There and back again - Fitness & Diet’s Tale

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

22.06.12
21:37

Марги,то сигурно ще трябва да използвам поне една опаковка,за да усетя разлика,ако изобщо ще има такава.Но да,ще докладвам задължително.Дано помогне,по-нататък ще си взема и да пия.Ако си стабилизирам коленете,няма да имам никакви грижи .

Тедо , сори , не съм прочела правилно :) Уайлдууд изглежда малко смотан ,да ,ама пък е по-купонджийско от Кейп Мей и някои го предпочитат :)

23.06.12
14:51

Защо да е помия? Бил ли си там? :)

Т. Тодорова

23.06.12
20:05

Снощи се изсипа ужасен дъжд с всичките му прилежащи светкавици,гръмотевици и ветрове,затова не спортувах - вътре в къщата е абсурд да се прави нещо.

Вечерях с касадия,вместо с обещаното (касадията е...пилешко,зеленчуци и сирене,в едно такова като арабски хляб,но немазно и много вкусно).Количеството беше...две парченца,малко по-големи от кутия цигари + 1 ч.л. майонеза.
И една бира изпих /малка/.

Сега ставам и съм пак като прегазена от влак - все едно съм пила до откат и съм изпушила 3 кутии цигари,след което съм се нагрухтяла с джънк пак до откат.Не разбирам :( .
Чудя се дали ако си взема витамини някакви - тук имат сигурно 20 вида Центрум - ще се промени нещо.

Закуската ми е едно огромно и много бозаво кафе + 100мл соево мляко и лед.
Ще обядвам с тиквички на фурна,заляти с яйца,кисело мляко и котидж + салата от домати и айсберг.

Т. Тодорова

24.06.12
19:26

Вчера продължих с плодова салата + сурови бадеми + протеин.
Сладко : 30-40гр шоколад и “щипка” фъдж.
За вечеря - 1/2 парче пица и бира,по повод 2 рождени дни.

Днес  станах в 12:00 :D и ще закусвам с кафе и соево мляко,обядът преди работа ще е нещо плодово с бадеми пак,на работа ще си взема ориз със зеленчуци и ще вечерям с...протеин.

Вода не мога да пия много,щото вчера се оказа,че не мога да ползвам тоалетната на работа повече от веднъж на смяна,щото шефът щял да превърти,ако ме види. / ?! / Ай съм чула “гък” по тоя повод,ай съм напуснала - нито бъбреците ми,нито достойнството ми струват 8,50 на час... (finger) (надявам се,че няма нужда да уточнявам към кого е адресиран средният).

24.06.12
20:29

С коя фирма си на уърк енд травъл? Обади им се и докладвай.  Все пак си има правила бригадата.  Не веднъж ми се е случвало да пускам жалби и е имало доста промени. (wait) ;)

Т. Тодорова

24.06.12
20:41

AWE .

Бе за промени не вярвам да има.Единственото,което мога да направя - да напусна,ако нещата са наистина така занапред.Работа бол :)

Т. Тодорова

25.06.12
08:52

Днес се оказа,че ще си е точно така - навикаха ни се /на мен и сестрата на мъжо/,че трябвало да пием ,квото пием ,както и да пикаем,квото пикаем,вкъщи - на работата - йок.

Затуй започвам да си търся нова работа и ДГД /без извинение/.

Ядох бонбони и пих бира,голямо съм прасе.

Ама пък съм позаслабнала като че ли.

Все тая,започвам вече наистина сериозно,за да не залича и малкото,което постигнах за последните месеци.

ДжиПи-то ми днеска каза,че си изпекла едно парче сьомга и апаратът й показал опасни нива на олово в него.

Изобщо не знам с какво да се храня и к’ви да ги върша.Сили за спорт почти нямам,въпреки че вътрешно имам нужда от движение.Ама пък ме е страх да не си прецакам вените,щото и без това си го имам заложено .

Отивам да спя.Утре ще докладвам как е минал първият наистина качествен откъм здравословност ден :)

25.06.12
11:25

Ми да, тя каква ли хубава работа с хубави условия ще да е, щом си търсят чак зад океана работници, обикновено е така с тия уърк и травъл.

