Направих си най-чистата тренировка за крака, максимални усилия в техника и темпо, минимални почивки.
СС: 10х10 келк, 10х10 легпреса със смяна на акцента
4 серии бедрено разгъване, малко корем на успоредката
В тая жега не се живее. Фучах днес по Руски и от мен се стичаше вода. Кофеинов шот, водичка, псувничка и айде на урок :D
лимонов сок
12:45 - пил. гърди с масло и гъби, салата, маслини, 2 лъжици тахан
18:10 - свински котлет, салата, маслини, тиквичка с извара
По-късно ако ям, пак ще са тиквички. Утре съм първа смяна, което значи, че до 15:30 горе долу не трябва да ям, искам на гладно да си тренирам. Ако примра, ще хрупам орехи. Тва е засега...
Справих се. Хранене нямаше до 15:30.
СС: кофи и бицепсово сгъване (двустранно скотово, редувано с едностранно класическо) - 10х10
Половината кофи пак бяха дълбоки и асистирани, но този ги редувах с плитки, за да не се изморявам. Почивки между тях и бицепсовото нямаше, тоест правих по минута почивка между всеки суперсет :P
СС: раменни преси (двустранни) с едностранно гребане за рамо - 3
15:30 - огромен пилешки бут с броколи и гъби, салата, маслини
18 и нещо - крайче домашен хляб с чубрица, омлет от 5 яйца с тиквени семки и кашкавал, маслини, люти чушки, доза матрца за десерт
Свърши и 3-тата ми седмица 10х10. Още толкова... Резултати определено има - тази сутрин преместих закопчалката на сутиена, а ръцете са видимо по-едри.
Пускам омлетчето за цвят :)
Омлета изглежда готин,защо не слагаш и кашкавала докато още го печеш да може да се разтопи малко :П
Малко се разтапя точно така, както съм го сложила върху омлета. Според твоята препоръка ще стане на каша, а така не ми харсва.
Няма как да стане на каша,ако го печеш без да бъркаш и е на по-дебели резени.Запичаш го от едната страна ,после от другата и ако ти е по-млечен кашкавала става много вкусно,топи се в устата.Въпрос на вкус все пак.Щом така ти харесва,така си го прави.
Мамка му, от 6 часа стоя на тва столче и пиша теми... Едвам гледам. Ядох само въглехидрати днес, никъв апетит за друго... Предимно хляб и кисело мляко, мед и 3 круши.
Продължавам с четене, писане и редактиране във всяка свободна минута. Много се надъхах. Иначе днес денят ми е един отвят... В залата като че ли на един дъх направих всичко и си тръгнах, дори не се изморих. Искам буря. Само свети и прогърмява, а нищо. Имам нужда да се махна за 2-3 дни, от нещо ново. От вчера съм в зоната на здрача и не знам какво върша, краката ми сами си вървят, всичко върша толкова механично, че не осъзнавам какво се случва. И след половин час съм на кормуване...
СС: тяга - 1х10@20, 9х10@50, 1х7@55, 1х8@50 - както казах, тялото ми си правеше, каквото поиска, аз само присъствах
лег - 10х10, губи ми се точния ред на килата, но пак бяха между 25 и 30
СС: задно рамо с дъмбели и едностранно гребане с дъмбел - 3
другия голям пилешки бут с броколи и гъби, салата, патладжан, маслини, тахан с мед
малко бяла сусамена питка
Апетит нямам, ама после ще си сипя в гърба няколко яйца. Снощи изядох един черен шоколад с лешници пак по инерция, докато творях съчиненя.
При мен вали,облаците се запътиха към Пловдив.
Скоро и там ще почне,обаче не е нищо особено,повече са гръмотевиците :D
Мнението беше редактирано от Иван П. на 03.10.12 19:02.
05.10.12
16:05
Кажи си за шоколада!!!!
Едвам гледам, адски много ми се спи!
СС: клек - 1х10@20, 2x10@40, 7x10@45, 1x10@40
легпреса 10х10
СС: корем на успоредка и глутеус на машина от стоеж - 3
+
интервали: 12 мин 50/10 - СС: максимално интензивно скачане на въже и повдигане от лег с изометрия в свещ
руло стефани със спанак, салата, домашен хляб
орехи, дом. хляб с масло
5 яйца на очи на фурна със сирене, чубрица и 100г заквасена сметана
Мразя петъците, когато съм първа смяна. Цял ден обръщам очите...
