12.05.12
19:44
Десетата страничка от дневника ми започва , минава средата на петия месец от “промяната” ,а аз не съм доволна.
Тези дни се разочаровах много от себе си,не само по отношение на хранене и спортуване - пушенето,пиенето ( не,че съм се отровила от алкохол ),липсата на способност за организиране на времето,разкисването,компромисите,слабата воля за някои неща.Не се харесвам така.Замислих се и какъв пример бих била за децата,които искам да имам в близко бъдеще - на какво ще ги науча и как ще ги възпитам,ако сама не мога да оправя себе си.
Резултатите ми за тези 5 месеца са :
12 свалени килограма , създадени тренировъчни навици (някакви) и искрена любов към движението :) , презрително отношение към джънка и тук-таме някоя по-мъдра мисъл или постъпка :). А,да - избистрена представа за това какво искам и какво не искам да бъда.
Нов дневник няма да си направя - нека всичко да е в този,та хубаво да ми се вижда резилът .
Давам си точно 5 месеца срок (до 15.10.2012) ,за да постигна следните цели :
* Да откажа завинаги цигарите,дори да не се сещам за тях.
* Да изчистя менюто си от всички отпадъци.
* Тренировките да са редовни , да не пропускам заради зле организирано време (докато съм в БГ - 5 пъти ,в САЩ - минимум 3 пъти седмично).Да започна да тичам.
* Да съм по-отговорна към всичко наоколо , по-трудолюбива и активна - без разкисване,без успиване.
* Алкохолът никога да не превишава две чаши вино.Никаква бира,нищо спиртно.
* Форма и визия :
- килограмите да паднат под 60 , до 55 . Кой каквото иска да ми говори - че ще са малко за мен,че ще съм грозна , ‘щото съм висока,че високите и слаби жени са нелицеприятни и тинтири-минтири - мога да им кажа много поздрави.Много се харесвах на 58кг,примерно.
- крака , ръце , корем - обезмаслени :D , оформени , стегнати и достатъчно секси,за да ходя полу-гола , ако ми се прииска :D
- дупИ - още по-повдигнато , стегнато ,да си го нося с гордост
- кожата ми да е винаги в добро състояние,защото често ми се случва да не се грижа достатъчно
- в общи линии - да постигна възможния за моите заложби максимум
Туй започва не от утре , а от днес .
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.05.12 17:25.
13.05.12
13:22
(devil)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.05.12 17:28.
13.05.12
17:33
(rain) 13/05 (rain)
Снощи - бяло вино,2-3 парченца сухо свинско с чили.
Храната за днес :
- кафе , чай , много вода
- ягоди
- юфка с малко масло и 60гр сирене
- краставици , котидж сирене
Тренировка : Не.
Утре започвам да смятам калории.1300-1400 дневно ще са ми добре,мисля.
13.05.12
23:37
Похвално! 12 кила за 5 месеца си е много добър резултат. Може да прозвучи банално, но те подкрепям и в новите цели. Нужно е само постоянство, то ясно, че мераци имаш :).
13.05.12
23:47
Ся си харесай (като съвет давам разбира се) от списъка максимум 3 от тези редчета, сложи ги като главни и всичко останало да е нестрого за спазване, да не си даваш много зор за него.
Иначе с толкова много цели рискуваш да изпаднеш в позната дупка на пренавитостта. :) :Д
Но ако се познаваш и си сигурна, че ще се справиш само с добро плануване - зарежи горните 2 приятелски реда и наблегни на последния :
Успех !!!!
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 13.05.12 23:47.
13.05.12
23:48
Мерсим ти,Деси ! :)
Ще ми се Камен да беше малко по-подкрепящ ,а не само да ми гледа чиниите с пренебрежение,пък да не говорим,ако ме свари да тренирам - едно такова смешно му става .. :) И като му кажа : Еди колко си кг съм вече! (sun) - и той прави една физиономия,означаваща : И кво,тва наистина ли смяташ,че е добре (giggle) ? Гледа ме едно критично,все едно съм 300 кила,а не е чак толкова трагично положението,особено като съм се и стегнала малко от малко.Обидно е.
Ех,мъжка му работа :)
13.05.12
23:52
П.с. Само не мога да побера как за Бога бедрото ти може да е 52 см, а ханша 104? Това възможно ли е или има някаква грешка, искам снимка :Д
И не мога да си представя колко ще ти стане крака като отслабнеш до 55 кг... 45? Мале не ми се мисли. Недей хаха :)
П.п.с. и кой е този Камен, че така нахално се отнася с теб :Д Я да го превъзпиташ! Ако не можеш, мога да ти предложа инжекция “Мирела” ахахха :)
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 13.05.12 23:54.
13.05.12
23:52
Файър,сега ти видях поста :)
Мерси и за съветите,и за пожеланието за успех - ще пробвам и по двата начина,и ще видя кое работи по-добре за мен :)
Четох си тия дни досегашните писания и нещо...(dull) .
Да видим какви ще ги свърша през идните месеци :)
13.05.12
23:55
Мда,много ми е тъпа структурата - кача ли килограми,ставам като тотоф :) на клечки.Ама с’я ми е нарастнало и бедрото ,та съм по-съразмерна .Лошото е ,че скоро само стеснението при коляното ще дава информация за това къде свършва прасец и къде започва бедър :D
13.05.12
23:57
Имам същите проблеми, споко. Макар и Ники да тренира, защото аз му повлиях. Започна да закусва и да яде по 5 пъти на ден, защото пак аз му повлиях. Чувства доста по-здрав, но ... За цигарите не го карам да ги откаже /за нищо не го карам, всъщност/, но ако реши ще съм първата му подкрепа. Сега непрекъснато мрънка, че съм правела мускули, що съм вдигала такива големи тежести /макс. 7 кг до 2х5 кг/. К’ви са тия тренировки, к’ви са тия извари, що не съм ядяла т’ва и онова. А той яде по-малко от мен, но плющи и хляб. е, иди му обяснявай... Айде, лека, че утре няма да мога да стана. :)
13.05.12
23:59
Също така, (ох извадих зъбките, ама ще ме прощаваш), мисля, че си прекалено лоша със себе си. За 5 месеца си свалила 12 кила мас, пък се тормозиш за някакви си други неща, недоволна била от себе си. Дай го по-леко. Затова казвам, че се пренавиваш.
Вземи си 1-2-3 цели и си ги следвай. Като ги изпълниш-нови. Имаш цял живот, не 5 месеца. Няма за къде да бързаш, не го слушай въпросния Камен хаха :)
Спирам, обещавам.
14.05.12
00:02
А,споко,за мен зъби трябват :D. Навивам се,’щото се познавам и знам,че ако не го направя и ако не се самонаритвам /плюс някой друг приятелски шут отзад/,се превръщам в една медуза,дето яде по 073967389673867390285209 тона въглехидрати дневно и я мързи да гледа.Пък,ако трябва да съм честна,много по-добре ми е с болки от клекове в дупарата :)))
То...да редуцирам целите ,не са чак толкоз много - само да не пуша,да съм по-организирана,слаба (не кльощава) и с доволен вид на спортяга :)
14.05.12
00:06
Тогава оставяш само последната : доволен вид на спортяга , тя обхваща всички останали.
Следователно като тръгнеш да посягаш към цигарите, Гласът ще казва : ами доволният вид на спортяга?
Като тръгнеш да пипаш баниците : ами спортягата? (как ще тренираш, ако си преяла - ужасно е )
Като посегнеш пак към цигарата : ами тренировката как ще си направиш? (ще се задушиш с тия цигари )
Организацията е въпрос преди всичко на поставяне на приоритети. Демек като си сложиш приоритет да си спортяга - ще си намериш време за всичко останало :)
п.с. и ако фейлнеш по пътя, което е по-скоро правилото - я да запалиш една цигара, я парче баница, я малко мързел - продължаваш от където си спряла. Най-решаващият момент дали ще стигнеш целта Не е дали ще изпушиш една цигарка, ами дали ще продължиш в правилната посока към себевъзпитанието следващият път да кажеш Не :D :D. Проблемите са правилото, не изключението. Плановете винаги са перфектни, тяхното прилагане обаче е мръсно и изпълнено с много “цапаща” работа, много пот и най-вече преодоляване на тези ежедневни трудности - физически и психически.
Хайде спирам с “ритниците”.
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 14.05.12 00:12.
