Съвет за премахване мазнини!

28.10.11
21:48

Здравейте,
занимавам се с фитнес от около година.Преди това бях доста пален но с доста труд свалих доста килограми и пооправих фигурата.Но остана най гадната част мазнините по корема,паласките и краката :(
В момента сам на тази фитнес програма http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata#axzz1c0dghxCP ,когато я започнах преди 6 месеца бях 92-93 кг. и свалих килограмите за 3 месеца на 85.С тези килограми и моя ръст 1.96 -7 м започнах да изглеждам като пребит,отпаднал особено лицето заприлича на изпито.Два месеца лятото ходех на фитнес само за леко поддържане(работа не ми позволяваше много време и е доста изморителна).През тези два месеца си хапвах доста обилно месо,зеленчуци,плодове,ориз, картофи и един път най много два пъти в седмицата нещо сладко но по малко и качих към 5 6 килограма но краката и корема не се промениха съдейки по дрехите  които нося.
Сега имам свободно време 7 месеца и пак започнах усърдно фитнеса по програмата,която съм сложил линк по- горе преди тренировка кам 1.5км бягане и в трите почивни дни между тренировките правя кардио от 2 до 3 км. на пътеката и 1час на колелото на програма фетбърн някаква си там.
В момента хранителния ми режим е
9.00 кисело мляко и мюсли или овесени ядки
12.00 месо ориз или картофи и салата
13.00 13.30 тренировка  след тренировка протеин
около 16.00 малко месо салата и плодове
19.00 месо и салата
21.00 плодове или салата
водата 2 3 литра
Въпроса ми е да не правя твърде много кардио.Искам най- вече да сваля мазнините по корема и краката и да си остана около 90кл.

благодаря предварително

Приятелю, НЕМА как да трансформираш сланината в мускул! Сланините не се превръщат в мускули, а се горят. Ти си такъв, на първо място щото ти е такъв начина на живот и на второ, щото гените са ти такива. Бързото качване е станало поради това, че си спрял с хранителния режим! Като си свалял кила метаболизма ти е бил доста бърз, след като си спрял с хранителния режим тялото ти е започнало да трупа енергийни запаси. От каде да знае то на тебе кога ще ти хрумне пак да гладуваш или кога ще останеш без храна. По принцип нещата трее непрекъснато да се следят! Ако искаш да съществуваш под желаната телесна, физическа и емоционална форма трее да пазиш режим постоянно! В противен случай ако се оставиш тялото ти ще е следствие от начина ти на живот.  Независимо, че не ти е написано на хартия начина ти на живот е някакъв режим, в който има повтарящи се действия, а през какъв период се повтарят никой не знае. Програмата за тренировката не съм я гледал, щото нема и смисъл така като не те познавам. Сега зимата е естествен период за трупане на маса, така че гледай да трипаш мускулчета. Към края на пролетта трябва да започнеш да сваляш. Ако не си натрупал мискулчета след поредното сваляне ще станеш още по кльощав отколкото си бил тъй като не е възможно до изгориш само сланина. Задължитилно гориш и мускул. Относно сланината по корема и краката: тялота само избира от кои депа да гори. Ако генетично ти е заложено мастното депо на корема(или кадето и да е определено от гените ти) да е най-голъмо ти и да станеш на  5% мазнини, това място ще си остане мазно.
Последно и може би най-важно! Отиди при някой инструктор, който да те огледа, да му разкажеш за начине ти на живот и с когото ще се срещнеш след време, за да прецени как вървиш и какво да промениш. Намери си някой, на когото това е основната професия и няма да седне да ди даде готова програма и да те зареже да се оправяш по на там сам. Тоя инструктор трябва да те набюдава как се развиваш и на каде вървиш, за да има полза от цялата работа.
Поздрави и успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1