01.10.11
03:27
Здравейте! Видях , че има подобни теми, но пиша, тъй като в другите теми, не се е дискутирал отдавна проблема.
Старая се да отслабна, тренирам често, най-често степ-аеробика, по принцип прасците ми са били винаги много големи.
Висока съм 178см, 75 кг (от които мечтая да махна 10)..., а обиколката на прасеца ми в момента е цели 40 сантиметра!!!
Като на мъж! Ужас! Голям комплекс ми е. Колкото и да отслабна , това ми е част от структурата .
Според вас 40 см, огромен прасец ли е?
Колко е нормално да бъде?
И какво да правя за да го намаля?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимАми за 178см и 75 кг, ако си момче е нормално, но за момиче не знам.... Предполагам че това не е мускулна маса, просто такъв си ти е гена или нещо такова... (и от мазнини не е :) )
01.10.11
10:55
Гена си е ген,но с тренировки се моделират. :)
01.10.11
11:12
ти си сравнително висока ( близо 180см ) и тези 40см може и да не личат толкова много но са си доста... особенно за натурално трениращите... аз мога да мечтая за 40см прасец :D та’ прасеца го ползваш постоянно и трудно се стопява особенно ако е мускулест с малко мазнини по него. Вариантите за смаляване са: претренирането му ама да претренираш прасец... си доста трудно има голяма възможност щом ти е генетично силна мускулна група да порасне още от тренировките. По принцип с цялостното отслабване би трябвало и прасеца малко да намалее като размер... според мен най-добрия вариант е да кажеш ‘’Какво толкова...’’ :) Тренирай си и си избии от главата такива комплекси в твой минус са само .... преди момичетата имаха комплекс за малки гърди или нещо такова...
01.10.11
11:49
Ако свалиш тея 10килограма прасеца ще намалее 100%, но дали си струва ?
Както знаем, жените трупат мастни клетки (целулит) по целите крака, т.е. отслабване чрез спорт + евентуално масажи би довело до намаляване на обиколката! Иначе да, прасците са ген.
Здрасти!
Аз съм 177 см и от любопитство си измерих прасеца - 41 см! НИКОГА не съм имала комплекси заради прасец. Аз обаче съм 89 кг и на фона на корем/ханш/бедра, това ми е най-малкият проблем. :) Наистина, не се комплексирай заради прасеца - виждала съм сравнително големи прасци на стегнати жени и си изглеждат съвсем добре според мен. А и по мое мнение, ако си с малко по-едра костна структура, 40 см не са много.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Елена на 01.10.11 12:37.
01.10.11
14:25
благодаря за отгпворите. за мен все пак не е малко 40см.. на степ аеробиката с годините , на някои им се увеличиха прасците.
ина4е ми е много любимо занимание.
Ми това си е ген.Аз съм тренирала лека атлетика и въпреки че имам развити прасци,те по никакъв не се открояват...това е най-вече от типа костна структура,а ако тренираш прасците,единствения ефект би бил увеличаване на обиколката
01.10.11
20:29
Ако са ти добре оформени и 45 да бяха - не бива да се тревожиш:)
Моите са 42см и меко казано си ги обожавам :) Даже искам да са още по-релефни и твърди. Въпрос на вкус.
Да, за някои хора над 40 см при жени е огромно. Но нека си мислят каквото искат.
Както ти казаха по-горе - прасците са си генетично заложени. Ако имаш големи, трудно ще ги намалиш. А и не виждам смисъл.
Дори и да има шанс, не смятам че ще стане със степ аеробика :)
Моя прасец е 39,но ас съм 160см и преди и аз си мислих ,че ми е доста голям ,но вече не му обръщам внимание защото сега като започнах да свалям виждам че и той е малко под 39 т.е.38,7-8.Всъщност според мен е по-важно дупето да не е голямо ,пък прасеца...
02.10.11
02:58
Радост, ти правиш ли някакви определени упражнения, за да намалиш обиколката си? На какво се дължи?
Тренираш ли нещо?
02.10.11
10:08
няма такова нещо като прекалено големи прасци. вероятно останалите части от тялото ти са прекалено малки. примерно ако имаше 70см бедро, вече нямаше да ти изглеждат големи.
02.10.11
15:27
По-добре 70 см бедро с плътни и добре оформени мускули, от колкото 50 см клечки без тонус.
Въпрос на вкус :)
казано от veronique на 02.10.11, 15:27:
По-добре 70 см бедро с плътни и добре оформени мускули, от колкото 50 см клечки без тонус.
Абсолютно подкрепям! По принцип обиколки в см, килограми не дават пълна представа. Хората са с различна структура и е по-важно човек да е във форма, да е здрав и да се чувства добре в кожата си без да се опитва непременно да покрива някакъв норматив от мерки.
И кво като е 40 см прасеца. Пишеш, че спортуваш активно вероятно е стегнат и оформен, а и прасеца е може би едно от най-трудните неща за промяна.
Аз за себе си мисля ,че покрай мускула на прасеца си имам и мазнинки и затова свалям.По принцип не правя определение упражнения за прасеца,по-скоро се е постопил от кардиото.Както казах вчера за мен е по-важно нагоре да са ми по-малки обиколките
казано от veronique на 02.10.11, 15:27:
А най-добре 50 см добре оформени и с тонус и 32 прасец :D
Мнението беше редактирано от Станимир на 02.10.11 20:14.
03.10.11
02:28
а според мъжката част, голям прасец грозен ли е ?
Не е. Даже имам приятел, който специално много харесва жени с “големи” прасци.
03.10.11
07:44
Аз познавам 6 такива, сигурно има и още. Някои се и “крият” :)
Кой ти гледа прасеца :)) Харесваме и още как ! Не се притеснявай големия прасец да ти е проблема !
Ох,жена с прасци като гюлета много ме кефи :D
имам 1 приятелка,която има супер яки прасци,като топки са и много си ги мрази защото като сложела токчета и ставали грозни..?!
06.10.11
11:57
Кажи и да спре да си купува космополитан :) И да чете съвети в женски списания и всичко ще е ОК
18.05.20
12:54
Аз съм висока 184 и си измерих прасец 43-4 сантиметра
казано от Anna Georgieva на 18.05.20, 12:54:
Не е ли много малко? Имаш доста слаби прасци. Трябват ти яки тренировки във фитнеса.
25.05.20
14:35
казано от лилия вълчева на 01.10.11, 03:27:
Здравейте! Видях , че има подобни теми, но пиша, тъй като в другите теми, не се е дискутирал отдавна проблема.
Старая се да отслабна, тренирам често, най-често степ-аеробика, по принцип прасците ми са били винаги много големи.Висока съм 178см, 75 кг (от които мечтая да махна 10)..., а обиколката на прасеца ми в момента е цели 40 сантиметра!!!
МАЛКО Е
Мнението беше редактирано от Anna Georgieva на 25.05.20 14:37.
25.05.20
14:39
казано от Миро на 18.05.20, 13:26:
казано от Anna Georgieva на 18.05.20, 12:54:
Не е ли много малко? Имаш доста слаби прасци. Трябват ти яки тренировки във фитнеса.
Да и аз мисля, че са малко и затова ходих на фитнес преди карантината! Сега са 44,5. Нещо такова
25.05.20
14:47
казано от Anna Georgieva на 25.05.20, 14:39:
Да и аз мисля, че са малко и затова ходих на фитнес преди карантината! Сега са 44,5. Нещо такова
казано от Anna Georgieva на 25.05.20, 14:24:
Това е нормално! Аз съм на 14 и моят е 43 см.
Последно?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече