17.03.12
20:57
Така е, така е! :D Лошото е, че имаме цяла такава торта вкъщи и ми трябва доста силна воля да не й посегна пак! :D
18.03.12
22:51
18.03.12
закуска: 2 препечени филии пълнозърнест хляб Вита с пушен кашкавал
10:00: няколко хапки еклерова торта, кафе без захар, 1 ябълка
обяд: манджа от пилешко месо и бамя
16:00: кафе без захар, половин ябълка
2 часа ходене по тепетата на Пловдив
вечеря: салата с маруля и краставици, малко от манджата от обяд, 3-4 пилешки хапки и по-малко от 50 мл. вино
19.03.12
21:55
19.03.12
закуска: 2 препечени филии пълнозърнест хляб Вита с домашна лютеница и малко сирене
до обяд: кафе без захар, 1 ябълка
обяд: 3 малки кюфтета на фурна, салата с маруля, 1 с.л. домашна лютеница, 2 лютиви чушки
следобед: кафе с малко мляко,1 ябълка, половин кофичка кис. мляко 0,1%
вечеря: отново 3 малки кюфтета на фурна и салата с моркови и червено цвекло
21.03.12
23:46
20.03.12
закуска: 2 препечени филии пълнозърнест хляб Вита с домашна лютеница и малко сирене
до обяд: кафе без захар; 1 ябълка
обяд: гювече (сирене, лук, малко месо, кис. краставички, домати), салата от червено цвекло и моркови
следобед: кафе без захар, 1 малък мъфин (опитах произведението си)
15 мин. аеробика
вечеря: картофена запеканка(картофено пюре и задушени зеленчуци, препечени с кашкавал на фурна)
... и поне 2 часа обикаляне без спиране из София
21.03.12
закуска: 2 препечени филии пълнозърнест хляб Вита с домашна лютеница, сирене и кис. краставички
до обяд: Лате Марето без захар, но бадемовият ликьор си съдържа захар, така че пак беше сладко; 1 ябълка
обяд: пилешко бутче, салата от маруля с кис. мляко
следобед: кафе без захар, 1 ябълка
вечеря: паеля с морски дарове (пилешко месо, скариди, калмари, миди); няколко скариди със сос винегрет; 3 чашки сангрия :x
.... 4- 5 часа разходки из София
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 21.03.12 23:46.
22.03.12
23:35
22.03.12
Цял ден ниско кръвно и главоболие...
30 мин. аеробика
обяд: картофено пюре със задушени зеленчуци и малко кашкавал, салата с маруля
следобед: кафе без захар, 1 малка чашка крем Оле Ванилия на Доктор Йодкер
обиколки в Борисовата градина и после още 5 км. бързо ходене до вкъщи
вечеря: Салата с: риба тон, варени картофи, маруля, царевица и лимон
23.03.12
23:41
23.03.12
закуска: 2 препечени филии пълнозърнест хляб Вита с домашна лютеница, малко сирене и кис. краставичка
до обяд: кафе без захар, с малко нискомаслено мляко; 1 ябълка
обяд: салата( 6-7 хапки сварен картоф, 2 чаени лъжички риба тон от консерва, 2 ч.л. царевица и маруля)
следобед: кафе без захар; 1 ябълка; 500 мл. кока кола Лайт(с подсладители)
вечеря: салата с маруля; 1 сварено айце; около 50 гр. препечено сирене; няколко хапки млечна салата с кис. краставички и катък
Нямам време да спортувам, но по цял ден обикалям и си правя разходки из София, а от утре в Пловдив... така че поне не се задържам на едно място :)
27.03.12
18:31
24.03.12
закуска: 2 препечени филии пълнозърнест хляб Вита с домашна лютеница и извара
обяд: постен гювеч на фурна (картофи, бамя, моркови, лук, зелен боб, домати...), таратор
следобед: кафе без захар; 1 ябълка;
разходка на гребната база в Пловдив
ранна вечеря: 200 гр. цаца и 1 бира
около 20 ч: салата с маруля и малко зеленчуци от гювеча, като си спестих картофите
25.03.12
обяд: яйце и половина със сирене и извара; таратор
следобед: кафе без захар; половин кофичка кис. мляко
8 Min Abs Workout, малко напади и клекове; 10 мин. стречинг
вечеря: салата с маруля, 1 варено яйце, 200 гр. запечен грах и 2,3 печени чушки, 3 маслини
26.03.12
Доста време, прекарано в университета, без никакво време да ям и ниско кръвно, затова и си хапнах повече...
