Кръгова фитнес програма + хранене

14.02.12
21:17

Значи днес се разтърсих за кръговата програма и за това, че има много добър ефект при изгаряне на мазнините. Смятам да се опитам да сваля някое кило, но ще ми е нужна помощта ви! Какво ще кажете за този цикъл:
1.Гърди - лежанка
2.Бицепс - сгъване с щанга
3.Гръб - придърпване на скрипец
4.Трицепс - френско
5.Рамо тук ако ми дадете съвет ще е супер
6.Трапец с щанга повдигане
7.Крака(бедра + пръсци) клек
Правя го с 30 секундна почивка всичко по 12-15 повторения и така 3 кръга.
и после втория кръг сменям упражненията за гърди примерно с гиричките, за бицепс с дъмбелите за гръб долен скрипец и за рамо .. и третия кръг пак сменям упражненията .. така добре ли ще е ?

За закуска ще вкарвам по 1 грейпфрут и ще нагъвам кафяв ориз, леща, фасул, заешко и пилешко. Кардио преди и след тренировка по 5-10 минути, отделно няколко пъти сутринта в 6 часа сутринта и вечерта, но това като се стопли времето ще го започвам този цикъл. Искам съвет, какво има нужда от промяна, какво не е наред?
Ако някой ще се заяжда, нека подмине темата :)

14.02.12
22:57

5.Рамо тук ако ми дадете съвет ще е супер

Раменни преси - щанга/дъмбели

И ще е по-добре клека да ти е сред първите упражнения , а не както си го оставил за последно.
Може да вкараш и някои леки серии за корема.

Мнението беше редактирано от RinGo на 14.02.12 22:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1