17.11.11
20:18
Здравейте,
- години 16
- хранене; протеини; пилешко, телешко, яйца, мляко, зеленчуци и плодове
- тренировки- в къщи, предимно със собствено тегло и кардио
-цел: изчистване на подкожните мазнини, по-силна
-общо: горната част на тялото ми е много слаба, нямам време да ходя на фитнес, но се старая в къщи да правя упражнения
Взех си вчера някакъв слаб фет бърнер. Целта през следващия месец чистене и постоянство.
Бих се радвала на критики, и съвети за упражнения.
Темата беше редактирана от Stela на 19.05.12 00:14.
Здравей,
На мен ми изглеждат добре тренировките. Успех с дневника! Обличай се добре в студа и можеш и да повървяваш пеш за разведряване на настроението. Дано скоро се съберете цялото семейство! (hug)
Опа! Сега виждам, че ще имаш много тренировки. Направи ги общо 2-3 силови и 2 плуване в седмицата. Останалото ще ти отнема много време, както и няма да имаш възможност да се възстановяваш. Ако не смяташ да тренираш за някакви състезания, няма смисъл от толкова много тренировки.
Мнението беше редактирано от Anelia на 17.11.11 21:20.
17.11.11
21:23
Честит дневник.
И само 1 малка грешчица в името на дневника ... трябва да е believing.
Успех!
Здравей и от мен и успех с дневника.
Да живееш извън дома, в друга страна далеч от близки и роднини не е лесна задача поне в началото. Но един съвет от мен, която вече 9 години съм тази ситуация. Не се затваряй в себе си и не се ограничавай с миналото си. Бъди отворена към новото място, хора, възможности. Не знам в коя страна си, но където и да си хората малко или много си приличаме и винаги може да намериш сродни души. Предполагам че приятелите ти липсват, но не насочвай цялата си енергия към поддържане на връзката с тях. Намери си нови приятели, забавлявай се използвай това което ти се предлага пълноценно. С времето ще оцениеш, че загубата на едни неща е компенсирана с други не по-лоши.
За тренировките и на мен ми се струват много.
Може би 2 А и 2 Б, а плуване максимум 2 пъти, освен ако не е задължително. Храната е важна затова я описвай и с каквото можем ще помагаме. Това че се храниш на стол не мисля че е проблем.Не се ли предлага някакво месо, зеленчуци, защо само сандвич да е варианта ?
Хах, какви са тези сърца с ориз, за първи път чувам за тази комбинация. Как ги правиш?
Пиши си с какви килограми тренираш за ориентир ;)
06.12.11
22:46
Я, глупости. 90% храна друг път. Това е само ако имаш изградена вече мускулатура. Ако нямаш——годишен опит с тренировки (+ периоди или регулярно с тежести) , храната е необходимият спътник на регулярното здраво трениране. “Хубаво” тяло е относително понятие, но не мисля, че включва ( в която и да е субективна дефиниция ) “отпуснато”. ;)
Дидлина се радва, че те е вдъхновила откъм тренировки, ноо Дидлина доста стабилно си хапва :)
Струва ми се, че ти е малко храната. Още си в такава възраст, в която не е добре да подлагаш организма си на големи рестрикции откъм хранене.
Колко си висока? Колко тежиш?
Стела, аз като тренирам в моята стая, си настройвам табата таймера за 50/10 примерно.
Ей, абе не се вманиачавай така, нищо им няма на бухтите! Аз преди няколко седмици бях на рожден ден и да не ти казвам колко руска салата (домашна, ммм) набих... А за тортата no comment. Беше 12 вечерта и бях вечеряла преди това у нас :D
Честит Национален празник!
Мнението беше редактирано от cocobutt на 03.03.12 09:11.
Здравейте,
след дълго зимуване, емоции (приятни и не чак толкова), хранаааа.. Този път съм решила да сложа край на всичко, на предишното ми аз. Тръгвам по един не лек път, но с много хъс и желание.