до обяд: кафе без захар; 1 ябълка; 40 гр. сусамени солети
обяд: нямаше, затова- 1 Корни с вишна, 500 мл. Кока кола Лайт
следобед: кафе без захар; 1 варено яйце, 1 лъжичка домашна лютеница и салата с маруля,2-3 маслини
вечеря: салата с маруля; дроб с лук, моркови и вино на фурна, 3 маслини
27.03.12
закуска: 2 препечени филии пълнозърнест хляб Вита с домашна лютеница, 2 маслини
40 мин. тенис на маса в университета
до обяд: кафе без захар; 1 ябълка; няколко пълнозърнести кръгчета Bake Rolls
обяд: 2 картофени кюфтета с 200 гр. шопска салата
следобед: кафе без захар; 50 гр. кашу;
Тренировка във фитнеса:
10 мин. велоаргуметър
Бедрено сгъване назад - 4х10 повтор.
още един подобен уред, но със всеки крак отделно- 8х10 общо
Бедрено сгъване напред - 4х10 повтор.
Придърпване на скрипец -2х20 с 10 кг.
Разгъване на горен скрипец - 4х12 с 10 кг.
Сгъване на долен скрипец- 4х12 с 10 кг.
няколко серии с гирички по 3 кг.
15 мин. велоаргуметър
по-късно- 1 кафе без захар и 2 малки моркова
вечеря: салата с маруля, пил. дроб на фурна от вчера, 4-5 печени чушки, 2 маслини
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 27.03.12 21:00.
28.03.12
22:44
28.03.12
закуска: 2 препечени филии хляб Бонус с домашна лютеница
30 мин. въртене на велоаргуметър в университета
по-късно: кафе без захар, 1 ябълка и 25 гр. овесен бар
обяд: салата с маруля, последна порция от дроба на фурна, който си ям тези дни
следобед: кафе без захар, 1 ябълка, кофичка кис. мляко 0,1%
вечеря: голяма салата от: риба тон от консерва, маруля, краставица, печени чушки, 1 варено яйце(1/3 жълтък)
29.03.12
20:37
29.03.12
по-късно: кафе без захар, 1 ябълка
обяд: малко салата от снощи+ 1 варено яйце, 4-5 маслини и 1 лъжичка дом. лютеница... по-късно кафе без захар с малко мляко 0,1%
следобед: желиран десерт от: 1/2 кофичка кис. мляко 0,1%, 1/4 банан, 1/4 ябълка, какао, обезмаслени кокосови стърготини, подсладител... по-късно изядох остатъка от ябълката
30 мин. тренировка
вечеря: задушен кафяв ориз със спанак, салата от цвекло и моркови.... 1 малка ябълка
Цял ден ми се яде сладко и гледам да се огранича до плодове, не до нещо по- калорично....
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 29.03.12 20:37.
31.03.12
23:06
30.03.12
закуска: 2 препечени филии хляб Бонус с домашна лютеница и малко сирене
по-късно: кафе без захар, 1 ябълка
8 Min Abs Workout, 30 мин. бързо ходене
обяд: салата с маруля; 1 айце +1 белтък със сирене и извара, 2-3 маслини
следобед: 300 гр. кис. мляко 0,1%
вечеря: гъби на фурна- 2 вида: с магданоз и чесън; със сирене и шунка; домашна млечна салата; няколко хапки телешка луканка на фурна; червено вино - около 300 мл...
