Клуб на чичкото 30+

Прескочи до:

10.06.13
19:05

Глад, бой и стригане по 3 пъти на ден! От куче лъв става!

казано от Мила на 10.06.13, 15:26:

казано от StefanR на 10.06.13, 14:15:

казано от Херцог Трън на 10.06.13, 14:01:

Хич не са много, ама тепърва започвам с 24ката и все още леко натежава :) Иначе са на 6х25 до хоризонтала, с минимални почивки между сериите за глътка въздух, малко вода и да се избърша, че ставам около 3тата серия целия във вода :D

Не са и малко. Ама хич. Това си е перфектна кардио тренировка.

За него не са много тези 150 суинга с 24-та, не го жалете Ники...

Мила, на чужд гръб и 100 камшика са малко, нали знаеш :D

Скоте, епа явно ше те бием и стрижем по 3 пъти дневно :D

10.06.13
19:14

Аз съм кауза пердута няма смисъл- загуба на усилия е :D В теб са ми надеждите да отсрамваш отбора :D

Нали знаеш - every superhero has an awesome sidekick ;) Тъй че се стягай и ти ! ;)

Днес :

6х25х24кг суингове. Тоя път далеч по-леки, освен 1вата серия, която тежеше, докато се вработя. Предмишниците - 6+, даже не изтръпнаха. На последната серия ме заболяха пръстите на лявата ръка, не знам защо стисках с нея...

От суплементацията се усеща ефект вече - пудовката олеква все повече, глад се появява на моменти нечовешки(което не ми се случваше преди), либидото се е увеличило (макар че дори с високия естрадиол си беше доста високо), пот/урина са по-концентрирани, макар да пия доста вода. Забелязвам и леко увеличение на агресивността.

Gogo

11.06.13
18:24

Т’ва за либидото как го отсъди? :>

Ще загубим детската аудитория, ако обясня :D

11.06.13
18:28

казано от Gogo на 11.06.13, 18:24:

Т’ва за либидото как го отсъди? :>

1…3, 1…3 :D

12.06.13
23:14

казано от Херцог Трън на 11.06.13, 18:22:

(макар че дори с високия естрадиол си беше доста високо),

С три ирейза би трябвало значително да ти е паднал естрадиолът, въпреки ДАА. Интересно е колко ли е в момента.

Чак другият месец ще видим.

Вчера и днеска няма активност, бях две поредни нощни смени, а между тях имах да довършвам курсова работа(която довърших 1 час преди снощната нощна и директно след това към офиса). Сутринта до университета след нощна, за да предам курсовата и да свърша малко административни глупости. След това се върнах, легнах и УМРЯХ....не съм спал много - 5-6 часа някъде, но пак си имаха ефект. Отделно от цялото седене на стол 2та дни, кръста ми е на фасул просто, преди да си легна днеска отляво ме беше стегнал яко. Сега е по-добре, но може и повече. Иначе се очертава още една седмица доста тежка - понеделник и сряда изпити, после имам още 3, но поразхвърляни във времето и няма да е чак такава голяма драма. Суплементацията е редовна и без пропуски - само на 1вата нощна си забравих хапчетата, но не мисля че е голяма драма.

Днеска достаааааа активен ден. 11 километра пеша в жега и проливен дъжд. Трябваше да ходя да си взема резервна част за колата и тъй като нямаше как да съм с нея, реших пешачката. Беше жега, та викам - малко издевателство - сложих едно суичърче и полека-лека натам. Като пристигнах леко заваля, но за кратко. После реших да посетя един магазин за месо, който Ванката ми препоръча - пеша и дотам, там си взех 3 кила свински врат с кост, 1 кило контрафиле и малко кашкавал + 1 вода, че бях пред припадък :D И оттам пак пеша, натоварен стабилно до нас. УМРЕХ :D После излязох и до плод зеленчука - 2 салатки + банани (Петър (giggle) :D ).

Ако малко по-късно съм ОК, ще поразмятам пудовката.

Иначе сутринта ми пратиха резултатите от меренето с калипер :) 101,8кг lean body mass 8-) Не е зле, за тЮфлек :D

14.06.13
19:59

я кажи кви дози трибулус взимаш?

На предната страница пише.

Тъй де...разядки ... :D

16.06.13
23:21

казано от Херцог Трън на 14.06.13, 20:20:

На предната страница пише.

щеше да е по-лесно и на двама ни, просто да напишеш дозата, но мерси, че ме облекчаваш :)

Малко ъпдейтче :) Физическа активност тия дни(освен един мач) - няма. Имаше сериозна липса на сън покрай сесията, това ще продължи и днес, и утре (до следобеда, когато имам изпит). След това имам няколко свободни дни, в които ще натисна в залата и в нас с пудовката (след едно стабилно поне 10-12 часово зареждане със сън). Храната не е много, а и не е супер качествена. Добавките не забравям да ги пия единствено заради алармите, които съм сложил. Има и положително нещо - няколко дни почивка се отразиха добре на кръста ми - опъването там го няма, чувствам го свеж и готов за подвизи.

Толкоз от мен засега, ученето продължава :)

Тренировка [79]

Тренировка [А-2]

A1 Клек 8х1х160
А2 Раменна преса 8х1х60

Б1 Тяга 8х1х150
Б2 Обръщане 4+4х1х60

Размисли и страсти :

Тъй, вработващо като за след 2 седмици без зала. Сила имаше много, категорично не стигнах до откази никъде, на първата суперсерия направих по 8, само защото умрях от болка в раменете и китките...не знам защо, ама супер вдървени днеска и беше ужас. Иначе без проблеми, пушове на раменната, всичко беше супер. След това направих пауза, докато Скота врътне неговата кръгова и направих 2рото кръгче. Нямах много време, та затова само толкова. Обръщането първите 4 са от земя, вторите 4 от вис. Техниката - трагедия :D Станах на водопад още след първата двойка, втората ме довърши.

Иначе, вече имам и коланче, което ми става, поръчах си и пристигна вчера, днеска го пробвах с една максимално крива единица на 150, единственото което ме притеснява е, че ръби, когато съм в долна точка на тяга/клек. Ще трябва да му свикна, не е драма :) Ще го ползвам в краен случай.

Също така пристигна и един уред за инквизиция - ако някой си мисли, че нормалният ролер боли на по-натегнатите места - бедна ви е фантазията :D Тепърва ще се мъча с него, явно е много наложително.

Плановете са тия дни пак да се тренира, събота пудовки + спринтове в НСА вероятно.

Gogo

20.06.13
12:33

Брей, ти се върна в залата?! И как беше, чувстваше ли се някак отчужден така... :D

С Ирейза какво става?

20.06.13
12:45

казано от Gogo на 20.06.13, 12:33:

Брей, ти се върна в залата?! И как беше, чувстваше ли се някак отчужден така... :D

Аз друго се чудех - що не изчака с по-сериозното суплементиране, докато имаш възможност максимално да се възползваш от ефектите, които би ти донесло (демек след сесии и пдобни работи)...Да вдигаш тестостерон, сила едно-друго без сериозни тренировки ми се струва като да вземаш бърнър на ВВД...

Мнението беше редактирано от Петър на 20.06.13 12:46.

20.06.13
12:48

Един човек ми е казвал : ,,Хайде първо да се научим да вдигаме , а след това да се друсаме’‘

казано от Gogo на 20.06.13, 12:33:

Всичко си е същото, клетката за клек си ме чакаше :D В началото малко бях DYEL, ама се освестих бързичко :D

казано от Петър на 20.06.13, 12:45:

Аз друго се чудех - що не изчака с по-сериозното суплементиране, докато имаш възможност максимално да се възползваш от ефектите, които би ти донесло (демек след сесии и пдобни работи)...Да вдигаш тестостерон, сила едно-друго без сериозни тренировки ми се струва като да вземаш бърнър на ВВД...

Защото непланирано се получиха нещата с липсата на тренировки - 2-3 изпита се разместиха по такъв начин, че да се струпат в много кратък период, а уж бяха равномерно разпределени :) Сега имам още 2, но пък са през седмица.

Все още съм баш в началото на стака (имам една цяла опаковка ирейз+за 2 дни капсули от първата), така че само остава да не скатавам :)

Мисля това последното отговаря и на Тедо (макар че въпросът му е крайно неопределен, та да уточни ако е друго питането :) )

20.06.13
13:06

кажи за ролера? или направо покажи, че ми стана инчириесну.

Интересно ми е как ще е естрадиола след ирейза. Дано цъкнеш изследвания.

казано от Redalex на 20.06.13, 13:06:

кажи за ролера? или направо покажи, че ми стана инчириесну.

