Клуб на чичкото 30+

Прескочи до:

Именно този с щанга на 2рата снимка :) Глутеусите стабилизират, но не очаквай особено натоварване/треска там. Колкото до гърдите - дали е точно от този лег или като цяло от много голямата плътност и откази, гърдите ми са с мускулна 2ри ден :) Раменете са свежички, трицепсите също :) Днес се успах и нямаше как да тренирам, но утре жив-умрял съм в залата :)

29.03.15
16:20

Ники ,за кога се гласиш да се пускаш в трибоя?

1ви май, на Джонито :)

Ден 15 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Клек 2х160 2х160 2х180 2х160 2х160
Лег 2х115 2х115 2х115 2х115* 2х115*

Размисли и страсти :

Смях в залата, оценка “освободен от физическо”. Пак адуктора прави проблема. 180 бяха криви, макар че съм правил и по-грозни клекове.

На лежанката - още на 60 имах чувството, че ще ми се скъсат гърдите, много натегнати, нищо че 2 дни съм мазал с магнезиев гел, мачкане леко и разтягане. Как да е - стабилни 2ки, на 4та и 5та серия момчето, което ме пазеше докосна малко на 2рите повторения без да съм искал помощ. Мисля че щях да си ги избутам и самичък.

Толкоз. Май ще пристъпя към радикални мерки за адуктора.....дразни ме, че имам сила, а ме боли на смешни тежести.

Ден 17 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Тяга : загрявка до 1х220 ; 3х240 2х250 1х260

Набиране подхват 1 - изометрия набиране - набиране подхват 1 - изометрия набиране

Висока тяга 2х280 2х300

СЯВ 2х3х40
Ренегадско гребане 2х2х24

Размисли и страсти :

Оценката се повиши на “разрешава му се да загрява по физическо”.

Всъщност, днес беше относително добре, не е зле да дръпна пак 300, макар и на висока тяга. Тежат, мамицата им! :D
На тягата натежаваше щангата, на работните серии 3тото на 240 и 2рото на 250 бяха борба, ама борба да се заключи. Стигам до долната част на бедрото и оттам БЛОКАЖ. По 5-6 секунди борба и мъка. Успях де, нямаше незаключени повторения. На 260 тръгнах много експлозивно и това помогна, пак минимален проблем със заключването, но в сравнение с предните, тоя път само 1-2 секунди ми бяха нужни и се оправих.

На високата тяга - 280 бяха сравнително лесни(бе и те си тежаха, ама нямаше драми), та реших да сложа 300 - много, ама много тежат тия кила бе.....все пак сравнително безпроблемно и тях. Височина на щангата - на коляното, очевидно най-трудната ми част в последно време. Стигам до коляното лесно, оттам уж по-лесната част не мога да я направя....

СЯВ и ренегадско - за толкова ми останаха сили, на по-свежо - повече.

След тренировката се чувствам смазан тотално, за малко да проспя отиването на работа...сега пия дълго кафе с надеждата да изкарам днешният ден....

Иначе в залата някакъв непознат субект минава покрай 280те кила в силовата клетка, докато се готвех да ги дърпам и само чувам “мноу кила туй бье”. Щях да Омра......

01.04.15
13:09

Е та удри късо кафе, що дългото е по-слабо, а и по-неубаУ :)

01.04.15
13:46

Точно обратното е - дългото е с много повече кофеин от късото.

Ден 19 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Клек 2х70-2х120-1х160-1х180-1х200-1х210-1х220-1х230-1х230-1х230

Тяга 1х70-1х120-1х170-1х220-1х250-1х260-0х260-1х250-1х250

Трап бар 2х250-разгъване за бедро 3х70-сгъване за бедро 3х55

СЯВ 3х40-3х40*

Размисли и страсти :

Ето тази тренировка ми хареса! :) Отпочинал (може и още, ама определено успях снощи да разпусна), без болка в адуктора - на ти 230 клек :) Знаех, че имам супер много сила и адуктора ме ограничава, но дори аз се изненадах - очаквах 200-210. А 230 са с аванс от 10-15кг за абсолютен макс в момента. Качил съм клип на клек 220кг - изглежда плитък, но от моя гледна точка слезнах достатъчно. На 230 все пак още по-дълбоко, като и трите повторения малко ме напрегнаха - изненадващото беше, че е в последната 1/4 от движението, където трябва уж да е най-лесно, а и трите пъти там спрях и имаше 1-2 секунди замисляне.