31.03.12
закуска: 2 препечени филии хляб Бонус със сирене
по-късно: кафе без захар с малко мляко
обяд: 4 малки печени картофени кюфтета, половин краставица
следобед: фрапе с много малко захар
вечеря: голяма салата с: домати, краставици, чушка, сирене, кашкавал и царевица
01.04.12
22:18
01.04.12
закуска: 2 препечени филии хляб Бонус със сирене, като едната имаше и лютеница
предиобед: мое кафе Амарето без захар: нес кафе, мляко 0,1% и малко ликьор Амарето
тренировка: 8 Min Abs Workout, 15 мин.напади, клекове и подобни упражнения, стречинг
обяд: салата с домати, краставици и сирене + малко картофена салата и 2 печени гъбки, останали от предишните дни
следобед: кафе с малко мляко и лъжичка захар
вечеря: пилешко филе с лук, гъби и вино; салата с маруля, краставица и малко царевица; чаша вино
предиобед: мое кафе Амарето без захар: нес кафе, мляко 0,1% и малко ликьор Амарето
Ихаа каква интересна комбинация (nsleep)
02.04.12
10:16
Ихаа каква интересна комбинация (nsleep)
Даа, обожавам я. Идеална е за хора, които обичат да изпробват кафето в различни комбинации. Не всеки харесва аромата на горчив бадем, но може да се замени с бейлис или друг ликьор. За съжаление не навсякъде предлагат кафе Амарето. Срещала съм го предимно в по- големите кафета като Унда, Коста и тн. Аз като не си намерих в Пловдив, реших да си го приготвя сама :)
02.04.12
21:37
02.04.12
закуска: 2 препечени филийки с лютеница и пушен кашкавал
1 ябълка, кафе без захар с малко мляко
ранен обяд в 11 ч.: пил. пържола с лук, гъби и вино; 1 малко картофено кюфте, салата с маруля
следобед: кафе с мляко от автомат без захар; 40 гр. печени бадеми
вечеря: салата с домати, краставици, маруля, пуешко филе, извара и кашкавал
03.04.12
17:59
Не само целите са ти същите,но й страховете и угризенията :) аз от години не соля,не подслаждам,не овкусявам салати,шоколад малко и само чист(без ядки) и като хапна нещо излишно веднага ми светва лампата на съвестта :) До колкото разбрах и двете сме в лека грешка,остава да изградим навика “Храни се правилно” :) Успех и от мен! На перфектните килограми си,но не всички ме разбират,когато им кажа,че 45 кг на моята височина са най-доброто,което мога да искам :) Ще следя и аз тук,защото имам какво да уча!!! :))))
И аз съм с Вас момичета (nfun) 164см 44-45кг... и на моменти пак не се чувствам добре!То си зависи колко процента мазнинки има, колко мускули има и т.н. Успех и на двете (F)
03.04.12
22:05
Чудно ми е за моята височина тогава колко е най- добре, щом вие сте високи и пак гоните 44- 45…. аз значи трябва да мина на 42 кг. някъде... :D
Аз преди хепатита бях толкова, ама после така и не можах да си ги върна. А след болестта стигах 47, така че все пак смъкнах 3 килца.
Иначе не искам да се вманиачавам да смъквам много, просто искам да стигна до момента, в който ще се чувствам идеално в кожата си. Сега се чувствам много податлива и може би имам мазнини още от миналата зима за изчистване. Много искам да смъкна някой сантиметър от задните части и пробвам какво ли не, но нещо не ми се получава... Ако знаете някои добри упражнения, може да споделите! :)
03.04.12
22:13
Ето и менюто ми за днес:
03.04.12
закуска в 6 ч. - 3 с.л. овесени ядки; 1/2 кофичка кис. мляко 0,1%; 1 к. л. мед+ 1 ябълка
1 кафе с малко мляко и лъжичка захар
към 10ч - много огладнях в университета- 1 пакетче какаови бисквити Белвита(4 бр.)