Много готина песня, бягам към залата, загряла с танци :P
Мнението беше редактирано от cocobutt на 06.10.12 18:56.
Бях на шопинг за така любимите ми ароматни свещи, пръчици и етерични масла (sun) Купих и малко лакомства за рождения ден и вече имам идея какъв десерт ще приготвя. А сега съм си запалила страхотна свещ с аромат на горски плодове...пак ще пиша тема :D
СС: кофи и бицепсово сгъване (редуване на 2 серии с лост и 2 - чуково) 10х10
кофите ми бяха много измъчени днес, затова след 5-ата серия ги правих на пейка с крака на пейка, но там пък пусках максимално и наблягах на темпото, така че се получиха много добре.
СС: военна преса и гребане за рамо - 3
малко допълнителна работа за предното рамо (липсва ми кръговата за рамо) и корем на машина - 3
Към 17 часа фаст. след тренировка - стабилно печена тиква с канела и мед
руло стефани със спанак и доматен сос, салата, тахан
пак руло със сос, 100г заквасена сметана, 2 филийки дом. хляб - 1 с масло, 1 с шарлан
06.10.12
23:12
Здравей! Аз от скоро съм на ЦХ и тъй като ти си по-запозната да те подпитам това-онова, ако може.. (wasntme)
Интересно ми е как си определяш “прозореца за хранене” спрямо тренировката и как разпределяш храната. Аз например не тренирам с големи тежести - основно собствено тегло и 2-5 кг гири и интервално кардио, така че правя тренировките на гладно. Храненето го оставям за следобяд като го разделям на 2 пъти - например в 14 и 16ч. Ще се радвам да ме посъветваш нещо или да ми дадеш някоя насока. Благодаря ти и ти желая да продължаваш да жънеш успехи - много мотивиращо действа дневника ти (F)
Tъкмо логнах да си излея душата, че ме чака работа до 2 часа :D Винаги се радвам се, когато действам мотивиращо на някого, благодаря :)
В случая обаче аз съм най-неподходящия човек, който може да те посъветва за хранене. Нямам стабилни прозорци - понякога са по-големи, друг път - по-малки, зависи от това как се чувствам, но винаги тренирам на гладно. Това е и моят съвет - храни се, както ти е кеф. И все пак по-голям интервал от порядъка на 4 часа е по-добър избор. Моята храносмилателна доказа, че много понася, но това не е причина да се гавря с нея, та се опитвам да се контролирам.
Та, да, кънфешъна (дойде му времето) - изгорих си бюрото със свещта, потънала в писане (като Нютон съм, на свещи :D), тепърва започвам да си преписвам съчинението и си мажа лицето с крем за бебешко дупе, щото ми е чувствителна кожата. И чакам с нетърпение да минат 2 седмици да започна чистене, че съм топка лой :D Ядох казеин.
07.10.12
20:42
Тоз сериал ми се стори много блудкав.вярно впечатленията са за 10мин. от някой си епизод...
07.10.12
20:56
Това аниме знаеш ли го ?
казано от Denny Crane на 07.10.12, 20:42:
Тоз сериал ми се стори много блудкав.вярно впечатленията са за 10мин. от някой си епизод...
Изпускаш много,Декстър е 10/10 сериал.
07.10.12
20:58
казано от Vintage на 07.10.12, 20:56:
казано от Denny Crane на 07.10.12, 20:42:
Изпускаш много,Декстър е 10/10 сериал.
Стори ми се един такъв ... колежански (вампирски,педалски).Трябваше да изтърпя целия епизод,за по достоверни впечатления.
А, аз вампири не гледам. Само серийни убийци, гладиатори, погребения и такива извращения :D
1
Пак се скапах, но мисля да чета, докато заспя на бюрото тая вечер, че ако легна сега, ще усъмна в 4 часа... Фарингитът ме удари и гърлото ми е леща, правих си гаргара с уиски преди малко и ще пия чай. Въпреки това, потичах днес, че бях занемарила всякакво кардио, макар че 10х10 си е чисто кардио :D Карам пета седмица на 10х10, от масата съм много доволна, а конкретно тази тренировка с тягата вече втора седмица не успява да ме измори. Миналата си помислих, че е заради духовното ми отсъствие, но днес пак никакъв зор не ми създаде. Пулсът си беше нормално ускорен, потене, всичко налице, но умора - няма. Та затова реших да изпреваря с чистенето и да надградя едно ниво, та поне да се раздам максимално.
СС: тяга - 1х10@30, 7х10@50, 3х10@55, 1х10@50
лег - 2х10@20, 7х10@25 и една с 30, която не ми се отдаде много
СС: гребане с щанга и верт.скрипец ШХ - 4
хийтче (1мин:1мин) - 8 мин + 15 мин бързо ходене под 15% наклон
16 и 1/2 часа фаст.
след тренировка - фреш от лимон и лъжичка мед
350 г пилешки дроб с варени яйца в масло, кьополу, броколи, карфиол, маслини, чушки
няколко лъжишки тахан
дегустация на новия кашкавал, сметана - средно количество някакво
Планирам малко по-късно да си забъркам малко извара с много чесън и шарлан, че ми се яде такова.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 08.10.12 19:45.
Не знам има ли, няма ли. Иначе шарланът е нерафинирано слънчогледово олио с много приятен вкус и аромат.
Чай twinings манго и ягода + домашна ракия/уиски е идеално за гърло,препоръчвам.
казано от Vintage на 08.10.12, 20:40:
Чай twinings манго и ягода + домашна ракия/уиски е идеално за гърло,препоръчвам.
Какво е предназначението на чая? :D
казано от Петър29 на 08.10.12, 20:51:
казано от Vintage на 08.10.12, 20:40:
Какво е предназначението на чая? :D
Как какво!? Пръв приятел е на възпаленото и болно гърло ;) както солта на отворена рана :)
Мнението беше редактирано от Jikata на 08.10.12 21:00.
Нетренировъчен, но доста мазен: 3 кюфтета с тиквени семки, гъби, броколи, карфьол, кьополу, кашкавал, няколко лъжички сусамов тахан и повечко фъстъчен, плочка 85% шоколад, малко извара с шарлан и маслини. Фастът беше 16 часа.
3
Много яка тренировка, пак не можах да се изморя само от желязото...
СС: клек - 1х10 СТ, 1х10@20, 1х10@40, 3х10@45, 6х10@50, 1х10@45
легпреса - 10х10
СС: разгъване за квадрицепс, корем на успоредка и подигане от вис - 3
интервали - 15 рунда 60/10 максимално бързо скачане на въже... излязох вир-вода
след трен: фреш от лимон и лъжица мед, круша
кайма с тиквички, парче дом.хляб, с което отопих всичкия мазееен сооос, голяма зелена салата, сусамов тахан
2 печени чушки с резен сирене, 4 яйца на тиган с червен пипер и много кашкавал
сега се лигавя с фъстъчен тахан
Вчера:
10х10 СС: кофи на 2 пейки с 10 кг диск (5 от сериите) и бицепсови сгъвания, без почивки.
СС: раменни преси едностранни и двустранни, повдигане за предно и за задно рамо - 3
25 мин кростренажор
Та, намерих си златната зона на кофите - на 2 пейки с допълнителна тежест - така успявам да контролирам темпото и в негативната част, и в избутването, докато на успоредката само първото е възможно, а само на пейка ми е леко (dull)
след тренировка - лимон, лъжичка мед, 10г ч.шоколад
кайма с тиквички, салата, с.тахан
ф.тахан, парче локум
кисело мляко, 4 яйца на тиган с подправки, кашкавал
Днес гърлото ми е бая зле и нослето мърмори. Бях отпаднала към обяд и се вдигнах с малко енергийни храни - тахан с мед (прилично), 20г ч.шоколад
по-късно - малко хляб с лютеница и кашкавал, плодове
Мнението беше редактирано от cocobutt на 12.10.12 16:11.
Да се впиша и аз тук, току що изчетох целия ти дневник и ми беше много интересен и забавен през цялото време. Много свежарски се изразяваш и изглеждаш страхотно. Много радваш :) .
Meрси, Мария :)
Много тъпо се разболях, не отидох на тренировка и на история, а пък си бях научила перфе :D
Maйка ми се прибра с една кофа телешко от мероприятие (sun)... и бисквитена торта :P
На профилната снимка много ми приличаш на 1 приятелка, направо като 2 капки вода сте :X Видя те тебе и се сещам за нея, няма лошо :D
Мнението беше редактирано от tomboxer на 13.10.12 23:09.
Закво.. То подсещането за нея е хубаво. Много хубави гозбички правиш. :)
Мнението беше редактирано от tomboxer на 14.10.12 18:02.
От няколко дни я слушам, напомня ми за 8-ми клас... Ебати, чувствам се дърта :D