Пак заповядай, е то всеки си знае. На мен ми е адски яко да фаствам, инфакт засега е най-якият режим, който съм пробвала и се чувствам и сита, и енергична, и доволна. А па за дневника... само Теодор да спре да поства в него и верно ще е много як (giggle)
16.08.12
22:11
Ае накарай ме... Фоцке...
Като те знам къв си, ако ти вкарам игнор, много ще се разстроиш. Пък аз съм душица, не мога така да те гледам как страдаш...Фоци..
преди закуска - кросче 2 км
лег - 6
2 серии флайс с дъмбели, нещо ми се опъна рамото и направих още 5 на пек-дека
лицеви - 4 (след лег бая зорят)
бицепсово с лост - 7
чуково - 6
8:15 - тахан, яйце, зеления чай всеки ден го пия, затова не го пиша
11:40 - пилешки гърди, тиквичка с извара, салата, маслини
бадеми
14:30 - пилешки гърди, тиквичка с извара, люти чушки, маслини
Лененото масло ми свърши и си поръчах рибено за разнообразие. От вчера имам приятна мускулна на гъзо, а лютите чушки бяха до такава степен люти, че освен рев и сополи, устните ми придобиха чак синкав оттенък и 5 минути след това, като се оближех, ми изтръпваше езика :D
Тренировка 2: корем + стречинг - към 20:00
Мнението беше редактирано от cocobutt на 17.08.12 20:39.
9:00 - яйце, тахан, бадеми
12:00 - мусака от телешка кайма с патладжани (оргазмо), салата, маслини
блокче 90% шоколад
15:00 - доза казеин
Уъркаут фрий, фермерски разходки по пазара :)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 18.08.12 23:02.
18.08.12
23:05
Шоколадчето, за да налееш в дупарата, нали?
Ден 14 - ЦХ - готова за нови подвизи на гладно.
към 7:20 - крос и спринтове на игрището
тренировка 6 серии:
СС: раменни преси с дъмбели и с лост, кофи на пейка (с дъмбели бяха едностранни, за да видя ако има дисбаланс, няма)
СС: комбинирано повдигане настрани и напред с кръстосване на скрипци за задно рамо
вертолет
(първите 2 серии на едностранните раменни бяха комбинирани с клек)
СС: повдигане на крака от лег с иизометрично изнасяне в свещ (3х30), вакуумки
малко въже, фаст фийт
порция 2: пренасяне и опаковане на книжа в ред на действие: качи се на стълбата, грабни книги, слез, занеси ги до другата стая, върни се и пак...Така 2 часа.
порция 3: табата преди баня
2 домашни смокини след тренировка
свински котлет, салата (зеле, босилек, копър, сиврии, маслини), сурови печурки
кашу, тахан + черно кафе с канела (оооо, даааа)
свински котлет, салата, сурови печурки, 1 яйце + 2 белтъка
И един непретенциозен натюрморт за цвят :) Поздрави!
20.08.12
18:05
Фоцке, тия кофи на пейка в кошчето за боклук, че иначе ще има бум-бум шакалака като се върна...
Keep calm and ръфай кочана :*
BTW има объркване, днес е 14-ият ден, вчера беше 13-и. Гордо заявявам, че се въздържах от карбс, но утре ще хруснем някоя овесена ядка (giggle)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 20.08.12 19:28.
morning fast jog, днес без спринтове
лег - 6
пек-бек - 6
флайс от лег - 2 (в СС с лицеви, назори ме)
лицеви - 5
бицепсово сгъване с лост - 6
чукове - 5
бицепсово едностранно на скрипец - 6
абдоминален тренажор - 5
11:35 - свински котлет, салата, сурови гъби (абе като вчера)
няколко бадема
16:20 - тахан, малко кашу
17:20 - доядох втория котлет, но не ми се ядеше нищо друго. двойна доза казеин.
На мен пък много ми харесват особено в комбинация с ориз или булгур :) Ама защо сурови си ги яла не разбирам само?
казано от HarleyQuinn на 20.08.12, 22:15:
Защото така ми харесват повече.
И на мен много ми харесват суровите гъби, особено във салата... :)
казано от Margaritka на 20.08.12, 21:22:
Гъбите са една от най-безсмислените храни...ИЗОБЩО :)
Изобщо напротив, както и му ер, така и обикновените гъби имат много полезни вещества. :)
Дай ми 4-5 кила филе от манатарка,па да му дръпна едно безсмислено ядене... ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 21.08.12 14:15.
казано от Jikata на 21.08.12, 13:56:
Дай ми 4-5 кила филе от манатарка,па да му дръпна едно безмислено ядене... ;)
Ай де, кога? И аз ще се включа.
