02.10.11
21:10
Здравейте ! Аз съм на 14 години - висок съм 168 и тежа 60 килограма. От известно време ходя на фитнес - 7 месеца , но първите месеци за мен са пропиляни , защото тогава не загрявах добре слагах доста тежести и според мен не изпълнявах добре упражненията + това нямах програма и хранителен режим . В момента тренирам по 3 дена на ден , защото нямам много време от училище
1 ден - Гърди , рамо
2 ден - Бицепс , трицепс , предмишница
3 ден - Гръб , крака . Това правя в момента, но нямам точно определена програма на упражненията които правя , а ги подбирам по мой избор , което според мен не ми се струва много уместно . Искам да ви помоля, ако може да ми дадете програма за покачване на Мускулна Маса и режим на хранене , който да спазвам . Преди да започнете с това - “Разрови се из Интернет” търсих , но не знам дали е подходящо за мен затова искам да попитам в форума . Благодаря Предварително !
Темата беше редактирана от Веселин Петков на 02.10.11 21:37.
програма за мускулна маса ? няма такава приятел, ако искаш мускулна маса или релеф, всичко е в храненето, а относно програмата ( упражненията), мога да ти кажа, че щом искаш маса трябва да правиш с по-тежки килограми, но по малко повторения, а ако искаш релеф, повече повторения на по малко кг. :) И запомни, че повече трябва да обръщаш внимание на храненето. Успех :)
02.10.11
21:26
Мерси много :)
02.10.11
21:52
По скоро тренирай така 1ви ден Рамо , Бицепс , 2ри Гръб , трицепс, 3ти гърди . Много важно е да загряваш правилно , да се научиш да правиш упражненията по правилен начин и след това слагай по голями тежести , а за маса е просто хранителен режим и постоянство , ако си търпелив и постоянен всичко си идва
02.10.11
23:42
Както каза Миро Николов,мускулна маса не се прави от трениране,а от ядене.Тренирането ако е 10% от всичко то храненето ще е 90%.