14.02.13
13:26
хахахаха тва се появи днеска:
14.02.13
13:28
Хаххахахаххаххахаха, клек, разтягане и разтройство е невероятна комбинация, през 10 минути максимум бягам до кенефа :D
Да не ти обяснявам как бях аз преди състезанието във Варна:))) Да живее лопедииума:)
Ама на сцената после излязох одран като Декстър Джаксън:)))))))))))
14.02.13
13:31
Лошото е, че мен тия не ме ловят... ;)
А колана на последната дупка ми е широк и дънките ми падат...за 4 седмици боледуване.
Това за добре бе бат Сашо...е сега идва момента пак да си видиш плочките:))))
14.02.13
13:41
е сега идва момента пак да си видиш плочките:))))
Пак ?
По-правилно е да се каже за първи път :)
При всякакви хранителни режими и зверски тренировки се е виждал най-много втория ред :D
хахахаха тва се появи днеска:
Ти остави майтапа, ама и аз днес съм на тоя хал, а имам да клякам... Още се колебая дали да ходя, но като се знам каква дървена глава съм, тия колебания винаги свършват по един начин - в залата с някакво подобие на тренировка. :)
14.02.13
13:46
Еми виж как я сглобих аз - една серия нарастване на килограмите, прекъсната поради остър императивен позив и после свежите единички на Инженера, че всичко над 2 повторения предизвиква...:x
Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.02.13 13:51.
И за да не съм голословен, от тия няколко дни без въглени се изхождам като бок 8-)
Не, че съм имал някога проблеми де, по-скоро като горните... един път се върнах точно преди да влезна в залата (blush) :D
14.02.13
14:01
се изхождам като бок 8-)
Като какво ? :D
14.02.13
14:05
Обясни ти, че тая дума знаеш ли какво означава на туски ? :D
14.02.13
14:05
Що не пробвате с памперси? :)
така някои металисти си решаваха проблема с пикаенето на концерта на слейър, 2008ма година, защото като се наредят най-отпред, не могат да излязат до ВЦ
п.п. не съм от тях
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 14.02.13 14:05.
Ами К и Г са взаимозаменяеми... простотия :)
Иначе видях какво е БОК на турски... тамън по темата :D
Любимата ми тема (coffee)
Равна няма! Като седнем на разпивка тая и секса са редовните неизчерпаеми :D.
14.02.13
18:37
бок толумба :D
Саше,вземи си Активен въглен.При такива “воднисти аварии”,върши страхотна работа ! На мен ми е помагал и при болки в корема. . .кофтито само е,че накрая,когато стане време да излиза навън - работите са доста черни :D
Мнението беше редактирано от Иван П. на 14.02.13 20:32.
15.02.13
06:42
е ся ... кой не е бъркал да чисти кюнци, че това да го плаши :)
15.02.13
13:25
Чудех се днес дали да тренирам сутринта или вечерта, та тренирах сутринта малко :
набиране с неутрален раменен подхват 8х(+30кг) - раменна преса с една ръка с двупудовката 8х32кг(на ръка). 2 пъти.
набиране на ръкохватката 5х(+40кг) - кофички 3х(+70кг) - раменна преса с една ръка с двупудовката 5х32кг(на ръка). 2 пъти.
набиране с неутрален раменен подхват 2х(+50кг) - набиране на ръкохватката 1х(+50кг) - набиране с неутрален раменен подхват 2х(+30кг) - набиране на ръкохватката 1х(+30кг) - бутане от лег с раменен хват 5х120кг - кофички 5х(+50кг) - обръщане изтласкване с двупудовката 5х32кг(на ръка). 2 пъти.
Довечера може да ида пак малко нещо да понаправя, че тая тренировка нещо слаба и смешна дойде.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.02.13 15:04.
15.02.13
15:58
Малко смях.
Идва някакъв глупак на работа за втори ден. Понеже сефте ме вижда се запознаваме, ала-бала, и най-вероятно от нямане какво да каже, ме нахрани яко :
- Ти да не би да си тренирал нещо ?
- Да, даже все още потренирвам по малко - тичам, скачам.
- Що не почнеш да ходиш на фитнес ?
- Не искам, не ме кефи :)
- Е, виж ме мене, за 6 месеца тренировки направих 40 ръка, вдигам 100 от лежанка, не всеки път, ама веднъж в седмицата ги вдигам ;) Лукавия поглед, мазна и самодоволна усмивка...
- Верно бе, можеш ли да ми направиш програма да стана як ?
- Ооо, мога, но трябва и малко химия, щото ти си по-висок. Он е джуджак и е към 100 кила с шкембе.
- Добре, кога ще можеш и някаква тренировка да ми покажеш кое как се прави ? Тука едвам се сдържах да не се смея, бях се обърнал с гръб като го питах.
- След работа да идем, само ще трябва да си платиш в залата.
- Ще си платя каквото трябва, ако трябва и на тебе за програмата ще ти платя :)
- Не, аз програмата ще ти я подаря, после от другия месец и за химията някой лев ще ти трябва и до лятото си готов за плажа...
