06.12.11
01:48
Няма как да подмина с лека ръка шапчицата в горния ляв ъгъл...
Или пък малките бели снежинки, прокрадващи се като бекграунд :) Със сигурност не съм единствена, но просто ме сърбят ръцете да ги похваля публично !:)
Вън все още няма сняг, но тези дребни неща създават настроение.
И подобно на Великденския BB-team по-рано тази година,
в декемврийския месец ви приканвам:
по Бъдни вечер и Коледа да снимаме трапезите си, за да се види как се хранят маниаците на здравословния начин на живот точно по най-”угоителните” празници:) В кавички, защото всичко си зависи от нашата лакомия.
А какво ще кажете, освен една хубаво украсена маса, да покажете снимка на приготвено от вас ястие за тези празници? Ей така, ако ви дойде вдъхновението:)
Като творец знам, че всеки се нуждае от своята МУЗА по един или друг начин.
Дано да бъда пример за нечия:)
Миналогодишната ни трапеза:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
06.12.11
09:06
Усмихнат човек, създаващ усмивки :)
Браво, Veronique.
Аз ще се опитам да си намеря музата до празниците и да си направя Коледна украса и “изрисувана трапеза”.
Йееей! :)
Много е готино така, придава супер яко настроение.
Съгласна съм, че дори малките неща влияят на нашето настроение.
Дори го намирам за още по-приятно, защото желанието ми да наближат празниците се засилва все повече.
Великденския ББ-Тийм не го помня, сега ще разгледам темата.
А за трапезата - за съжаление по Бъдни Вечер и на Коледа аз няма да имам думата за това какво ще се слага по масата.
Но, разбира се, ще мога да правя някакъв подбор на това, което ям. :) Особено по Бъдни Вечер мисля, че изборът не е голям, защото винаги се хапва едно и също.
На Коледа и на Нова Година има по-голям избор и трапезата е по-изобилна.
Миналогодишната ти трапеза е била трепач. Особено питката много ми харесва. Личи си, че е направена с мерак.
А за рисунката мога да кажа, че си личи как фитнесът е станал неразделна част от живота ти.
И аз определено ще се включа, имам рожден ден на 24 и мисля да правя доста неща за колегите в офиса, някои от рецептите няма да са особена изненада, защото имам идея да пробвам някои от рецептите на Atom, но други са немкси традицонни и може би ще бъдат интересни :)
Супер тема, като за мен!
Интересна тема :). Този път ще се постарая да се включа със снимки, когато му дойде времето :)
На мен ми е интересно какво смятате да сложите на коледната трапеза ?
15.12.11
12:26
Дали суроватъчният протеин спада към постните ястия? :D
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 15.12.11 12:27.
22.12.11
00:32
НАПОМНЯМ!!!!!
Запретвайте ръкави :)))))))
23.12.11
00:40
Подгрявам !!!
24.12.11
18:57
Много здраве на всички!
Изпитвам топли чувства към bb-team :)
24.12.11
23:10
Чудесно сте се справили.
А другите дами които са отделили деня си за редене на маса, да не бъдат срамежливи :)
Пълнозърнеста питка с паричка; щрудел с ябълки, стафиди и орехи; чушки с ориз; черен боб гигант на фурна; желиран ошав с канела и звездовиден анасон /трябваше да стане на тухличка, но побързах да го извадя от формата и го хапнахме в насипно състояние :)/ на трапезата имахме и лозови сърми, червено вино, баклава и още една питка, но те не бяха мое производство и за това не съм ги снимала :)
25.12.11
16:01
Не, не, не...! Разбихте ме! Моите адмирации и respect за стореното! (bow)
27.12.11
11:10
казано от Skoge на 27.12.11, 09:57:
Аз май се отказвам да поствам снимки... :)
Ееее, хайде де! Don’t be shy! :)
27.12.11
17:28
Да се отчета и аз - поне с питката, като най-фотогенична:
Карфичке, доста сте вярващи... за езичник като мен, у вас е направо като в храм на Христос... :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 27.12.11 17:51.
27.12.11
19:36
казано от Skoge на 27.12.11, 17:50:
Карфичке, доста сте вярващи... за езичник като мен, у вас е направо като в храм на Христос... :)
Ти не се знаеш какво си още, а езичник се наричаш :D
казано от Skoge на 27.12.11, 17:50:
Между другото “вярващ” и “езичник” не са антоними :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.12.11 21:12.
Моя грешка ;), бях зашеметена от иконите :D. Та, да за първи път виждам такава стена, явно вярвате доста в този Христос... не е лошо, всеки трябва да има нещо, което да го крепи. Щом за вас това е вярата в Бог, подкрепям.
Десо - аз знам какво съм, но не знам в какво да вярвам, избрал съм си най- лесното - вярвам в силата на това, което виждам и знам, че съществува - Небето, Земята и Слънцето.. не смятам, че съществува човек, който да може да влияе повече на живота ми от тези три неща.
Мнението беше редактирано от Блажка на 27.12.11 21:35.
казано от Skoge на 27.12.11, 21:34:
Моя грешка ;), бях зашеметена от иконите :D. Та, да за първи път виждам такава стена, явно вярвате доста в този Христос... не е лошо, всеки трябва да има нещо, което да го крепи. Щом за вас това е вярата в Бог, подкрепям.
Десо - аз знам какво съм, но не знам в какво да вярвам, избрал съм си най- лесното - вярвам в силата на това, което виждам и знам, че съществува - Небето, Земята и Слънцето.. не смятам, че съществува човек, който да може да влияе повече на живота ми от тези три неща.
Skoge, темата не е за това...
Не виждам смисъл да споря при положение, че очевидно виждаме понятията религия, вяра, църква и прочее по коренно различен начин.
Следващият ти коментар ще оставя без отговор.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.12.11 21:55.
Тъй като нямах особено ‘семейни’ празници, ето това направих за моите колеги, нищо особено.
Тиквеник и “Жадната монахиня”. Майка ми винаги я правеше на Коледа.
За Коледа бяхме в родителите на мъжа ми и с мама направихме баница с яйца, сирене и зеле (и късмети), баклава и питка от лимец. Нямам много снимки. Имам само на баницата и на питката, която е в процес на приготвяне. Надявам се да има подобна тема за Новогодишната трапеза, където ще си бъдем вкъщи и ще готвя изцяло аз. А менюто вече сме си го решили (сьомга, пилешки гърди с лимон и розмарин, гарнитура варен ориз, ядки, ще пием бейлис с мляко, ще направя сладки от книжките “Изкуството на истинската храна” в които ще сложа късметчета, цедено кисело мляко с домашно сладко от горски ягоди и разни такива неща).
Мнението беше редактирано от maria на 30.12.11 11:21.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече