All about

Прескочи до:

12.02.13
14:35

Какво правиш,как си?

12.02.13
14:37

Абсолютно нищо не правя в момента. Гледам тъпо в монитора...което ми се отдава добре де :)

12.02.13
14:46

Здрав ли си?

12.02.13
14:48

Да не ти е блокирал чата, че се премести тука? :D

12.02.13
14:51

Мне баш,ние с Джеймси се харесваме. Имам проблем с писането на лични от телефона, нещо от браузъра.

12.02.13
15:04

казано от A.W.E.I.T на 12.02.13, 14:51:

Мне баш,ние с Джеймси се харесваме.

(nlove5) (tmi) :D

12.02.13
15:13

казано от A.W.E.I.T на 12.02.13, 14:46:

Здрав ли си?

И по-здрав съм бил и по-здрав ще бъда ;)
Как звучи, а :D

12.02.13
15:30

казано от Valdis на 12.02.13, 15:04:

Мне баш,ние с Джеймси се харесваме.

(nlove5) (tmi) :D

(muscle) (fubar) :D

12.02.13
16:18

казано от A.W.E.I.T на 12.02.13, 14:35:

Какво правиш,как си?

Здрав ли си?

ние с Джеймси се харесваме.

12.02.13
17:04

казано от gotcha на 12.02.13, 13:19:

Не 10 дневно де :D
Имаш некво възпаление твае ясно, тренировките пречат да отшуми, а глада ще помогне на имунната... некви размисли се опитвам да приложа :)

Аве той май имаше предвид слънчево хранене... :Д

12.02.13
22:04

:D

12.02.13
22:07

Тва по повод, че ще махат борбата от олимпийските игри ли е ? :)

12.02.13
22:23

казано от Петър на 12.02.13, 16:18:

казано от A.W.E.I.T на 12.02.13, 14:35:

Какво правиш,как си?

Здрав ли си?

ние с Джеймси се харесваме.

12.02.13
22:29

казано от Kirilov на 12.02.13, 22:07:

То май всъщност е предложение...ти зачете ли някъде със сигурност...:(((

12.02.13
22:35

казано от slavko на 12.02.13, 22:29:

казано от Kirilov на 12.02.13, 22:07:

Тепърва ще се гласува и т.н., не се знае още, но нищо чудно меркантилното мислене на костюмарите, дето не са се затичвали през живота си ,да надделее над традициите.

12.02.13
22:36

http://zonasport.bg/video/sport/borbata-otpada-ot-olimpiiskite-igri-prez-2020-a.html

Виж предпоследното изречение ... Но псоред мен много хора ще се надигнат, това е пълна глупост ролери-мролери и тн. Ако ще махат нещо, да е ветроходството, дето хората правят правят по 10 олимпиади на 20 години почнал и на 60 го качват в лодката само да направи рекордна 10та олимпиада ...

Още една статия:
http://www.focus-sport.net/?action=news&id=1148764453726

12.02.13
23:12

Ако махнат борбата Платон ще се обърне в гроба

12.02.13
23:20

То че е предложение, предложение е - окончателно ще се гласува на пролет, но ми звучи, че е от онзи тип “предложения” - познатите ни - “Бойко предлага и Парламента решава” ;)

Мнението беше редактирано от Петър на 12.02.13 23:21.

12.02.13
23:27

казано от Петър на 12.02.13, 23:20:

То че е предложение, предложение е - окончателно ще се гласува на пролет, но ми звучи, че е от онзи тип “предложения” - познатите ни - “Бойко предлага и Парламента решава” ;)

Този тип предложения не би трябвало да се случват в демократично избран парламент, тука сме монархия с избори :D

12.02.13
23:35

Сашо утре бая кафета ще има да пие... :D :D :D

12.02.13
23:46

казано от Kirilov на 12.02.13, 22:36:

...Ако ще махат нещо, да е ветроходството, ...

Кирилов, ето така става. Въобще не си наясно с ветроходството и това автоматично поставя този уникален спорт в твоя лист със спортове за премахване... За мен пък олимпийският вариант на таекуондо е пълен майтап - двама пакетирани с протектори по цялото тяло се опитват да се ритнат един друг с променлив успех. Това, разбира се, означава само едно - аз не разбирам от таекуондо :D.

Опитът за премахване на борбата е просто схема - най-малко печелившите спортове са най-застрашени от изпадане. Пари, пари, пари... А това, че борците са уникални атлети не променя нищо, за съжаление. Корупция, лобисти, схеми, допинг... (puke)

12.02.13
23:48

казано от Vic на 12.02.13, 23:46:

казано от Kirilov на 12.02.13, 22:36:

...Ако ще махат нещо, да е ветроходството, ...

Кирилов, ето така става. Въобще не си наясно с ветроходството и това автоматично поставя този уникален спорт в твоя лист със спортове за премахване... За мен пък олимпийският вариант на таекуондо е пълен майтап - двама пакетирани с протектори по цялото тяло се опитват да се ритнат един друг с променлив успех. Това, разбира се, означава само едно - аз не разбирам от таекуондо :D.

