19.02.12
19:06
Здравейте билдери,
Искам да помоля за Вашето съдействие за следното:
Преди година тренирах с персонален инструктор и постигнах добри резултати... По ред причини това вече не е възможно и тренирам сам... Лошото е, че 1. Загубих голяма част от резултата 2. Бях привикнал на това някой да ми казва какви упражнения да правя и с по колко повторения без да за замислям за диети, последователност на упражнения, разнообразие и т.н. Просто се фокусирах върху правилното изпълнение и постигането на съответния брой повторения. Това си има и добрите и лошите страни. По мое мнение имам отлична техника на изпълнение на повечето упражнения, но така и не мога да си сглобя една добра диета и тренировъчна програма. За това се обръщам с молба за съдействие от Вас. Най-добри резултати сме постигали с двуразови тренировки: сутрин на гладно кардио (пътека или ескалатор 30-45 мин) и вечер по една мускулна група (в една от тренировките беше бицепс трицепс, а в друга рамо и трапец). По спомен понеделник крака, вторник гърди, сряда гръб, четвъртък рамо и петък ръце, но може и да бъркам.
В момента съм в нова зала и тренирам доста хаотично... Ще съм благодарен ако някой от Вас ми помогне с една програма от този тип и диета, които да следвам месец-два, след което да ги променя...
Предварително благодаря на отговорилите.
ПП: Забравих да напиша данните: в момента ръст 179 см, 105 кг. Според мен изглеждам много добре на около 88-90 кг.
19.02.12
19:25
http://www.bb-team.org/fitness/workouts oт тук може да вземеш програма според критериите си, от съседното меню хранителни режими. Ако не искаш да се занимаваш сам, пък в интернет пространството има доста онлайн инструктори, които с удоволствие ще ти направят програма и режим на съответната цена :D
19.02.12
20:29
http://www.bb-team.org/fitness/workouts oт тук може да вземеш програма според критериите си, от съседното меню хранителни режими. Ако не искаш да се занимаваш сам, пък в интернет пространството има доста онлайн инструктори, които с удоволствие ще ти направят програма и режим на съответната цена :D
Здравей,
От линка, който си дал няма тренировъчен режим, който да отговаря на това, което съм описал... Внимателно съм изчел всичко там преди да кача темата си... Не съм фен на спам темите по форуми и винаги се старая моите да са наситени с информация и да са полезни и достъпни на хора с подобни затруднения.
Благодаря за препоръката за он-лайн персонални инструктури, но вярвам, че не си вникнал в описания от мен случай ;)
Все пак мисля, че един форум е за това - по-опитните в дадена сфера при добро желание да насочват с мнението си начинаещите :)
19.02.12
20:43
Понеже не мога да ти помогна много, само ще те насоча - има готови програми в раздел фитнес. Успех :)
Може и да разгледаш дневниците на другите. Аз сега ще направя така, защото не мога да си направя добре програмата :D
държиш ли да тренираш на 5дневен сплит? доколкото разбирам, целта е да се свалят 15-17кг ... ако е така, първо трябва да преразгледаш храненето си, а после да търсиш правилната тренировъчна програма. за съжаление (а може и за добро да е) по форумите е почти невъзможно да се дадат точни, конкретни съвети за спазване на хранителен режим (въпреки опитите на някой момчета в това отношение) - просто за да даваш съвети, трябва много добре да познаваш ежедневието на човека, на който ги даваш, а във форума няма как да стане. най-общо (и най-важно) е да си в калориен дефицит. след това вече си избираш типа хранене, което да ти ... съответства - НВД, РБР, въглехидратна ротация и тнт
тренировките - двуразови и то 5 дена в седмицата .. при година стаж ... с нищо друго ли не се занимаваш? лично аз, бих подредил тренировките по друг начин - кардио, силова, кардио, почивка, силова, кардио, силова, почивка и тнт
20.02.12
10:04
Кардиото е максимум час като време (с душа) и сутрин преди работа няма проблем за него. След работа (18:00) имам време да хапна и да се подготвя. Ако към 19:00 - 19:30 съм в залата имам мин. 2 часа за силова тренировка, което е повече от достатъчно...
Според мен без много усилия няма как да очаквам драстични резултати :)
бих те посъветвал да пробваш HIIT след силовата тренировка - 15-20мин и да не се занимаваш с двуразово изнасилване на организма си ;)
ОБАЧЕ - обърни внимание на хранителния си режим - без него и да не излизаш от залата, нищо няма да се получи ;)
20.02.12
23:31
Какво е HIIT?