28.12.11
13:35
Какво ви е мнението за тази кръгова програма. Ще помогне ли за качване на маса?
Имам опит във фитнеса не съм начинаеш, не съм и ветеран. На 19г. съм 180см 70кг.
Диетата не я обсъждаме. Тя е направена и съобразена с покачването на мускулна маса.
Ще я изпълнявам 3 пъти седмично.
П.П. Прикачил съм я като картинка.
Темата беше редактирана от Werew на 28.12.11 13:36.
Флайса не е за маса това е оформящо упражнение и според мен трябва да пресъства в програмата ти на пролет.Според мен щом искаш да изглежда така програмата ти ще ти дам пример според мен как ще е по-добре.Клек,лег,тяга,раменна преса,бицепсово сгъване с щанга,гребане,полуовер,кофички,набирания.
Мнението беше редактирано от sadsggsa на 28.12.11 13:56.
Бицепсово сгъване преди гребане? Много “удачно”. А пуловера пък е супер за маса, същата работа е като флайса.
1. Клек
2. Лег
3. Набиране
4. Раменна преса
5. Гребане
6. Тяга
Ей ти една програма.
Хахахха Петко не съм ги написал как трябва да са едно след друго просто ги изброих. ;)
Живко както си ги изброил добре ли са за качване на маса или си е най-добре сплит. Ако няма да е сплит колко пъти седмично е добре и колко да са сериите и повторенията?
Аз в момента съм на 5 дневен сплит.Това си е личен избор,но аз го усещам добре.2 дена тренираш 1 почиваш,3 дена тренираш и един почиваш.Повторенията 6-8 по 2 мин. почивка между сериите.Твой е избор е дали ще ходиш 3,4,5 пъти,но ако ходиш 5 пъти следиш добре всеки мускул. :)
28.12.11
14:28
Човече Петко ти каза как да тренираш....
1.Мъртва тяга
2.Клек
3.Лег
4.Раменна преса с дъмбели
5.Бицепсово сгъване с щанга
6.Кофички с акцент върху трицепсите
7.Набирания
8.Повдигане на пръсти от стоеж/седеж
28.12.11
15:33
Бицепсово сгъване преди гребане? Много “удачно”. А пуловера пък е супер за маса, същата работа е като флайса.
1. Клек
2. Лег
3. Набиране
4. Раменна преса
5. Гребане
6. ТягаЕй ти една програма.
За мен също това е добър тип програма за маса, дори бих махнал гребането-тягата е достатъчна.
Ето и моя вариант:
1.Клек 1х20 суперсерия с Пуловер 1х20
2.Лег 2х8-10
3.Набиране 2х8-10
4.Раменни преси с щанга 2х8-10
5.Мъртва тяга 1х5-8
2-3 пъти седмично