особеносит при клека?

18.04.05
20:12

реших се да го правя това упражнение но от щангата ме боли и един от гръбначните прешлени(при точката на допир м/у гръб-лост)а си бях сложил дори блузата за по-меко вие имате ли го тоя проблем и как го разрешавате

18.04.05
20:35

клякам с възглавница :D :D :D сериозно - дунапренена :wink:

18.04.05
21:48

и не си я слагай точно на врата,а на трапеца,че е по-широко там и се намалява натоварването

18.04.05
22:08

Аз си навивам горното и го слагам между лоста и врата ми. Много ме убива иначе и като ми натоварва врата не мога да си изпълнявам упражнението.

18.04.05
22:21

Ха-ха-ха. Готина темичка.
Аз като правя клекове,ходя на зала с анорак :wink: .Досети ли се защо?Навивам качулката на 2-3 ката и си слагам лоста на ТРАПЕЦА!!!
Оттам нататък ти е ясно,нали?

18.04.05
22:33

Мен не ме убива ;) Щангата ляга на трапеца, и това си е естествена възглавница :) Е, ако нямаш развит трапец, вече е друг въпрос ;)Наистина, не трябва да ти натиска шийния прешлен. Събери раменете леко назад, така че да ти изпъкне трапеца, и сложи щангата отгоре. Ръцете трабва да държат стабилно, и да не оставят цялата тежест да пада върху раменете.

20.04.05
00:23

Сложи си буфер на щангата

TW

04.05.05
13:09

аз лично използвам дунапрен от колело bmx, ако се сещате, този кръглия дунапрен, обвит в плат, който се слага на рамката на колелото, перфектен е за целта, дори в славия се търкалят няколко в един ъгъл

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1