16.09.11
16:44
От както за пръв път им видях цените ме мъчи нещо. Те са отчайващо ниски, направо НЕЗЕМНО ниски. Има ли някаква уловка ? Поръчвал съм от там, както и мои познати, всичко точно на пръв поглед. Някой да знае нещо ? И не, не са промоции (кат че ли).
Модерация: нарушена точка 4.8 от условията за ползване на форума.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.09.11 12:13.
16.09.11
17:03
Кажи ми кои точно продукти визираш,защото някой са на цени като други сайтове чат-пат да изпадне нещо което наистина е изгодно,аз бях си взел на ОПТИМУМ ОН Уей 100 за 75 кинта 2,5 кг,а на всякъде другаде са по 100 примерно или 95,като цяло протеина всичко му е наред,срока на годност не е изтекъл до 2013,така че няма измама според мен :)
16.09.11
17:07
Не визирам конкретни продукти. На почти всичко (а може би всичко) цената е НЕРЕАЛНО по-ниска от силата/фитнес1/фитнесхрани и т.н.
тези неземно ниски цени от къде ги измисли?!?! Кои продукти визираш? Дай пример за нереално по-ниска цена от на фитнес1 и силата......
Мнението беше редактирано от target на 16.09.11 17:15.
казано от target на 16.09.11, 17:15:
тези неземно ниски цени от къде ги измисли?!?! Кои продукти визираш? Дай пример за нереално по-ниска цена от на фитнес1 и силата......
Ами 75 кинта за ON Whey Gold standart 5 либри как ти се струва? Според мен цената е нормална, но на фона на 105 кинта без доставка, другаде си е направо неземно ниска ...
казано от Ramon Dekkers на 16.09.11, 17:19:
Ами 75 кинта за ON Whey Gold standart 5 либри как ти се струва? Според мен цената е нормална, но на фона на 105 кинта без доставка, другаде си е направо неземно ниска ...
еми нищо особено , пак бих избрал МГ изолата за 70лв.. но тва е друга тема... къде го видя този голд стандарт 5 либри за 75лв?!?!?
Нали за сайта на “красота и сила” става въпрос? Щото там е 88лв голд стандарта
Мнението беше редактирано от target на 16.09.11 17:45.
Цените са им що годе нормални. На промоция някои от нещата им идват на много добри пари. Но ще ви кажа, че ако сте малко по нахални като мене и пазарувате повечко може да си изпросте и дистрибуторска отстъпка в някои от магазините. Тогава цените на 99% от магазините за добавки ще ви се виждат скъпи дори и на промоция.
16.09.11
17:53
http://power -beauty.com/index.php/ ult-muscle-juice-2.html
ето ти, бе, приятел. Според фитнес1 (човекът им в скайп), вносната цена на това чудо е около 90лв.
казано от target на 16.09.11, 17:42:
казано от Ramon Dekkers на 16.09.11, 17:19:
еми нищо особено , пак бих избрал МГ изолата за 70лв.. но тва е друга тема... къде го видя този голд стандарт 5 либри за 75лв?!?!?
Нали за сайта на “красота и сила” става въпрос? Щото там е 88лв голд стандарта
говоря за лятото и минали промоции :) Например сега синтата е 3 лева по-евтина от фитнесс1. Ако кажеш да ти пуснат до офис доставката даже ще ти излезне по-без пари :)
16.09.11
18:15
Продукти с изтичащ срок на годност. Имало е не едно и две оплаквания!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.09.11 18:16.
Просто начин да се създават нови клиенти и привличане на внимание за сметка на малко по-малки приходи.При толкова много онлайн магазини е нормално някой да предприема подобни стратегии било то с цел изчистване на застояла стока или просто реклама.Няма да ги задържат за дълго.
пс Доставната цена на Оптимум е далеч по ниска от 90 лева.
А ако сте хитри,ще се възползвате от PriceMatch със цените на power and beauty.
казано от Dique на 16.09.11, 17:53:
ето ти, бе, приятел. Според фитнес1 (човекът им в скайп), вносната цена на това чудо е около 90лв.
Има го и на други места под 90 ...
А защо не погледнеш други продукти които са доооста по-скъпи от нормалните цени в момента? Или се хвана за тоя смешен гейнър?
Точно техните ниски цени дооста честно са обвързани със изтекъл срок на годност
казано от Biad__ на 16.09.11, 18:55:
А ако сте хитри,ще се възползвате от PriceMatch със цените на power and beauty.
а още по-хитрите се възползват от Price Match със цените от още по-евтини сайтове , които за разлика от красота и сила са даже с безплатна доставка над определена сума , защото и доставката влиза в Price Match. Такива сайтове за мен са помпаи.ком мегазоб.ком и http://flexfitbg.com
Мнението беше редактирано от target на 16.09.11 19:09.
16.09.11
19:37
казано от target на 16.09.11, 19:02:
ето ти, бе, приятел. Според фитнес1 (човекът им в скайп), вносната цена на това чудо е около 90лв.Има го и на други места под 90 ...
А защо не погледнеш други продукти които са доооста по-скъпи от нормалните цени в момента? Или се хвана за тоя смешен гейнър?
Точно техните ниски цени дооста честно са обвързани със изтекъл срок на годност
Смешен, смешен, колко да е смешен ? Факт е, че цените са много ниски. Пробвах тва с прайсмача, ама фитнес1 казват, че нема как да го продадат на такава цена. Трябва да опитам с някой друг сайт (идеи ? освен хелтстор).
казано от Dique на 16.09.11, 19:37:
казано от target на 16.09.11, 19:02:
ето ти, бе, приятел. Според фитнес1 (човекът им в скайп), вносната цена на това чудо е около 90лв.Има го и на други места под 90 ...
Точно техните ниски цени дооста честно са обвързани със изтекъл срок на годностСмешен, смешен, колко да е смешен ? Факт е, че цените са много ниски. Пробвах тва с прайсмача, ама фитнес1 казват, че нема как да го продадат на такава цена. Трябва да опитам с някой друг сайт (идеи ? освен хелтстор).
На мен Сашо от фитнесхрани никога не ми е отказвал Price Match