обяд - пилешко бутче със зеле на фурна
кафе без захар с малко мляко; половин грейпфрут
тренировка: 20 мин. упражнения, взаимствани от сайта Бодирок; 10 мин. стречинг
вечеря - към 150 гр. варени картофи; салата от- домати, краставици, маруля, пуешко филе,извара и малко кашкавал(около 15 гр.)
04.04.12
07:47
Чудно ми е за моята височина тогава колко е най- добре, щом вие сте високи и пак гоните 44- 45…. аз значи трябва да мина на 42 кг. някъде... :D
Аз преди хепатита бях толкова, ама после така и не можах да си ги върна. А след болестта стигах 47, така че все пак смъкнах 3 килца.
Иначе не искам да се вманиачавам да смъквам много, просто искам да стигна до момента, в който ще се чувствам идеално в кожата си. Сега се чувствам много податлива и може би имам мазнини още от миналата зима за изчистване. Много искам да смъкна някой сантиметър от задните части и пробвам какво ли не, но нещо не ми се получава... Ако знаете някои добри упражнения, може да споделите! :)
Мисля со,че просто има хора с тазлична структура дори на костите.Моята приятелка е към 58-60 кг,а крачетата са и на положината на моите :) Ели,не сме много по-високи,1см никакъв го няма,както казваш ти “просто не се чувствам в кожата си” Относно упражненията-до сега бях на тежко кардио,ако мога така да се изразя,дали ще скачам на въже по 30 мин,дали ще тичам или ще се качвам по стълбите(като хахава) всичко беше с цел потене... сега,когато съм в застой ще трябва да поработя малко за стягане на мускулите,защото те са”печка за калориите” ... просо ще имам и тежести :) предполагам и на теб не ти е любимото да се завреш във фитнеса,а по-добре да си подскачаш,ама не става само така :( за това след 1-2 седмици се запътвам и аз към фитнеса.Помисли и е/у това :) И недей да ставаш 42кг,ще приличаме на деца в 42 кг :D
04.04.12
20:51
Така е! :D Просто искам малко да се стесня в тази област и цялостно стягане. И аз искам да добавя тежести в тренировките си и сега като се прибирам уикенда, ще си замъкна гиричките натук и започвам с тях редовно. Доста добре се чувствам като тренирам с тях, а напоследък много ми допадна и стречинга.
А иначе днес си се поглезих доста:
6 ч.- закуска: 3 с.л. овесени ядки; 1/2 кофичка кис. мляко 0,1%; 1 к. л. мед+ 1 ябълка
1 кафе с малко мляко; 5 бадема
11:30 - обяд с колегите в китайския ресторант... хапнахме оризови спагети с 3 вида месо и ориз със зеленчуци.... количеството не мога да го определя, но не беше малко- сигурно има 300, 400 гр. + 2 чаши айрян
Отдавна не бях яла китайско, а така го обичам и днес се изкуших и си хапнах. После преяла реших да се прибера пеша от университета, което е 40 мин. бързо темпо)... и оттам до вкъщи на токчета, но аз съм свикнала :D
следобед: кафе без захар с малко мляко; половин грейпфрут
тренировка: 8 Min Abs Workout; 20 мин. упражнения (напади, клекове, кофички, ритници, бърпи и подобни); 10 мин. стречинг
вечеря - задушено прясно зеле с домати; около 50 гр. пуешко филе, салата с домати и малко извара
40 мин на токчета (nlove7) браво! Аз не знам дали бих издържала :D
—-> 8 Min Abs Workout !!! (nfun) Тези дни ще я изпробвам , много ми харесва !
