Въпрос на средно начинаещ?

08.11.11
20:38

Здр от скоро пак почнах да ходя на фитнес като програмата която правя сега е http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti#axzz1cNwmrD6s .Вече я правя 3та седмица и мисля да минавам на сплит. Попроцип съм спортна натура ,симетричен ,релеф ,слаб 172см 60 килограма много трудно качвам мисля че имам много бърз метаболизъм ,но съм и много енергичен (22 години).Идеята ми е да почна и протеин сега да тренирам по здраво и да кача около 5 килограма мисля че ще изглеждам доста по здравословно.Протеина съм го избрал качествен сега бих се радвал да ми предложите една програма 3-4 тренировки в седмица(по скоро 3) отново балансирана без да пренебрегваме краката търсим симетрия :).Гърбът също е добре развит проблем са гърдите бих желал да са по обемни иначе като са добре... Мерси предварително!

08.11.11
21:53

ТУК би трябвало да намериш програма , ако ли не - ТОВА може да ти е от полза . ;) Може и да се српиятелиш с търсачката .. ^^

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 08.11.11 21:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1