ;)
Втората тренировка днес :
високо изтегляне от земя 2х70кг - 2х90кг - 2х100кг - 2х110кг - 2х120кг - 2х130кг - 6х100кг. Много взривен съм, ей, особено както е и без почивка :)
набиране с тесен подхват 1х(+60кг) - бутане от лег с тесен хват 1х120кг, 6 пъти без почивка, веднага след това - набиране с тесен подхват 1х(50кг) - бутане от лег с тесен хват 1х120кг, 8 пъти без почивка.
Хубава тренировка, ама със смешни движения ;)
20.02.13
19:50
Разправяй.
Славе, тея имат понятие от боя, няма да сложат случайни за охрана в дискотека в Русия ;)
Имат си понятие и то доста. То в Русия и Украйна и др. кой ли няма : ))) Колко тряя да си як, един бърз в брадичката и готово.
20.02.13
23:54
Е то така неочаквано и баба знае.
...
...
Грозно.
Явно се гордеят с това, което правят, щом са компилирали видео от записите на охранителните камери. Видео визитка един вид. И ме поправете ако греша, но само в един от случаите видях да бъдат предизвикани (по езика на тялото съдя).
21.02.13
10:12
Разправяй.
Забрави :)
Евентуално като ми кацнеш с две пури и бутилка малц ;)
Славе, тея имат понятие от боя, няма да сложат случайни за охрана в дискотека в Русия ;)
Имат си понятие и то доста. То в Русия и Украйна и др. кой ли няма : ))) Колко тряя да си як, един бърз в брадичката и готово.
Понятие си имат, но не попаднаха на противник нито един път ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.02.13 10:15.
Това е най-ефективният начин да си имаш понятие. :D
21.02.13
11:00
А може и да са попаднали, но е са го включили в клипчето ;)
21.02.13
11:28
А може и да са попаднали, но е са го включили в клипчето ;)
То след тази компилация от подмолности сигурно вече са ги прибирали в багажници след работно време.
21.02.13
15:35
Дядо Тошо, дядо Тошо,
ти ни управлява лошо,
Но каква след теб настана
майката ни - разкатана.
Вместо пълна демокрация
пак е пълно с бюрокрация.
Пълни са ни магазините,
пълни са и лимузините,
пълно с хиляди съблазни,
но джобовете – пак празни.
Уж дъската ни не хлопа -
пак сме си за смях в Европа.
Пак управниците днешни
ни са криви, ни са грешни.
Обещаваха: “България
ще е новата Швейцария!”
Но не казват от амвона,
колко получават бона.
Пак с усилена охрана
ту са в Банкя, ту в Бояна,
пак със суми многозначни
си купуват безгръбначни.
Пак за министерски вили
цял народ напряга сили,
колко върли кожодери
пак са си милионери.
Пак във зоните секретни
зимни хижи, хижи летни,
като бели гълъбици
все от нашите парици.
На оградите изправени
надписи стоят поставени,
че при всякакво движение,
стрелят без предупреждение.
Няма само Асамблея,
няма го и Мавзолея,
но за новите фондации,
пак се труди цяла нация.
Нямаме си вече мини,
някой бързо ги зарина,
И за сделката изгодна
тлъста хапка някой бодна.
Где е нашето богатство? -
пак си пита наш’то папство.
Пак продадено в чужбина!
В чужди каси пак премина!
Де са ни сега хотелите,
де заводите, де резервите?
Борд до борд и все с роднини -
що да ходят във чужбина? -
като с долари в Швейцария,
пак ограбват си България.
А народът гладен, беден –
той кому ли е потребен?
Само данъчните власти
го залъгват с празни ясли.
Леят пак в калъпи нови
стари данъчни окови.
Който имаше преди,
той и днес се нареди.
НАТО още не видели,
пак конците сме оплели −
Армия по бели гащи
демонстрира яки плещи
с коридори и канали −
нас пак кучета ни яли.
Ей я близката чужбина,
кой ли вече не замина!
