Клуб на чичкото 30+

Прескочи до:

19.08.17
13:04

Младата ай ти меринджейка се оказа голям пуритан, не наранявайте нежната и особа с цинизми.

Bart Simpson

19.08.17
13:11

http://m.onlinerechnik.com/duma/пичка

Dizzy

19.08.17
13:30

Въпрос на гледна точка е за вниманието. Херци ли го търси, с това звучно име на дневника или аз го търся, с това нетипично за мен поведение.  Чакай да помисля с празната си глава, хм... ОК, признавам си!
Аз търся вниманието на модераторите за заглавието на дневника, щото бях публично много настоятелна и това изплаши Херцога, който вече няма смелостта да си го смени сам. Ще вземат да го сметнат за пи..а.
Брей, какви сложни изречения от мен. Напекло ме е слънцето. Ще влизам пак във водата, а за всички нас поздрав с едно метъл парче...

Мнението беше редактирано от Dizzy на 19.08.17 13:31.

19.08.17
15:03

Дизи, ако знаеш колко симпатично си свивам малкото бици в средата на залата и казвам “пичките се кефят” (щото си е така), изобщо нямашр да роптаеш. И даже ми прави впечатление, че откакто ме изцитираха публично, не го правя толкова често, но си е останало като моя запазена марка. Всички фитнес мейтове ме поздравяват с тази реплика и съответсващия и жест. Не е неуважително. По-скоро на живо изглежда супер безобидно, все едно дете ти обяснява дума, която не разбира напълно... Та няма кво да се обиждаш в случая. Особено като не е насочено към теб. Особено в чужд дневник.

Мнението беше редактирано от БПН на 19.08.17 15:04.

Иван

19.08.17
15:12

дос таситъпа - дизи (саше ремикс).mp3

Мнението беше редактирано от Иван на 20.08.17 06:48.

19.08.17
16:20

2-3 месеца без да влизам във форума, викам си чей да видя кво става, влизам, гледам цирка по-голям станал. До след 5-6 месеца

Dizzy

19.08.17
16:49

Наде, жаргонният ти изказ е феномен, който успешно игнорирам, а заглавието на дневника ти е безобидно, за което съм ти дълбоко благодарна. Какво си мислиш докато сгъваш за бицепс въобще не ме интересува : ) Виж на Херци заглавието на дневника не успявам да игнорирам. Изскача често измежду ценни теми, които следя с интерес и от които черпя опит, знания и вдъхновение. Вади ми очите, бърка ми в мозъка, полОдявам.....
————
Специално за Иван, директно от търсачката на сайта
https://www.bb-team.org/tos
Правилата са за всички, дори за тези, които са сънуватли, че са велики.
———-
И за да няма празно....

Т. Тодорова

19.08.17
18:20

Според мен, просто нямаш по-интересно занимание, адаш.

Не разбирам с какво ти пречи на Херцога дневника (а се смятам за жена с достойнство) и не знам колко хора трябва да ти кажат, че прекаляваш, за да разбереш, че нещо в нещата, които изписа през последните няколко дни, не е наред.

Интелигентна жена си, не си насочвай енергията (само съвет, не, че е моя работа по какви направления си я харчиш) към такива елементарни неща.

Пийс. 😇

Dizzy

19.08.17
18:58

Елементарно е да се модерира заглавието на дневника, елементарно е да се внесе ред във форум, като се съблюдава спазването на шепа правила, елементарно е да се уважаваме, елементарно е също и да си слагаме розовите очила и да се правим, че не разбираме..... всъщност няма смисъл. Повтарям се, а модератори няма. Правилата са за парлама, форумът не е с идеална цел, а да се поддържа бизнес. Щом има тълпа, все нещо ще се купи. Рънътъ праи борбътъ. Пи...те се кефят. На Херци ще му отнемат девствеността. Всички са щастливи.

Не мога, обаче на финал, да не поздравя рожденика ... такова, главното действащо лице с една лирична песен, изпята от мъжа с вторите по красота крака, които съм виждала в моя живот....

19.08.17
19:07

казано от Dizzy на 19.08.17, 18:58:

Елементарно е да се модерира заглавието на дневника, елементарно е да се внесе ред във форум, като се съблюдава спазването на шепа правила, елементарно е да се уважаваме, елементарно е също и да си слагаме розовите очила и да се правим, че не разбираме.....

Елементарно е, ама защо да се прави след като е ясно че не пречи на никой освен на теб. Ако това е единствената причина, мисля че сериозно си се надценила.
Не че ме засяга много, ама вече четвърти ден всички четем твоите терзания. Ако ги пишеш в твоя дневник, може би няма толкова да се набива на очи.
ПП: Много от душевните ни страдания идват защото приемаме лично неща, които нямат нищо общо с нас. Егото ни е прекалено голямо и си мислим че всичко около нас се върти...

Мнението беше редактирано от Margi на 19.08.17 19:12.

20.08.17
10:50

Значи изтрихте ми коментара, в който говорих за една патка, а тук си говорите за птички. Добре.

Тренировка 49

Клек : 4х70, 120, 170 ; 3х4х210

Размисли и страсти :

Прилична тренировка, клековете - с наколенките. Определено имам нужда от още един чифт, размер нагоре. Слагането на тези е тренировка за 2ма само по себе си...Вярно - достатъчно стегнати са, че да клякат самички, но все пак е мъка и половина да ги сложа. Иначе клековете много лекички, само на 1 повторение нещо се отпуснах и се наложи от долна позиция да си ставам без баунса. Имаше забележки от един от спотърите за дълбочина, ама кляках колкото мога надолу, не съм рязал дълбочина, а се пусках. Имаше и забележка, която приех - тренирането на клек с изрязан потник е идиотщина. Много се потя, лоста яко се хлъзга, което на такива тежести е проблем.

Иначе само 3 серии, защото се събудих схванат (врата много лошо схванат), с главоболие вследствие на това, но вместо да мина на ролер и апликатор, бързах към залата. Малко се отпуснах като цяло, но след 3тата серия кръста ме напъна много от едната страна. Не ми се рискуваше. Като се прибрах - 1 час на апликатора, врата и гърба са като нови. Кръста му трябва още малко, но се отпусна много. Както казах назад - ако не съм направил тренировката, вината си е моя, в случая е 10000% вярно.

А иначе гледам драмата е поприключила, отборът на пуританите се е самодеактивирал (Тъжен филм 3та серия). Животът продължава, а .....

ПИЧКИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ КЕФЯТ!

Barberian

20.08.17
17:46

Бях попаднал на това, преди време. Може да ти е полезно.

Мнението беше редактирано от Barberian на 20.08.17 17:47.

То и днес опряхме до торбички, ама дейбъ и прасците дето пречат 😄

Barberian

20.08.17
17:57

Можело е просто да ги направят с ципче, деба и глупаците му 😄

Мнението беше редактирано от Barberian на 20.08.17 17:57.

20.08.17
18:12

казано от Никой на 20.08.17, 17:57:

Можело е просто да ги направят с ципче, деба и глупаците му

С ципче ти си ги ползвай. Много ще е “удобно” да го сложат отзад на сгъвката например... Или отпред, където се опъва най-много. 😄

Barberian

20.08.17
19:00

казано от Boby_ на 20.08.17, 18:12:

казано от Никой на 20.08.17, 17:57:

Можело е просто да ги направят с ципче, деба и глупаците му

С ципче ти си ги ползвай. Много ще е “удобно” да го сложат отзад на сгъвката например... Или отпред, където се опъва най-много.

Явно не ми се получи шегата🙂 Ясно е, че няма как да стане.

21.08.17
21:57

Херцог, дай да ги видим тия изкефени пички, щото съм подготвил за споделяне всичкото ретро чалга от тубата в дневника ти 😄

Dizzy

26.08.17
21:41

Аре, бе, Мечо! Яз те тебе чекам от пет дена да пущиш нещо, а ти не долазаш, душо! Забрави се на тоя Слънчев бряг!

Гледам Херци продължава да търси усилено пи*ките... ами ако не ги намери поне да вземем да му оправим малко настроението. Пуцай, кумееее!!!

П.С. Ся, като съм си изтрила акаунта, вAжат ли правилата за мен? Това, разбира се, е реторичен въпрос : )))

Мнението беше редактирано от Dizzy на 26.08.17 21:55.

Dizzy

28.08.17
00:44

Тази вечер ми се слуша звън на ангелска арфа. Гледам и на Херцога му се слуша. Ай, наздраве!

28.08.17
21:24

Дизло .... дразниш!
Искаме да следим на Херцога дневника ,а не чревната перисталтика на дебелия ти задник.Земи се сопри малко голяма моме ,тук ерген за теб нема.

Dizzy

29.08.17
00:07

казано от sapuna на 28.08.17, 21:24:

Дизло .... дразниш!
Искаме да следим на Херцога дневника ,а не чревната перисталтика на дебелия ти задник.Земи се сопри малко голяма моме ,тук ерген за теб нема.

Извинявай, такова, познаваме ли се?  Що така с лошо?
Нищо не съм направила, само пускам малко весела музика, която идеално пасва на дневник с такова заглавие. Не мисля, че вреди, поне не съм намирала изследвания как влияе турбо-фолка на силовите постижения. Ето, даже още едно парче ще пусна директно от класация Топ 10 на  jilo . bg. То е по-хубаво!
А къде е Херцога и що не пише, не знам. По-горе изрично каза, че не му преча, даже се радва, че му вдигам рейтинга. А те сърбите все за някакви тънки чувства пеят, та за това може би си се объркал за намеренията ми, които са невинни, като бактериите в стомашно-чревния ми тракт.