14.05.12
00:10
Хихи,добре го синтезира ! :)
Мерси за включването,а аз сега се завръщам към ученето,че утре съм на изпит,че и акъл се иска,освен тяло,както каза една приятелка преди малко :)
Лека нощ от мен :)
14.05.12
08:20
Утре започвам да смятам калории.1300-1400 дневно ще са ми добре,мисля.
Добрютро! (sun)
Според мен тия калории са ти малко. По-скоро 1800-1900 звучи по-добре. 1300-1400 е като за мен и ми е адски трудно да падна на толкова. Много обичам да кльопам.
Успех на изпита! (y) Разбий ги (rock)
14.05.12
09:36
Пф,стартът ми е невероятен просто ,за нищо по-здравословно не съм чувала досега :D :
може и да се опитах да се самоубия с кофеин.Сега ще видя какво ще стане с още една доза.Не мога да стоя права,очите ми се затварят,не ми се яде нищо,а адски ми се гади от киселини /от кафетата/ ,че и кола пих даже,че уж по-слаба била.Дрън-дрън.Ей затова не е хубаво да се оставят важните неща за последния момент.
Планът ми за днес е да отида да ме изпитат в 12:00 ,да се прибера в 13:00 и да легна да спя като пън.
Ще хапна една филия Мастермахер с малко масълце и котидж,да не взема пък да се разпов**щам там ,а за обяд - краставичка,елда,сиренце.И много,много сън.За нищо не ставам,когато ми се спи.
Деси,много ми се чинят...преди като смятах,бая плюскане ми трябваше,за да поема 2000 калории...
И тенкс - със сигурност ще ги разбия...или поне ще ги потреса :D
Продължавам със зубренето,ще се включа пак по някое време.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.05.12 09:53.
14.05.12
22:39
(nsunglasses) 14/05 (nsunglasses)
Изпит-чудна работа!Цитирам : ” It’s an “A” .An absolute “A” - one of the best talks I had today ,thank you ! ” .
Хехе ! Викам : Мъ гуспожоу,молъ т’са ,я съм си ут умнити !
Естествено,че не казах така,ама си го помислих и ми стана весело.Ах, Онази олигорфренична истерия,която ме обзема всеки път,когато не спя повече от 24 часа!Как да е,важното е,че Лиска все пак обра гроздето :P
Ни ‘рЪнЪ , ни бУрбЪ днес , но пък ще посмея да си направя плана за утре,
(muscle) 15/05 (muscle)
08:00 Кафе
08:30 Тренировка 1 (45минути) :
10х Sumo squat with a hip lift ( дъмбели 5кг )
10х Lunge & posterior fly ( дъмбели 3,5кг )
10х Push-up & leg lift ( на колене )
10х Dead lift & posterior fly ( дъмбели 3,5кг )
10х Lunge & core rotation ( дъмбел 6кг)
10х Bench press & leg lower ( дъмбели 6кг )
10х Squat & side bend ( дъмбели 6кг)
10х Forward-lean lunge & posterior fly ( дъмбели 3,5кг )
10х Chest fly & hip lift - (дъмбели 5кг)
Разтягане
09:30 Какао § мед - по малко от двете,смесени,много е вкусно.Съотношение малко по-малко от 2:1.Yummy ! С масло сигурно ще е още по-яко (nhappy2)
10:15 Щъкайки към унито - чИрешки
Там гърч от 10:30 до 13:30 .Почивката е една,около 10-15 минути...към 12:00,та в нея ще засмуча едно кафе и литър водица.
14:30 50гр елда,голяма салата,50гр сирене
15:30 Пак зеленчук - броколи,примерно - много ги обичам.Пък с топено сирене - мляс,мляс!
17:00 Тренировка 2 (60 минути) :
Зумба (много активна,кърти) (nmuchfun)
21:00 200 гр птичка ,зеленчуци и малко топено сирене :)
Водица - 2,5 л
Л-карнитин преди втората тренировка - 1000мг
Мазане с магнезий
Пийване на 2х2 капсули зелен чай i 1x1 фолиева киселина
|-)ОТИВАМ ДА СИ ГЛЕДАМ ЕДНА-ДВЕ СЕРИИ ОТ СЕРИАЛА И СЕ ГЪТВАМ |-)
15.05.12
14:20
Хубав план,ама уви - неуспешен след 36 часа будуване.
Събудих се в сума ти часа - телефонът ми толкова беше звънял /алармата/ ,че му беше паднала батерията на хайвана :D
Нищо не съм чула.
Чистих,пра’их ,чак сега закусвам - кафе,соево мляко и 36 череши (преброих ги,’щото ми стана любопитно колко съм изяла...мога да омета още 1 кило,ако заседна (nlick) ).
С останалото си продължавам по план - броколи,салати,пилИшко,добавките,водата ... Ще мушна и доза протеин за лека нощ.И със сигурност няма да си пропусна меда с какаото :D .
Тренировките пак са си така - 1 с дъмбели,1 кардио,ама няма да е Зумба,че след това късно ставане не ми се ще да си губя още 2 часа в ходене до залата,преобличания и т.н. Ще си поподскачам тук 40-50 минути,10 минути баня иии...Здравей,пореден изпит ! (nnotok)
(rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain)
Искам да си направя някакви десерти,които да си седят в хладилника и чат-пат да хрупам.С мед,естествено.Толкова го заобичах - не знам как съм живяла без него преди,а с кроасани,примерно (tmi) . Медът е истината,особено с ядки :D .Едва ли се отслабва с подобни комбинации,особено ако селф-контролът издиша на моменти,ама живот,к’во да праиш (giggle) .
Въпросът ми е ,как да си разтопя меда,за да се смесва по-лесно с разни други благинки,без да го прецакам...Сигурно няма как,ама се надявам да изскочи някой,който да обори всички теории за съсипване на качествата на въросния продукт при затопляне :D.
Мисля да го направя на водна баня,да го разбъркам с какао,кокос,канела,кашу и натрошени бадеми,после върху хартия за печене в едни правоъгълни форми за лазаня.Ще направя тия дни малко,та да няма шанс за калорийни самоубийства.
Кофтито е,че веднъж като пипна въглехидрат,после озверявам и много трудно се контролирам.
(rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain) (F) (rain)
Файърката ме подсети миналата вечер за мерки и т.н,та се премерих и добавих на профила.Странно как всичко ми се движи на някъде,може да е с 5мм,ама има разлика,а в коремната област си седят същите сантиметри..Пък панталоните си вече мога да събувам без да ги разкопчавам.Мистерия...(тананикане на темата от “Досиетата Х”)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.05.12 14:27.
15.05.12
23:09
Големи сме зверове с тебе. Баницаи, шоколади, халви и отваряме очи по-големи от задниците ни. Ко ша са прайм таквиз яшни. :D
Аз понякога си разтварям меда във вода и си заливам разни овесища и работи. Правила съм си и реване. Гледам да не го обработвам термично. Захаросаният мед на водна баня, но трябва да не превишава 60 градуса. Или просто си купи акациев, той е течен. Моя в момента е такъв, че е по-полезен за млката. Ама свършва и ще трябва да заредя. Ти откъде си купуваш?
16.05.12
01:58
Ох,бе :D Не мога да заспя и рекох да видя какво става из дневниците,ама съм в леглото и цъкам от телефона - К. спи ,а аз така брутално засумтях и изпръхтях като прочетох това за очите и задниците,че накрая не можах да удържа въздуха и изквичах леко :D . Хаха!Наистина много забавно ми стана ! А иначе - ми вкусно е! За меда утре,че нямам достатъчно батерия :)
16.05.12
10:14
Да кажа сега от къде си взимам медеца :)
На майка ми вуйчо й живее в планината,гледа си пчели и си взимам маннов мед (тъмният е много вкусен) от него.Предпочитам го,защото той си го прави само за близки и пчелите храни с чист мед,не ги тъпче със захар и други боклуци.
16.05.12
10:17
Обожааааавам манов медец - и аз си хапвам от него - последно време по-малко, че ме е страх - нали го водят алерген, но като родя пак ще си го ям по повече :)
16.05.12
11:14
Алерген е, ако е пълен с боклуци, ако ти е чист мед от пчели, няма защо да се притесняваш според мен. Не мисля че едно време са си пазили децата да навършат една годинка, че да почнат им дават мед. Алергиите са модерни болест, щото ядем некачествени храни. Взимай си акациев събиран август месец. Казаха ми, че той е по-добре за деца, предполагам и за бременни ще важи. :)
Мнението беше редактирано от Deskameska на 16.05.12 11:16.
16.05.12
11:45
Съгласна съм, но ако не си го произвеждам сама - нямам вяра на никой. То и този, който имам е от проверен източник, но не съм му стояла на главата да го гледам как го събира и приготвя. А сега е по-важно детето да се роди живо и здраво, а не дали ще ям мед или не. ;)
Пък и не съм казвала че не консумирам - по-горе в поста отбелязах друго :)
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 16.05.12 11:46.
16.05.12
11:55
(coffee) 16/05 (coffee)
Пак се събуждам късно - отпаднала и с болки във всеки мускул.
11:30 Кафе с краве мляко,лъжичка мед
13:00 2 яйца,броколи,масло,малко сирене /ако има/ ,1с.л. елда
Между обяда и вечерята - круша,ябълка ; 1/2 кисело мляко с какао,малко мед и 30-40гр орехи
Вечеря : 200гр пиле със сол,черен пипер и босилек,задушено в тигана,а после леко намазано с масло ; някаква салата
Доза протеин по някое време
Тренировка :
Никаква.Ще закача корема за 8 минуи,а после ,не веднага след това -
Pilates 12min Energy Booster - клипчето е симпатично (тук не е цялото),раздвижва,а и разтяжката е приятна.Ако много се вдървя по време на ученето,може и да го повторя.
През останалото време ме чака лежане по корем на дивана върху тетрадките.
Вода : Поне 2л. , топла
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.05.12 12:15.
16.05.12
12:02
Принципно и аз имам проблеми с датите, но днес със сигурност сме 16-ти, чащото на 18ти имам изпит. Убедена съм, че имам още 2 дена за преговор :Д :Д Д:
16.05.12
12:16
Oooppsss! (nfun)
16.05.12
18:46
Тренировка няма да правя очевидно,имайки предвид що чудо ме чака,а вече изяждам втората половина от една кофичка кисело мляко,която грижливо забърках с мед и какао :D
Нищо,утре е последният изпит и край.Мисля да го отпразнувам със Зумба и комбинирана гимнастика утре,но да доживея до тогава първо,пък .. :)
Захващам се вече сериозно.
До скив !
17.05.12
08:12
Никаква не я свърших за тоя изпит,а толкова се каних.Много срам,много нещо.Не,че няма да го взема,ама то е щото по-скоро ще ми го дадат.Още нещо,което трябва да добавя към горните цели - да спра да се заричам за разни неща.Ай съм казала,че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ еди к’во си , ай съм се провалила.
Стартирам с нескафе и лъжичка мед.
До довечера !
17.05.12
17:32
Тъй !
Приключи учебната година , другата седмица заминавам и започвам да изпадам в ужасна паника,само ми се реве.И си рева,де :D ,не е като да се стискам кой знае колко.
17/05
Кафе с мед
10:00 60гр сурово кашу
12:00 Протеинов бар
14:30 Пакет пълнозърнест Бейкролс - уж не бил пържен,ама 100% е обработван с някаква мазнина,много тлъст ми се стори.
До момента - литър вода,като сега ще си доизпия бутилката, 2 кафета с мляко,освен онова първото сутринта.
Ще поизчистя и ще прасна една тренировка :
Insanity - Core & Cardio Balance :
- загряване
- Switch Heel Kicks (imagine jumping rope slowly with alternating feet)
- Mummy Kicks (a warm up standard)
- Football shuffle (not nearly as intense as the Suicide Drills version, just moving from side to side)
- Over the Log (a mild version of the Heisman’s-just jog in place, and leap when told)
- 8 High Knees/8 Power Jacks
- 8 Fast Feet/8 Hooks
- стречинг
- основна част
- Moving Ski Hops (jump four times to one side as if skiing, and then go back) 1min
- Hit the Floor (Shuffle from side to side, lunging down to touch the floor, speeding up halfway) 1 min 15
- Level 1 Drills (four push-ups, and the run it out for 8 counts) 1 min
- Heismans (side to side, knees raised, arms swinging, speeds up halfway) 1min
- 8 Switch Kicks/8 Hop Squats (kick in place, and then drop into a deep squat and hop)
- High Jumps (Jump as high as you can, land softly, focusing on height)
- Moving Plank Walk (Get into plank position, and then travel to one side, and then back)
- 8 Elbows/4 Suicide Drills (throw 8 elbows, and then side to side travel and touch the ground like the Hit the Floor move)
- 4 & 4 Hops (Hop from one foot to the other, 4 times on each one)
- 8 Jabs/Jumps (throw 8 jabs, then jump and completely spin around)
- Hip Flexor Burners
- Obliques
- Shoulder Burners and Plies
- стречинг
За вечеря : Пиле,салата
Още поне 1л вода.
17.05.12
18:59
P.S. Току-що се нагърмях с череши :D ,та мисля да оставя тренировката за час по-късно,примерно,а вечерята да изконсумирам към 22:00 . Няма да лягам рано,тъй че няма да е баш преди заспиване.
Нещо не мога да си намеря златната среда в храненето.Като ям малко - озверявам и всичко приключва с една мини-свинщинка.Или не съвсем мини.Като ям много,ми е гадно и ми тежи.
И с водата ми е странно - има дни,в които изпивам по 5 литра без ник’ъв,ама наистина ник’ъв зор,а има и такива,в които и от една глътка ми се повдига.
И още - има ли някой,който си е носил хранителни добавки,разпечатани,в самолет ? Притесняват ме тия прахоляци,пък не искам да си ги оставям тука и да станат на г** ,особено Манна-та,която ще ми е и полезна там,при положение,че сигурно ще ми се наложи първата седмица да се храня със слънчева светлина :D
Ако ги сложа в големия куфар /за ръчния багаж знам,че не може/, дали ще ми направят проблем ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.12 19:03.
17.05.12
19:13
Сега съм озверяла, адски ми се яде и хапнах малко сурови ядки. Не че вечерята не е готова, ама мъж ми много се тутка. Освен т’ва днес си намалих още калориите, щото нямам тренировка и едва устисквам да не я свърша някаква безумна свинщина. За водата, ако не ми се пие пия насила. едно време въобще не се сещах за вода, да ми се е събирало максимум една -две чаши на ден. Но се научих преди ядене да изпивам по две чаши, сега вече си ми се пие. За добавките - кратко и ясно не знам. Що не питаш Ели?
17.05.12
19:45
Деси,прекаляваш,според мен,с тия храни - късаш си задника от тренировки,имаш куп други задължения,които също ти изсмукват енергията и те товарят,и накрая да си броиш,и все повече да си орязваш калориите...Де да знам.Като ти гледам снимката на краката,дето я постна,представям си как изглеждаш и в цял ръст - супер,естествено,както винаги.
Не мисля,че имаш нужда да се гърчиш чак толкова,но ти все пак си знаеш най-добре кое как те кара да се чувстваш :)
Елена съм я питала,ама не си е носила такива неща досега - ни насам,ни натам.
И да се похваля след излагацията с изпита от тая сутрин :
” Здравейте,
Справили сте се отлично с всички задачи, които сте ми изпратили.
Без проблем може да бъдете оформена с крайна оценка Отличен. Това Ви освобождава от явяването на изпит.
Ако искате да имате оценката в студентската си книжка това може да стане този петък, 18.05, на 01.06., или на датата за провеждане на изпита от редовната сесия.
Поздрави :) “
18.05.12
11:30
(rain) 18/05 (rain)
Не ще и не ще да се извали.И е доста студено - 9° .Мислих да отида на Зумба,ама в тоя студ не мога да си представя да изляза загрята и цялата мокра от залата,че и 15 минути да ме веят ветрове,докато се прибера до нас.Ще си тренирам вкъщи.
План за деня :
10:30 Кафе с една пълна-пълна лъжичка тъмен маннов мед ; купичка череши (ама купичка,не като за ядки,ами ... като за малка салатка (nlick) )
12:30 50гр ядки /лешници,ако има в магазина...или кашу/
Безкофеиново кафе с мляко,вода,вода.
А решението за без кофеин дойде от хлопащото ми сърце,а и нещо много ме стягат гърдите напоследък - сигурно и тъпите цигари имат няк’во отношение към цялата работа.А,да,аз забравих да ги вписвам - вчера изпуших 2 и половина,ако не се лъжа.
Училище,пазаруване.
16:00 Тренировка,която ще впиша по-късно.
След тренировката - лъжичка мед с какао ,ама не като предните количества (giggle)
За вечеря : Херинга,печена,лимони,подправки,задушени зеленчуци (стандартните за мен),задушени с масълце (много съм започнала да го ям,никога не съм консумирала толкова)
Ако има друга храна,ще я добавя,когато добавям тренировката.
Бай !
18.05.12
15:27
До някаква храна след черешите успях да се добера чак сега - нямаше ядки сутринта и нямах много опции,та реших да не си взимам нищо.Но пък ей сега си изпуках 100гр кашу като пич :D ,заедно с 50 гр сирене.Много бях гладна,много.От тука следва,че тренировката остава за някой по-късен час - 17-18ч.
Рибата ,дето я имам,се оказа пъстърва,тъй че...с пъстърва ще вечерям - 200-250гр .Баба пък ме зареди с марули и краставички,така че ще сменя замразените зеленчуци с пресни и ще си хапна салатка :)
Тренировката ще е тази : Insanity Pure Cardio - съвсем подробно е описана в линка.Не я правя идеално - някои упражнения модифицирам,за да не си набивам ставите,други ги съкращавам с по 10-15 секунди,брутално е и не издържам.Ама влагам,каквото мога,не се скатавам :).
Не ми се пипат дъмбелите,и без това ми е заспало - нещо по-динамично ме влече.
Много тежко ми стана от кашуто.Чакам 20 минутки само и започвам да наливам вода,защото не съм изпила и една глътка днес.
18.05.12
15:51
Малииииииии, като налееш тая вода “на кашуто отгоре” после на тренировката няма ли да ти е тежичко? Аз не бих си причинила това. Вода два часа след ядене или 15-30 мин преди ядене, така поне пия аз, защото така се подготва организма да храносмила, иначе разреждаш стомашните сокове и после - грух.
18.05.12
17:20
Вече съм окей с тежестта - бях да напазарувам преди да почна да пия и така.
Ти пробва ли Инсенитито ? Как беше ? Аз след малко почвам,колкото и да ме е страх (giggle)
18.05.12
19:46
Само да споделя за тренировката и няма да досаждам повече с информация за себе си :D
Окастрих Level 2 drills , Suicide jumps и Push-up jack-oвете,щях да припадна,буквално.Отдавна не ми се беше случвало да усещам киселина в устата и да не мога да си повдигна ръката :D
Ама нищо - ако не боли,значи ня’а смисъл :)
(whew)
Къпя се и подхващам рибата - на фурна,с лимонче и с бадеми (nlove10)
19.05.12
10:11
Цигари вчера : 1
(coffee)19/05(coffee)
—- Нескафе с лъжица какао,лъжица мед и 100мл прясно мляко 3-3,5% /синя Верея/.
—- Круша,череши,череши,череши .(nlove2)
—- 2 бъркани яйца с 2 с.л. тлъсто кисело мляко :) и подправки.
—- Голяма салата от маруля,краставичка,зелен лук,авокадо и домат,овкусена с хималайска сол,ябълков оцет и ленено олио ; 150гр пъстърва от снощната. (nlove2)
—- Задушени зеленчуци със сирене ,придружени с доза протеин.
Aко нещо изскочи /хехе,някой шоколад или баница,например/ , ще пиша пак.
Тренировка няма да има по-съществена,заради тази вчера - коленете ми са зле /явно не бива да се хвърлям на такива активности/,а мускулите ми са...имам чувството,че някой ме е пребил,докато спя :D .
—- 10 минути ще отделя на корема
—- Леко сгряване /4-5минути/
—- Йога (намерих си една приятна виняса - 30-40минути)
Нещо много голяма свинщина ми се струва т’ва ... 1500 калории,пък нищо.Даже някои неща ги няма - домат,какао,егати.Бях забравила ‘що не смятам калории,ама ей зат’ва ще да е било.Вери дипресинг... (nbat)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.05.12 10:15.
19.05.12
11:16
Черешите и крушите са били опустошени,затова изядох една голяма ябълка.И пак стават 1300ккал.Така е по-добре май.
След малко захващам водата - 1,5 литра , следобед още толкова.