Що все на мен, що не някъде другаде бе... :D :D :D
Такова изобилно нахранване скоро не е имало ;)
15.02.13
16:03
Ехааа, вярно ли има такива хора :), чак звучи нереално...
Ако има ефект програмата дай едни координати, че да не бера срам лятото на плажа :)
15.02.13
16:10
Ся трябва да прежаля 5 лв и да предупредя някой от колегите да не се изтърве нещо...Така ще му сипя в залата, че не е истина :)
15.02.13
16:11
Ако има ефект програмата дай едни координати, че да не бера срам лятото на плажа :)
Как няма да има ефект бе, от другия месец почвам химията :D
15.02.13
16:18
Ся трябва да прежаля 5 лв и да предупредя някой от колегите да не се изтърве нещо...Така ще му сипя в залата, че не е истина :)
Аз ти обещавам жокери, ако снимаш цялата история в залата и го пуснеш да го гледаме :D
Само кажи къде и кога ще е купона. Вземам си билет за първия ред!
15.02.13
16:21
Тоя уикенд съм в Пловдив - от мен 5 лева и почерпка, ако мога да гледам :D(party)
То май ще се съберем доста :D
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 15.02.13 16:21.
Аз ти обещавам жокери, ако снимаш цялата история в залата и го пуснеш да го гледаме :D
(y)
Как няма да има ефект бе, от другия месец почвам химията :D
Без химия няма физика (muscle)
:D
Мнението беше редактирано от CarnalK на 15.02.13 16:21.
15.02.13
16:24
Другата седмица ще е, ще взема някой да снима урока и първата тренировка фитнес :D
Тоя уикенд съм в Пловдив - от мен 5 лева и почерпка, ако мога да гледам :D(party)
Форумна сбирка във въпросната зала :D. Ма си прайм пас де - не се знаем, не се познаваме...:D
Щото нямаш плочки и не те взимат насериозно:)))
След още два-три цикъла на стомашен дискомфорт, ще се нафибриш, “навениш”(скоро чух и това) и вече като те видят, ще се избегнат нелепите разговори:)))
По-смешно обаче щеше да е, ако ти беше задал въпроса “Абе ти качвал ли си се на ринг, аз ходя на бокс два пъти на седмица малко за кардио, искаш ли да се пробваш”...:)))))
15.02.13
16:37
Щото нямаш плочки и не те взимат насериозно:)))
След още два-три цикъла на стомашен дискомфорт, ще се нафибриш, “навениш”(скоро чух и това) и вече като те видят, ще се избегнат нелепите разговори:)))
Аз от тая болест и тоя стомашен дискофорт съм 4-5 кила надолу и с някакви по-изсулени дрехи виж кво става :) Айде, лятото поне едни дебели ръце имам да покажа, ама сега...Гледам тъжно :D
По-смешно обаче щеше да е, ако ти беше задал въпроса “Абе ти качвал ли си се на ринг, аз ходя на бокс два пъти на седмица малко за кардио, искаш ли да се пробваш”...:)))))
Веднага вадя ръкавиците(те са ми багажника) и директно го пращам в болнични от втория работен ден :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.02.13 16:37.
15.02.13
16:38
Форумна сбирка във въпросната зала :D. Ма си прайм пас де - не се знаем, не се познаваме...:D
Някой да снима, уж случайно ;)
Май залата е на един приятел, та ся ако ще ходим там и с него трябва да говоря...
Сашо, той човекът явно е ентусиаст, а изглежда и добронамерен. С тоя базик ще му секнете ентусиазма и ще му изчезне ищаха да тренира. Вземи му кажи истината преди въпросното ходене в залата. Така ще му дойде даже повече мерак да тренира. Ще го понадъхаш малко :)
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 15.02.13 16:52.
15.02.13
17:08
Сашо, той човекът явно е ентусиаст, а изглежда и добронамерен. С тоя базик ще му секнете ентусиазма и ще му изчезне ищаха да тренира. Вземи му кажи истината преди въпросното ходене в залата. Така ще му дойде даже повече мерак да тренира. Ще го понадъхаш малко :)
Абсурд, на такива хора само сипване им трябва, не разваляй всичко с такива изказвания.
15.02.13
19:42
Съмнява ме, че 3ма от колегите имат пръст в тая работа ;)
Видяли са го, че е галфон и много приказва и веднага са го пуснали по пързалката. Засега си мълчат като ги питах, но 99% съм сигурен, че нещо са го подковали и са ми го пратили умишлено да гледат смях... :)
Втората тренировка днес :
набираше с широк хват 34 - кофички 40 - набиране с тесен подхват 10(смяяях).
раменна преса с тесен хват 1х80кг - 1х80кг - 3х70кг -3х70кг - сгъване за бицепс 8х60кг - 4х60кг - бутане от лег с тесен хват 1х120кг - 1х110кг - 3х100кг - 3х100кг - 3х100кг -3х100кг - високо изтегляне 6х100кг - 4х100кг - бутане от лег с тесен хват 15х70кг - високо изтегляне 12х60кг.
раменна преса 5х70кг.
Две смешни тренировки не правят една нормална, но поне на умора го докарват :)