05.04.12
14:46
Изпробвай задължително! Аз съм много доволна! :)
05.04.12
23:06
05.04.12
закуск: 3 с.л. овесени ядки; 1/2 кофичка кис. мляко 0,1%; 1 к. л. мед+ 1 ябълка
1 кафе с малко мляко и лъжичка захар
към 10ч: около 50 гр. пуешко филе
обяд : задушено прясно зеле с домати; салата от червено цвекло; 1 малък банан
следобед: кафе без захар с малко мляко; около 40 гр. бадеми
вечеря: салата с маруля; свински дроб на скара с лимон; половин малка свинска пържола на скара
06.04.12
20:56
06.04.12
закуска: 2 филии хляб Бонус със смес от извара и кис. мляко; 1 ябълка
по-късно: 3 в 1; 2 хапки свинска пържола
обяд : салата с маруля, дроб на скара с лимон (около 150 гр.); 1 яйце със зелен лук на тиган
следобед: 50 гр. овесен бар; кафе без захар;
половин час каране на колело навън
тренировка вкъщи, включваща: 8 Min Abs Workout; 20 мин. клекове и напади с леки тежести, бърпи, планк, ритници и други; 10 мин. аеробика(така ми прищракна) и накрая- 10 мин. стречинг
вечеря: огромна салата с маруля; последното парченце дроб на скара с лимон(няма 100 гр.)
07.04.12
21:14
07.04.12
Днес беше един много хубав и слънчев ден, изкаран в къщата на село със семейството. Не можах да тренирам, но пък доста поработих в градината- пренасях малки камъни, садих какво ли не... сега усещам как съм си претоварила кръста от много навеждания.
Хапнах си и доста добре. Няма нищо по- хубаво от приготвената храна на запален огън... така ми се услажда :)
закуска: 2 филии хляб Бонус с домашна лютеница; 1 ябълка
по-късно: 2 в 1 с 1 к.л. мед
обяд : салата с маруля, 3 мини пилешки бутчета на скара без кожа
следобед: 2 в 1 с 1 к.л. мед; половин портокал
1 хапка катма на сач, за да пробвам как съм се справила... определено беше много вкусно, но реших да не ям повече
вечеря: салата със спанак и маруля; 3 малки кюфтета от едросмляно месо на скара
Утре сигурно ще ме е срам да опиша менюто си. :D Определено ще се прегрешава. Пазя една кутия бонбони Линдор от Коледа и си бях казала, че ще ги отворя на имения ми ден, че скоро ще им мине и срока :D
08.04.12
12:52
Благодаря за пожеланията! :)
09.04.12
22:51
Чудих се дали да пиша за изминалите дни в дневника, но това няма да промени храната, която приех тези 2 дни... Имах повод и малко му отпуснах края...
08.04.12- Цветница ... моят празник :)
кафе с 1 к.л. мед, 1 ябълка, 2 бонбона Линдор.... а по-късно и една Скаличка(от месеци ми се ядеше, а миналата вечер даже сънувах как ям и на другия ден не й устоих :D)
обяд: салата с маруля, 1 малко кюфте от едросмляно месо на скара
следобед: 1 морков, кафе без захар
вечеря: пилешки хапки на фурна, салата с маруля, 2 лъжички млечна салата, няколко бирени фъстъка
09.04.12
закуска: 2 препечени филии хляб Бонус с млечна салата
кафе без захар, 1 ябълка... 1 скаличка, няколко бирени фъстъка, останали от мин. ден
обяд: салата с маруля, пил. хапки на фурна
следобед: 200 гр. кис. мляко 0,1 %, 2 кафета без захар
вечеря: салата с маруля, задушено прясно зеле с домати, малко пуешко филе
Сега заради това сладко ми е малко гузно естествено, но можех да прекаля и повече... за съжаление нямах време да тренирам, защото имам хиляди задачи за решаване... дано утре вече да успея! :)
10.04.12
20:38
10.04.12
закуска: 3 с.л. овесени ядки; 1/2 кофичка кис. мляко 0,1%; 1 к. л. мед+ 1 ябълка
кафе без захар
обяд: пилешко бутче с ориз и зеленчуци на фурна, 100 гр. салата със зеле и моркови
следобед: кафе без захар; 1 червено цвекло; зелен чай
Тренировка:
15 мин. упражнения с гирички;
15 мин. напади, клекове и тн.- с гирички;
10 мин. стречинг
вечеря: салата с маруля; измишльотина- запечени: грах(200 гр.), пуешка шунка(над 50 гр.) и извара (100 гр.)- мерките са на око и 2 кис. краставички
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 10.04.12 20:39.