На тягата - сякаш още уморен от преди 2 дни, та 270, които мислех не се получиха, а дори направих и само една единица на 260. До 250 правих без колан, 260 с колан, последните 2 повторения на 250 - пак с колан. Те бяха лесни. На 260 нулата беше редовна - до колене и после блокаж и толкоз.

На трап бара 250 ми натежаха на ръцете вече - малко почнаха мазолите да се обаждат. Може иначе и 260 2ка да направя. Разгъването с целия магазина 3ка, сгъването видях че съм сложил 55 вместо 60 (целият магазин) като ставах :D

СЯВ - всяка серия е 1 минута в ада ...на първата нямаше много проблеми, на втората фалирах на 3тото повторение след 6-7 секунди. Десетина секунди се освествах, станах и довърших и 3тото повторение.

Та тъй ;) Принципно това беше последната тренировка от първото завъртане на схемата, утре мисля да почна 2ра врътка, тренировката ще е същата. Днес почивка, само 1-2 задачи имам да свърша.

03.04.15
12:21

На клипа тия 220 не изглежда да ти тежат много на краката, но те понаведоха.
Иначе дълбочината е на границата на успешен състезателен опит - според мен е точно на паралела.

На краката не тежат хич даже :) На главата тежат обаче...220 не съм клякал от 5 месеца. Преди 10 дни сложих 230, колкото да ги извадя от поставките, за да посвикна с тежко на гърба - тогава много лошо ме смазаха. Колкото до понавеждането - по-скоро краката избързаха пред таза и така се получи, но не ми тежаха и на пояса. Въпрос на малко тренировки е да посвикна :) А колкото до дълбочината - аз лично на клипа я виждам даже над паралел, което е странно :D

Ден 22 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Клек 2х70-2х120-1х170-1х200-1х220-1х230-1х230-1х230*

Тяга 1х120-1х170-1х220-1х260-1х260-1х260**

Трап бар 2х270-разгъване за бедро 3х70-сгъване за бедро 1х60* + 1х55*

СЯВ 3х60-3х60*

Размисли и страсти :

Ше омра.....

Днеска беше обратното на петък. Тогава клекът беше много добре, а тягата - зле. Сега - клекът ужасТ, а тягата - лекинка :) 230 ме мачкаха много лошо днес, нямам идея защо. Третата единица е далеч над паралел, но надолу ако бях слязъл нямаше особен шанс да се вдигна :D Тягата - лекички, след 2рата единица на 260 тръгвам да си оправям дисковете и ....виждам КРЪВ. Много кръв :D Един мазол, който в петък се поду мощно и даже го източвах уикенда със спринцовка, този път сдаде багажа. Разкъсан изцяло, държеше се на малко, а кръв колкото си искаш :) Подръчно облепен и след това дърпанията са с фитили.

Трап бара - с аванс, спокойно 280-290 ще дойдат за 2ка, нищо че краката ми бяха на пастет. Разгъването беше леко, а сгъването по незнайна причина (може би машината беше нагласена зле) едвам докарах до 2/3 от движението и на двете повторения, след което задните бедра казаха “чао, до скив!”

На СЯВ - реших, че е безсмислено да правя с 40, ако тук не натисна на абсолютен макс, няма къде. Сложих 60, първата 3ка без фалит, макар че направо исках да умра. На 2рата - фалит на 2ро повторение, почивка 30 секунди, тръгнах да довършвам и фалит на 3то повторение. След това нямах сили да се изправя с дисковете на колана и не съм пробвал, само ги махнах и си заминах. Най-общо казано, в момента съм в състояние на яхния.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 06.04.15 13:25.

