най-налудничавите програми

07.04.05
14:38

които сте правили или сте виждали някой да прави,не става въпрос за някаква малка грешка,а за нещо напълно неприемливо.един мой познат например тренира последната програма и е напълно убеден че с нея ще стане културист :shock:

гърди
1пулоувър(за загравка)
2.лег
3.флайс
4дъмбели лег              всички х4
5.полулег
6.флайс полулег
7.дъмбели полулег
8.кофички(тва отскоро)

бицепс
1крива щанга
2дъмбели
3.права щанга            всички х4
4.концентрирано
5.скотово
+ тяга за да не го боли кръста х5 :shock:

трицепс
1.полукофички(за загрявка)
2.кикбек
3.лицеви опори                всички х4
4.скрипец
5.френско с дъмбел
6.френско с щанга за донапомпване  :shock:

за другите мускулни групи тренировките са му ‘по-нормални’,обаче пак са от порядъка на мин 24 серии на ден.пича тренира БЕЗ почивка

07.04.05
14:45

Виж сега, това може да е новия мр. Олимпия ;)
Аз си мисля, че човека просто не знае повече упражнения, иначе щеше и тях да включи в програмата :) Защо не му подскажеш още няколко, за да си допълни програмата ;)

07.04.05
14:48

страх ме е да му предложа някое упражнение 8) ами според мен само се съсипва така,като си мисли че има голям напредък,а е към 90 кила и за две години трен по тая програма освен да дърпа назад друго не прави,аз,който съм с 75 кг и тренирам от полови година вдигам с 20кила повече от него на лега

07.04.05
16:54

Не искам да обиждам НИКОГО!!!
Твоят приятел е от вида ХЕРМЕТИК-МАЛОУМНИК!!!Не се тревожи,има ги и такива.
Малоумник - ясно защо.Херметик - херметически затворен от към чужда информация.Нито приема,нито предава!
Моят съвет: Не му казвай НИЩО!!!Няма да те послуша.Най-много да ти се разсърди.Такива като него са предубедени,че знаят всичко и ти се опитваш да му навредиш,за да го задминеш(като резултати).
Аз веднъж казвам!Който не ме послуша го оставям да се мъчи и да прави грешки(не че аз съм безгрешен).

07.04.05
17:18

Абе не знам ...едно че прави всички упр.които знае и освен това с тая поредност явно...нищо не знае

PD

07.04.05
17:50

а бе тия дето искат да ти помагат като ти казват как да праи6 не ги слу6аи мноо мноо ако има6 стаж(освен ако не е бая нацепен).Аз например играя мноо мноо моо тежко(средно по 7 пожторения)и то не от наи чистите и даже с помощ.Е на чак толкова де.И имам мноо добри резултати.Мускулите растат от кг-те не от перфектните 10-ки без помощ и форсиране.И така някви си 20-30 годишни без стаж като ме видят че вдигам повече кг от тях и веднага да не се засрамят ми казват да сложа по леко.

07.04.05
18:17

ми аз какво да ви кажа. не съм бил никога чак такъв екстремист ама преди правех всеки ден гърди и бицепс! докато не взе да ми става лошо и да ми се е*е кръвното и др...

07.04.05
22:19

От тоя пул оувър за загрявка прогнозирам, че  в близките дни ще му се откачат рамената от ставите, особено ако се прави на мъж и го прави с голяма тежест.

:?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1