Големи прасци на краката -40см

01.10.11
03:27

Здравейте! Видях , че има подобни теми, но пиша, тъй като в другите теми, не се е дискутирал отдавна проблема.
Старая се да отслабна, тренирам често, най-често степ-аеробика, по принцип прасците ми са били винаги много големи.

Висока съм 178см, 75 кг (от които мечтая да махна 10)..., а обиколката на прасеца ми в момента е цели 40 сантиметра!!!
Като на мъж! Ужас! Голям комплекс ми е. Колкото и да отслабна , това ми е част от структурата .
Според вас 40 см, огромен прасец ли е?
Колко е нормално да бъде?
И какво да правя за да го намаля?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.10.11
09:50

Ами за 178см и 75 кг, ако си момче е нормално, но за момиче не знам.... Предполагам че това не е мускулна маса, просто такъв си ти е гена или нещо такова... (и от мазнини не е :) )

01.10.11
10:16

40см при момиче си е доста, и си е от гена.

Гена си е ген,но с тренировки се моделират. :)

01.10.11
11:12

ти си сравнително висока ( близо 180см ) и тези 40см може и да не личат толкова много но са си доста... особенно за натурално трениращите... аз мога да мечтая за 40см прасец :D та’ прасеца го ползваш постоянно и трудно се стопява особенно ако е мускулест с малко мазнини по него. Вариантите за смаляване са: претренирането му ама да претренираш прасец... си доста трудно има голяма възможност щом ти е генетично силна мускулна група да порасне още от тренировките. По принцип с цялостното отслабване би трябвало и прасеца малко да намалее като размер... според мен най-добрия вариант е да кажеш ‘’Какво толкова...’’ :) Тренирай си и си избии от главата такива комплекси в твой минус са само .... преди момичетата имаха комплекс за малки гърди или нещо такова...

SP

01.10.11
11:49

Ако свалиш тея 10килограма прасеца ще намалее 100%, но дали си струва ?

01.10.11
11:57

Както знаем, жените трупат мастни клетки (целулит) по целите крака, т.е. отслабване чрез спорт + евентуално масажи би довело до намаляване на обиколката! Иначе да, прасците са ген.

01.10.11
12:30

Здрасти!

Аз съм 177 см и от любопитство си измерих прасеца - 41 см! НИКОГА не съм имала комплекси заради прасец. Аз обаче съм 89 кг и на фона на корем/ханш/бедра, това ми е най-малкият проблем. :) Наистина, не се комплексирай заради прасеца - виждала съм сравнително големи прасци на стегнати жени и си изглеждат съвсем добре според мен. А и по мое мнение, ако си с малко по-едра костна структура, 40 см не са много.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Елена на 01.10.11 12:37.

благодаря за отгпворите. за мен все пак не  е малко 40см.. на степ аеробиката с годините , на някои им се увеличиха прасците.
ина4е ми е много любимо занимание.

01.10.11
17:30

Ми това си е ген.Аз съм тренирала лека атлетика и въпреки че имам развити прасци,те по никакъв не се открояват...това е най-вече от типа костна структура,а ако тренираш прасците,единствения ефект би бил увеличаване на обиколката

Ако са ти добре оформени и 45 да бяха - не бива да се тревожиш:)
Моите са 42см и меко казано си ги обожавам :) Даже искам да са още по-релефни и твърди. Въпрос на вкус.
Да, за някои хора над 40 см при жени е огромно. Но нека си мислят каквото искат.
Както ти казаха по-горе - прасците са си генетично заложени. Ако имаш големи, трудно ще ги намалиш. А и не виждам смисъл.
Дори и да има шанс, не смятам че ще стане със степ аеробика :)

01.10.11
22:12

Моя прасец е 39,но ас съм 160см и преди и аз си мислих ,че ми е доста голям ,но вече не му обръщам внимание защото сега като започнах да свалям виждам че и той е малко под 39 т.е.38,7-8.Всъщност според мен е по-важно дупето да не е голямо ,пък прасеца...

Радост, ти правиш ли някакви определени упражнения, за да намалиш обиколката си?  На какво се дължи?
Тренираш ли нещо?

няма такова нещо като прекалено големи прасци. вероятно останалите части от тялото ти са прекалено малки. примерно ако имаше 70см бедро, вече нямаше да ти изглеждат големи.

02.10.11
13:29

Ооо да, 70см бедро, съвсем нормално за жена.

По-добре 70 см бедро с плътни и добре оформени мускули, от колкото 50 см клечки без тонус.
Въпрос на вкус :)

02.10.11
16:19

казано от veronique на 02.10.11, 15:27:

По-добре 70 см бедро с плътни и добре оформени мускули, от колкото 50 см клечки без тонус.

Абсолютно подкрепям! По принцип обиколки в см, килограми не дават пълна представа. Хората са с различна структура и е по-важно човек да е във форма, да е здрав и да се чувства добре в кожата си без да се опитва непременно да покрива някакъв норматив от мерки.

И кво като е 40 см прасеца. Пишеш, че спортуваш активно вероятно е стегнат и оформен, а и прасеца е може би едно от най-трудните неща за промяна.

02.10.11
19:53

Аз за себе си мисля ,че покрай мускула на прасеца си имам и  мазнинки и затова свалям.По принцип не правя определение упражнения за прасеца,по-скоро се е постопил от кардиото.Както казах вчера за мен е по-важно нагоре да са ми по-малки обиколките

02.10.11
20:13

казано от veronique на 02.10.11, 15:27:

А най-добре 50 см добре оформени и с тонус и 32 прасец  :D

Мнението беше редактирано от Станимир на 02.10.11 20:14.

а според мъжката част, голям прасец грозен ли е ?

03.10.11
07:08

Не е. Даже имам приятел, който специално много харесва жени с “големи” прасци.

Аз познавам 6 такива, сигурно има и още. Някои се и “крият” :)

04.10.11
16:24

Кой ти гледа прасеца :)) Харесваме и още как ! Не се притеснявай големия прасец да ти е проблема !

05.10.11
21:28

Ох,жена с прасци като гюлета много ме кефи :D
имам  1 приятелка,която има супер яки прасци,като топки са и много си ги мрази защото като сложела токчета и ставали грозни..?!

Кажи и да спре да си купува космополитан :) И да чете съвети в женски списания и всичко ще е ОК

18.05.20
12:54

Аз съм висока 184 и си измерих прасец 43-4 сантиметра

18.05.20
13:26

казано от Anna Georgieva на 18.05.20, 12:54:

Не е ли много малко? Имаш доста слаби прасци. Трябват ти яки тренировки във фитнеса.

25.05.20
14:35

казано от лилия вълчева на 01.10.11, 03:27:

Здравейте! Видях , че има подобни теми, но пиша, тъй като в другите теми, не се е дискутирал отдавна проблема.
Старая се да отслабна, тренирам често, най-често степ-аеробика, по принцип прасците ми са били винаги много големи.

Висока съм 178см, 75 кг (от които мечтая да махна 10)..., а обиколката на прасеца ми в момента е цели 40 сантиметра!!!
МАЛКО Е

Мнението беше редактирано от Anna Georgieva на 25.05.20 14:37.

25.05.20
14:39

казано от Миро на 18.05.20, 13:26:

казано от Anna Georgieva на 18.05.20, 12:54:

Не е ли много малко? Имаш доста слаби прасци. Трябват ти яки тренировки във фитнеса.

Да и аз мисля, че са малко и затова ходих на фитнес преди карантината! Сега са 44,5. Нещо такова

DY

25.05.20
14:47

казано от Anna Georgieva на 25.05.20, 14:39:

Да и аз мисля, че са малко и затова ходих на фитнес преди карантината! Сега са 44,5. Нещо такова

казано от Anna Georgieva на 25.05.20, 14:24:

Това е нормално! Аз съм на 14 и моят е 43 см.

Последно?

25.05.20
16:09

Е +1,5 сантиметра прасец за десет дена е напълно нормално :)

Мнението беше редактирано от CarnalK на 25.05.20 16:10.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1