Уж, ще ходиме в Европа,
а опело пее попът,
че след някоя година
вече няма да ни има –
младите ще са заминали,
старите − ще се споминали!
Нацията от преди −
НЕЯ − Бог да я прости!
Радой Ралин
За всички, които сега реват, че Бойко си е отишъл и че Доган, Станишев и Костов ще ги изядат.
Като нямате глави да мислите, а да си правите прически да си носите слъчневите очила, така е - тъпанарите ще ви управляват. За съжаление, покрай вас ще управляват и нас...
21.02.13
18:23
Защо ни е икономика като на Германия(примерно), като сме селскостопанска държава ? Хората, които чуват животни, имат ниви и т.н. по-лесно успяват. Проблема е, че от 10% информация, която ни се предоставя, успяваме да усвоим само 10%, т.е. 1%, ама обаче сме със самочувствие като на германец. Не може да искаме от управляващите на такава макла и зависима държава да постигнат нещо голямо(визирам Бойко, защото според мен той е най-добрия избор вмомента). Направете си труда да напишете “Планът Ран-Ът” и прочетете за какво иде реч.
21.02.13
18:25
Бойко Борисов е толкова кадър управляващ, колкото аз съм ракетен конструктор ;)
Даже аз съм повече ракетен конструктор, отколкото тоя тъпак е кадърен управляващ. Има неща, които не са достояние на много хора в държавата и се пазят упрото в тайна, за това масата си мисли така. Виж какво е писал Боби в “Лафа”, малко ще се повдигне завесата...
Иначе за икономиката е дълга тема, не ми се пише сега, но като цяло нещата са прости и не толкова трудни за оправяне. Иска се просто воля да се секнат определени хранилки и да се даде на бизснеса да диша, това е.
p.s.
Чакам ГЕРБаджийте да ми опонират, че да ги зарина с факти, които и те самите не знаят или удобно премълчават.
21.02.13
18:35
Проблема е точно такъв - всеки си мисли, че нещата са лесни и би се справил по-добре от управляващия, но това само на маса(в случая във форума). Българите са овце... избират един, после недоволстват - идва друг, те се сещат, че и той е пропуснал нещо - айде трети и т.н. сега протестите за тока - единствено Волен почна да говори какво би направил, ако е на власт. Това означава да го избереме ли ? Лесни са нещата в Русия например - това е една световна сила и няма проблемите на България. Всъщност, защо не кажеш какво би искал от управляващия, защото 99% от хората реално не знаят, но въпреки това мрънкат.
Мнението беше редактирано от 'satisfaction на 21.02.13 18:35.
21.02.13
19:17
Ами лесно са, да, наистина са лесни.
Първо да тръгнем от там как се съживява една икономика - външен кредитен ресурс. Така беше до септевмри 2008, банките купуват евтин ресур от инвестиционните банки, продават го като лихвата е двойна за българския кредитополучател. В момента, в който “Лемън Брадър” фалира и повлече след себе си останалите инвестиционни банки това секна и дойде кризата. Да, обаче в САЩ например отдаван забравиха каков е криза, въпреки, че я преживя по-тежко от нас. Знам от лични сведения, не приказвам празни приказки.
България произвежда скъп като себестойност вътрешен продукт, защото има няколко неща, които вдигат цената на нашите продукти - неизгодни кредитни условия, скъпи горива(ток, газ, дизел), стари(в по-голямата си част) технологии, липса на мотивация(финансова) на работната ръка да работи качествено и да се отнася съвестно към работата, което от своя страна намялява качеството на самия продукт, а всички тези неща нямаляват в пъти конкурентноспособността на българските производители.
В България се води абсолтно безумна политика в посока на държавната администрация - министерства, комисии, отдели, специалисти, консултанти, проектанти, ръководители, изпълнители - паплач, която чака да вземе заплата за да не върши работа или ако я върши - да я върши бавно, трудно и неефективно.
Само управленската маса в България наброява над 100 000 чиновници - от министър председател до секретарка на началник отдел в някоя служба. Защо ? Какво вършат. Нищо, смело мога да ти кажа.