Опитът за премахване на борбата е просто схема - най-малко печелившите спортове са най-застрашени от изпадане. Пари, пари, пари... А това, че борците са уникални атлети не променя нищо, за съжаление. Корупция, лобисти, схеми, допинг... (puke)

Да махнат борците, хвърлячите на диск и копие и петобойците, но да спрат да се наричат Олимпиада. Тези спортове вървят с марката, така да се каже

13.02.13
00:58

@ Лъчезар
Почти същото казах и аз в друг дневник, това си е основополагащ спорт за форума.

@ Вик
Ти си стар морски вълк, наясно си с тънкостите на плаването,а аз не съм(казвам го най-уважително, не целя да звучи иронично)
Не ми харесва просто поради причината, която съм посочил.Примерно 6тата олимпиада на Данчо Йовчев малко или много се умаломажава, защото имало някой в някой си такъв спорт, като платноходството и ездата(където натоварването няма база за сравнение) в  който има хора с по 8-9-10 олимпиади и за това примерът ми беше такъв. Принципно тук бих казал, че щом от МОК са решили, че ветроходството заслужава да е олимпийски спорт, явно е така, но в тази дискусия някак си не върви :)
Колкото до въпроса с парите, футбола като свръхкомерсиален спорт си присъства на игрите, въпреки че от фенове, критици, а и от самите футболисти Олимпиадата е едно от най-малко уважаваните им първенства.

13.02.13
09:52

А тенис на корт...с десетки мултимилионни турнири, ти ще ходиш да се мориш да ставаш и олимпийски шампион по тенис:)))
Ама май Роже-то го бяха изприлъгали...:)))

Но, наистина с тия лобизми и кинти...скоро може и маджонг да вкарат(ако го няма). Таекуондото на олимпията е помия и всеки таекуондист ще го потвърди.

Абе мен не ми е ясно...защо не вкарат по-зрелищни спортове, които да карат малките да им се затаи дъха и да им кипне кръвта, да ходят да скачат, да се борят...да са мъжкари...те такива едни меки спортове набутват...

Моите виждания може да са малко крайни и клонящи към по-брутални спортове...но това вече с ролерите и модерния петобой е прекалено...

Но...я си помислете и за последващия ефект...борбата не е ОЛИ спорт, ОК, навиват си на масрафа разни костюмари. Какво се случва със спорта в България, дето и сега едвам връзват бюджета и се борят за всяка стинка от субсидията от министерството въз основа статута на борбата, като олимпийски спорт...
Смърт и трагдеия по залите...те хубаво ще останат световни турнири, но ще се разчита на парите на ентусиасти и бивши спортни величия, които поне на наш’те географски ширини, си поизхарчиха парите...
Нека не съм лош пророк, но натам отиват нещата, че в борческата зала, ще си се борим аз и Марги до няколко години:)

ДЕЕБА и тъпнята!!!

Мнението беше редактирано от slavko на 13.02.13 09:54.

13.02.13
10:03

Искат педали - вкарват педалски спортове и вадят мъжките.
Борбата има силно лоби, няма да е много лесно да я махнат. Лошото е, че за смешни и измислени дисциплини седят много пари. Те и зад борбата седяха преди, но съдба...Дюпон къде е, с Яригин какво стана...

13.02.13
10:13

Надига се масово недоволство, предполагам, че дори до няколко месеца, всичко ще се върне по старому и големите усти ще млъкнат.
Това е повече от скандално, ако махнат борбата, каква би била причината да НЕ махнат вдигане на тежести?
Така че, според мен и искрено се надявам, това е моментно губене на съзнание.

13.02.13
10:20

казано от Kirilov на 13.02.13, 00:58:

...

@ Вик
Ти си стар морски вълк, наясно си с тънкостите на плаването,а аз не съм(казвам го най-уважително, не целя да звучи иронично)
Не ми харесва просто поради причината, която съм посочил.Примерно 6тата олимпиада на Данчо Йовчев малко или много се умаломажава, защото имало някой в някой си такъв спорт, като платноходството и ездата(където натоварването няма база за сравнение) в  който има хора с по 8-9-10 олимпиади и за това примерът ми беше такъв. Принципно тук бих казал, че щом от МОК са решили, че ветроходството заслужава да е олимпийски спорт, явно е така, но в тази дискусия някак си не върви :)
...

Да си морски вълк няма много общо с ветроходството. А и аз не считам себе си за такъв по много причини.

Навремето и аз имах мераци за олимпиада. Иван Славков ги поряза, защото сме нямали твърди шансове за медали, видиш ли. Комунистическо време, тоталитарно мислене. То и сега не е много по-различно, щото същите маскари са по върховете (puke).

