12.04.12
12:34
Пльок !
12/04
Днес чак в 11 успях да се докопам до чаша кафе и мъничко храна :) , преди това се пораздвижих ,качвайки стълби,носейки това-онова ... и така :)
Та :
11:00 Кафе с пълна лъжичка мед,150 мл соево мляко с вкус на ванилия,200гр ягоди с кокос
13:30 Малко юфка с малко масло + 50гр извара + 50гр сирене
Реших да претегля юфката - оказа се 200 гр - хич не е малко :D ,ама се успокоявам,че има водица вътре,не се престаравам като я отцеждам,та...да речем,че заради това тежи :))Добавих си и 30 грама топено-пушено сиренце,ииии ... oink-oink :)))
Останалото ще дописвам после . :)
15:10 4 сушени фурми
15:30 Черен чай с капка-две соево мляко
19:30 20-30гр сирене,10гр бекон
20:20 Чаша червено вино
След малко ще изляза и ще пия бира.
Три пъти “Ура!” за съвместния живот !
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.04.12 20:25.
12.04.12
23:50
Както стана ясно,днес тренировка нямаше.Много тъп ден - тъпа храна,тъпи емоции,почти никакво движение - само малко ходене...Не съм доволна.Ядох вафла,пих алкохол,ядох от портокаловото руло...пълен срив.И на всичкото отгоре,всичко ме боли.Както би казал Ицата,майна - ми ноу лайк !
Та сега ще си позволя да изготвя един план за утрешния ден,сиреч,за 13/04 , който смятам да спазя до последната секунда,за да се замонакажа за свинщината :D Е,преувеличавам малко,ясно е,че се майтапя,ама все пак-дисциплина трябва !So… :
Като за начало,смятам да се наспя.
Храната ,без да давам гаранция за количества на зеленинките, ще се състои от задушени зеленчуци,суров спанак,извара (имам около 100гр),1 грейпфрут и чаша соево мляко.
Вечерята ще е към 21:00,зеленчукова,както се подразбира.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.04.12 00:32.
14.04.12
12:53
Спирам да пиша до вторник - днеска сме на рожден ден на бабата на мъж ми - навършва 92 !!! И си има също толкова жива и здрава близначка ! (sun) Не мисля да й откажа вкусната гозба,която все още не знам каква ще е ,нито пък тортичката.Ще си плюскам умерено,ще си пия бира и вино и няма да тренирам до гореспоменатия ден,защото утре заминаваме извън града ,на гости на лели,братовчеди и т.н.
Естествено,във вторник вече горчиво ще съжалявам и ще компенсирам с мощен тренировъчен гърч и преживяне на марули до откат.
Желая ви весели (и по-разумни от моите) празници !!!
(F) (sun) (F) (sun) (F) (sun) (F) (sun) (F)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.04.12 12:56.
17.04.12
10:22
Хоп :)
17/04
10:30 Кафе с мляко и мед
За останалата част от деня :
обяд : коприва с ориз,кисело мляко/сирене,чесън ; без хляб
вечеря : 2-3 варени яйца,задушени зеленчуци
междинно : ягоди,сушени сливи,варено яйце...примерно :)
Тренировка :
Biceps Curl
Split Lunge § Biceps Curl
Triceps Extension In Runners Lunge
Biceps Curl § Hamstring Curl
Plank § Triceps Extension
Reverse Lunge § Double Biceps Curl
Supine Triceps Hover
Sumo Squat § Biceps Curl
15 минути ХИИТ
Трябваше да има и лицеви опори горе,но си разбих коляното в ръба на една стена и сега не мога да го опра в земята,пък на пръсти не мога да се задържа,особено с тоя следпразничен корем,дето ще ме дърпа надолу :D
17.04.12
14:39
Въпреки че съм против разните диети , мисля да пробвам от утре житния режим на Петър Дънов.Е,няма да я почна на пълнолуние,ще пропусна и по-религиозните неща,но ще похрупам жито няколко дни (2,3,5 - докогато се чувствам добре) - казват ,че прочиствало организма,а и не ми звучи кой знае колко тежко и вредно,особено като се прилага за толкова кратък период. Тук е описана горе-долу добре.Имам нужда да разтоваря,напоследък много се прехраних.