240 депутати ? Абсурд. Знаеш ли колко е една депутаска заплата и колко още му се полага за личен сътрудник, участие в комисии, коли, апартаменти, представителни разходи ? Защо - за да гласува някой с неговата карта ли или да седи и да натиска копчето защото партията(независимо коя е) е издала курс и посока ?
Данъци и изисквания към бизнеса - безумни. Процедури - абсурдни. Знаеш ли, какво е авансово плащане към държавта и към монополите ?
Знаеш ли как се определя в коя банка да се сметките на някоя институция ?
Знаеш ли как се определя поръчка и колко рушвет взима човека, който разписва(до ниво министър) ?
Знаеш ли как се назначава висш служител(пък и не толкова висш).
Сега, понеже сме уж спортен форум - представи си че си дебел, но нямаш сила и единственото, което си правил досега е само да лежиш и да ядеш, пък искаш да свалиш сланините защото ти пречат и да станеш силен, какво ще направиш - ами точно обратното на това, което си правил досега - спираш да плюскаш и почваш да тренираш.
Да, наистина са прости нещата, но това не означава, че са по силите на прост човек ;)
Реално аз не мрънкам, просто съм наясно с нещата :) Нищо не искам от управляващите, защото да желаеш злото на някой е грях, независимо той грешник ли е.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.02.13 09:16.
21.02.13
19:28
Сашо министър председател!!!
Поне със “силовите” министри съм готов...:D
С Президента имам сходни гледни точки, набори сме, МГ сме завършили - ще се разберем :)
Ако има един политик, който поеме риска да бъде честен и отговорен към народа - преко сили за 2 години сме в пъти по-добре.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.02.13 19:28.
21.02.13
19:30
За мен няква длъжност така да има... аз не съм алчен.. финанси, земеделие?!
С Президента имам сходни гледни точки, набори сме, МГ сме завършили - ще се разберем :)
Айдеее, отиде коня у ряката...и после как се правели политически съглашения :D
Мнението беше редактирано от Петър на 21.02.13 19:32.
21.02.13
19:43
За мен няква длъжност така да има... аз не съм алчен.. финанси, земеделие?!
И аз не съм алчен...образование нещо? :D
21.02.13
19:44
Мен може за шеф на ДКЕВР да ме сложите... :). Много истини каза бат Сашо...
Истината че Бат Бойко е един от най-лошите министър-председатели които сме имали поради много причини, които и аз бая време мога да изброявам. Но най-лошото е че цялата система за управление е прекалено скапана и едни избори няма да променят нещата а само ще замажат положението. Истина е че наистина трябва да има радикални мерки. Та аз не виждам за кой ще гласувам. От всичките парти БСП (за които ще си гласуват възрастните), ДПС (знаме кои), АТАКА (да ме извиняват “лумпените” - тая партия ми е толкова смешна, дупе и гащи с ДПС ), ГЕРП (ще има пак бая гласове заради простоватата личност на Бойко), Кунева (бая феминистки ще събера) - Аз лично не виждам за кой да гласувам. Освен че не виждам, даже при спечелване на някой виждам по-добра алтернатива куфара и на вънка.
Напълно съм за промяната на управлението на страната значително намаляване на броя на депутатите под 200 даже бройка около 120 ми звучи много по добре, с възможност за отзоваване. Като цяло партийната система и куца логиката - предлага се нещо което е добре за народа, но понеже е от опозицията или от друга партия веднага НЕ. Но пък мажоритарен избор с български манталитет също не звучи много добре. Та ний трима човека на една маса и да говорим за футбол почти ще стигнем до бой а какво остава 100 + човека да решават нещо важно. Просто не виждам много какво може и трябва да се направи. Това за управление на народа и сформиране на някакви комитети от протестиращите няма и да го коментирам, поради факта че половината от протестиращите са от агитките и за 20 лв. не виждам кой от тях ще управлява нещо и някой. А от другата половина може и да има знаещи и кадърни хора. Но има голяма част която да го кажа по-меко не могат да се справят в собствената си работа, живот, битие, какво остава да управляват държава.