13.09.11
00:48
Здравейте,
днес си купих Animal Pump, glutamine, витамини и минерали на NOW , 2 вида Gainer, като единия се води нещо като Whey Gainer( не знам както точно може да значи това) , BCAA на ON, Tribulus на ОN и 1 кг декстроза. Всъщност Animal Pump-а ще пристигне след седмица-две,понеже е от щатите. Въпросът ми е как да комбинирам тези добавки? Как да ги съчетая така че да получа максимален ефект ?
Благодаря предварително на всички !
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.09.11 13:23.
Купи си още 5-6 добавки, че тези ми се виждат малко...
Също може и да пуснеш тази тема още 2-3 пъти...
Интересно ми е какво очакваш да постигнеш с толкова много добавки?
Първо трябва опит в залата, след това се мяташ на добавките.
За какво са ти два вида гейнър и отделно декстроза?
13.09.11
01:47
казано от Jewelz на 13.09.11, 01:27:
Купи си още 5-6 добавки, че тези ми се виждат малко...
Също може и да пуснеш тази тема още 2-3 пъти...
Интересно ми е какво очакваш да постигнеш с толкова много добавки?
Първо трябва опит в залата, след това се мяташ на добавките.За какво са ти два вида гейнър и отделно декстроза?
Бърза да става здрав :D
Аз бих му задал и още един куп неудобни въпросчета, но темата ще се развие не според правилата на форума, като ми прочете постовете.
Аз му четох писанията из форума и съвет няма да давам, а ще гледам сеир - крайно време е някой да си изпати от невежеството ;)
Иначе се радвам, колко пари е дал за нещо от, което полза няма да види :D
Подозирам, че следващите му покупки ще са един куп фетбърнъри и същата тема за тях, а като почне Анимал Пъмпа ще е истинското забавление :D
Няколко такива потребители съм си набелязал и сега ще гледам нещо средно между комедия и цирк с елементи на драма :D :D :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.09.11 01:47.
:D
Аз мисля да спра да ходя на кино.
Направо се настанявам пред компютъра, влизам във форума и чета яки мнения :D
Хем е безплатно, хем край няма.
Сега, сериозно, към автора на темата.
Не си дал никаква информация за себе си.
От колко време тренираш или сега започваш? Спазваш ли хранителен режим - да опишеш как се храниш.
Предполагам, че нямаш много опит, за това ще се опитам да ти дам съвет.
Изготви си хранителен и тренировъчен режим спрямо целите ти.
Храната е основата (както за отслабване, така и за качване), за това наблегни първо на нея. След това започни с добавките.
Витамините и минералите може да си ги пиеш, но за останалите те препоръчвам да ги запазиш за след като натрупаш малко стаж.
Прочети малко статии, сайтът е достатъчно информативен - можеш да намериш всичко, което ти трябва.
13.09.11
12:30
Ее човек, ти се излагаш, вземи поне още 2-3 гейнера за да направиш нещо в крайна сметка!
Абе, хора... осъзнайте се малко ! Това колко пари съм дал си е лично моя работа. НЕ съм добавял цени на продуктите и няма и да го направя. Всеки си гледа според джоба. Който иска да ходи на кино, който иска да ходи на .......
Тази тема е пусната поради простата причина, че не знам как точно да комбинирам въпросните добавки ! И никъде не съм казал, че ще пия всичко на веднъж нали така ? Всичко с времето си . Цяло лято не съм тренирал, а и си имах други дертове и си поотслабнах . Преди да започне лятото си тренирах редовно. Сега ще започна пак. Като цяло 180 см висок и в момента 70 килограма (може и по-малко..нямам кантар).
Тази тема съм я пуснал за да може някой по-вещ да удари едно рамо, а не да ви слушам простотиите!
Па то се подразбира какъв е смисъла на тия добавки ...да няма да пия гейнър за да свалям килограми...Целта ми е маса(както казах поотслабнах и то доста.
МОЛЯ без излишни коментари. Тук не е женския пазар !
Извинявам се ако съм обидил някой, но...
Направо се хващам за главата като видя такива теми ... най-бързо , ще ти отговоря с огромен потизивизъм да извелечеш нещо от тези буркани въпреки , че сериозно се съмнявам поради факти като храна , режим , тренировки както другите колеги ще ти кажат веднага!Пий ги по-етикет , па се моли да работят ...
казано от rdashev на 13.09.11, 12:43:
..да няма да пия гейнър за да свалям килограми..
МОЛЯ без излишни коментари. Тук не е женския пазар !
То гейнър ако и ще качиш нещо много от него ... Личното ми виждане е ,ч е по-добре да си вземеш протеин и въглехидратите да си ги набавяш от храна ма, как да е...
Тука е публичен форум - всеки има право на коментар! Има си вещи лица, които решават, кои коментари са излишни и кои не :)
казано от Dominic на 13.09.11, 12:47:
Направо се хващам за главата като видя такива теми ... най-бързо , ще ти отговоря с огромен потизивизъм да извелечеш нещо от тези буркани въпреки , че сериозно се съмнявам поради факти като храна , режим , тренировки както другите колеги ще ти кажат веднага!Пий ги по-етикет , па се моли да работят ...
Благодаря за свестния коментар !
13.09.11
13:11
Колега @rdashev голямата доза ирония в коментарите се дължи на факта, че се хвърляш на солидно количество добавки без да имаш изграден хранителен и тренировъчен режим. Запомни нещо много важно - мускули не се правят с прахчета а със солидно количество храна!
Хед хънтър и останалите по-опитни във форума ти го казаха.Да, може би са го направили доста остро, но виж сега ти се хвърляш на добавки (Animal Pump, Трибулус) които въобще не са за твоя стаж. Отделно купуваш много неща за които нямаш идея как да ги комбинираш. Приеми критиката им към теб като градивна.
Не е ли по-добре да пооправиш храненето и да започнеш с едни добри витамини и един протеин (като толкова много държиш да пиеш нещо) и чак тогава ако нямаш резултат да поискаш съвет какво може евентуално да добавиш?
Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 13.09.11 17:16.
13.09.11
16:47
Бе самият подход в поведението е неправилен:
Купуваме “най-качественото на пазара”, тренираме - другото ще си дойде с времето. Пък как да ги комбинираме и какво/по колко да се яде, как/по колко да се тренира - това са подробности, които можем да изясним след покупката. Е да, ама не. Няма как да получиш смислен отговор, нищо не си дал за себе си. Сложи поне 2 линка - 1 към хранене и 2 към тренировките ти. После можем да коментираме нещо.
13.09.11
20:33
rdashev чета ти коментарите и се сещам за себе си и разбирам какви грешки съм правил и колко глупаво съм постъпвал,съветвам те преди да почнеш да ги пиеш всичките тези добавки да понатрупаш малко стаж,да изготвиш хранителен и тренировъчен режим и чак тогава,ако трябва си ги запази и ги почни след 3-4 месеца.Просто до преди 2 месеца бях същия като теб-без хранителен режим,без мн стаж и с мн добавки от които ефект така и не видях.Сега в коментарите ти виждам старото ми Аз,тогава хора като head_hunter например ми даваха съвети и насоки,но човек науми ли си нещо няма разубеждаване,сигурен съм че и с теб е същото...просто слушай съветите,които ти дават момчетата тук. :)