11.09.11
01:12
Здравейте и от мен.
Тежа 95 кг и съм висок около 180 см някъде. Главно тренирам за сила и издръжливост (не за релеф). По тялото съм що-годе оформен вече, но корема ми куца малко, а бих желал да го пооформя и него. Единственото което правя са коремни преси и извивки встрани с дъмбели, но не виждам желания успех. Главната ми цел е ако може да запазя килограмите, но и корема да има вид.
Ако може някой да препоръча нещо, с което да го оправя и ако е възможно да не свалям килограми (или поне не много).
Приемам и препоръки и за ползване на хранителни добавки и хранителни режими ако трябват.
11.09.11
09:14
Генетиката а мъжа,или по право на повечето мъже,включва,най първо трупане на мас в коремната област...и разбира се там се сваля най накрая и най трудно(в общия случай),така че,без да свалиш килограми ,единствения друг начин да я подчетраеш е да увеличиш драстично обема на самата мускулатура
08.10.11
23:18
Гледай да сваляш повече подкожни мазнини около коремната област!Дори да направиш 1000 коремни преси,няма да постигнеш резултат ако имаш подкожни мазнини.
Мнението беше редактирано от Десислав Петров на 13.12.11 19:04.