T-Rex Mode- може ли да бъде отключен?

03.11.11
15:09

Здравейте. Значи вчера по скайпа с един съфорумник разговаряхме и в процеса той подхвърли ,че със Stronglifts 5x5 и Starting strenght се развиват доста краката, т.е “отключва се T-Rex Mode” . Та решил съм да пробвам стронглифтс-а обаче се притеснявам от този ефект- в момента бедрото ми е 55см а гръдна 105- г/д колкото и двете бедра. Та въпроса ми е - Толкова лесно ли се отключва този t-rex mode или просто при хора, които са им генетично заложена голяма група краката?

п.с- Това е Т-рекс

03.11.11
16:42

Т-рекс в долната снимка :

и бтв т-рекс моде-а е яко стига и горната част да ти е развита,със по - малък таз се получава Х форма на тялото =>пълен атлетизъм поне за мен,но в starting strength много хора не качват толкова горната част колкото в краката :/

Мнението беше редактирано от Vintage на 03.11.11 16:45.

03.11.11
17:00

да де ама въпроса е , дали и ако не дръпне горната част? Четох наляво - надясно ,че се проявява при 2хBW тежест и нагоре, та засега съм относително спокоен ...
кавам относително щото не приемам нищо за чиста монета :–)
и бтв таза ми е огромен- като на родилка :D

Мнението беше редактирано от Абазаба на 03.11.11 17:00.

03.11.11
17:08

Аз бях типичен представител, много развити бедра и прасец със доста слабо развита мускулатура на торса. Небходими ми бяха 3-4 години  тренировки за горната половина за да наваксам асиметрията. Но това е 98% генетика, на мен краката ми растат дори и от кардио тренировките, затова съм изключил каквито и да е било силови тренировки за тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1