Целите са поставени в първият пост. Но като цяло, един по-добър начин на живот и най-вече на хранене.
След Великден се взех в раце, спрях сладкото, тестеното, плодове и почти зеленчуци-грешка. Две седмици я карах така след това ‘’зареждащ ден’’ и сега я карам така, предимно месо, но вече плодове и зеленчуци. Да, преди не съм го живяла здравословно... чак ме е срам от себе си.. ее имам проблеми с цикъла, който ще опитвам да боря като се прибера в България.
И това накратко.
Храненето през изминалата седмица е нещо подобно:
1/2 мляко с киви 3 с.л овесени ядки ( понякога)
яйца,месо,салата,домати,краставици
1/2 кисело мляко или прясно, плод ( обикновено мандарина или ябълка)
ии пак яйца,месо,салата,домати,краставици
и многоо вода около 4 литра
Цел:чистене; но за жалост ограничена във времето. Ходя на училище от 9-16(почти всеки ден)
сутрин правя някакви безшумни упражнения - крака,корем,преси ( не мога да го нарека тренировка, но нещо за разбуждане) + 1 таблетка фетбърнер
следобяд/обяд: табата 12 мин.скачане на въже 20:10 ( 20 работни, максимална скорост; 10 бавно лежерно, да ми отпочинат ръцете) + 1 или 2 таблетки фет бърне. отново упражнения крака, опити за преси.
Обожавам да тичам: но не винаги времето го позволява, на тоя остров тази седмица 1 ден беше слънчево, в който тичах, а през останалото време 10 градуса с дъжд.
*килограми 52.6 - желани 48;47 толкова бях миналото лято и се чувствах в кожата си. 1-ва цел под 50 да падна и да изчистя.
По-късно снимков матерял, само да се срамя и опити за преси.
Извинявам се за дългият пост. С драго сърце приемам критики.
Весел ден :)
04.05.12
23:06
Здравей, Стелче! Съвети и мнения относно тренировките и храненето очаквай от старата генерация :D Моят скромен съвет е да спреш приема на фет бърнера (макар моят пример да е лош). Това е един от причинителите за липсата на цикъл...
Здравейте,
за съжаление проблемите с цикала са от преди да започна приема на бърнъра.
След деншния ден, емоционлано нулев и с чувство, че все едно не съм аз или по-скоро че не искам да бъда себе си. Изпаднала в няква дълбока душевна депресия .. установих, че не ми е трудно да правя нещо - говоря за спорт и хранене, трудното ми е, че нямам насока, посока и т.н. След толко години пасивен живот някак си сега е мноого тръдно.
Обръщем се към знаещите и можещите за съвет относно тренировки. ахх, какво да правя о.О както всеки искам бързи резултати, поне в началото.. писна ми да нося тези килограми и да не се чувствам добре в собствента си кожа. С моята липса на сила, се чудя от къде да започна.
да тичам всеки ден по 2 пъти по 30-40 минути О.о, някви опити за лицеви да правя.. не знамм,, моля ви за критики съвети мнения :)
Весел ден:)
казано от Stela на 05.05.12, 18:26:
След деншния ден, емоционлано нулев и с чувство, че все едно не съм аз или по-скоро че не искам да бъда себе си. Изпаднала в няква дълбока душевна депресия .. установих, че не ми е трудно да правя нещо - говоря за спорт и хранене, трудното ми е, че нямам насока, посока и т.н. След толко години пасивен живот някак си сега е мноого тръдно.Весел ден:)
Това е причината за липсата ти на цикъл и и за емоционалната ти дупка...Ние съвети за режима ще ти дадем, ама това няма как да го оправим. та...сигурно не си единствената в подобно състояние, но пък подхода за излизане от него със сигурност е различен при всеки. Започни от това,
1. Какво искам да правя?
2. Защо искам да го правя?
3. Заради кого искам да го правя?
4.Харесва ли ми да го правя?
Това е насока, посока, а плана вече ти си го състави!
Успех
и аз съм в подобно състояние, споко