Ден 24 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Набиране : 3, 2, 2, 1
Силово гребане : 3/3 ; 3/2 ; 3/2 х51кг дъмбел (дясна/лява)

Тесен лег - лег суперсерии, подходите не ги помня....бутнах 120 тесен и 140 широк лег на последния, не бяха чисти, Сашо пазеше и помагаше особено на 140те...ако той помни подходите да ги драсне :)

Ренегадско 2х2х32кг
Едностранен сталкер 2х2х32кг

Размисли и страсти :

Днеска имах малко работа из Пловдив, та използвах възможността да направя тренировка с Джеймс :) Тъй като по програма имам скрипци, а там няма скрипци - бяха заменени с набирания на дебел лост и силово гребане. Набиранията не са чисти, ама като за освободен от физическо е ОК. Общо взето Сашо ми каза нещо, което знам - техниката ми е пълен потрес - нещо, което е нормално при условие, че набиранията не са сред най-правените движения. Има няколко неща, които ще се отработят като му дойде времето след месец-два :)

Силовото гребане първо пробвах с 50кг пудовка - не беше както трябва. После с дъмбел 51кг явно заради по-различната форма ми беше една идея по-удобно и на моменти даже имаше одобрителни коментари за изпълнението :D

На лежанките - суперсерии с плътност такава, че трицепсите буквално имах чувството, че ще гръмнат или ще се скъсат. 140 бяха баси мамата и грозотата. На тесния лег 2рата 120ка беше сякаш най-чиста и добре изпълнена. И на лежанката ми беше казано, че едно оправяне на техниката ми слага моментално 20-30кг на постижението.

Накрая бях тролнат - понеже казах, че с 24ки правя прилични изпълнения на ренегадското и сталкера - Сашо извади 2 пудовки, правих с тях...и като приключих ми казаха, че то 24ки в залата няма и съм правил с 32ки....

Общо взето трицепсите бяха пълен фалит и ме ограничаваха на сталкера. Иначе на корема - много аванс имам.

Общо взето приятно, като изключим, че се чувствах като прегазен накрая :D В момента имам много неприятно чувство в трапеца - между и над плешките....явно набиранията са ударили точно, където трябва с насоките, които ми даде Сашо :)

09.04.15
00:47

Лега беше 70/70, 90/90, 100/100, 110/110, 120/120, 120/120, 120/140(тесен/широк).

Мнението беше редактирано от James Hinks на 09.04.15 00:48.

Gogo

09.04.15
09:18

казано от Херцог Трън на 08.04.15, 23:41:

Накрая бях тролнат - понеже казах, че с 24ки правя прилични изпълнения на ренегадското и сталкера - Сашо извади 2 пудовки, правих с тях...и като приключих ми казаха, че то 24ки в залата няма и съм правил с 32ки....

Ако си въртял таза, и 50-ките е можело да объркаш с 24-ки :Д

И таз въртях, и обръч въртях, каквото имаше :P ;)

Иначе от тия смешни набирания и силово гребане (предполагам по-скоро от набиранията...) гърбът ми е в ужасна мускулна треска - всичко между плешките от ниво слънчев сплит нагоре е пастет - не мога да си събера плешките без адски болки :D Бицепси и трицепси с поносимо количество неразположение от мускулна. Иначе, хубавото е, че успях да му ударя около 10 часа сън и се чувствам прероден, даже не съм пил кафе още, което е рядкост за мен :)

Ден 26 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Клек 5х2х220

Лежанка 2х120 2х130* 2х125* 2х125* 2х125*

Размисли и страсти :

Винаги се чудя как тая тренировка изглежда много лека, а накрая ме убива :D На клека имах аспирации за 240 да правя 2ките, ама при първия опит да ги клекна бързо се отказах от тази идея :D Клекнах ги (май беше плитичко, не успях да видя) и станах, ама беше тежичко. При условие, че нямаше кой да ме пази, сложих 220. С пазач - и 230 са възможни. На последната серия 1вото повторение беше много добро, обаче второто не знам дали напред се наведох много още със слизането, натиснаха ме и за секунда мислех, че няма да успея да стана. С мощен напън от гъзЪ обаче успях.

Трябва да отбележа, че лактите и китките ми отнесоха бая, ще трябва да мисля по въпроса, за да няма пак слаби тренировки и принудителни почивки заради тях.