Т. Тодорова

25.06.12
19:28

Абе,едно от нашите момчета напусна и сега е доста по-добре.Другите от къщата са много,много по-добре.И взимат повече пари,и никой не им нарушава човешките права.

Майнта му,днеска ще ми донесат един апликейшън,попълвам го и ако стане - дим да ме няма .

Плановете за красив ден се провалиха,защото ме извикаха по-рано на работа,но поне с храната ще се постарая да не е кой знае колко “джънкарска”.

Лека нощ на вас :)

25.06.12
22:37

Стискаме палци :)

29.06.12
11:26

Какво става? Как си? Не пишеш :( .....

Т. Тодорова

29.06.12
19:01

:)

Няма какво да кажа просто.Едно и също,едно и също...:)

Т. Тодорова

04.07.12
07:31

Жива съм,почти здрава,похапвам боклуци покрай небоклуците и не тренирам,щото нямам сили и колената ме болят.

Поздрави :)

Т. Тодорова

05.07.12
08:59

04/07

закуска - две малки филийки с кетчуп - нямаше какво друго да си направя за толкова кратко време преди работа,защото предпочетох да се чуя с мъжо

обяд -ДжиЕнСи шейк /заместител на хранене/

Следобед  - сладолед ,някой друг бонбон , печено кашу /неосолено /

В 12:30 по нощите - малко тичане,малко клекове,джъмпинг джакс

Папо - 3 джънкарски пилешки хапки ,доста малки , айсберг ,малко кетчуп

Л-карнитинът на ДжиЕнСи ме изкефи много.Като довърша опаковката ,пак ще докладвам.

Спорен ден на вас,аз ще храносмилам известно време и заспивам :)

* забравих да спомена,че в късната вечеря,дето си спретнах,имаше и две супени лъжици нискомаслен котидж.

“Муцитата” /това са едни 3 симпатяги от Варна,с които живея/ все купуват нискомаслени продукти,не знам защо.На мен даже не са ми и вкусни.

Искам мазен свински врат,сирене,кашкавал и от доматите на баба :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.07.12 09:06.

Т. Тодорова

05.07.12
22:32

5/07

- някакъв студен чай,дето уж нямал добавена захар,ама щях да повърна като го опитах - беше ужасно сладък,ужасно

- СИРЕНЕ!!!!  (nlove2)  и домат /най-вкусното нещо,което съм КУСИЛА,откакто съм тука,не мога да му се нарадвам/ + 1/2 нещо като бейгъл,дето се доближава до българския хляб.

Сега готвя пилешки бутчета с ориз,масло,лук,моркови,чесън,чушка и ... бе все нещо ще сложа вътре друго :) Не знам дали днес ще ям от него,може би една малка порция.

Вечерта ще ида да потичам с ластика в ръка / бягам,бягам - малко ластик,бягам,бягам - малко ластик...и така ,докато не мога повече/ + няк’ви клекове ...

Ще си вечерям с ДжиЕнСи шейка,много ме кефи,мога само на него да живея,ама много скъпо ще ми легне :)

Т. Тодорова

06.07.12
19:15

06/07

Кафе с мед и соево мляко
Обяд - ориз с пиле и зеленчуци , айсберг , домат
Следобед - пилешки гърди,задушени,българско сиренце (nfun) ,домат

Някое друго безсолно кашу,печено

Недостатъчно количество вода,заради гениалните шефове

За вечеря - ДжиЕнСи

Няма да спортувам след работа,защото утре сутринта ще съм на друга работа и няма да мога да се наспя.

Т. Тодорова

06.07.12
20:30

Забравих да кажа,че изкльопах 3 орео бисквити снощи :)

Т. Тодорова

13.07.12
19:00

Хелоу.

Вчера изтичах 2-3 км на пресекулки,ходих сигурно още толкова,изядох половин парче пица,2 резена пържен картоф,доза протеин и един мийл риплейсмънт шейк.Пих някакъв портокалов сок /голяма чаша/,кафета,води...

