Помогнете ми в избора на програма

11.03.12
16:52

Здравеите, искам да се допитам до ващо мнение за програмата ми, аз съм момче което се занимава от 4-5г. с фитнес и имам мои поглед върху това което ще ви питам, но все пак искам да видя и ваще компетентни мнения.Понеже работя 2 на 2 и намирам време за фитнес през ден, да ви попитам кои е по одачния вариант за тренировка с по-малко почивка или повечко,ето и как изглеждат вариантите:

Вариант1
Понеделник:Гърди+предно и странично рамо+корем+кардио
Вторник:почивка
Сряда:Гръб+задно рамо+трапец+корем+кардио
Четвъртък:почивка
Петък:Бицепс+трицепс+предмишница+корем+кардио
Събота:почивка
И почвам от неделя пак така:
Неделя:Гърди+предно и странично рамо+корем+кардио
Понеделник:почивка
Вторник:Гръб+задно рамо+трапец+корем+кардио

И така или този Вариант2
Понеделник:Гърди+корем+кардио
Вторник:почивка
Сряда:Гръб+трапец+корем+кардио
Четръртък:почивка
Петък:Бицепс+трицепс+предмишница+корем+кардио
Събота:почивка
Неделя:Рамо(предно,задно,странично)+корем+кардио

И отново:
Понеделник:почивка
Вторник:Гърди+корем+кардио

Това ми е въпроса по малко почивка или повечко, да добава хранителния ми режим е на ниво,пия Протеин,БЦАА,Креатин и Азотче,
моля за ваще компетентни отговори,благодаря предварително а и да добавя,моля ви не ми задаваите въпроса защо не тренирам КРАКА, явно щом ги няма в програмата има защо,благодаря ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1