Въпреки че съм против разните диети , мисля да пробвам от утре житния режим на Петър Дънов.Е,няма да я почна на пълнолуние,ще пропусна и по-религиозните неща,
Това ми напомня на чудомировия разказа “Както каза баба Яна”. Демек, не става то както каза баба Яна, ами трябва да засаждаш на ябълките семките, да събираш в плик на орехите черупките и т.н. , докато постигнеш желания психо-соматичен ефект. (giggle) Ама на фона на това духовно извисение, бива ли човек да мисли за диети, ако разбираш кво искам да ти кажа (wasntme)
Се пак сполай ти, защото ме развесели днес! (giggle)
*Опа, за литературните пуристи, разказът се казвал ”Хайде, както рече баба Яна...”
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 17.04.12 15:35.
17.04.12
16:07
Абе, Тодорова, не си ли закъсняла с няколко месеца за тва пречистване? :) Пише, че се прави през февруари, 2-3 дни след пълнолуние. Не знам, но тва адски ми напомня на една диета на сестра ми - яде една седмица полусварен ориз с кисело мляко и магданоз и освен запек нищо друго не си докара. Познаваш ли поне хора, които са пробвали режима?
Мнението беше редактирано от Deskameska на 17.04.12 22:25.
17.04.12
17:52
Сестра ти пък за какво е била на диета (dull) ? Сигурно е искала да изчезне :) .
Иначе да,познавам хора,които го правят периодично.Аз не мога да се втелясвам много по такива неща - пълнолуния,щуротии,да не говорим пък да се кланям на тора с обелки :D Така,де,надявам се,че не обиждам никой с това си изказване,ама всеки си има възгледи.
Подозирам,че до запек няма да се стигне,имайки предвид топлата вода с мед и лимон,която смятам да пия,а резултати наистина си дава - миналата година една позната реши да чисти мазнините от корема и й се получи доста добре с тия 10 дни.Аз толкова едва ли ще изкарам,имайки предвид какъв съм чревоугодник,ама искам да пробвам,любопитна съм как ще ми се отрази.
Лошото е,че за колкото повече неща чета,толкова повече неща искам да пробвам,ей така,да си навра гагата :)
18.04.12
18:15
Сестра ми е луда. В най-скоро време наистина ще изчезне - сега е 46 кг /1,62 м/ и изглежда ужасно, а представи си като беше стигнала 42 как съм и крещяла да се вземе в ръце. Сега била на някаква 90 дневна диета. Искала да е 45 кила. Демек колкото мен. Ама аз съм кинта и 20 все пак и някои ме намират за слаба /щото си крия задника :D/.
Истината е, че нещата не стават бързо и трябва да сме постоянни, търпеливи и много много да не го мислим, т.е. здравословното да ни се превърне в навик. Аз съм започнала да променям навиците вкъщи и единствено не мога да махна течния шоколад на мъжа ми, а тва ми е адското изкушение. Лошо е и като идеш на гости /особено на мама/, защото или трябва да останеш гладен, или да хапнеш колкото да не обидиш и то пак оставаш гладен. Ама 4 дни така няма как да изкараш и айдееее, 3 кила отгоре - особено по празниците с отрупаните маси. И какво правим тъпи диети - нищо здравословно. Грух /както казваш ти/. Баси, колко несвързано мога да пиша понякога :).
18.04.12
20:12
Сестра ти и нейните странности,за които не подозирах...хм :) Ама пък,ако се чувства добре- ‘що да не е по-малко килограми?Само че й кажи тая 90дневна диета да я разкара,особено ако спортува.
Аз не целя да отслабна 15кг с тоя режим и да отсвиря всичко останало,снощи си мислих как ще го префасонирам леко даже,за да не е толкова тежко и да мога да тренирам,че с тия 100гр жито на ден сигурно ще ритна букета след 5 тренировки.Искам да видя как ще се почувствам.
А за тия 3 кг - струва ми се абсурдно това да са реално качени килограми,натрупана мазнина - не знам какво трябва да погълнеш за 4 дни,за да образуваш 3кг сланина :D . Е,все пак,ако си способна на подобен синтез - впечатлена съм !:D
Но да! Абсолютно подкрепям идеята чистото и леко хранене да е начин на живот,а да не се налага със сила и само понякога.Това много товари психиката,а и няма особен ефект върху тялото.Или поне не положителен :)
Хех,гледам,че съм написала,че ще ритна букета - няма да го коригирам,така ме забавлява по някакъв начин.А определено имам нужда от дребнички нещица,които да ме карат да се усмихвам и подсмихвам.ПОДХИЛКВАМ ,както казва баба ми :) .
