Бих желал програма за тренировки в къщи

26.09.11
02:28

Така, незнам какво да напиша :D ! Решил съм да почна да тренирам вкъщи, но искам някой да ми предложи някаква програма.Не съм се занимавал сериозно с фитнес. Не практикувам спорт. Нямам гирички и други подобни (и не смятам да си купувам) . В къщи има един фитнес уред като ски дето е :D мисля че се нарича Кростренажор. Желая програмата да е в домашни условия, защото не ми се ходи на зала (предимно се срамувам) . На 15 години съм,тежа 50-55 кг и съм висок 172-173.

Мерси предварително !

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.09.11 06:08.

Разгледай раздела ни с фитнес програми. Успех!

26.09.11
07:36

Не си споменал каква е целта ти, така можем само да гадаем, но като гледам какви килограми си мисля, че искаш да качваш.Това става с правилно ядене и тренировки с тежести, не с КАРДИО ( въртене на кростренажора)

26.09.11
11:28

Еми значи качването няма да се осъществи, така че ем бих искал издръжливост, сила, релеф. Повече релеф ми се иска. А само споменах, че имаме такъв уред в вкъщи.

HE

26.09.11
17:13

На 55 кг. какъв релеф? Не става и това до края и душата в рая!
Или се хващай и тренирай, да постигнеш целите си или не се захващай. Какво означава “в къщи, защото ме е срам”, ми ако трябва да си поискаш от жена, ще мреш ли? Под релеф да не разбираш на тия кг., кожата ти така да прозира, че да ти се виждат кокалите /те не, че сега не се виждат/.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1