Тренировъчна програма при начинаещи .

13.01.12
17:09

Вече 2-3 седмици работя по програма, която аз сам съм си изготвил и искам да ви я покажа, за да ми кажете дали греша някъде. Ето я и нея :

Понеделник: Почивка
Вторник:Гръб
Сряда:Корем,Гърди
Четвъртък:Почивка
Петък:Крака/Гърди,Корем
Събота:Трицепс, Рамо
Неделя: Бицепс,Предмишница

Разполагам с много малко. Ползвам столове, под, гири 16кг. , диван и съм си издирил следните упражнения:

Бицепс: Сгъване в лактите с тежести
Гръб: Обратни хиперекстензии( има го в сайта ) , Ренегатско гребане с пудовки( отново е от сайта )
Гърди: Лицеви опори( ползвам 3 стола т.е. краката на един и по 1 за всяка ръка и пускам до долу ), Флайс с дъмбели( от сайта ), Избутване на дъмбели от наклонен лег
Корем: работя по един клип, но не съм сигурен,че е позволено да се постват такива и ще го спестя.
Крака: Клекове, Надигане на пръсти( само с един крак ), освен това играя футбол и не мисля, че трябва да наблягам на тях .
Предмишница: Сгъване в китките с тежести
Рамо, Трицепс: Лицеви опори ( с доближени ръце )

Гледам да ям правилно. Ям често ( 4-6 пъти на ден ) Като гледам да ям 40 минути преди тренировка нещо с много въглехидрати, а след тренировка по 3 лъжички мед + сладко ( вафла, шоколад, торта.... ) . Много съм слаб, като от както тренирам ( 2-3 седмици, както казах ) съм качил 1-2кг. , като 15,16кг. ме делят от ‘’нормалното’’ ( от височината вадя 100 и получавам колко да са ми килограмите ). Друго което може да е полезно като информация са годините ми-15. Целта ми е да кача мускулна маса пък и въобще маса, тъй като съм много слаб и въпреки ,че ям често трудно качвам, а ги смъквам много бързо. От видовете хранителни добавки взимам Бирена мая ( не е много за тренировки, но не я взимам заради тях ) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1