Ветроходството е сборно понятие за спорт, обхващащ много класове, тотално различаващи се един от друг. Обединяващото е основният източник на енергия и средата - движението на въздушните маси и водата. Например, да сравняваш бордсейлинг и килови яхти е все едно да твърдиш, че сноуборд и шейни с кучешки впрягове е едно и също, защото пак е на сняг. Още един интересен факт е, че “зрялост” във ветроходството се достига не по-рано от 28-30 години, когато повечето от асовете в други спортове вече са забравили, че са се състезавали. Сила, издръжливост, техника, координация и баланс се постигат относително по-бързо в сравнение със знания, усет за вятъра и инстинкт. Пиша го това, защото нямаш идея от натоварването в отделните класове, но ги сравняваш с гимнастиката, само по презумция, че щом един спорт е по-дълголетен от друг, явно е по-лек.

По никакъв начин не се опитвам да омаловажа подвига на Данчо Йовчев. Просто не приравнявай ябълки със зелен боб (даже и това не е добро сравнение :) )

И за да съм пределно ясен, аз дори и не споря с теб за малоумието да махнеш борбата от олимпиадата, просто реагирах на изявлението да се махне ветроходството... :)

13.02.13
11:01

казано от James Hinks на 13.02.13, 10:03:

Искат педали - вкарват педалски спортове и вадят мъжките...

Още вчера мислех да го напиша това за педалите, но предположих, че Кольо Пияндето ще ме забърше преди да го прочете някой. Не че ми пречат нещо, ама напоследък стана едва ли не социално неприемливо да се държиш като нормален мъж.

Още малко и сгъването на салфетки ще го направят олимпийски спорт...

13.02.13
11:14

Против правилата на форума е, ДА...ама ние не го правим с лошо...
Така или иначе, битката става неравна:)))

13.02.13
11:39

Аз като явлен фен на Кърлинга мисля, че всеки спорт има място под слънцето.
Какво значи мъжки или женски спорт?
Относно отпадането на борбата не вервам да се случи.

13.02.13
11:53

Има бе Ванка, що не...едното го гледат 100 милиона, друго 20 роднини:)
И 4 месечна Олимпиада, как ти звучи:)

13.02.13
11:57

казано от gotcha на 13.02.13, 11:39:

Аз като явлен фен на Кърлинга мисля, че всеки спорт има място под слънцето.
Какво значи мъжки или женски спорт?

Синхронното плуване рулззз! :D

13.02.13
12:29

Ба, заеби как съм се гмуркал на Спартак... за време :D

13.02.13
13:59

казано от James Hinks на 13.02.13, 10:03:

Искат педали - вкарват педалски спортове и вадят мъжките.
Борбата има силно лоби, няма да е много лесно да я махнат. ...

Следващото разглеждане на този въпрос от МОК ще бъде пролетта,и то в Санкт Петербург,ако не греша.Има шансове за борбата ;)

13.02.13
20:13

Днес трябваше да е почивен ден, но пробвах как е кръста :

тяга 10х100кг, 6х120кг, 2х150кг, 2х180кг. Бива, нищо не се усещаше, нищо не тежи.
тяга 1х190кг. 14 пъти с минимални почивки.

Да правиш тяга когато имаш разтройство не е добре...най-малкото след тренировка е зор прибирането. Кръста се обади, явно му трябва още време.

13.02.13
20:15

казано от James Hinks на 13.02.13, 20:13:

Да правиш тяга когато имаш разтройство не е добре...най-малкото след тренировка е зор прибирането. Кръста се обади, явно му трябва още време.

С разстройство не е оферта да се прави тяга, да. Но и с газове не бива - много внимавам какво ям в деня с тягата и предния. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.02.13 20:20.

13.02.13
20:26

казано от Boby_ на 13.02.13, 20:15:

Но и с газове не бива - много внимавам какво ям в деня с тягата и предния. :)

Мощно БОБ с наденица и да ми бягат всички от стойката за клек (devil)

13.02.13
20:29

В наща зала редовно някой си изпуска по нещо “благозвучно” и “ароматизира” :D

13.02.13
20:36

казано от James Hinks на 13.02.13, 20:13:

Днес трябваше да е почивен ден, но пробвах как е кръста :

тяга 10х100кг, 6х120кг, 2х150кг, 2х180кг. Бива, нищо не се усещаше, нищо не тежи.
тяга 1х190кг. 14 пъти с минимални почивки.

мда, правил съм го в пълна зала с хора, на 210кг...пих НО-експлоде, и яко ме пресече, и си викам...вече съм тука, преоблякох се..къде ше се прибирам ...
добре че системата издържа налягането на реактора.

Но и с газове не бива - много внимавам какво ям в деня с тягата и предния.

че после :

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 13.02.13 20:52.

14.02.13
12:54

Тренировката днес :

клек 5х110кг - 5х120кг - 2х140кг.
клек 1х150кг. 8 пъти с минимални почивки.

Днес трябваше да почивен ден, след като вчера не беше, но то това не може да се нарече и тренировка де.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1