09.10.11
19:11
Добър вечер на всички! Моля за няколко съвета относно намаляване на процента подкожни мазнини.
Така накратко за мен- май месец започнах да се занимавам активно с фитнес, както се досещате целта ми беше натрупване на ММ.
Когато започнах бях 71 кг. вече съм 85 при ръст 186.От началото до сега тренирам по тази програма
http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1aAtrtARd . Сега съм решил да направя леко изчистване 3-4 кг. с минимална загуба на мускул.Мисля, докато чистя да продължа със същата програма, но тъй като имам най-голямо натрупване на мазнини по краката и седалището смятам, че е удачно да увелича повторенията на клека от 8 на 12, да вкарам лег преса отново с 12 повторения, както и отваряне и затваряне на аддуктор машина. С две думи програмата ми за крака ще е:
клякане с щанга - 3 серии по 12повторения
бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
отваряне на краката на машина - 3 серии по 15 повторения
затваряне на краката на машина - 3 серии по 15 повторения
повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения
И така тук искам мнението ви дали програмата е подходяща за да оформя добре краката и другото ми питане е кога да правя кардио след тренировка в пон,сряда и петък на кростренажор или велоергометър или в отделни дни сутрин тичане в парка кросче 3 км.
И още едно въпросче, ако тичам сутрин на гладно ли да бъде или да изпия една доза протеин преди това ?
Диетата ще бъде РБД, клоняща към НВД.