На лежанката - с невъзстановени трицепси - толкоз. На 120 - много леки. На всички останали серии имаше макар и минимална помощ (на 2рото на 130 и на последното повторение беше една идея повече) от пазача. Уж само 10 повторения, но трицепсите ми се напомпаха ужасно :D

Има прогрес де, не е като да е без хич.

Сега почивка, а следващата тренировка вероятно ще е утре, защото в неделя залата не работи. Ако не се чувствам добре, ще е в понеделник.

Христос воскресе! Бъдете здрави, румени, засмяни и много по-яки! :)

12.04.15
14:08

Войстина воскресе ! :)
По-здрави !

Ден 29 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Тяга - загрявка до 1х220 ; 3х250 2х260 1х280

Набиране подхват 2 - изометрия набиране - набиране подхват 1 - изометрия набиране

Висока тяга 2х310 2х320

СЯВ 2х80 2х80
Ренегадско 2х2х24

Размисли и страсти:

Ебаси мамата, да. Тежат щангите, особено на високата тяга ми се разката всичко възможно.

На тягата - проблеми с хвата. Бях облепил мазола, който се скъса (възглавничка до малкия пръст) и щангата се хлъзгаше там и отваряше ръката. На 3х250 едвам заключих 3тото преди да изпусна щангата. На 260 ползвах фитили - даже не ги усетих повторенията. На 280 - само магнезий, пак хвата...Иначе не бих казал, че тежат чак толкова много.

На високата тяга се чудех колко да сложа - сложих 310 първа серия - прилично. Сложих 320 - направооооо, мъка! МНОГО ТЕЖКО. Има клип надолу, на второто повторение ми се схвана единият крак докато опитвах да заключа...мъка.

На СЯВ-а - слагам килограми и натискам. Лошото е, че няма да мога да сложа много повече от 80, заради дължината на веригата на колана. Дисковете са сравнително малки, но вече са плътно до мен като наглася тежестите. Иначе - фалит на 2рите повторения и на 2те серии. На 1вата едно момче ме пазеше и трябваше да брои....и първото повторение вместо 2х10 секунди отиде на 10+25 горе долу, понеже по едно време го питам “броиш ли” и той тогава почна :D Сега май ще натискам да правя стабилни 3ки на 80. Ренегадското ми е мъчение яко....

13.04.15
12:17

Начи хаштага ГБС да го махаш- ни на глад си подложен, ни бой ядеш, а да не говорим, че ич не си стригал- ходиш кат поп пред великден. :D

Вчера се стригах бе...четината подкъсих отгоре...а брадата не се пипа, мисля че знаеш защо! :D

13.04.15
12:58

казано от Херцог Трън на 13.04.15, 12:52:

Вчера се стригах бе...четината подкъсих отгоре...а брадата не се пипа, мисля че знаеш защо! :D

Да- за да приличаш на клошар :D

казано от Бойко на 13.04.15, 12:58:

казано от Херцог Трън на 13.04.15, 12:52:

Да- за да приличаш на клошар :D

13.04.15
14:47

There is only one type of women who like a man’s beard on either of their lips - nonexistent. (giggle)

So you like boys, not men? :P

13.04.15
14:52

Брадата ти малко ме вълнува мен, тягата ми е по-интересна. :)
На 280 си горе-долу с формата, с която аз на 215. :) Това в надхват с двете ръце ли е или със смесен?

Смесен е :) Надхватът ми е по-слаб от твоя :)

Колкото до формата - отстрани видях, че съм изправил краката доста по-бързо, но аз го правя май и на по-ниските кила - едно, че гърба ми доминира спрямо краката в движението, второ че нямам достатъчно обем тяга в скоро време, та все още “нацелвам” техниката. Да отбележа (понеже не съм го написал) - 3ката на 250 е без колан :)

...брада ,тяга и ако вкараш и едно уиски измежду сериите и ми ставаш идол :D

Уискито се пази....за след последната тяга на Джонито ;)

13.04.15
16:15

Wrong - I like men who don’t scratch, tickle and remind me of a разпопляк (бел. прев. някой, който е тръгнал да бъде поп, но се е отказал и сега има само нелепа брада :D). Херцоже, много ти симпатизирам (nlove5) nevertheless. Приеми го като приятелска закачка.