Малко ,ама наистина малко-малко ,поскачах на въже...50 плиета с тежест,малко клекове...Сега съм дроб :D Дойде ми качествено най-накрая,след 1 седмица напъни и още толкова закъснение.

Днес ще ям сьомга,сготвена с масло,зехтин и зеленчуци...малко домат,вода и евентуално някое печено кашу без сол.Няма да тренирам.

Ще се отчета пак за утре :)

Поздрави :)

Т. Тодорова

13.07.12
19:30

+ сиренце

Т. Тодорова

14.07.12
18:54

Вчера ядох и малко сладко.

Не вечерях нищо - изпих една малка бира и заспах като труп.

Днес :

12:00 Кафе,лъжичка мед,100мл соево мляко

Преди работа : 2 с.л. ориз със зеленчуци , домат,авокадо ,1/2 пълнозърнесто подобие на питка , сирене

В почивката на бачкане : доза Сайтек Манна , орехи/кашу

По някое време (като за вечеря) : ДжиЕнСи шейк

Няма да тренирам пак,поради причини,споменати по-горе.

Т. Тодорова

15.07.12
10:02

Пак си ядох сладко и пак си пих бира....Единственото,което наистина ме стресна : в 1 парченце фъжд има около 5 супени лъжици захар!!!! “Много рано” се осведомих...фъджът вече е табу,за шоколада - не обещавам нищо.

Хубавото е,че усещам ,че свиквам с работата - сиреч,не съм толкова смазана след смяна ииии...абе,за нищо няма да се заричам,както обикновено правя /и после се о**рам/ ,но поне ще пробвам да спортувам сутрин или вечер след работа - тази вечер спокойно можех да ида да тичам,ама викам : така или иначе набухах фъджа в 11:30 , по-хуу да се потъркалям с бирата на двора.Що за тъпотия ?

Съвсем други неща очаквах от себе си тук,ама уви - пълна излагация.Имам нужда от шутове,ама щом сама не мога да се наритам...

Ще докладвам утре по това време,няма да планувам отсега.

Т. Тодорова

16.07.12
19:45

16/07

закуска : кафе,соево мляко,3 парченца пица /3 парченца колкото...абе,трите да са били колкото кутия и половина цигари :) /

1000мг л-карнитин + 8 мин стреч + 8минути крака + 8 минути корем + 8 минути дупара + 10 минути ХИИТ + 3 минути стреч = едно голямо нищо

Обяд : 2 яйца,броколи,никаква мазнина,само задушени + малкото сиренце,което ми е останало ,1/2 пълнозърнеста питка

Следобед : същото,ама без сирене,но с 1/2 авокадо , 1/2 пълнозърнеста питка

между другото - печено кашу

за вечеря : доза протеин

Снощи ядох мусака,бира...Бях се нагласила да тичам,ама като се прибрах,момичетата бяха направили чудна маса и вечеря на двора - със свещи и всичко,както си му е ред :) , та нямаше как да се отцепя :)

Броя си вече седмиците,само зяпам тоя календар,ама пусто,бавно минават :)

17.07.12
22:41

Хаха, на мен отпуска ми свърши и сега чакам Коледа. :D Моето чакане ще е по-дълго. :D

Т. Тодорова

18.07.12
15:13

Вчера :

без тренировка,но бая бачкане,бързане,мъкнене,клякане
доста вода

-кафе със соево мляко и мед
- доза Сайтек Манна + доза протеин /не знам дали споменах,но си взех на Синтракс,медикъл/
- 2 шепи кашу
- 2 бонбона
- 1/2 парче пица
- 1 бисквитка

Т. Тодорова

18.07.12
15:52

* пия зелен чай на капсули и фолиева киселина сутрин - пия ги заедно,дали е окей ?