Бяхме У СофЕто,баце...изкарахме си ужасно в дъжд,вятър,наводнени улици,локви,гьолове,кал и дупки,безумни шофьори,опитващи се да ни прегазят или поне да ни удавят - пак си е нещо .Абеее,мамата си трака.До тоя момент свързвах града само с приятни емоции,почти никога не съм забелязвала недостатъците,ама днеска колкото псувни избълвах от ранна сутрин до късен следобед... :D
Но пък поне си имам виза за САЩ (party).
Сега си пльосвам краката в гореща вода,щото са ми все още вкочанени,пържа си картофи и ... нямам сили за нищо,а и съм гладна като глутница вълци.
Ах, тоя САЩ, бе! (puke) Радвай се на Българията (...докато можеш)! :) (sun)
18.04.12
21:01
Кико , нарадвах се достатъчно днес :) Нека малко свят да се види,докато може - трябва да се щъка :)
Пловдив го оплюх, ама ми хареса. Много приятно такова, релаксиращо. На приятелят ми също много му хареса. Направо ти завиждам, ами ти сега САЩ. Ама нек се убедиш сама :D
19.04.12
14:18
О,аз без да съм виждала,съм убедена,че не искам да живея там - не ги харесвам тия хора,не им харесвам и държавицата.Но пък ‘що да не разходя българските си прелести из уличките на Ню Йорк,като имам възможност :)
Виж,Европа ми се струва по-друга бира - повече история,култура,атмосфера :) , но и за тук чувам,че изобщо не е розово,както повечето българи твърдят :).
Пловдив е супер,аз много си го харесвам,има дух.Не,че няма какво да се желае,но уважаемите господа общинари и други чешити явно нямат интерес да отпуснат някоя стотинка,за да използват целия му потенциал.
Така и така съм тук,да си кажа за днес :
*стартирах с две фурми и 3в1,после още едно кафе с мляко и мед.Сега ще продължа с 50гр жито и съвсем леко задушено броколи , 2 варени яйца,25гр черен шоколад и известно количество медец :D
Вечеря : спанак с разни други зелении извътре и с жито § 2 варени яйца
Спортуването ще е ... не знам какво ще е,затова ще допиша довечера,ама със сигурност ще размърдам мускули и стави.
А тоя режим ,изцяло житен,го отлагам с няколко дни,че в приказната София вчера се разболях,а пречистване с Фервекс надали е много адекватно начинание :)
(sun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.04.12 17:09.
19.04.12
21:14
Днешната тренировка :
12х Sumo squat & anterior deltoid lift
12х Double arm row & single leg lift
12х Single hamstring curls & lateral raise
12х Runners lunge & double arm row
12х Lateral raise & abduction
12х Plank & single arm row
12х Reverse lunge & lateral raise
12х Posterior deltoid raise & leg lift
12х Squat & double arm anterior delt lift
20 минути ХИИТ
20 минути йога
21.04.12
18:34
20/04
Свинщинка,бира, без тренировка
21/04
Чай,кафе,тиквички с чеснов сос,нещо като лютеница с праз,2 филии хляб,25гр шоколад,1 грейпфрут.
Движението е ограничено до разходка.
22.04.12
13:19
22/04
12:00 3 сушени фурми
12:30 50-60гр лютеница с праз,50гр бабек
13:00 25 гр шоколад (70% какао)
14:00 Кафе с някоя капка мляко
През останалото време,незнайно в какъв ред и в какви часове :
- 2 сварени яйца
- маруля § краставичка
- 1 кюфте
Тренировка :
8 минути корем
Biceps Curl
Split Lunge § Biceps Curl
Triceps Extension In Runners Lunge
Biceps Curl § Hamstring Curl
Plank § Triceps Extension
Reverse Lunge § Double Biceps Curl
Supine Triceps Hover
Sumo Squat § Biceps Curl
15 минути ХИИТ
+ малка вегетарианска пица с пълнозърнест и хрупкав блат за вечеря
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.04.12 16:25.
Реших да претегля юфката - оказа се 200 гр - хич не е малко,ама се успокоявам,че има водица вътре,не се престаравам като я отцеждам,та...да речем,че заради това тежи
Не знаеш ли, че варивата (макарони, спагети, ориз, жито, гречка и т.н.) се мерят в сурово състояние?!