Ден 31 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Клек - до 1х250, после 5х1х230

Тяга - до 0х300, после 1х270, 1х270, 1х270, 0х270, 1х270

СЯВ 2х3х80
Ренегадско 2х3х24

Бедрено разгъване 2х70 - Трап бар 2х300

Висока тяга 0х340….

Размисли и страсти :

Умрях. Накратко.

Тази тренировка просто ме разката тотално, чувствам се много бит.

На клека - прилично, 250 не бяха особено тежки, но бяха плитки, както ще се види надолу. После 230 ми напомпаха краката доста и имах малко трудности на някои повторения.

На тягата - до 250 много леки, без колан. На 270 с колан - никакви проблеми, много добра скорост на старта, както обикновено леки проблеми със заключването, но нищо драматично. Реших да пробвам 300 - минават коляното и толкоз (dull) Мъчих ги няколко секунди, но краката категорично отказаха да мръднат и милиметър повече към разгъване. Имаше и опит за клип, но не особено успешен. После сложих 270 - отново не тежаха, но бях поизморен от 300. Първите 2 повторения - много стабилно. Третото ме затрудни, но го направих. На 4тото запецнах пак след коляно и изпуснах и щангата. Сложих на последното фитили - еми все едно ги няма тия килограми, изстрелях ги.

После на СЯВ - тук таме не успях да завърша 10 секунди на позиция, но не по-малко от 7-8, по-добре от предния път. Ренегадското - за толкоз имах сили.

На разгъването 70 е целият магазин. Утежних като подложката, където законтрям пищяла беше много ниско долу и това удължи рамото на лоста :) На трап бара - 2х300 - трудно тръгване, че краката бяха зверски изморени, но след това заключвах лесно.

На високата тяга сложих 340….отлепих ги на 2-3см от поставките...и изведнъж - всичко изгасна. Буквално ми причерня, успях да оставя лоста и да се подпра на клетката. После 10 минути освестване, в които гледах в една точка, легнал. Прибрах се доста трудно....

Ден 32 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Обратен лег 2х140 - Лежанка 2х130
Обратен лег 2х120 - Лежанка 2х115

Набиране подхват 1* - скрипец подхват със задържане 10сек 3х90 - набиране подхват 1* - скрипец подхват със задържане 10сек 3х100

Лежанка 4х1х115 през 30 секунди - помощ на 3то и 4то...

Лег с дъмбели 4х35кг (лек наклон около 30 градуса)

Размисли и страсти:

Мъка....

Исках да наваксам единият ден, който почивах допълнително покрай Великден. Мислех, че лежанка след клек и тяга ще е ОК - да, ама не. Забравих, че лактите след тежък клек са на салата - еми и днес така.

Първата врътка обратен лег - лежанка беше добре. После 2 пъти се затиснах на обратния лег - на 140 и на 130 - просто пуснах и останах долу, даже не отлепих. Свалих килограмите, дори на тези от 2рата пак ми беше трудно.

Гърба от вчера е много напрегнат, но все пак скрипците увеличих килограмите и беше прилично.

На лежанката със 115 - първо много леко, 2ро много леко, но го ударих в ограничителя и беше мъка да го дозаключа. След това на 3тото спотъра помогна преди да е нужно, а на 4тото бях много уморен и си имах нужда....

Накрая на лега с дъмбели фалирах на 5тото повторение (отдясно) и дъмбела падна върху мен, слава богу успях да му попреча да е върху главата, а падна на гърдите.

Като цяло лежанката продължава да ми къса нервите и я правя по необходимост, отколкото от желание ...всичко е до техника, трябва ми един “лагер” в Пловдив за известно време, но поне засега не се очертава преди лятото да мога да отида за повече време.

Лакти - зле...раменете - много уморени. Утре почивка и ядене, в събота клек и лежанка.

Ден 34 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Клек : 5х2х230
Лежанка : 2х2х120 3х2х125

Размисли и страсти :

Ебасимаматада!