Хей го..дойде с колана, пробвах го вчера веднага щом се прибрах - викам, дай на гърба(upper back), че там нямам много драми като ролвам, да видя как е. Няколко ролвания и се наложи да прекратя - е*а ми маменцето :D До вечерта там, където ролвах беше загрято яко, нямаше болка, а напротив - отпускане. Сигурно квадрицепсите + прасците ще са като мъчение на испанската инквизиция, но определено усещам, че ще има полза :)

Редакция : Тедо, ще има, веднага след приключване на стака.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 20.06.13 14:28.

20.06.13
14:18

Бах тоя ролер...Само ви се чудя на акъла защо давате пари за глупости ;)

20.06.13
14:46

Така си и мислех...
Нещо ги бях загледал тия прибори като избирах моя, но честно казано ми изглежда прекалено ръбат...И като знам понякога как цвиля с моя ролър, който няма такива шипове, с този направо ще оврещя квартала. Прекалено садистичен ми идва ...

20.06.13
15:03

Решението цък

:D :D

20.06.13
15:04

казано от James Hinks на 20.06.13, 14:18:

Никак не е глупост, ми намирай една тръба и почвай да се мачкаш.

20.06.13
15:06

казано от slavko на 20.06.13, 15:04:

казано от James Hinks на 20.06.13, 14:18:

Никак не е глупост, ми намирай една тръба и почвай да се мачкаш.

Глупост е да дадеш пари за нещо, което можеш да си направиш и сам ;)

20.06.13
15:29

тръне, колко пари е тая щуротия ?

Георги Милев

20.06.13
15:41

Бате Сашо, тук е 14 паунда.
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-pro-roller-761136

Мнението беше редактирано от Георги Милев на 20.06.13 15:52.

20.06.13
16:13

Значи за по 30 лв ще ви ги правя :)

Георги Милев

20.06.13
16:17

За по 15. Ще имаш доволна клиентела. ;)

20.06.13
16:27

да си ги правят сами за 15 ;)

Георги Милев

20.06.13
16:31

Изгуби ме като клиент.... ;д

Тренировка [80]

Футбол, 40 минути. Като за последно преди август. Що годе биваше - плувнах във вода.

Тренировка [81]

Тренировка [Б-2]

А1 Лежанка 3х100, 2х105, 2х105
А2 Тясна лежанка 3х70, 3х75, 2х80F
A3 Хор.скрипец(V-ръкохватка) 9х60, 8х80, 6х100

Б1 Верт.скрипец(раменен надхват) 8х60, 6х70, 6х70

В1 Лежанка с крака на пейката : 5х80, 5х85F, 5x85F
В2 Хор.скрипец(широк успореден) : 6х60, 6х80, 6х70

Размисли и страсти :

Добра тренировка, макар че беше флегматична леко, на суперсериите нямаше почивки, само от уред до уред(или махане на дискове) - целия станах вода. На лежанката днес, тясната като че ли беше по-добре, нормалната тегнеше....На 3тата серия тесен лег обаче се надцених може би - 75 са ми леки, мога да опъна и 5ца, но 80 ми е трудно да ги контролирам все още - и двете повторения имаше малка помощ от Скота - и двата пъти нагоре изгубих баланс и щангата тръгна назад  (иначе казано - към главЪтЪ ми :D ). Хубавото е, че свиквам с движението и ми става лесно. Макар да не бях правил лег 2 седмици, силата на тесния е по-добре - преди 80 не можех да ги отлепя от гърдите даже. Хоризонталния скрипец с тясна ръкохватка - тотален рекорд - там не съм слагал повече от 60 досега. Вертикалният беше тегав - сякаш в тази равнина дърпанията са ми по-трудни. На лежанката с крака на пейката пък също не знам какво се случи - 80 - лесни, 85 - ЛЕСНИ до последното повторение, когато просто дясната ръка губи всякакво съпротивление. С лявата бутам , дясната не ще и не ще. И двете серии там бяха абсолютно еднакви. Според Скота като легна на пейката, дясното рамо ми е по-високо разположено от лявото, а отделно от доста време там имам едно хрущене - ако дръпна рамото към ухото (все едно правя за трапец) се усеща и ЧУВА едно хрущене, което поне по усещане локализирам около плешката.

Днеска ще направя и разни суингове вероятно, утре МОЖЕ БИ ще има малко спринтове + пудовка през деня.

За всички с “големи” кости :D

22.06.13
02:07

Оооо, Тръне :), с още една година помъдряваме, а? :D
Честит рожден ден! Бъди много здрав (във всеки един смисъл на думата), много щастлив и обграден от истински приятели :)! Наздраве! :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1