20.02.12
18:50
Здравейте...преди 1 седмица започна да ме боли гърба - от дясната страна на гръбначния стълб, но само за един ден...след това спря. Днес като отидох да тренирам гръб, на второто упражнение просто почна една силна и остра болка, след което прекратих тренировката и се пребрах, но дори като вървя или дишам дълбоко, боли доста силно...немога да се наведа...абе изобщо, като седна или легна после едва ставам... болката е точно тук - http://prikachi.com/images/104/4426104H.jpg (снимката не е моя). На някой случвало ли му се е ? нека сподели, с нещо да се мажа или какво ? (чудя се дали е сецване или защипан нерв...не разбирам, може да е друго)...
Темата беше редактирана от NIKOLOV на 20.02.12 18:55.
20.02.12
18:57
Точно там, имах болка и аз преди време и беше същата.Просто си пусни една седмица почивка.
Леле, само като чуя почивка ми се плаче ;дд, толкова енергия имам и тоя гръб така да ме предаде ;хх все пак мерси за предложението :)
Ами тази почивка смятам да е само на тренировката ми за гръб, защото не чувствам болка при тренировка за гърди или за крака...така, че смятам да си почина от гърба за известно време. :) мерси, а относно масажа, одеве се подхлъзнах в банята и паднах по гръб, така, че с масажа съм готов :D стига ми толкова
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 20.02.12 21:49.
20.02.12
21:54
Отиди на масаж при кинезитерапевт, вероятно си направил заключване на гръбнака (мускулите се крампират, за да предпазят гръбнака). Ще се възстановяваш бавно и постепенно - дай си 14 дни почивка. Кинезитерапевтът ще прецени.