14.04.05
19:43
искам да ви питам защо в всяка тренировачна програма за 3 дена на бицепса е отделен не може ли да го тренирам и в другите дни. ако е само 1 път не ставала много бавно неговото нарастване?ако искам да направя големи ,мусколи не трябвали поне 2пати да правя упражнение за бицепс? мерси предварително
Моля спазвайте правилата във форума! Моля пишете на кирилица!
Емил
14.04.05
19:53
бицепса се натоварва и при други упражнения-например при вдигането от лег.Ако го тренираш повече ще се получи претрениране.За начинаещ на тридневен сплит по 1 път на седмица е перфектно.
marin_18, мускула нараства не когато се тренира, а когато се възстановява от тренирането. Ако го тренираш 2 пъти, няма да има възможност да се възстановява от там и да расте.
п.п. Говоря за обикновени хора, неприемащи химия.
14.04.05
20:24
Максимум 2 пъти можеш да го тренираш. Той иначе се натоварва при гърба до голяма степен, така че и един път да го тренираш пак е достатъчно.
Преди го тренирах по 2 пъти .. нямах кой знае какви резултати, приятелят ми имаше но пък му излязоха стрии ... прави си изводите - индивидуално е!
бицепса се натоварва и при други упражнения-например при вдигането от лег
Бицепса не се натоварва от лега а от гърба... Мисли по този начин където има дърпане там има бицепс където има бутане там има трицепс. Тоест Бицепса го товариш при упражненията за широките гръбни мускули а трицепса при рамо и гърди... Бицепса и трицепса се тренират по един път защото иначе ще го претренираш защото са малки мускули и бързо се уморяват и респетивно бавно се възстановяват... Ако искаш големи ръце наблегни на трицепса - може да се каже че той ридава маса и форма на ръката а бицепса завършеност и изящност по мое мнение.
ПО-здрав!
[quote author=“ezrolit”]бицепса се натоварва и при други упражнения-например при вдигането от лег.Ако го тренираш повече ще се получи претрениране.За начинаещ на тридневен сплит по 1 път на седмица е перфектно.
При гръб не при лег
16.04.05
18:13
да sorry за грешката.Аз съм си мислил за трицепс тогава:D