23.04.12
17:07
Реших да претегля юфката - оказа се 200 гр - хич не е малко,ама се успокоявам,че има водица вътре,не се престаравам като я отцеждам,та...да речем,че заради това тежи
Не знаеш ли, че варивата (макарони, спагети, ориз, жито, гречка и т.н.) се мерят в сурово състояние?!
Уж знам - то дори да ти го кажат,някак си е логично,но съм прекалено разсеяна и често ми се случват ей такива неща,като това,което си коментирала (blush) .
Снощи - свинщина.
Днес , 23/04
09:00 Голяма ябълка,3 ореха
11:00 Черен чай
13:30 Капучино от машина
17:00 10 грама свинско филе , 1 печено кюфте,салата от маруля & краставица, неподправена с нищо , 100мл соево мляко
Към 20:00 Стотина грама зелева салата и още толкова фасулена салата
Движение : Доста ходене в доволно темпо /днес направо се опулих ,когато установих каква скорост съм развила/ , корем ,няколко бърпита за разкош ,лека разтяжка
Тоя житен режим продължавам да го отлагам ,по-лесно ще ми е просто да си кътна калориите и да поемам малко по-разнообразна храна,че не знам как ще тренирам,ако преживям цял ден 100 грама жито,камо ли пък в продължение на 10 дни.Но може и да пробвам.Нещо мие терсене напоследък и нямам настроение за такива самоизтезания,въпреки че имам известно желание...
Тоя житен режим продължавам да го отлагам ,по-лесно ще ми е просто да си кътна калориите и да поемам малко по-разнообразна храна,че не знам как ще тренирам,ако преживям цял ден 100 грама жито,камо ли пък в продължение на 10 дни.Но може и да пробвам.Нещо мие терсене напоследък и нямам настроение за такива самоизтезания,въпреки че имам известно желание...
Тия програми и режими са съставени с определена цел. Ти първо не си избистрила целта в главата си. Сядаш един ден и почваш да мислиш и да чертаеш:
1. Това, което искаш да си
2. Това, което си
А т.3. е пътят, който трябва да изминеш. За да избереш късия трябва да си ужасно мотивирана, израснала, готова за малките и големи трудности, и сигурна!, а с тези колебания и въпроси, които имаш е ясно, че все още не си.
Мнението беше редактирано от maria на 23.04.12 17:26.
23.04.12
18:51
Аз съм наясно какво съм и какво искам да бъда - от едното Аз до другото има наистина дълъг път.И не говоря само за физическата част на нещата.А относно дължината на пътя - отдавна стигнах до извода,че късият не е добър вариант.Поне за мен - не работи,не става,а в случаите,в които нещо се е получавало,съм се убеждавала,че безплатен обяд няма.
В известна степен съм доволна от себе си,имайки предвид какво представлявах преди няколко месеца и какво съм сега,как се е променило отношението ми към много неща,но пък и не съм доволна,защото знам,че има още много,много да се желае :)
Дано пък ми се получи.
Благодаря ти за включването ! (F)
П.П. За такива драстични режими може би си права,че не съм готова психически.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.04.12 18:52.
23.04.12
22:43
Ама на мен ли ми се струва или храната ти е нещо малко /или явно съм започнала много да се освинвам напоследък/? То при мен и много кофти съвпадение се получи, де - празник, МЦ, банкет и апетита ми се е повишил. :)
Шшшт, не й вкарвай такива еретични мисли в главата, че тя само това и чака - трябваше да видиш с какъв леко фанатичен блясък в очите вкара един мега як катък с печени чушки преди малко :D
Майтап, бе - много е стриктна и, колкото и да не ми се иска да го призная (хихи), има голям напредък. Започва да се превръща в адската машина ... :)
24.04.12
00:10
Хах,кой станал форумно активен :P
Мда,т’ва с чушките беше много яко :) .Ама колко да съм стриктна - виж как се изложих покрай тоя Великден,че и бая време след него продължавам да си подбивам имиджа,хихи. (blush)
Деси,не ми е малко храната - бая запас си имам от последната седмица :D
Но така или иначе - трябва да я поорежа,че уж се стягам и променям,пък обемът си седи - тоя мускул,дето расте под таз ми ти повърхност чудна...много се подувам :)
За утре съм си приготвила малко юфка със сирИнИ,известно количество ягоди и разни зеленчуци,соево мляко и т.н.,ама вечерта ще се отчета по-подробно.Еленка ,ако се навие да натъпчем пак малко от въпросното чушкено чудо,няма да се поколебая да се отзова :P
Дояде ми се юфка :) . Домашна ли си имаш или си взимаш купешка и каква по-точно? Не съм яла юфка от дете ;) .