11.04.12
22:41
11.04.12
закуска: 3 с.л. овесени ядки; 1/2 кофичка кис. мляко 0,1%; 1 к. л. мед+ 1 ябълка
кафе без захар
10 и 30- ранен обяд, че обедът ми щеше да е зает: салата с маруля; задушено прясно зеле с домати; около 50 гр. пуешко филе
следобед: отново глад- 1 ябълка; кофичка кис.мляко 0,1%; няколко резенчета пуешка шунка;
Тренировка:
15 мин. упражнения с гирички;
10 мин. напади с гирички напред, назад и настрани, клекове, ритници, бърпи, планк и разни подобни;
10 мин. стречинг
после- 1 кафе без захар
вечеря: огромна салата с маруля; купичка яхния от леща
Искам да попитам някой знае ли защо може постоянно да ми е студено. Цяла зима изпитвах студ в тялото си и много трудно се стоплях. Реших, че е от сезона, но сега въпреки по-високите температури пак се чувствам така... усещам цялото си тяло студено. Все се гуша до печката, завивам се с какво ли не. Движението помага, но до един момент.. после пак. Миналата зима не съм била кой знае колко по-пълна, че да ми е било по-топло. Не ми се вярва и да е от ниско кръвно, защото означава, че винаги е много ниско.. Ако някой има предположения за причината или съвет как да се справя с този проблем, се надявам да пише!
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 12.04.12 21:36.
12.04.12
21:35
12.04.12
кафе без захар
обяд: шопска салата и купичка пилешка супа
Повече от час драпане по камъни и пътеки на дефилето в покрайнините на града...
следобед: 2 в 1; 1/2 кофичка кис. мляко 0,1%; половин домат; 10 гр. пуешка шунка
Тренировка:
8 Min Abs Workout
10 мин. напади, клекове, ритници, бърпи, планк и разни подобни;
10 мин. стречинг
вечеря: салата с маруля; 1 скумрия на скара
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 12.04.12 21:36.
13.04.12
21:38
13.04.12 - много умалял ден- ниско кръвно и ужасно главоболие
9:00 - закуска: 3 с.л. овесени ядки; 1/2 кофичка кис. мляко 0,1%; 1 к. л. мед+ 1 ябълка
по-късно: кафе без захар
12:00 - обяд: малка салата с маруля; 2 зелеви сарми с кайма и ориз
16:00 - половин малка скумрия на скара; около 50 гр. микс от сурови ядки със стафиди
после- кафе без захар
Тренировка:
30 мин. велоаргометър с редуване на силна и по-слаба степен
10 мин. стречинг
вечеря: салата с маруля; миш маш със извара и сирене
Доста богати на мазнини храни хапнах днес, но не ми беше добре и имах нужда от храна...
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 13.04.12 21:38.
15.04.12
11:24
Христос Воскресе! Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи! Пожелавам весел празник на всички! (sun)
14.04.12
закуска: 3 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис. мляко 0,1%, 1/2 к.л. мед; 1 ябълка
по-късно: кафе без захар
обяд: овчарска салата и чаша айрян
следобед: 1 ябълка и 100 гр. кис.мляко 0,1%
вечерта: 1 скумрия на скара, 200 гр. картофено пюре, салата с маруля и репички - Бях на маса с приятели, но издържах и не посегнах към сладкото :)
Тази сутрин обаче за закуска се поглезих с парче козунак и 1 чаша айрян... нямам намерение да се измъчвам и лишавам от храна сега по празниците. По-скоро ще следя количествата... :)
16.04.12
20:51
15.04.12 - Великден и следователно имаше много, много храна. Денят премина от маса на маса и хапнах доста солидно.
