Идеи за коледни и новогодишни подаръци

13.12.11
13:27

С наближаването на празниците изникват и въпросите какво да взема за най-близките си хора и приятели. Особено ме затрудняват подаръците за силният пол :)
Моля ви за помощ. Имам нужда от  идеи и предложения.
Или просто споделете какво ви се иска да получите за коледа :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.12.11
13:31

Аз искам часовник и смартфон. Но ако някой друг ми ги избере 100% ще сбърка. Така, че питай кой какво иска и няма да сбъркаш.
По здрави :)

13.12.11
14:18

Нещо за спомен: часовник,верижка,статуетка и такива .. :]

13.12.11
15:28

iPad, iPhone, часовник (марков), тройка с приятелка :D

13.12.11
15:41

казано от Anthony на 13.12.11, 15:28:

тройка с приятелка :D

(grin)

13.12.11
15:42

казано от Anthony на 13.12.11, 15:28:

iPad, iPhone, часовник (марков), тройка с приятелка :D

:) Интересна идея :)

13.12.11
16:16

Ако е фитнес маняк- 100 про ще се зарадва я на нови ръкавички я на нещо друго. Иначе един стилен часовник  би бил добър подарък. Ако има няква друга краста- например PC- игри или нещо такова .... все пак ти познаваш хората по-добре от нас ;)

13.12.11
19:51

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.12.11 08:47.

Зависи от интересите му, горе ти пошушнаха някой идеи.
Може да му подариш и електронна кухненска везна или нещо за спомен или нещо от което просто има нужда макар да не е много подходящо за подарък, карта за фитнеса, добавка и т.н.

13.12.11
21:20

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.12.11 08:48.

Miss Fight

13.12.11
22:54

13.12.11
23:31

head_hunter

14.12.11
07:25

казано от rumen_pro на 13.12.11, 19:51:

Няма мъж, който да не иска тройка с 2 жени :))))). Така че действай хаха :)))))

Има, има ;)
Всъщност това е желание на такива, които им е любопитно, какво е :) Иначе е добър тест за пича и това, колко стабилно седи във връзката ;) И тройки с гаджето не се правят. Всъщност, колко от младежите тук биха подарили тройка с мъж на приятелката си? При този подарък нощта хич няма да е свята, да не говорим за тиха :D :D :D
Подарък на любим човек се избира лесно, но доста преди празника - от далече се започва да се подпитва и наблюдава, познаваш вкусовете му и т.н. Ако сте от повече време заедно, защо не го попиташ, какво би искал за Коледа? Вече сте достатъчно големи, че да не вярвате в дядо Коледа и по този начин, ще избегнеш момента в, който евентуално няма да му допадне подаръка.

14.12.11
08:51

зависи с какъв бюджет разполагаш. би трябвало да си познаваш човека и да си наясно с хобита, любими дейности - ориентирай се в тая насока. само не му купувай нещо необходимо в ежедневието - не, че няма да го хареса или ползва ... но това може и сам да си го купи ;)

Хубавко е да се шегувкаме, ама спам-темичката е мъничко по-надолу, та нека да е с мярка. :)

Рали, всичко е до човек... аз предпочитам практичните подаръци, независимо, че те като правило не са вечни. Имам предвид, че за мен е удоволствие подаръкът да ми е полезен и да си го ползвам често. Хубав пример за такъв подарък са фитнес аксесоарите (ръкавици, примерно). Ясно е, че ще се скъсат и амортизират в един момент, но пък до тогава при всяка тренировка ще си доставям удоволствие, подарено от въпросния човек. Да сме живи и здрави, нали Коледа не е единствения празник в живота, нали има и други поводи... Дрехите също попадат в тази група. Ако си наясно с интересите на човека, идеята за някаква техника също не е лоша (mp3-плеър, някаква периферия за компютър). Е, сещам се и за по-екзотични идеи, но те вече минават в графа ‘специални’ - животинче, например.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.12.11 09:07.

Miss Fight

14.12.11
09:22

Еееее Пиянде, много сериозни станахте, да му се не види. Махни и този мой коментар, ако не ти харесва, явно такава е процедурата.

Най-малкото не помагаме на Рали по този начин, Miss Fight, не влагам нищо лично в това. :) Никога не съм бил против закачките, направени между другото... в случая просто вкарвам темата в релси, преди да се е насочила окончателно към към тройките. ;)

Мила

14.12.11
09:45

Ръчен часовник не се подарява на половинката - лоша поличба за раздяла ;)
Горните предложения са добри, но ако половинката ти е пушач няма шанс да не се зарадва на запалка Zippo…в това съм сигурна, ако харесва бижута - гривни, пръстени, най-различни плочки - има много хубави изработки от медицинска стомана, наистина красиви, които аз бих ги гравирала с някакво кратко послание, надпис. Другото, което се сещам - има сайтове за щампи, т.е по твой вкус(но да му хареса и на него) можеш да сложиш щампа върху суичър, тениска, потник, тениска с дълъг ръкав, шапка, значки, чаши...страхотни неща се получават.
А ако не си сигурна просто го попитай или го заведи на разходка по магазините, накарай го да си хареса нещо, но не му давай да види цената. Пък и да я види, голяма работа, не сме деца вече ;)