18.07.12
15:55

А защо не пиеш зелен чай в чаша? ;)

Т. Тодорова

18.07.12
15:57

Защото не ми се яде,повдига ми се от почти всичко,а като пия зелен/черен чай на гладно,го повръщам веднага :(

Т. Тодорова

19.07.12
01:59

Днес :

зелен чай,фолиева киселина

кафе с мед и соево мляко

кашу

1 крийми трюфел /мънички бонбони са,с някакъв лешников крем,много вкусни/

сурови бадеми - шепа

доза Сайтек Манна

100 гр телешко с домат и сирене

Тренировка :

8 мин крака
8 мин дупе
8 мин ръце
кратко кардио
разтяжки

Цял ден ревах на работа и накрая си тръгнах 5 часа по-рано (dull) .Голям цирк съм с емоционалните си изблици.

Т. Тодорова

19.07.12
04:04

Малко ми се промени тренировката - отписах това,което съм споменала горе и вместо него направих едни интервали от Шалийн Екстрийм - кардио : леки тежести .

Утре ще потичам и пак ще се отчета :)

Т. Тодорова

19.07.12
23:35

Поредният тъпанарски ден,не знам кво да направя,за да спре да ми се циври.Чудя се дали ще се промени нещо,ако се наспя мощно.

Сутринта - кафе,мляко,мед

чистене,чистене,чистене - от 10 до 2 ,като в 12 изядох един малък хотдог с чаша Nestea.

Сега е вече четири и половина - ще се изкъпя и ще пооправя стаята,после ще си хапна телешко със салата и сиренце...пълнозърнеста питка и така.

Ако не ме болят краката,както ме болят сега,може да отида да потичам малко довечера,ама надали - по-скоро една разходка може да му прасна.

Бай.

19.07.12
23:39

Аз се сещам за това

http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8

почти ирелевантно е... или пък не.

Т. Тодорова

20.07.12
00:23

:D

Таман е !

Не е лесно за приложение,ама поне ми оправи настроението ! :)

Т. Тодорова

20.07.12
00:53

Един пакет Орео,който най-благородно се пожертва в името на моето добруване,също свърши работа :) , ама искам да го върна...иф ю ноу уот ай мийн :D

Ох,”слушам” се кви ги приказвам и се чудя к’ви ме прихващат - да се самооплача ли,да си се смея ли .. (giggle)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.07.12 00:55.

Т. Тодорова

22.07.12
21:01

Емоционалният кенеф продължава.

Снощи реших да удавя мъката с бира и половина / тука са им само малки,та не е кой знае кво/ - единственият резултат е,че ся ми е лошо и смотано ,и ми се драйфа.И с алкохол не мога да се спасявам вече :D . Хубавото е,че спортът винаги работи и довечера ще изтичам света.

Пих кафе с нормално мляко и мед,ядох авокадо за закуска...
Ще си взема някаква салата и пуешки гърди за работа...Някоя ядка..
Няма да ям сладко,щото много се опъпчих нещо...
Туй е .Чао засега.

Т. Тодорова

23.07.12
19:58

23/7

кафе,краве мляко,мед

13:00 Шепа сурови бадеми

В почивката на работа - авокадо,малко сирене,пуешки гърди,един малък бейгъл,пълнозърнест /уж/

Сурово кашу

Преди да си тръгна - доза протеин

Вечерта - тичане

*** Снощи потичах бая,много добре ми се отрази - и физически,и емоционално.(nlove9)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.07.12 19:59.

27.07.12
13:08

(F) (cake) (beer) (d) (sun) (hug)

Честит рожден ден! Да растеш здрава, силна и обичана. ;) :D Весел празник!  Поглези се днес! :D

27.07.12
14:13

Честит Рожден Ден и от мен! Изкарай си добре!

27.07.12
14:15

Честит рожден ден (F) Желая ти всичко най-хубаво (sun)

Т. Тодорова

03.08.12
00:08

Мерси,мили момичета ! (F)

Нямам време да пиша,нямам време да тренирам,ям к’вото има ,като се старая да има някви свястни неща,все пак...Днес ще потренирам сигурно - почивен ден ми е,но пак се прибрах в 4 от бачкане на втората работа :) Сега ще чистя и после ще видим .

Ето туй си харесах днес,пробвах ги,убийствено удобни са ми! Мисля да се възнаградя с тях по някое време :)

03.08.12
00:27

Ооо, туй-то е страхотно! Пожелавам ти да си го получиш и да му се радваш! :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1