въпроси относно 5/3/1

30.09.11
17:15

Здравейте, решил съм да пусна един или два цикъла по 5/3/1 в двудневен сплит. Един от дните ще бъде тяга+военна преса, другия лежанка + клек. Въпроса тук ми е, какви спомагателни упражнения да избера за първия и втория ден? при тягата и военната едното е ясно, че ще е набирания, но другото какво да бъде, добро утро или хиперекстензии? при лег+клек едното ще е кофички, а за другото български клек удачен вариант ли е? поради липса на лег преса в залата. мислех си и за GHR, но не мога да съм сигурен че всеки път ще има някой да помага за жалост.
Другия въпрос ми е, тъй като тренирам Винг Чун 3 пъти в седмицата (вторник,четвъртък,петък), в кои дни ще е по-добре да правя програмата, събота + понеделник или неделя+сряда?

Клек + български клек = МНОГО ЛОША ИДЕЯ. Българският клек дори със СТ натоварва много, а 5/3/1 не е каква да е програма :) Напади/отпади е по-добра идея - те имат подобно натоварване(като зони), но са по-умерени като трудност :)

30.09.11
23:19

за напади не се бях сетил, ще го имам в предвид. Glute Ham Raise не е ли удачен вариант?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1