10.10.11
18:58
Помагайте. Ортопеда ми забрани да натоварвам коленете до нова година.Нещо хрущяла ми бил мек на пипане и сигурно съм го износил.Позволено е каране на колело и плуване. Моят проблем е, че не мога да правя нито едно от двете рано сутрин. Просто през деня съм зает и мога да спортувам само рано сутрин. Има ли някакво кардио, което да не натоварва кой знае колко коленете и да може да се изпълнява рано сутрин у дома или ей така около блоковете/училищата. Мислех си за скачане на въже, обаче незнам дали натоварва коленете.
заеми / купи от някой велоергометър и карай у вас :) Скачането на въжето товари доста колената :)
10.10.11
20:27
А защо трябва да правиш кардио рано сутрин ? Лекаря ли го каза
Сутрин кардио ако правиш особено на гладно мисля, че ще свалиш и мускулна маса.
10.10.11
20:51
Ами просто нямам време през деня. От рано сутрин съм зает чак до късно вечер и лягам колкото мога по-рано за да се наспя. Имам едно колело в нас и се чудя дали мога по някакъв начин да му вдигна задницата и да си карам на място ама... :D Също съм чувал, че силовите също изгарят мазнини и съм скептично настроен към това мнение. Иначе искам сутрин на гладно за изчистване. Останаха ми около 1-2 кг. за изчистване (а преди бяха много повече) и лошия ми късмет както обикновено работи на 100 % .
10.10.11
20:56
Като нямаш време за кардио не правиш кардио.
Тренираш с тежести даже у дома можеш да си направиш комплекс който да правиш за 15-20 минутки.
казано от Владислав Петков на 10.10.11, 20:51:
Ами просто нямам време през деня. От рано сутрин съм зает чак до късно вечер и лягам колкото мога по-рано за да се наспя. Имам едно колело в нас и се чудя дали мога по някакъв начин да му вдигна задницата и да си карам на място ама... :D Също съм чувал, че силовите също изгарят мазнини и съм скептично настроен към това мнение. Иначе искам сутрин на гладно за изчистване. Останаха ми около 1-2 кг. за изчистване (а преди бяха много повече) и лошия ми късмет както обикновено работи на 100 % .
почваш гребане с щанга, лежанка, кофички, раменна преса, тяга (ако можеш и не те боли коляното) . Колелото идва много леко ако го вдигнеш и не става :)