Подходящо кардио

Помагайте. Ортопеда ми забрани да натоварвам коленете до нова година.Нещо хрущяла ми бил мек на пипане и сигурно съм го износил.Позволено е каране на колело и плуване. Моят проблем е, че не мога да правя нито едно от двете рано сутрин. Просто през деня съм зает и мога да спортувам само рано сутрин. Има ли някакво кардио, което да не натоварва кой знае колко коленете и да може да се изпълнява рано сутрин у дома или ей така около блоковете/училищата. Мислех си за скачане на въже, обаче незнам дали натоварва коленете.

10.10.11
19:38

заеми / купи от някой велоергометър и карай у вас :) Скачането на въжето товари доста колената :)

10.10.11
20:24

Велоергометъра е най-добрия вариант в твоя случай.

А защо трябва да правиш кардио рано сутрин ? Лекаря ли го каза

10.10.11
20:34

Сутрин кардио ако правиш особено на гладно мисля, че ще свалиш и мускулна маса.

Ами просто нямам време през деня. От рано сутрин съм зает чак до късно вечер и лягам колкото мога по-рано за да се наспя. Имам едно колело в нас и се чудя дали мога по някакъв начин да му вдигна задницата и да си карам на място ама... :D Също съм чувал, че силовите също изгарят мазнини и съм скептично настроен към това мнение. Иначе искам сутрин на гладно за изчистване. Останаха ми около 1-2 кг. за изчистване (а преди бяха много повече) и лошия ми късмет както обикновено работи на 100 % .

Като нямаш време за кардио не правиш кардио.
Тренираш с тежести даже у дома можеш да си направиш комплекс който да правиш за 15-20 минутки.

10.10.11
21:38

казано от Владислав Петков на 10.10.11, 20:51:

Ами просто нямам време през деня. От рано сутрин съм зает чак до късно вечер и лягам колкото мога по-рано за да се наспя. Имам едно колело в нас и се чудя дали мога по някакъв начин да му вдигна задницата и да си карам на място ама... :D Също съм чувал, че силовите също изгарят мазнини и съм скептично настроен към това мнение. Иначе искам сутрин на гладно за изчистване. Останаха ми около 1-2 кг. за изчистване (а преди бяха много повече) и лошия ми късмет както обикновено работи на 100 % .

почваш гребане с щанга, лежанка, кофички, раменна преса, тяга (ако можеш и не те боли коляното) . Колелото идва много леко ако го вдигнеш и не става :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1