Мнението беше редактирано от maria на 24.04.12 08:35.
24.04.12
09:21
Мария,и аз не бях хапвала от малка - последната юфка,която съм яла,беше правена от баба ми,съхнеше на едни огромни листове и беше много вкусна :) - сигурно преди 18 години :).
Тази,с която сега разполагам,е на “Етър” ,пълнозърнеста (уж,де - много скептично съм настроена по тия въпроси),не е много лоша ,когато се смеси с масло и сиренце :)
24.04.12
13:48
24/04
09:30 2 сварени , 20 гр кашкавал , 40 гр сирене , 40 грама свинско бутно филе , 150 мл соево мляко
10:30 Кафе със сухо соево мляко + 1 лъжичка от някаква капучинна смес :)
13:30 Каша от царевица и елда (60гр суха смес),10-15гр масло,60-70гр сирене,1 варено яйце и 100-150 гр сурово броколи + 1 ч.л. лютеница,за да придаде някакъв вкус на целия тоя бълвоч :)
17:00 - 18:00 Зумба
18:00 - 19:00 Комбинирана гимнастика (после пак няма да мога да се помръдна с дни сигуно,голям зор дава тая мацка)
Веднага след тренировка ще пийна малко протеин,а ако ям нещо друго - засега ми се въртят ягоди в главата и може да вечерям със сто-двеста грама :)
24.04.12
14:28
Шшшт, не й вкарвай такива еретични мисли в главата, че тя само това и чака - трябваше да видиш с какъв леко фанатичен блясък в очите вкара един мега як катък с печени чушки преди малко :D
Майтап, бе - много е стриктна и, колкото и да не ми се иска да го призная (хихи), има голям напредък. Започва да се превръща в адската машина ... :)
Хихи, вие двечките да не си организирате вечеря по скайп? :P Или, Ели, ти си си в Пловдив? (wasntme) :D
Почвай дневник, че ми е любопитно как, да му се не види, се поддържаш толкова слаба? :P
Доре, муцни си довечера още малко катъче с чушка /заради мен/ и сложи чесънче, става трепач. Т’ва ми е любимо ракиено мезе през зимата, стига катъкът да е домашен. :D
24.04.12
15:11
24/04
13:30 Каша от царевица и елда (60гр суха смес),10-15гр масло,60-70гр сирене,1 варено яйце и 100-150 гр сурово броколи17:00 - 18:00 Зумба
18:00 - 19:00 Комбинирана гимнастика (после пак няма да мога да се помръдна с дни сигуно,голям зор дава тая мацка)
2 часа клечене - ти наистина се превръщаш в машина :D (y)
Да не си тръгнала на Зумба в някой клуб или т’ва е някаква гимнастика за вкъщи?
Менюто ти днес е подобно на моето, ама аз ще го описвам после :)
24.04.12
15:18
Ооо,Деси,не е просто слаба - изглежда супер ,стегната е ,оформена - кърти !
Аз я навивам да почне дневник,ама не ще пущината :D
Ходя в зала за зумбата и гимнастиката - много биха казали,че е бозаво,но на мен ми е супер забавно,разтоварва ме психически и,честно ти казвам ,каквото и друго да правя,не мога да се изпотя така,както от тоя един час.Инструкторката е (rock) ,много взискателна и готина,ама тя си е Lean,Mean Fighting Machine :) ,не е само танцьорка :) . Един ден видях,че и ти си “лайкнала” въпросната зала във Фейсбук (ЕваСпорт) - не си ли ходила досега ?
24.04.12
15:45
Не съм ходила досега, но преди време много следях блога на Поли. Кефеше ме, но скоро не съм влизала да чета. Преди да създаде “Ева спорт” беше инструкторка в Студио м или нещо подобно. Бях се насочила да ходя там на Тае Бо, но позабременях :D.
