There and back again - Fitness & Diet’s Tale

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

02.05.12
14:33

02/05

Зле ми е.Почти не съм спала ,почти заспах ,докато се прибирах от лекции,щеше да ме блъсне кола - аз бях виновна,а и се улових,че си припявам гласно,както си ми бяха слушалките в ушите :D Мега ден.Утре изпит.Пак малко спане + ранно ставане.

Менюто :

08:00 Кафе с канела и 5 ч.л. сухо соево мляко
09:00 50гр Корни с черен шоколад,3 бисквити,кафе с мляко и ментелив мед
14:30 Шугър-фрий Редбул,вода,вода,вода,вода

*Едит : 16:00 Маруля,краставица,сирене (70гр...80),домат,зехтин,ябълков оцет,хималайска сол....таратор,филия Мастермахер

Май ще отнеса и двадесетина грама от черния шоколад,хубав се оказа,Roschen ...или нещо такова,мързи ме да стана да го видя.

После не знам какви ще ги дъвча .Ще пиша допълнително.

Не ми се тренира,за 48 часа имам 5-6 часа сън.

Кръвното ми е много ниско,тъпата жега ме мори.

Бля.

Крив пост,ама има и такива дни.Утрешният ще е по-изправен (whew)

18:00 Taратор

След 21:00 - две кюфтета,малко пържени картофи,няколко вафлички Мура Мини.

Установих,че е време да ми дойде - учудващо тоя месец не умирам за храна и не съм зла.Но пък съм като парцал.

Утре ще тренирам малко,за храната нищо не знам.

А,да,пих червено вино.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.05.12 01:36.

02.05.12
20:44

казано от Т. Тодорова на 01.05.12, 12:15:

Вики ,
благородно ти завиждам за режима - аз не мога да ям по час ,все някой от някъде ме дърпа за нещо,все нещо се случва и това много ме дразни,ама ... мда. Много готин аватар си си сложила :P

хихи благодаря ти ;) Аз понякога си мисля че не е добре да си чак толкова стриктен колкото мен,но не мога някакси .. дори понякога все още мисля за калории въпреки че спрях да ги броя ... много ми е трудно

Т. Тодорова

03.05.12
19:54

По-добре да си стриктна,отколкото да си в другата крайност.За да се достигне “златната среда” ,трябва много време и труд,според мен. :)

03/05

Изтърпяване на болки в кръста и ниската част на корема ,левъл : Master

Храна
и течности :

Кафе със сметана
Айс кола
Таратор
Вафла “Боровец”
Мощно кюфтета - 5 за деня,примерно
За вечеря - лапад със свинско и малко ориз /сготвено с много малко мазнина и много лук/
Почти съм сигурна,че ще нагъча нещо сладко - сладолед,примерно.И Нестий.

Движение :
Нъцки.Само ходене.

Довършвам манджата и пльосвам морни задни части на леглото да чета,че утре пак имам изпит.

(nbat)

Т. Тодорова

03.05.12
23:16

Суперски начин за борене на болките,съпровождащи МЦ,за пореден път се оказва червеното вино.Отказах се от сладоледа одеве,сипах си голяма чаша и някак си ме поотпусна.То си е логично да се получи така,де,но да споделя за тези,които също като мен,не обичат хаповете,имат специална връзка с въпросната напитка и все още не са пробвали да заместят първото с второто :D

(d)

Т. Тодорова

04.05.12
15:16

04/05

Кафе
Мляко с какао от машина
Кафе,кафе,кафе
Опитах някаква луканка - нечувана и невиждана от мен досега
Микс ядки и сушени плодове - около 100 грама,като имаше повече плодове,основно червени боровинки
Сладолед “Магнум” - не знам какъв му е грамажът.

Ако пак огладнея - ябълки,грейпфрут...по някое време може малко лапад с немазно свинско.

Поради плашещата интензивност на МЦ-то , няма да тренирам и днес,че като гледам,доста е възможно да си докарам неприятности,ако се понапъна.Странна работа,тъкмо се похвалих с липсата на усложнения този месец и ей на,няма отърване.

Иначе,походих малко.

04.05.12
15:47

Това с виното не съм го опитвала...и аз съм зле 5-6дни 2-3 преди и 2 докато... :) замаяност + чувството, че съм наденичка +болки+ зърнен режим на хранене /каквото зърна и ам.../ ако знаеш нещо споделяй :)

Т. Тодорова

04.05.12
17:46

казано от Estee на 04.05.12, 15:47:

Това с виното не съм го опитвала...и аз съм зле 5-6дни 2-3 преди и 2 докато... :) замаяност + чувството, че съм наденичка +болки+ зърнен режим на хранене /каквото зърна и ам.../ ако знаеш нещо споделяй :)

Нека да опиша как съм аз обикновено :

Седмица “преди”се започва Голямото Плюскане.Понякога и 10 дни.Добавяме доза екстремно променящо се настроение - в един момент ми идва да изпотроша къщата и да разкъсам всеки,който ми се появи (ако ми каже нещо ,да не говорим..),а в следващ - почти се разплаквам от умиление,намирайки бебе-охлюв в лапада :D . / За природозащитниците,охлювчето беше освободено в двора на една стара къща,чиято градина е пълна с тучна тревичка и момина сълза.Скоро ще бъде голям и силен охлюФ,със здрава черупка и непобедими рогца ! /
1 ден преди и 2 дни след идването на МЦ, са болките - нетърпими,пронизващи + че ми тежи нещо,все едно имам тухла четворка в гащите.Тотална загуба на апетит,преживяне основно на сладки неща.С болката върви повръщане,отпадналост,мускулна слабост,раздразнителност,ревливост,непрекъсната жажда,безсъние,ниско кръвно,прилошаване,подпухване и т.н.

Every mother**ckin time !

Това,което ми помага,е спортът.Определено.Спортувам ли активно,болката изчезва заедно с всички други неразположения,включително психическите.Дори не се подувам,нищо.
Има,обаче,месеци като този,в които нещатата са толкова интензивни откъм кръвозагуба,че не мога да си позволя да се зоря,поради страх от кръвоизлив.Но за такива моменти си имам на дядо червеното вино.Загрява,разширява кръвоносните съдове,отпуска мускулатурата => намаляват спазмите а изчистването се улеснява.Чаша,максимум две.Ефектът от по-големи количества е като при интензивна тренировка.
Хапчета гледам да не пия,че май бая отровни и агресивни са вече,но пък се случва,когато съм навън,да взема Нурофен,примерно,за да мога да функционирам по някакъв начин.

Една близка твърди,че противозачатъчните много й помагат,пие си ги,харесва си ги,препоръчва ги и на мен,но не бих си сложила такова нещо в тялото,освен ако не се налага по медицински причини,както е при въпросното момиче.На нея пък някой й бил обяснил,че не са вредни.Такива твърдения ги слушам със скептично повдигната вежда и щипка презрение,но може и да съм несправедлива,не зная.

Това мога да споделя по тоя въпрос :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.05.12 17:50.

04.05.12
17:50

Много общо имаме :) гадна работа :) ще опитам другия път...благодаря :)

Т. Тодорова

05.05.12
11:42

Guess who’s back :P

(sun) 05/05 (sun)

Снощи уж си легнах за един час ( от 21:00 до 22:00 някъде ) ,а после щях да ставам да пиша курсова..Да,бе,да ! Събудих се в 6 сутринта ,ококорих се,изгледах един епизод от много симпатичния сериал,който гледаме с мъжо напоследък ( Modern Family ),заспах пак и станах в 9:30. Пълен кеф !Сега се чувствам много различно,свежо и готино ,и мисля да се възползвам :))

Храна :

11:00 Ягоди , нескафе с канелена вода и 3 ч.л. соево мляко
11:30 Няколко сушени смокини
Обяд : Салата,50гр сирене,кашкавал,филия запечен Мастермахер
Вечеря : 1/2 от голяма пилешка пържола от бут,задушени зеленчуци /или брюкселско зеле,или броколи,морков и карфиол/
Междинно : Грейпфрут,ябълка,шоколадово соево мляко

Добавки :
Зелен чай,фолиева киселина,CaZnMg,доза протеин след тренировка + леко намазване с магнезиевия гел.

Тренировка :

45 минути тае-бо кардио (Били Бланкс) с по половин кило на ръцете
20 минути йога

Ако има друго,ще го допиша.

Намерих си преди време много симпатичен онлайн радио тунер - една розова рибка,наречена Radio Tuna :).Всички радиостанции са разпределени по жанрове,всичко е много подробно и супер много ме кефи.Зациклила съм на едно R&B радио ,Swingbeat,по което пускат само ...хм .. (devil)

Опа,забравих,че сутринта като се ококорих,минавайки покрай плота в кухнята ,за да кажа “Здрасти” на любимия,нагънах 2 дребни колумки и 5-6 фъстъка :P

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.05.12 15:52.

Т. Тодорова

05.05.12
14:30

Добавям си вече 250мл шоколадово соево мляко + че мисля да шмугна и 3 пъдпъдъчи яйчица с обяда,който още не се е състоял.

Ето това кисело мляко купувам напоследък - 4,5 %,както и  2% .Някой да има мнение по въпроса ?

05.05.12
18:15

Преди им купувах изварата. Последният път не ми хареса никак. Аз си харесвам мляко “Елена”, сирене и извара на “Елит” и извара на Забърдо. Прясно мляко “На баба”. Опитах изварата на Маджаров, че много я хвалят, но нещо не ми допадна. Явно съм си свикнала на изброените.

Т. Тодорова

05.05.12
18:50

Аз друга извара,освен на Маджаров,не мога да ям - гадни са ми.Прясно мляко - Верея,ама нещо му нямам доверие,затова смятам да заложа на млекомата,който сложиха в “Лекси” - много ми го нахвалиха,че било истинско прясно мляко,мирищещо на крава :D ,вдигащо хубав каймак...Пробвала ли си го ? Аз исках да си купя оня ден,ама се отказах,че то е... купуваш си бутилка от касата,после трябва някой да ти обясни как се налива (обикновено няма кой),че иначе се оливаш от глава до пети.Поне така ми направи впечатление,че става с хората,които дръзват да се докоснат до тая космическа машина :D.
Сиренето също го купувам само на Маджаров,освен ако не се падне Онзи период от месеца,в който много трябва да се внимава със сумите :) Иска ми се да пробвам да си правя сама,ама за тая цел трябва хубаво мляко.Това от машинката,дори да е качествено,все пак ще е разреждано,според мен.

05.05.12
20:02

Доверие за млякото имам само, ако пред мен го доят от кравата - ама такава машинка още не са измислили :D Такива химии ядем, че не на крава, ами на ферма от крави да ти замирише.
На мъжа ми брат му имаше машина за мляко и вярвай ми не е доил кравите всяка сутрин. Най-добре от някоя никому неизвестна мандра или от село с три пръста каймак. Малиии само да си идем. :D

Т. Тодорова

05.05.12
20:09

Идете си.И аз ще дойда,и ще ви изконсумирам всичкото мляко,сирене,кашкавал,мръвка,сланина и зеленчуци :D

Почвам чичо Били ,че много окъснях (wait)

(inlove)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.05.12 20:10.

Т. Тодорова

05.05.12
22:10

Тренировка - бля.
Още с почването - зверска мускулна слабост,болки в ставите.На 20-тата минута - яко киселини и остра болка в горната част на стомаха.Опити за йога - смях.25 секунди.3 минути по-късно - отърваване и от последната капка стомашен сок.Не знам к’во става,ама в последните година-две съм леш,все нещо ми има.Чак ме е срам да пиша вече :(

Т. Тодорова

06.05.12
17:31

(nmuchfun) 06/05 (nmuchfun)

Закуска : Кафе с канела и соево мляко

Обяд : Доста голяма марулена салата с 50-60 грама сирене,25 грама счукани на едро орехи,50-60 гр някаква...абе,шунка,не помня какво пишеше на етикета на щанда,но...вита,увита,усукана...все тая,ама много вкусна,като изключим тоновете сол,които погълнах с тия мизерни грамове.

Междинно : Кафе със 100мл неподсладено соево мляко,щипка канела

Вечеря : 1 задушена тиквичка с 200гр пилешко филе,това подправено с копър и разни други такива,а после,полято с 2 с.л. стабилно подлучено кисело мляко 2%.

Преди малко се сетих,че канелата сваля кръвното,а аз я нагъвам все едно се опитвам да изконсумирам количествата на целия свят.Сигурно затова си ходя като призрак напоследък.Ще пробвам да я разкарам.Или поне да я намаля на една доза дневно :P

Движение (nmuchfun) :

1) Кратка разходка

2) Тренировка :

а) Силова , ChaLean Extreme , Lean Circuit 2
  (muscle)
10х Sumo squat & anterior deltoid lift
10х Double arm row & single leg lift
10х Single hamstring curls & lateral raise
10х Runners lunge & double arm row
10х Lateral raise & abduction
10х Plank & single arm row
10х Reverse lunge & lateral raise
10х Posterior deltoid raise & leg lift
10х Squat & double arm anterior delt lift

б) Кардио , ChaLean Extreme , Burn It Off
  (rock)
Single Leg Floor Tap
Burpees
Plyo Reverse Lunge
Mountain Climbers
Jumping Jacks с ластик на глезените
1 минута почивка
Step Straddle
Speed Skaters
Speed Skaters с ластик на глезените
Screamers
Lateral Lunge with Lateral Raise (с дъмбел 2кг)
Football Drills
3 Point Stance

в) Йога , ChaLean Extreme , Recharge
  (nangel)
Mountain pose
Rag doll
Moving fan
Plie
Fan
Hamstring stretch
Plank
Up dog
Down dog
Split leg stance
Warrior 1 & 2 stance
Right angle
Triangle
Pyramid
Runners lunge & Pyramid
Pigeon
Butterfly

Добавки : магнезиев гел , 1000мг л-карнитин преди тренировка

Вода : 2,5 л , като ще се пробвам да ги направя 3.

Т. Тодорова

07.05.12
17:37

Нях-нях ! (nfun)
Получих оценките си на няколко от многото модули,съставящи въпросната дисциплина /остават още 3 оценки/ - 4.90 , 5.25 , 6 , 6 ,6 !
Голям кеф,дано не ми отрежат главата на другите :) .

07/05

Закуска , 10:00 5 големи ягоди,60гр микс от ядки и сушени плодове,кафе с 50мл соево мляко
12:30 Еспресо с 1-2 крадени глътки кола :P
15:30 300гр салата от домати,краставици,малко оцет и малко олио,и сол ... Не знам,ама сигурно ги теглят заедно с чиниите тия порции,видя ми се много малка.

До момента съм изпила 2л вода и ми дойдоха много малко - топло ми е и мога да се наливам непрекъснато,буквално.

17:30 3 големи,мазни сладки с вафлена основа,а вътре мекичък,вкусен крем ! Веднага след последното преглътнато парченце,ме хвана ужасяващ яд,защото,както винаги,ги набухах от лакомия,а не от кой знае каква нужда.

19:00 Ще си направя омлет от 2 цели кокоши яйца + 50гр сирене + маслини + отделно задушен микс от карфиол,морков,царевица,грах и зелен фасул, и 30гр бял Стилтън с кайсиеви парченца.Това само с подправки,без никакви мазнини,освен от сирената.

Ако огладнея пак по-късно - ще си задуша броколи,брюкселско зеле...или ще си нарежа марулка.

Няма да тренирам,защото нямам достатъчно време да се справя с материала за следващия изпит,който е в понеделник,а и много се скапах от жегата,главата ми е “компот”.Движението си днес ограничавам до 40 минути щъкане :)

Поставям си за цел 4 л вода :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.05.12 21:00.

Т. Тодорова

07.05.12
20:59

Реших,че докато си вадя непознатите думи от една книга,ще хапна няколко стафиди и ядки от микса....Залисах се и станаха 100 грама ! :D Ама обичам кашу,к’во да направя - кльопам,докато не остане само то на дъното на пликчето ,за да мога да го нагъна само него,хехе !
Като стана машина си увелича енергоразхода,сигурно много ще се тъпча с такива неща :D , но за тази вечер приключих с храната !

Направо споделям и плана за утре,ще си приготвя манджите от тази вечер,че ми се очертава натоварен ден.

08/05

08:30 Юфка,пълнозърнеста, с малко масло и сирене,няколко ягоди
09:30 Кафе със соево мляко
10:00 Кратък изпит
10:30 Кафе
12:30 1/2 доза Сайтек Манна

ЕДИТ :

15:30 50 гр котидж сирене.Как не съм си купувала по-рано - не знам - ама ми дойде страшно вкусно !
16:00 220 гр пилешко бонфиле,задушено в малко зехтин,подправено с къри,плюс гарнитура от задушени тиквички с хиляди подправки,1/2 филия Мастермахер

18:30 Тренировка :

8 минути корем

45 минути интервали (кардио : леки тежести )
Jump rope drills
Biceps curls
Speed skaters /с ластик около глезените/
Overhead shoulder press
Kickboxing drills
Stationary lunge with knee lift
Lunge jump shot
Bent over row
Plyometric bowler’s lunge
Triceps extensions (right,left,overhead)
Kickboxing drills (с ластик около глезените)
Lateral raises
Sumo burpees
Biceps curls with outward rotation
Alternating plyometric reverse lunges
Weighted standing crunches
Kickboxing drills
Squats
Jumping jacks & high knees (с ластик около глезените)
Standing leg extensions and squats

20 минути същата йога като от предния пост.

21:00 200 гр. съвсем леко задушени морков,карфиол и броколи , 4 пъдпъдъчи яйца , няколко маслини

Вода : До момента , 15:40 - 3 л .

8-)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.05.12 15:46.

Т. Тодорова

08.05.12
15:50

Редактирала съм си горния пост.

Време за Зумба не остана,ще си тренирам вкъщи.А ми се щеше да поразкърша таз (giggle)

И въпросът е : някой купувал ли си е хубаво тофу ? Аз няколко пъти пробвам,все ми се струва отвратително.Вчера една близка,дето живее в Германия,сподели,че и тя си е купила,на всичкото отгоре някакво доста скъпо,а и то било много гнусно.
Такова ли си е или просто ние не можем да случим ?

Т. Тодорова

09.05.12
15:16

Снощи изпих една бира - някаква немска,в кенче - беше много вкусна и почти без дъх на алкохол.Не обичам да ми смърди на спирт.

(nlove5) (rain) 09/05 (rain)(nlove5)

Умирам си за такова време - леко мрачно,дъждовно,приятно хладно..мърр :).Избива ме на творчество и романтика  (makeup) .

А сега по същество - от днес започвам да си вписвам и броя на цигарите в дневника,защото още не съм ги спряла.Е,пуша по-малко,от няколко дни пък съвсем,ама ме дразнят.Тия заричания никога не работят,особено,когато изречението започва с “АЗ ОТ УТРЕ еди какво си...”. За да не ги отрязвам изведнъж,мисля да си запазя правото на 1/2 до 1 цигара сутрин (само когато съм на училище - аз така или иначе,не пуша,когато съм си вкъщи,особено сама) и една вечер (понякога) ,когато половинката се прибере от работа.

Храна :

10:30 450гр ягоди (nhappy2) , голямо нескафе с лъжичка мед и прясно краве мляко от въпросната машинка ,която скоро споменах - не ми харесва,много гаден каймак имаше,а аз го обичам принципно.Смятам,че е и доста разредено с вода.Ама доста.
12:30 Шепа марулена салата със зехтин,хималайска сол и ябълков оцет.
13:30 Задушен зеленчуков микс /чушка,царевица,грах,зелен фасул...морков/,подправен с масло,топено сирене (100гр на 900гр микс),лук,чесън,магданоз,пипери,хим.сол,кимион - около 150-200гр; бекон,към 150гр,изпечен на грил тиган,леко маринован със зехтин,сос Уорчестър и някакви подправки,които си бяха на него,включително и доста сол.Беше жилав,ама наскоро открих ,че тия недъзи се оправят с малко вода в тигана,хем и обира солта малко ; 1/2 домат.

Сега се заех да се наливам с вода,направо бях забравила от сутринта и сега се сетих,като ми стана лошо вече.Да можех да си дръпна един бой !

Вечерята : Салата от краставица,домат и маруля + лук и чесън,разбира се ,1 нормално и 2 пъдпъдъчи яйца /сварени/,няколко маслинки.

Ако има нещо междинно,ще го впиша довечера преди да легна.

Тренировка :

По 12 бавни повторения,като след всяко упражнение следва 10 секунди почивка + 3 още по-бавни повторения:

Squat & Cross Body Chop (12 на лявата и 12 на дясната страна)
Arnold Press
Chest Fly & Hip Lift
Kneeling Overhead Press & Center Crunch
Push-Up Side Planks (модифицирани,разбира се)
Dead Lift Frontal Press
Push-ups
Chest Fly Abduction
Army Crawl

15 минути ХИИТ

Малко разтяжки

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.05.12 15:54.

Т. Тодорова

09.05.12
18:18

Ето ми ги и допълненията :

16:00 150гр от обедния микс , 40гр котидж сирене
17:00 Чай (смесица от какаов и черен) , лъжичка мед
17:30 Голяма ябълка
18:00 2 оризови шайби /16гр общо/ , 50гр сирене
18:20 50мл неподсладено соево мляко,2 лъжици нескафе

Не съм пушила от снощи,по-гладна съм и от най-гладния уличен пес,и се чудя какво да натъпча само.Едва се удържах преди малко,когато изядох сиренето и оризовите бисквити, да не изплющя цяла кутия сладки :D

Не се и очертава да пуша,защото тренировката ще е късна - от 22:00 до 23:00 - и не смятам да си причинявам такива злини баш след нея.Но пък мисля да вкарам доза протеин за лека нощ.

Понеже чета и лека-полека ми се затварят клепачите,на всеки 30 минути скачам от стола и правя 10 клека,20 скачащи джака и 10 плиета.Скромно,ама събужда.

Добавки : 500мг л-карнитин преди тренировка,малко магнезий на ръцете и бедрата след банята,2х400мг екстракт от зелен чай

09.05.12
22:51

Учи, учи! От твоето учене хем се поумнява, хем и калории гориш! По какво ти е изпита?

Т. Тодорова

09.05.12
22:58

Устен по английски - книга за превод,знаеш как е (giggle).
Много калории се горят,да - с тия клекове + баш-тренировката,цялата треперя,не си усещам бедрата отпред :D

10.05.12
08:41

Тоя ми беше сред любимите изпити, в другите не виждах голям смисъл. Ама аз бях БАФ и имаше големи “недоразумения”.
Да ме беше светнал някой едно време и аз щях така да уча. А как само ми се учииии. Ама как да стане - дете, работа, тренировки и някоя друга сесия - просто не си го представям. Но може и да се пробвам, хихихихи. Малиииииии, студентските години така да ми липсват. Чакай да видя някоя друга магистратура :D.

Т. Тодорова

10.05.12
09:39

И при нас има много недоразумения.Програмата е леш,всичко е много слабо застъпено,претупано,с малко часове и почти никакви полезни предмети.На преподавателите не им се занимава с нас,а тези,на които им се,бързо успяват да бъдат демотивирани.
А специалността би била готина ... в някоя друга държава :D . Мен,честно казано,ме е яд,че не заложих на приложна лингвистика или филология (wasntme)
Английският изпит и на мен ми е любим + другите преводи.Миналата седмица бях при Сашко Павлов - беше много трудно,но пък много гот,зарибително е :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.05.12 09:41.

Т. Тодорова

10.05.12
12:02

Снощи не издържах,защото пропуснах вечерята - направих тренировката по-рано и реших да с енаправя на пич,и да изпия само чашка протеин след нея.Да,ама не.В 23:30 бях умряла от глад и щастливо нагънах 50гр сирене,неголямо количество от зеленчуците с топеното сирене....2 маслини и 3 локумки ! ,които общо бяха 30-40 гр.

10/05

10:00 Нескафе,соево мляко
11:30 200гр кисело мляко с канела,какао,кокосови стърготини и 3 сушени сливи,нарязани вътре,1 ч.л. пшенични трици

Обяд ,незнайно в колко часа,но вероятно към 13:00 : Тиквички,задушени само във водичка,с подправки - не знам какво количество са,ама на око го преценям като 200-300гр , варен джолан,после запечен на тигана ,подправен - 100-150гр , филия Мастермахер ,50гр сирене

Тренировката ще да е 2 часа след обяда ,нищо особено,ще го броя за почивен ден :

TurboFire Core 20 Class - тези момичета са записали всички упражнения от видеото на забързан кадър

POP Pilates Inner Thigh Insanity - вътрешната част на бедрата ми е слабо място

Малко разтяжки

Понеже пророческите ми способности се простират само до 4 часа напред,за останалото ще доложа по-късно ! :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.05.12 14:01.

Т. Тодорова

10.05.12
16:18

http://www.bodylastics.com/allproducts/

<--- Да купя ли ,да не купя ли... добре изглеждат...Най ме блазни първият сет.

Тренировката беше в 15:00 ,уж невинна,ама пак ми се подпалиха бедрата и дупето :)

Сега ще пия кафе + 100мл соево мляко,литър вода поне ще замине,защото съм много жадна.

17:00 Сладолед - Магнум Шоко,103 гр

Следващото хранене ще е към 19:00 - марулена салата,4 пъдпъдъчи яйца

Към 20:30 Задушено броколи с морков и карфиол,50гр сирене

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.05.12 17:12.

Т. Тодорова

10.05.12
21:26

+ мед,3 ореха,още 100гр сладолед ... изпитвам ужасен глад за сладко,а нито една от стандартните причини не е налице.Мисля да скоча и на един шоколад - хубаво,че е само 30 гр,че ако беше по-голям..мамма миа.

Виждам,че има доста хора,които са спряли цигарите и не са качили,че даже някои твърдят,че телата им са станали по-хубави след това - посъветвайте ме какво да правя и как да трепя глада.Свикнала съм,когато съм гладна,а не искам или няма как да ям в определения момент,да паля цигара + кафе/чаша вода и всичко отминава.А сега като се стискам да не пуша,непрекъснато се чудя какво да си навра в устата.Ъм...както и да прозвуча това :D

Днес съм изпушила цигара и половина.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.05.12 21:27.

11.05.12
08:53

Като си гладна яж или пий вода. Хапни една лъжичка мед. По-добре с 5 кила отгоре, отколкото да сложа цигара в устата. 5 лв. на ден  /пушех по кутия/, никак не са малко. Ти тренираш, освен т’ва манията за сладко и за ядене отшумява след около месец, че може и по-рано. Всичко е в главата ти. Ако не си решена твърдо, просто не се мъчи - няма да има смисъл. Отказах се от цигарите преди около 4 години. Помня, че зора ми беше първата седмица, за месец качих 5 кг и най-накрая забременях. Най-разумната ми постъпка - ЧЕСТНО. Спрях да тернирам, защото станах 37 кила заради повръщането и нямах физическата възможност, а и нищо не ядях и не пиех /дори вода/. Аз имах за цел да забременея, постави си и ти някаква цел. Или просто го направи на инат. Тъпите цигари, никак не ми липсват. Дори съм горда с това, че ги разкарах. Я се стягай и ти! :D Бъди желязна!

ПП: И нали знаеш - без една може, но с една ... Или ги махай напълно или не се опитвай да се залъгваш с цигарка и половина.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 11.05.12 08:55.

11.05.12
08:58

Нищо не ти дават цигарите, НИЩО, само ти вземат. Аз ги спрях преди 3 години, всичко е в главата, и дали наистина обиват апетита, и като ги спреш аджаба ще почнеш да ядеш повече, мммммнеее...аз не съм казчала като ги спрях.

11.05.12
10:00

Аз спрях цигарите преди 7 месеца,и основната причина беше че ми намалиха джобните ,не можех постоянно да искам от другите и започнах да пуша по-по малко,после по още по-малко до в момента който ги спрях,беше ми доста трудно в началото,но пък приятелите ми ме подкрепиха.Относно за килограмите,аз надебелях защото те ми бяха основната храна,ако бях гладна изпушвах по 2-3 цигари,много пушех,но сега като ги отказах съм много по добре,когато бягам не се задъхвам толкова…Е да си призная като съм в група,пак ми се приисква да дръпна една :)

П.П  Една моя приятелка надебелява когато започва да пуши,спре ли отслабва,различни хора :)

Мнението беше редактирано от aly art на 11.05.12 10:05.

Т. Тодорова

11.05.12
10:54

Мдам,и мен много ме дразнят,пречат ми и затова искам да ги махна.
А за рязкото спиране- притеснява ме моментът със стресирането на организма,затова дърпам по няколко пъти на ден.
На една приятелка,която скоро роди,докторите й бяха предписали една цигара дневно,поради същата причина,а и заради перисталтиката нещо.Не,че ми се струва разумно да се пуши по време на бременност - някой да не ме разбере погрешно.
Решила съм го,заминават си вече - тоне се издържа ни финансово,ни физически.А и тая зависимост...предпочитам да съм пристрастена към по-немиризливи неща :)

11.05.12
11:03

Няма такова нещо като стресиране на организма, разбери. Всичко ти е в главата. Повечето доктори са пушачи и говорят врели-некипели от позицията на пушач. Много го мразя това. Моят организъм не се е стресирал, напротив, по-лесно беше отколкото да се залъгвам с дръпки и нам си ко си. Просто казах и го направих. Слогай точката и да ти минава тоя толкова голям дерт. :P Перисталтиката няма да ти се забави, споко. Аз и кафе не съм пила по време на бременност и пак нямах проблем. Самовнушение е всичко. Действай. Днес да видя в дневника, че не си палила. Предизвиквам те!

Мнението беше редактирано от Deskameska на 11.05.12 11:11.

Т. Тодорова

11.05.12
11:06

11/05

Вчера беше голямо о*****е - сладоледи,шоколади,мазнотии,изобщо не помня какво съм погълнала,ама определено има неща,които не са вписани в дневника,’щото не се сещам.А,да,чаша бира е едно от тях.

Затова днеска смятам да изкарам на :

4-5л вода и чай
Кафето с краве мляко,което сега пия
Неовкусени салати от марули,домати и пр.
Задушени зеленчуци,каквито има във фризера
Няколко яйца
50 гр сирене

Тренировката :

30 минути ХИИТ
Разтягане

Т. Тодорова

11.05.12
11:10

Деси, CHALLENGE ACCEPTED ! 8-)

Т. Тодорова

11.05.12
14:03

Ето го скромният ми обяд + една статийка за нитратите.

Добавям си едно кафе с много малко соево мляко,само за цвят.
Вода започвам да пия чак сега.Пак.

Довечера съм на рожден ден,на два,ако трябва да съм точна.Да са ми живи и здрави милите другарчета,ама хич не ми се излиза :D Ще отида да ги уважа за половин-един час,ще пия една вода/кола и се прибирам при термоса с кафе,че голямо четене ме чака.Уж все сядам да чета,пък все съм до никъде,защото непрекъснато се разсейвам с разни домакински неща.Много е досадно.

Т. Тодорова

11.05.12
18:02

Ще пиша за 30-ти път днес :D ,ама ..

Тренировката беше брутална,лее се една вода...мани,мани.30 минути ХИИТ с 1000мг л-карнитин и един беззахарен Редбул (blush) . Знам,че е тъпо да го пия,но имах нужда.Дава много енергия,ама може да докара амфетаминов ефект,според мен (giggle) и да пукна,когато тялото ми си изчерпа енергията.Иначе мога да направя още една такава тренировка.Но няма :) .

Къпя се и ще вечерям към 19:00 - 4 пъдпъдъчи яйца,маруля § домат.

Т. Тодорова

12.05.12
13:52

12/05

Снощи : бири,цигари,пържола,пържен картоф.Излагация.Сега ме е срам от Деска :D . Но затова реших да започна да вписвам и пушенето тук,че е по-засрамващо и подозирам,че ще има ефект.Едно момиче от форума ми писа на лично за една книга,която й е помогнала да спре цигарите,че и на някои хора около нея.Препоръчва ми я и зълва ми,та мисля да я прегледам.

Резултат : некачествен сън,настинка,отпадналост,кофти гърло.

Лечение : цял ден чайчета,плодове,зеленчуци,сиренце,Фервекс и кафета,които да убиват приспаваления му ефект

Не ми се пие вода,ама изобщо.

Довечера сме на рожден ден пак,този път семейно.Там никой не пуши,всеки пие,но пък винаги са домашни ракии и вина.Ще пийна чаша вино.Храната,която сервира младежът,обикновено е приемлива - леки салати,риби,чисти меса..е,и баница :)

Няма да тренирам,поради наличието на доста оставащи страници § тонове лексика за назубряне.

10:30 1/2 кофичка кисело мляко 4,5%
13:00 1 банан,няколко големи ягоди,една малка ябълка - грижливо нарязани,подредени в чинийка и поръсени с какао и пшенични трици.Много вкусно.
13:30 Редбул.От “обикновения”,защото видях ,че в другия го тъпчат с аспартам.И тоя е боклук.Странно ‘що е толкова скъп - сигурно иначе нямаше да го купуват толкова малките гъзари,за да се хвалят после,че са пили уиски с Редбул в бара 8-) Пф—ф...Ама помага,никое кафе не ме събужда така.Това за аспартама мисля,че и друг път съм го виждала и споменавала тука...нищо,имам си аз проблеми с концентрацията и с паметта понякога...Ехх,старост-нерадост :D

Останалото - после.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.05.12 19:43.

12.05.12
14:09

Чета, чета! Айде сега, глоба, по левче за цигарка. Отвори едно бурканче и слагай. До края на месеца се надявам да нямаш за телевизор. :D.
Пий вода дори и да не ти се пие. И не знам що ги обичате толкоз тия фервекси и глупости. Гълтай вит. Ц и да минава. Може да си направиш компрес на гърлото /с ракия/. Току-виж ти тръгнал и превода. :)

Т. Тодорова

12.05.12
14:28

Не ги обичам,ама все се разболявам,когато не мога да си го позволя...много неща изпих тая зима,гадост.През целия си живот не съм изпила толкова лекарства сигурно.Чак Камен и сестра му взеха да се съмняват в негативното ми отношение към медикаментите :D

Ама..мда.

16:00 Броколи,карфиол,морков - съвсем леко задушени ; 100гр извара , 1 малък домат , 1 филия Мастермахер,нежно погалена с масло и топено сирене - колко за аромат.

За десерт - силен черен чай с лимон и лъжичка мед + 1 и 1/2 с.л. от една бърканица - мед,какао и кокосови  стърготини.Имам нуждяа от енергия,иначе ще се разпадна.Пробвах да направя малко jumping jacks,ама ми тежи нещо в гърдите,май и температура вдигам.

19:30 2 кифтьетъ :) ,200гр ориз с гъби от топлия щанд в Лекси , 1 вафла (с халва и мед,струва 30 стотинки,кеке - пълен боклук,но е много вкусна,ако се остави в камерата за 15-20 минути)

Това е за втората част от днешния ден.Ако после има нещо интересно,ще го впиша с утрешния отчет.

П.П. Вода - нито една глътка.Течности общо - 2 редбула,1 черен чай...и май това е.Много грозно.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.05.12 17:30.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1