закуска: парче козунак(около 100 гр.); чаша айрян
кафе без захар
обяд: Бяхме събрани семейството и обедното меню съдържаше: агнешко на фурна, салата с маруля, пюре от спанак и накрая хапнах 2 домашни сладки
Тренировка:
8 Min Abs Workout
15 мин. напади, клекове, ритници, бърпи, планк и разни подобни, съчетани с леки тежести;
15 мин. стречинг
вечеря: Отново на маса: агнешко месо; салата с маруля; 3 пържени картофчета... баклава и още козунак....
16.04.12- Много тежък ден- ниско кръвно, болки в главата и кръста и естествено отпадналост...
закуска: 3 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис. мляко 0,1%, 1/2 к.л. мед; 1 ябълка
по-късно: кафе без захар, 1 малка ябълка; зелен чай
ранен обяд в 11: салата с маруля; 1 варено яйце
следобед към 3: отново салата и още 1 варено яйце;
кафе без захар
30 мин. тренировка, включваща: упражнения с гирички; малко напади и клекове, стречинг
вечеря: салата с маруля с 1 варено яйце; пюре от лапад, извара и сирене
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 16.04.12 20:53.
18.04.12
08:58
17.04.12 - Отново омалял и замаян ден, типично за броените няколко мъчителни дни в месеца...
закуска: 3 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис. мляко 0,1%, 1/2 к.л. мед; 1 мини ябълка
по-късно: кафе без захар, 1 мини ябълка; 25 гр. овесен бар, че ми прималя в университета
обяд в 11 и 30: пилешко бутче с ориз на фурна; половин купичка таратор
следобед: кафе без захар; чай с Л-Карнитин
вечеря: салата с 1 консерва риба тон в собствен сос, маруля, репички, царевица и лимон
Тренировка към 9 вечерта: 10 мин. аеробека; 15 мин. гирички; малко коремни преси; 15 мин. стречинг
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 18.04.12 23:10.
18.04.12
23:09
7:30 - закуска: 3 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис. мляко 0,1%, 1/2 к.л. мед; 1 мини ябълка
предиобед: кафе без захар; 1 варено яйце
13:00 - обяд: пил.бутче с картофи на фурна; 100 гр. салата със зеле и моркови
следобед: 2 кафета без захар
20:00 - вечеря: салата с маруля, 1 варено яйце, зелен лук и репички; постно прясно зеле с домати; 50 гр; извара, а по-късно и 1 морков
зелен чай
Днес няма тренировка, но поне цял ден бях на крак и походих няколко часа...
Забравих: Вчера си купих един чай- на ДиетаФит. На опаковката пише- чай за фитнес с Л-Карнитин. Съдържа: зелен чай, сушени ябълки, Л-карнитин, Л-тартар 11%, канела, лимонова кора, портокалова кора, корен от цикория, шипки... не е силен, но аз и не искам да приемам някакви сериозни добавки.
19.04.12
22:04
19.04.12
7:30 - закуска: 3 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис. мляко 0,1%, 1/2 к.л. мед; 1 мини ябълка
кафе с лъжичка кафява захар
10:00 - малко извара, с лъжичка кис. мляко; 1 ябълка
13:00 - обяд: салата с маруля и репички; 2 яйца със зелен лук на тиган
15:00 - 50 гр. сурово кашу; кафе с лъжичка кафява захар
16:00 - чай с Л-Карнитин...