Не е като да съм ..недоволен, но можеше и по-добре. Вчера направих глупост - вкарах малко суингове с 50ката, което умори гърба и кръста, от което пък пострада клека. Дебилизъм общо взето :) Иначе г/д бяха клекове - тежаха доста, но с уморен гръб - толкоз. Пак проблем с лактите - само единият този път, защото вчера взех ортеза за лакът, но имаше само една XL, та един лакът с ортеза, другият - не. Този с ортезата направо се роди :) Грам напрежение нямаше, а другият (левият) си отнесе. После на лежанката размених лактите - сложих ортезата на левия, имаше болка и напрежение, но беше по-добре от без нищо.

На лежанката - не бяха лесни 2ките, но бяха стабилни, без помощ, без спирания. Можеше и още, но залата беше ПРАЗНА. Само мацката на бара, а на нея не мога да разчитам да ме опази, най-много да ме допребие :D

Сега хапване, малко почивка, довечера на рожден ден, но за малко, че утре съм на работа отрано. Понеделник следва тежка тяга и ме боли сърцето (и гърба..... :D )

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 18.04.15 13:16.

Ден 36 #ГБС #НееЛекоДаСеВдигаТежко

Тяга : загрявка до 1х250, 2х270, 2х270, 2х0х280…

Набиране подхват 1 - без изометрия - набиране подхват 1 - без изометрия

Висока тяга : 2х2х310 (2ри пин)

СЯВ 3х80 2х80
Ренегадско 2х2х24

Размисли и страсти :

Зле, зле, зле, злеееее................

Не знам защо, но днес много зле.

Планът беше 3х270, 2х280, 1х290-300 (според зависи). На първата серия, заключих 2рото и...се скъса единият фитил - добре че реагирах бързо да пусна другият, че да не повлече китката... На втората серия - направих 2 прилично стабилни, тръгнах за 3то - нъцки. Борба 5-6 секунди над коляното, много клатене, целият се тресях, но не успях да направя 3ка. После на 280 2 пъти отлепих, но просто нямаше грам сила.

Не правих изометрия днес, защото лактите и нагоре към раменете (между бицепс и трицепс) ме опънаха, та бая неприятно усещане беше.

На високата тяга - ужасна борба.

После корема ме доуби.

Накратко казано - ултра зле, поне 30кг под това, което трябва да правя (на 1ци). Имах днес 3ка на 270, първите 2 бяха много леки в първата серия, може би трябваше да сложа след това 280, да направя 2ка, а не да се изтощавам...не знам и аз.

Иначе си взех трико, че изискванията за Джонито са малко по-особени тази година. Бих казал, че е удобно, като изключим, че слабините ми стават на омлет :D Хубавото е също, че с трикото коланът не ме реже и даже има шанс да го ползвам на клека :) Ще тествам в сряда как е :)

20.04.15
11:56

Може да не може да вдигаш с трикото, но пък ще си фешън за Джонито. :D

Ще мога, ще мога, проверих вече, по правилата е .... :D

20.04.15
12:40

казано от Boby_ на 20.04.15, 11:56:

Може да не може да вдигаш с трикото, но пък ще си фешън за Джонито. :D

Това е изискване тая година- всеки с трико, а и то не е от “даващия” тип.

Да, това е най-обикновено борческо трико :) Не дава нищо откъм килограми на движенията (само смачква най-милото ... :D )

казано от Херцог Трън на 20.04.15, 12:58:

Да, това е най-обикновено борческо трико :) Не дава нищо откъм килограми на движенията (само смачква най-милото ... :D )

Точно поради тази причина мисла да носа моито без да слагам презрамките,тоест все едно къс клин. Надявам се да не е проблем.

Мнението беше редактирано от Иван-Асен на 20.04.15 13:09.

По принцип, ако е добре премерена дължина, която да ви пасва добре, не би трябвало да ви дърпа...
Но все пак аз няма как наистина да знам какво е усещането.

Моето трико ми го шиха по мои мерки и това беше плюс... но пък нямам атрибут :D

Ники, много ми харесва как ти стои :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1