24.04.12
19:44
И аз исках да ходя на тае-бо при тях,ама не провеждали вече часове,щото нямало интерес (dull)
П.П. Изядох 5 дребни крекера /от тия,дето са колкото стотинка/ ,мисля да продължа с доза протеин /ей сега/ ,а пък към 21:00 - ягоди.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.04.12 19:46.
24.04.12
23:13
Ммм, мода. Какво да се прави, то не беше йога, зумба, какво ли ще е следващото. Абе важното е да се тренира.
Ама тая твоя програма ме убива, два часа тренираш и накрая един протеин .... То не, че аз съм за пример, ама не тренирам повече от час. Не знам, ти си знаеш как се чувстваш най-добре. И аз по Великден се опрасих, освиних и какво ли не, и чаках цикъл, надух се като .... абе няма такова жУвотно, ама не съм се изтезавала така. Най-много да тренирам в ден, в който нямам планувана тренировка. Що не пробваш да тренираш сутрин и вечер, но за по-кратко. Ти поне си с плаващо “работно време” и нямаш дете. Според мен така ще имаш по-добри резултати. Не се изцеждай за два часа. А Поли съветва ли те нещо или ...???
24.04.12
23:56
Е,ми...малко ми стана тъпо да се прибера в 8 ,да пия протеин и в 22 да се наплюскам.Мъж ми си имаше гости за мача и тъпкаха пържени картофиииииии,така ги обичам,подсмрък ! :)
ЕДИТ : И ‘щото съм гладна като пес,боднах малко и ги затрупах с ягоди после :P
А тренировките ми са айляк - няколко пъти съм споменала,че ме кефи да се чувствам “разглобена”.Не знам защо,носи ми удовлетворение.Само дето някои части от тялото ми понякога протестират. А за тренировки на два пъти нямам време сега...няма и да имам скоро,много ми гълтат,особено с къпането след това и т.н.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.04.12 00:12.
Аз я навивам да почне дневник,ама не ще пущината :D
И от мен един глас за дневник на Е Д! ;) :P
Шит, пак харесах нечий коментар без да искам - много съм зле, ей! :D С такива елементарни неща не мога да се оправя вече 5 месеца, вие за дневник ми разправяте :)) Хич не се ориентирам, пък и няма смисъл - много съм скучна. На този етап мисля само тайничко да ви се радвам, а по-нататък ще видим ..
25.04.12
13:17
Тва е то. От зодията ни е. И аз от една година отлагах моя дневник, та накрая, за мое учудване, го започнах. Беше абсолютно неволно и импулсивно, но ... е’ го е’. Не че не съм скучна, но дневника си е повече за мен, не за хората. Имам много пропуски в храненето, за тернирането още не знам, не пишат много хора, но ... както казах като видя всичко черно на бяло, някак ми помага да се контролирам доколкото мога.
Ще те почакаме още, ние сме търпеливи. Може поне тренировките да си описваш, че мен не само храненето ме интересува :P.
25.04.12
13:18
Виж сега как се налага да ползваме чужди дневници за контакт :D
25.04.12
14:39
Скучна,не скучна,изглеждаш супер и си здрава,т’ва е важното.
Т’ва важи и за теб,ДеситУ :)))
С’яяяя... 25/04
Та мда...стартиране на деня с пълен фейл - накараха ме зорлен да изям едно парче вкусна,но възмазна и тежка торта.Не беше голямо,ама не беше и толкова малко,колкото го исках.Мразя да ме “изнасилват” така,ама пък за здраве черпиха хората,та дано хване дикиш,че да си струва няколкочасовото гадене,което още не е се е разкарало.
После засолих положението с някоя солета,за да убия сладкото.
Не помня час,но да речем,че до към 12 бях омела споменатите горе неща.
Едва ли ще огладнея скоро след тая захарна лой,но ако се случи,ще си спретна салатка,а за вечеря - задушена тиквичка (ньом-ньом) с яйце и сирене.И много подправки.Обичам подправки.
Ако остане време за тренировка или реша да ям друго,ще дописвам.
Сега отивам на изпит.
Енджой йорселфс :P
25.04.12
18:39
ДеситУ е далеч от супер с тоя корем и тия дисаги на бедрата, ама явно т’ва ще е положението.
И мен днес ме черпиха една наслада, ама си я прибрах грижливо и сега мъжо ще я излапа. Смея да кажа устоях на изкушението. Ако беше торта и аз може би щях да поддам. Дано такива моменти да са по-малко.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 25.04.12 18:40.