14.12.11
12:26

Благодаря ви много за предложенията и идеите. Наистина аз познавам по-добре човека до мен, но ми се искаше да чуя предложения и от други хора. Затова и написах доколкото помня, какво искате на вас да ви подарят, за да си открадна идейки.
Ние сме от доста години заедно и подаръците изненада са доста трудна задача. А за питането не е проблем, никой не вярва в дядо Коледа, но все пак е добре когато разопаковаш подаръка да не знаеш какво има там. Аз горе долу се ориентирах в обстановката.
Маратонки за тенис, и една игра която между другото спомена че е интересна. Тя е много детска, ама карай, Коледа е празник, който донякъде ни връща в детството.
Все пак ако някой има желание може да продължи да споделя какво желае за коледа. Темата може да е полезна и за други потребители.
Да си призная и на мен ми беше трудно да избоя какво искам.
Мерси много на всичко. Пожелавам ви коледно настоение и много усмивки. Както пеят тук по радиото има само още 10 нощи до Коледа :)

14.12.11
15:16

Рали, аз съм подарявала на съпруга си всякакви измишльотини :) по едно време се беше запалил по самолетчета с дистанционно управление, та аз му подарих едно самолетче :) детски подарък, но доста време си игра с него. Подарих му за една коледа - електрическа китара, преди това той свиреше с класическа кухарка ;)явно съм улучила подаръка, защото до ден днешен вечер си свири с нея, дори си купи кубе. Друго любимо негово занимание са ските - та му взех ски обувки, като го заведох уж той да си купи нови, докато гледаше и мереше разни модели разбрах, кои му допадат и кои би си купил, питах го кои от всичките които мери са му фаворит и докато се усети вече бяха негови.
Мисля, че най- готините подараци са свързани с хобито на човек и с нещата, които го вълнуват в момента. Аз бих се зарадвала на още тежести, лост за щанга, лост за набиране :) и т.н. Друго което би ме зарадвало е свързано с правенето на картички /машинка за изрязване и придаване на релеф/

14.12.11
16:15

Чета за някви Айфони, Айпади и т.н...малко дебел’шко иде като за подарък, без да казвам нищо лошо за въпросните пластмаси струващи над 1000лв. Имаше предложения за “стилен часовник” - такъв е хубаво да се купи, ако може да се купи по-хубав от притежвания. Също така по-убавите от НИСКИЯ клас започват от 600лв нагоре, като за тази сума може да се купят някои много прилични екземпляри на Сертина, Докса, май и най-евтините Едокс са по толкова. Но не и механичен - те са над хиледарка.
Хубав подарък би бил и слънчеви очила - сега е сезонът на до 50%-ните им намаления.
Техниката почти винаги е силен коз - тон колони, усилавател, някакъв плеър и т.н.

16.12.11
09:05

Много хубав (и евтин) подарък са лампите от хималайска сол. Освен за половинката, такъв подарък е удачен и за свекървата, роднини и приятели. Можеш да направиш също така и серенада. 90лв е, макар че по празниците артистите може да са по-ангажирани. Този подарък е по-удачен за рожденни дни или специални такива. Аз също все още не съм измислила подаръците, но моя бюджет е доста по-скромен. Май ще мина с един протеин, ако не се сетя нещо друго по-така. Иначе аз знам какво искам - пръстенче или нежно синджирче с някаква висулка, но знам, че няма да получа такъв подарък - най-малкото защото вече 100 пъти му споменах и станах банална :) .

16.12.11
11:34

Книга .

20.12.11
22:09

Не знам за другите,но аз бих се зарадвал много на 20 килограма хидроизолат.

21.12.11
10:17

казано от Teen Power на 20.12.11, 22:09:

Не знам за другите,но аз бих се зарадвал много на 20 килограма хидроизолат.

Хайде да те подбия малко - аз и на 10кг ще се зарадвам, може и обикновен изолат да е :)

21.12.11
12:25

Аз се чудя какви коледни подаръци да купя за моите мили супруг и брат,, а те душичките си направили сами такъв като се обзаведоха с PS3 :)

Мерси за идеите, помогнаха ми доста за избора на подаръци. Няма да пиша какви за да не се провали изненадата :)

19.12.13
17:18

Модерация: Нарушаване на правилата!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.12.13 17:41.

23.11.15
14:15

Модерация: Непозволено съдържание!
Моля, спазвайте правилата на форума!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.11.15 14:18.

Търся подарък за най-добрата си приятелка. За сега съм се спряла на свещ със скрито сребърно бижу, имате ли опит с тях, доволни ли сте?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.12.21 09:47.

20.09.22
13:44

За свещта не знам, но мога да ти помогна за бижуто, защото след дълго търсене открих един страхотен онлайн магазин за сребърни бижута. Тук можеш да откриеш прекрасни италиански аксесоари. Имат огромно разнообразие и то на добри цени.

Мнението беше редактирано от Polian Sebistag на 20.09.22 13:47.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1