Виждам, че обсъждате гарнитурите. Аз предпочитам основното ястие :D .... с повечко леб ако може :D гарнитурите си ги яжте сами...:P
21.08.12
15:37
Вълчо, и аз съм с теб, те да си ядат гъбите, за нас агнето.
Ooo, пфф, цяло лято гъча задушени пилешки гърди с кралски печурки, топено сиренце и един гръцки доматен сос, та ушите ми плющят, пък нека са безсмислени!
Смисълът понякога не е в качественото съдържание, а в удоволствието !
21.08.12
15:45
казано от Петър Петров на 21.08.12, 15:41:
Смисълът понякога не е в качественото съдържание, а в удоволствието !
Е ся те анатамосаха :D
казано от James Hinks на 21.08.12, 15:45:
Е ся те анатамосаха :D
Хахаха, нека ми е яко, пък нека ме анатемосват, хахахах! Аз съм заклет хедонист! :D :D
Мнението беше редактирано от Петър на 21.08.12 15:57.
Нещо ми скърца цигулката тая вечер, ще съм кратка. И силата сутринта не беше на ниво, но напънах. Зареждащ ден.
СС х 5: кръстосани отпади с щанга
странични напади с дъмбел
тяга - 6
трисет х 5: аддуктор, едносранно бедрено сгъване, разгъване
25 мин ходене под 15% наклон
11:10 - след тренировка - 1/2 банан с мед и канела
12:10 - 2 свински котлета, кафяв ориз с тиквички
прясно изцеден лимонов сок
16:30 - овесени ядки, накиснати в доза матрица, 1/2 протеинов бар
Защо по дяволите ми се случват само яки неща :D Това лято ми носи само хубави изненади...и няколко страхотни хора.
Кво стана ве пак ли ти дойде :D да не стане сега пък да не можеш да ги изгониш тия гости :D
Не бе, бате, пак кога най-малко очаквах, случи се нещо интересно, и си аз равносметка представих. Пред сегашного нещастие малко радост накладих... Сега съм без дом и креват, пренасям отново багажи с всякакъв хват... Към кухнята достъп блокиран, кенефът - недезинфекциран... Как обичам ремонти да правя, туй лето не ще да забравя...
22.08.12
22:39
казано от HarleyQuinn на 22.08.12, 22:30:
Не бе, бате, пак кога най-малко очаквах, случи се нещо интересно, и си аз равносметка представих. Пред сегашного нещастие малко радост накладих... Сега съм без дом и креват, пренасям отново багажи с всякакъв хват... Към кухнята достъп блокиран, кенефът - недезинфекциран... Как обичам ремонти да правя, туй лето не ще да забравя...
Нали затова тренираме? Днес мебелите летяха в ръцете ми :D
казано от HarleyQuinn на 22.08.12, 22:30:
...И после принца целунал жабата и тя се превърнала в принцеса....с кайма и кашкавал :D
23.08.12
02:15
казано от HarleyQuinn на 22.08.12, 10:08:
Защо по дяволите ми се случват само яки неща :D Това лято ми носи само хубави изненади...и няколко страхотни хора.
Кажи си, кажи си, Фоцке, точно колко много ти давам... Коза такава...
Без лиготийки сега - вчера и днес почивам от тренировки, движението пак се осъществява из семейната хралупа. Чистене, подреждане и тъй нататък. ЦХ интервалите са спазени, храненето е по-скоро РБД - домашни пилешки хапки, тахан, малко хлебец, мед, ядки, някоя и друга мюсли бисквита - от всичко по малко. Голям хаос е тука и гледам да помогна да се възстановят маскимално бързо хармонията и покоят :D
Междувременно си пускам любителските фотографии по всевъзможни конкурси с надеждата да ми падне некой лев. Толкова засега от мен, слънчев ден, друзями :)
Ми пускай и тук по някоя снимчица де...колежке ;) да плакнем очи,малко от малко..
Много ми е крив денят днес. Ям каквото ми падне, непрекъснато ме обливат топли и студени вълни, някакво тъпо напрежение, побърква ме тоя хаос. Нищо не ми се прави, освен да чета... До утре ще зареждам акумулатора май...
казано от HarleyQuinn на 24.08.12, 12:57:
..непрекъснато ме обливат топли и студени вълни...
Дай малко от студените вълни насам. Топлите можеш да си ги задържиш. ;)
Изпълзях си от дупката днес. Няма кво да мрънкам, да не съм мъченица, я :D Яко качествена манджа и тренировка за гръб, подробности - после :)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 25.08.12 13:27.
11:20 - пилешки гърди със зеле
междинни - кашкавал, бадеми, яйце
17:15 - казеин
тяга - 6, (2х3@55)
СС: гребане едностранно - 6
вертикален скрипец (ш.хват) - 5
трисет: хиперекстензии
трицепсово разгъване (в. скрипец, с дъмбел над глава)
малко интервално скачане