Тренировка(общо 55 мин.): Във всички упражнения включих тежести - 2х 2- общо 4 кг.... не е много, но пък увеличих бройките и тренирах без почивка- доста натоварващо ми дойде
5 мин. аеробика с тежести за загрявка
бърпи(4x10); клекове, напади с тежести(доста повторения); ритници и разни други подобни упражнения... доста упражнения днес взаимствах от този клип - http://www.youtube.com/watch?v=d1o7A3kE18M&feature=player_embedded
10 мин. упражнения за ръце с гиричките
15 мин. стречинг
20:00 - вечеря: салата с маруля; ориз(кафяв) със зеленчуци и соев сос
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 19.04.12 22:05.
20.04.12
20:46
20.04.12
7:30 - закуска: 3 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис. мляко 0,1%, 1/2 к.л. мед; 1 ябълка
по-късно: кафе с лъжичка кафява захар; 1 ябълка
12:00 - обяд: салата с маруля; кафяв ориз със зеленчуци; 70-80 гр. пуешко филе
следобед: кафе с лъжичка кафява захар; резен пуешка шунка; 1 морков
20:00 - вечеря: запечено пилешко филе на тиган; пюре от спанак с извара и сирене; няколко печени чушки
чай с Л-карнитин
Кратка тренировка вечерта:
1. 8 min abs workout—> Level 2 :)
2. бърпи (4х10)
3. “планински катерач” 4х20
4. клекове с гирички (общо 4 кг) - 4х20
5. напади с гирички (4 кг):
- напад напред и после дигане на крака назад - 2х20
- напад назад и ритник напред - 2х20
- напади настрани - 2х20
6. 10 мин. стречинг
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 21.04.12 00:15.
21.04.12
22:40
21.04.12
8:30 - закуска: 3 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис. мляко 0,1%, 1/2 к.л. мед; 1 ябълка
по-късно: кафе Амарето с пр. мляко 0,1% и лъжичка кафява захар :) ; 1 ябълка
12:00 - обяд: салата с маруля; кафяв ориз със зеленчуци; 70-80 гр. пуешко филе; зелен чай
следобед: кафе с лъжичка кафява захар; 200гр. кис.мляко 0,1% с 2 с.л. извара; 1 морков
Днес ме черпиха със шоколадови бонбони, донесени от Виена, така че не се сдържах и се поглезих с един :)
чай с Л-карнитин
Тренировка:
15 мин. упражнения за долната част на тялото (глатеус ритници, обикновени ритници- напред, назад и настрани и подобни)
15 мин. гирички
10 мин. стречинг
20:00 - вечеря: огромна салата: домати, краставици, печени чушки, извара, пуешка шунка и малко царевица
Днес се чувствам ужасно подута и наедряла... надявам се да е от тренировките тези дни и мускулната треска. Сладко тази седмица почти не съм яла, но може да съм прекалила с мазнините от яйцата, месото и изварата. Също усещам липсата на сладко тези дни и утре може малко да се поглезя с нещо малко, за да не стигна до фаза- нападане на каквото сладко има в хладилника :D
22.04.12
22:31
22.04.12
8:30 - закуска: 3 с.л. овесени ядки, 200 гр. кис. мляко 0,1%, 1/2 к.л. мед; 1 ябълка
по-късно: кафе с пр. мляко 0,1% и лъжичка кафява захар; 1 морков
13:00 - обяд: салата от маруля и 200 гр. кис. мляко 0,1%; пилешко филе с картофи и моркови в йенско
следобед: кафе с малко мляко;
Днес ми беше доста самотно и като пощурях вкъщи нападнах хладилника :D ... ябълка и банан; около 30 гр. бирени фъстъци и доволно количество шоколад(30-40гр.) ... но пък така ми се усладиха :D
зелен чай
Тренировка:
20 мин. аеробика без почивка
15 мин. ритници(напред, назад, настрани); клекове и подобни упражнения за крака
8 min abs workout Level 2
20 мин. стречинг
20:00 - вечеря: около 100 гр. пил. филе от обяда+ голяма салата: домати, краставици, печени чушки и малко царевица
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 22.04.12 22:32.