Gogo

29.08.17
00:26

.... дразниш!

Понеже и на мен са ми го казвали неведнъж, съм се чудил, кой е крив - дразнителят или този, който се дразни? : )

И сега, без лоши чувства, но този ти открит изказ към жена, не ти прави чест.

Щом правилата на форума го позволяват и авторът на дневника няма нищо против, не виждам защо някой друг трябва да дава наклон какво иска да чете в чуждия дневник.

Bart Simpson

29.08.17
00:32

Ако вместо жена беше казъл дама щях на ти дам два лайка.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.08.17 00:32.

Иван

29.08.17
06:23

Дизло .... дразниш!

Между другото, да - дамата е отчайващо недоклатена.

Мнението беше редактирано от Иван на 29.08.17 06:27.

Bart Simpson

29.08.17
09:01

казано от Иван на 29.08.17, 06:23:

Дизло .... дразниш!

Между другото, да - дамата е отчайващо недоклатена.

И как да е като в БГ само такива като тебе останаха, недоносени......

Наиграхте ли се? ; )

Херцога даже не беше забелязал до вчера, че му пишат пак в дневника, понеже имаше разни други задачи в последната седмица. Но реших да видя от вчера до днес колко още ще се изложи Диззи-то ; )

Та, в тоя смисъл - тук нещата приключват ; ) Явно някои хора си мислят, че това е дневника на Барт/Димо, ала-бала портокала 🙂 Отивайте да си играете в някой пясъчник или с каквото имате (или нямате) 🙂 Това, което е писано дотук - не искам да се чисти. Нарочно, за да се види определени хора какви са точно ; ) Оттук нататък - всяко мнение в същата спам-насочена тема, ще заминава. Тези на Диззи - и по темата да са, също ще заминават 🙂 Щото платих на модераторите и админите с още много сладолед и имам абонамент “правя квот си искам и си слагам заглавия каквито искам, а мнението на Диззи никой не го бръсне за ...син плод” подновен за още цяла година 🙂

А в тренировъчен аспект - не съм тренирал от последното разписано. Миналата седмица премина изцяло в продажба на колата, а сега съм малко в процес на търсене/купуване, така че може би още малко ще е нередовна работата. Раздвижвам минимално в нас, залежавам се на апликатора, че от това заседяване и липса на тренировки - кръста ми се схваща последните 2 дни.

П.П. Барти, е то като алфа-мъжкарите като теб са забегнали у пичковци, как да остане нещо свестно тук.....все некви ляляви сме 🙂 не може да се мерим с някой като теб 😄

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 29.08.17 10:07.

29.08.17
21:57

Какво продаде и какво възнамеряваш да кОпуваш?
Сори, ако си написал по-нагоре 🙂

29.08.17
23:57

Отдавна бягам от спамовете и подобни, ама пък понеже има подходяща музика за темата не мога да не споделя. Живи и здрави!

30.08.17
12:05

Дизло .... дразниш!

Има! Ето го. Веднага изскачам, щом става за едри дупенца.

Тренировка 50

Клек : 5х 70, 120, 150, 150

Тренировка 51

Тяга : 5х 70, 120 ; 2, 3х170

Лежанка : 5х 70, 100, 100

Раменна преса : 5х50, 1х80, 1х100

Размисли и страсти :

Тренировките от вчера и днес. Чисто раздвижване и нищо повече от това.

След 10 дни без тренировка, целият съм одървен, загубил съм тонус - не толкова заради паузата, колкото заради седенето по цял ден в офиса, климатик и т.н.

Най-доброто от двете тренировки беше раменната преса, която направих преди да си тръгна - просто реших да ползвам щангата, сложена за клек : ) Много лекички : )

01.09.17
21:02

Наистина са ти много лекички /100-така на пресата/.Аз бих я натиснал ,дори и извън протокола.ЛТ раменна винаги гъделичка и егото и пичките.
Поздрави!

02.09.17
14:56

казано от sapuna на 01.09.17, 21:02:

Наистина са ти много лекички /100-така на пресата/.Аз бих я натиснал ,дори и извън протокола.ЛТ раменна винаги гъделичка и егото и пичките.
Поздрави!

При някои хора раменна с лично тегло не е съвсем като при други. 🙂 При мен граничи с фантастиката, при Ники с оглед на напредъка му в другите бутания може и да стане, но няма да е скоро.

Разбира се, тоз е олимпийски медалист, не е кой да е 🙂

02.09.17
18:38

казано от Boby_ на 02.09.17, 14:56:

казано от sapuna на 01.09.17, 21:02:

Поздрави!

