07.12.11
21:12
Здравейте.Крема го измислих когато ми се дояде шоколад.Той става даже-по вкусен от натуралните или обикновени шоколади.
Необходими продукти:
40г. какао
1 портокал
Мед.-като количеството е по желание.
Приготвяне.
Портокалите се измиват добре – първо със сапун, а после се накисват за около половин час във вода с разтворена сода за хляб (около 1 с. л.). Целта е да се премахнат всички химикали, с които са пръскани плодовете за по-голяма трайност.След което се измиват с чиста вода.После взимате и си настъргвате желаното количество кора.
Изстисквате портокала в една купа.Слагате купата на котлона и чакате докато портокаловият сок почти почне да завира.
След това без да махате купата от котлона смесвате меда с портокаловия сок.Като бъркате непрестанно.След това сипвате вътре и
какаото като пак непрестанно бъркате докато сместа стане без бучки.Слагате вътре настърганите портокалови корички и оставяте за около 2-3 минути на бавен огън.След това може да го използвате като някаква глазура или да го оставите за 1 ден в хладилника да се втвърди малко.Може по желание да добавите канела или ванилия за по-добър аромат и вкус.Получава се все едно чист шоколадов крем,затова мисля,че няма нужда от снимки.:)
Темата беше редактирана от гн.Хаджиев на 07.12.11 21:13.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
07.12.11
21:44
И има леко горчиво кисел сладък вкус :Д
Взимаш 200гр масло преваряш го, разтапяш преварентото масло слагаш му 400гр какао 200гр заквасена сметана мед и есенции за аромат по желание. Това е шоколад!
07.12.11
22:03
Еми по-добре е крема.Има по-добръ вкус,не е толкова калоричен,вписва се в почти всеки хранителен режим.
07.12.11
22:16
И аз бих го пробвала, звучи свежо.
08.12.11
18:23
Пробвайте ги и пишете мнения :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече