22.06.12
21:37
Марги,то сигурно ще трябва да използвам поне една опаковка,за да усетя разлика,ако изобщо ще има такава.Но да,ще докладвам задължително.Дано помогне,по-нататък ще си взема и да пия.Ако си стабилизирам коленете,няма да имам никакви грижи .
Тедо , сори , не съм прочела правилно :) Уайлдууд изглежда малко смотан ,да ,ама пък е по-купонджийско от Кейп Мей и някои го предпочитат :)
23.06.12
20:05
Снощи се изсипа ужасен дъжд с всичките му прилежащи светкавици,гръмотевици и ветрове,затова не спортувах - вътре в къщата е абсурд да се прави нещо.
Вечерях с касадия,вместо с обещаното (касадията е...пилешко,зеленчуци и сирене,в едно такова като арабски хляб,но немазно и много вкусно).Количеството беше...две парченца,малко по-големи от кутия цигари + 1 ч.л. майонеза.
И една бира изпих /малка/.
Сега ставам и съм пак като прегазена от влак - все едно съм пила до откат и съм изпушила 3 кутии цигари,след което съм се нагрухтяла с джънк пак до откат.Не разбирам :( .
Чудя се дали ако си взема витамини някакви - тук имат сигурно 20 вида Центрум - ще се промени нещо.
Закуската ми е едно огромно и много бозаво кафе + 100мл соево мляко и лед.
Ще обядвам с тиквички на фурна,заляти с яйца,кисело мляко и котидж + салата от домати и айсберг.
24.06.12
19:26
Вчера продължих с плодова салата + сурови бадеми + протеин.
Сладко : 30-40гр шоколад и “щипка” фъдж.
За вечеря - 1/2 парче пица и бира,по повод 2 рождени дни.
Днес станах в 12:00 :D и ще закусвам с кафе и соево мляко,обядът преди работа ще е нещо плодово с бадеми пак,на работа ще си взема ориз със зеленчуци и ще вечерям с...протеин.
Вода не мога да пия много,щото вчера се оказа,че не мога да ползвам тоалетната на работа повече от веднъж на смяна,щото шефът щял да превърти,ако ме види. / ?! / Ай съм чула “гък” по тоя повод,ай съм напуснала - нито бъбреците ми,нито достойнството ми струват 8,50 на час... (finger) (надявам се,че няма нужда да уточнявам към кого е адресиран средният).
С коя фирма си на уърк енд травъл? Обади им се и докладвай. Все пак си има правила бригадата. Не веднъж ми се е случвало да пускам жалби и е имало доста промени. (wait) ;)
24.06.12
20:41
AWE .
Бе за промени не вярвам да има.Единственото,което мога да направя - да напусна,ако нещата са наистина така занапред.Работа бол :)
25.06.12
08:52
Днес се оказа,че ще си е точно така - навикаха ни се /на мен и сестрата на мъжо/,че трябвало да пием ,квото пием ,както и да пикаем,квото пикаем,вкъщи - на работата - йок.
Затуй започвам да си търся нова работа и ДГД /без извинение/.
Ядох бонбони и пих бира,голямо съм прасе.
Ама пък съм позаслабнала като че ли.
Все тая,започвам вече наистина сериозно,за да не залича и малкото,което постигнах за последните месеци.
ДжиПи-то ми днеска каза,че си изпекла едно парче сьомга и апаратът й показал опасни нива на олово в него.
Изобщо не знам с какво да се храня и к’ви да ги върша.Сили за спорт почти нямам,въпреки че вътрешно имам нужда от движение.Ама пък ме е страх да не си прецакам вените,щото и без това си го имам заложено .
Отивам да спя.Утре ще докладвам как е минал първият наистина качествен откъм здравословност ден :)
Ми да, тя каква ли хубава работа с хубави условия ще да е, щом си търсят чак зад океана работници, обикновено е така с тия уърк и травъл.
25.06.12
19:28
Абе,едно от нашите момчета напусна и сега е доста по-добре.Другите от къщата са много,много по-добре.И взимат повече пари,и никой не им нарушава човешките права.
Майнта му,днеска ще ми донесат един апликейшън,попълвам го и ако стане - дим да ме няма .
Плановете за красив ден се провалиха,защото ме извикаха по-рано на работа,но поне с храната ще се постарая да не е кой знае колко “джънкарска”.
Лека нощ на вас :)
25.06.12
22:37
Стискаме палци :)
29.06.12
11:26
Какво става? Как си? Не пишеш :( .....
29.06.12
19:01
:)
Няма какво да кажа просто.Едно и също,едно и също...:)
04.07.12
07:31
Жива съм,почти здрава,похапвам боклуци покрай небоклуците и не тренирам,щото нямам сили и колената ме болят.
Поздрави :)
05.07.12
08:59
04/07
закуска - две малки филийки с кетчуп - нямаше какво друго да си направя за толкова кратко време преди работа,защото предпочетох да се чуя с мъжо
обяд -ДжиЕнСи шейк /заместител на хранене/
Следобед - сладолед ,някой друг бонбон , печено кашу /неосолено /
В 12:30 по нощите - малко тичане,малко клекове,джъмпинг джакс
Папо - 3 джънкарски пилешки хапки ,доста малки , айсберг ,малко кетчуп
Л-карнитинът на ДжиЕнСи ме изкефи много.Като довърша опаковката ,пак ще докладвам.
Спорен ден на вас,аз ще храносмилам известно време и заспивам :)
* забравих да спомена,че в късната вечеря,дето си спретнах,имаше и две супени лъжици нискомаслен котидж.
“Муцитата” /това са едни 3 симпатяги от Варна,с които живея/ все купуват нискомаслени продукти,не знам защо.На мен даже не са ми и вкусни.
Искам мазен свински врат,сирене,кашкавал и от доматите на баба :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.07.12 09:06.
05.07.12
22:32
5/07
- някакъв студен чай,дето уж нямал добавена захар,ама щях да повърна като го опитах - беше ужасно сладък,ужасно
- СИРЕНЕ!!!! (nlove2) и домат /най-вкусното нещо,което съм КУСИЛА,откакто съм тука,не мога да му се нарадвам/ + 1/2 нещо като бейгъл,дето се доближава до българския хляб.
Сега готвя пилешки бутчета с ориз,масло,лук,моркови,чесън,чушка и ... бе все нещо ще сложа вътре друго :) Не знам дали днес ще ям от него,може би една малка порция.
Вечерта ще ида да потичам с ластика в ръка / бягам,бягам - малко ластик,бягам,бягам - малко ластик...и така ,докато не мога повече/ + няк’ви клекове ...
Ще си вечерям с ДжиЕнСи шейка,много ме кефи,мога само на него да живея,ама много скъпо ще ми легне :)
06.07.12
19:15
06/07
Кафе с мед и соево мляко
Обяд - ориз с пиле и зеленчуци , айсберг , домат
Следобед - пилешки гърди,задушени,българско сиренце (nfun) ,домат
Някое друго безсолно кашу,печено
Недостатъчно количество вода,заради гениалните шефове
За вечеря - ДжиЕнСи
Няма да спортувам след работа,защото утре сутринта ще съм на друга работа и няма да мога да се наспя.
06.07.12
20:30
Забравих да кажа,че изкльопах 3 орео бисквити снощи :)
13.07.12
19:00
Хелоу.
Вчера изтичах 2-3 км на пресекулки,ходих сигурно още толкова,изядох половин парче пица,2 резена пържен картоф,доза протеин и един мийл риплейсмънт шейк.Пих някакъв портокалов сок /голяма чаша/,кафета,води...
Малко ,ама наистина малко-малко ,поскачах на въже...50 плиета с тежест,малко клекове...Сега съм дроб :D Дойде ми качествено най-накрая,след 1 седмица напъни и още толкова закъснение.
Днес ще ям сьомга,сготвена с масло,зехтин и зеленчуци...малко домат,вода и евентуално някое печено кашу без сол.Няма да тренирам.
Ще се отчета пак за утре :)
Поздрави :)
13.07.12
19:30
+ сиренце
14.07.12
18:54
Вчера ядох и малко сладко.
Не вечерях нищо - изпих една малка бира и заспах като труп.
Днес :
12:00 Кафе,лъжичка мед,100мл соево мляко
Преди работа : 2 с.л. ориз със зеленчуци , домат,авокадо ,1/2 пълнозърнесто подобие на питка , сирене
В почивката на бачкане : доза Сайтек Манна , орехи/кашу
По някое време (като за вечеря) : ДжиЕнСи шейк
Няма да тренирам пак,поради причини,споменати по-горе.
15.07.12
10:02
Пак си ядох сладко и пак си пих бира....Единственото,което наистина ме стресна : в 1 парченце фъжд има около 5 супени лъжици захар!!!! “Много рано” се осведомих...фъджът вече е табу,за шоколада - не обещавам нищо.
Хубавото е,че усещам ,че свиквам с работата - сиреч,не съм толкова смазана след смяна ииии...абе,за нищо няма да се заричам,както обикновено правя /и после се о**рам/ ,но поне ще пробвам да спортувам сутрин или вечер след работа - тази вечер спокойно можех да ида да тичам,ама викам : така или иначе набухах фъджа в 11:30 , по-хуу да се потъркалям с бирата на двора.Що за тъпотия ?
Съвсем други неща очаквах от себе си тук,ама уви - пълна излагация.Имам нужда от шутове,ама щом сама не мога да се наритам...
Ще докладвам утре по това време,няма да планувам отсега.
16.07.12
19:45
16/07
закуска : кафе,соево мляко,3 парченца пица /3 парченца колкото...абе,трите да са били колкото кутия и половина цигари :) /
1000мг л-карнитин + 8 мин стреч + 8минути крака + 8 минути корем + 8 минути дупара + 10 минути ХИИТ + 3 минути стреч = едно голямо нищо
Обяд : 2 яйца,броколи,никаква мазнина,само задушени + малкото сиренце,което ми е останало ,1/2 пълнозърнеста питка
Следобед : същото,ама без сирене,но с 1/2 авокадо , 1/2 пълнозърнеста питка
между другото - печено кашу
за вечеря : доза протеин
Снощи ядох мусака,бира...Бях се нагласила да тичам,ама като се прибрах,момичетата бяха направили чудна маса и вечеря на двора - със свещи и всичко,както си му е ред :) , та нямаше как да се отцепя :)
Броя си вече седмиците,само зяпам тоя календар,ама пусто,бавно минават :)
17.07.12
22:41
Хаха, на мен отпуска ми свърши и сега чакам Коледа. :D Моето чакане ще е по-дълго. :D
18.07.12
15:13
Вчера :
без тренировка,но бая бачкане,бързане,мъкнене,клякане
доста вода
-кафе със соево мляко и мед
- доза Сайтек Манна + доза протеин /не знам дали споменах,но си взех на Синтракс,медикъл/
- 2 шепи кашу
- 2 бонбона
- 1/2 парче пица
- 1 бисквитка
18.07.12
15:52
* пия зелен чай на капсули и фолиева киселина сутрин - пия ги заедно,дали е окей ?
18.07.12
15:57
Защото не ми се яде,повдига ми се от почти всичко,а като пия зелен/черен чай на гладно,го повръщам веднага :(
19.07.12
01:59
Днес :
зелен чай,фолиева киселина
кафе с мед и соево мляко
кашу
1 крийми трюфел /мънички бонбони са,с някакъв лешников крем,много вкусни/
сурови бадеми - шепа
доза Сайтек Манна
100 гр телешко с домат и сирене
Тренировка :
8 мин крака
8 мин дупе
8 мин ръце
кратко кардио
разтяжки
Цял ден ревах на работа и накрая си тръгнах 5 часа по-рано (dull) .Голям цирк съм с емоционалните си изблици.
19.07.12
04:04
Малко ми се промени тренировката - отписах това,което съм споменала горе и вместо него направих едни интервали от Шалийн Екстрийм - кардио : леки тежести .
Утре ще потичам и пак ще се отчета :)
19.07.12
23:35
Поредният тъпанарски ден,не знам кво да направя,за да спре да ми се циври.Чудя се дали ще се промени нещо,ако се наспя мощно.
Сутринта - кафе,мляко,мед
чистене,чистене,чистене - от 10 до 2 ,като в 12 изядох един малък хотдог с чаша Nestea.
Сега е вече четири и половина - ще се изкъпя и ще пооправя стаята,после ще си хапна телешко със салата и сиренце...пълнозърнеста питка и така.
Ако не ме болят краката,както ме болят сега,може да отида да потичам малко довечера,ама надали - по-скоро една разходка може да му прасна.
Бай.
Аз се сещам за това
http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8
почти ирелевантно е... или пък не.
20.07.12
00:23
:D
Таман е !
Не е лесно за приложение,ама поне ми оправи настроението ! :)
20.07.12
00:53
Един пакет Орео,който най-благородно се пожертва в името на моето добруване,също свърши работа :) , ама искам да го върна...иф ю ноу уот ай мийн :D
Ох,”слушам” се кви ги приказвам и се чудя к’ви ме прихващат - да се самооплача ли,да си се смея ли .. (giggle)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.07.12 00:55.
22.07.12
21:01
Емоционалният кенеф продължава.
Снощи реших да удавя мъката с бира и половина / тука са им само малки,та не е кой знае кво/ - единственият резултат е,че ся ми е лошо и смотано ,и ми се драйфа.И с алкохол не мога да се спасявам вече :D . Хубавото е,че спортът винаги работи и довечера ще изтичам света.
Пих кафе с нормално мляко и мед,ядох авокадо за закуска...
Ще си взема някаква салата и пуешки гърди за работа...Някоя ядка..
Няма да ям сладко,щото много се опъпчих нещо...
Туй е .Чао засега.
23.07.12
19:58
23/7
кафе,краве мляко,мед
13:00 Шепа сурови бадеми
В почивката на работа - авокадо,малко сирене,пуешки гърди,един малък бейгъл,пълнозърнест /уж/
Сурово кашу
Преди да си тръгна - доза протеин
Вечерта - тичане
*** Снощи потичах бая,много добре ми се отрази - и физически,и емоционално.(nlove9)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.07.12 19:59.
27.07.12
13:08
(F) (cake) (beer) (d) (sun) (hug)
Честит рожден ден! Да растеш здрава, силна и обичана. ;) :D Весел празник! Поглези се днес! :D
03.08.12
00:08
Мерси,мили момичета ! (F)
Нямам време да пиша,нямам време да тренирам,ям к’вото има ,като се старая да има някви свястни неща,все пак...Днес ще потренирам сигурно - почивен ден ми е,но пак се прибрах в 4 от бачкане на втората работа :) Сега ще чистя и после ще видим .
Ето туй си харесах днес,пробвах ги,убийствено удобни са ми! Мисля да се възнаградя с тях по някое време :)
Ооо, туй-то е страхотно! Пожелавам ти да си го получиш и да му се радваш! :)