При някои хора раменна с лично тегло не е съвсем като при други.  При мен граничи с фантастиката, при Ники с оглед на напредъка му в другите бутания може и да стане, но няма да е скоро.

Напълно съм съгласен. При по -ниско лично тегло е много по -лесно да бутнеш същите килограми. Аз при 95кг. ЛТ съм бутал 90 кг. , като съм сигурен, че ако бях успял да сваля до 90 кила, щях да си бутна личното тегло. При 105 кг. , обаче макса пак ми е 90кг. Много по -лесно е да бутнеш личното си тегло при 90 кила, отколкото да си бутнеш личното тегло при 110кг. примерно. Отделно много зависи си от анатомията на човек. Аз съм относително нисък(180см), но съм с дълги ръце. Имах един познат , който беше 166-167 санта, малко над 80 кила и  доста къси ръце. Амплитудата на движение му беше доста по-малка от моята. При него бутането на лт, за мен не би било нещо  много впечатляващо.

Деян

02.09.17
21:23

казано от Иван Марков на 02.09.17, 18:38:

Аз съм относително нисък(180см), но съм с дълги ръце.

Към 2016 г., съгласно статистиката, средният ръст на българския мъж е 178.2 см. Не знам от къде правиш заключението, че 180 см. не само не е над средния, ами е относително нисък ръст. Ти не гледай младите, дето от тях много стърчат, а общо всички мъже, т.е. с болшинството, дето се разминаваш по улицата.

02.09.17
22:11

казано от Deyan на 02.09.17, 21:23:

казано от Иван Марков на 02.09.17, 18:38:

Аз съм относително нисък(180см), но съм с дълги ръце.

Към 2016 г., съгласно статистиката, средният ръст на българския мъж е 178.2 см. Не знам от къде правиш заключението, че 180 см. не само не е над средния, ами е относително нисък ръст. Ти не гледай младите, дето от тях много стърчат, а общо всички мъже, т.е. с болшинството, дето се разминаваш по улицата.

Мани средния ръст! Почти  всички ученици дето срещам във фитнеса или извън него са с по една глава над мен.  Спрямо днешната младеж и изобщо родените след чернообилскта криза, съм си направо нисък.  Не говоря само за учениците. Почти всичките ми роднини , приятели и познати  родени през 87-88 година ( тоест около 30 годишни) клонят към 190 санта. Не, че ми пречи или имам някаква форма на комплекс, просто го отбелязвам като факт. Стандарта се изменя с годините. Преди  20-30 години ръст от 172-3 санта се е смятал за нормален, а сега клони към под средното ниво.

Извинявам се за спама.

Мнението беше редактирано от I`M на 02.09.17 22:12.

03.09.17
15:40

След всеки глобален катаклизъм остават да виреят по-ниските видове 🙂 ,така че се надявам да оцелея следващия (около 172-173см съм), но си прав за днешната младеж, за пример племенника ми още на 15-16год стигна 190см.

Някой хора просто са създадени за дадено упражнение и личното тегло спрямо ръста им не играе такава роля. В общия случай трениращите и най-вече лежанкаджиите имат силна раменна преса от сед, но военната им преса куца, може би защото не я тренират, и я приемат като опасно упражнение или пък е свързано с мускулите стабилизатори, където са развили много дисбаланси.

Тренировка 51

Клек : 4х 70, 120, 170, 200, 210, 220 ; 3х230

Размисли и страсти :

Много добра тренировка, въпреки че факторите бяха срещу това да се получи така. Системно недоспиване тези дни (да, и този пост го потвърждава...), не особено много, а и на моменти не особено качествено ядене. От последната тренировка бях раздвижил няколко пъти, ходих 1 път в залата и направих 10х150 клек плюс някакви машини за предно и задно бедро, но нищо заслужаващо да се нарече тренировка. Днес успях да намеря концентрация и се получи силно. Близо бях и до 4х230, но 3тото ме натисна и бях уморен вече. От влизане в залата до приключване - около 25-30 минути с моткане и преобличане, пиене на кафе и т.н. Стегнато доста.

Не се е загубила много силата. Другият път - повече.

Тренировка 52

Лежанка : 4х 70, 100, 120, 130, 130, 140 ; 3х150F

Две упражнения за ротаторите в СС, 2 пъти х10 повторения всяко с ластик

Размисли и страсти :

Добра тренировка. Завърши с фалит и затискане, но все пак - добра. 150кг не бях слагал скоро на лежанката и не бяха чак толкова тежки. Мислех да си направя 4х4х130, но 130 бяха много леки, увеличих на 140 - и те леки. Затова и пробвах 150, макар да знаех, че има шанс да стане нещо такова. Доволен съм въпреки всичко. Трябва само да вляза в ритъм и всичко ще е чук.

Накрая направих и ротатори малко, не бях правил скоро и трябва отново да почна редовно.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1