Изготвяне на програма - набирания, лицеви опори, кофички и коремни преси

15.03.12
15:19

Здравейте,

Моля предварително да бъда извинен ако темата е пусната на неправилното място и съм създал излишни грижи, на хората които се занимават с форума и сайта.

Та така, отскоро съм решил да влезна малко във форма :), но тъй като никога не съм ходил във фитнес зала, а и нямам намерение да го правя съм решил да разчитам само на по-горе изброените ‘упражнениея’ (нека така да ги нарека).

От около два месеца правя коремни преси всеки ден - понеделник, сряда и петък правя това, а вторник и четвъртък - това, събота и неделя си почивам. На доста места чета, че не е хубаво да се тренира всеки ден, но упражненията не ме натоварват особено и не са проблем да ги правя всеки ден. Последните две седмици правя упражненията само понеделник, сряда и петък, като правя едното сутрин като се събудя, а другото вечер преди лягане. Хранителни режими и диети не спазвам - ям каквото ми се яде :D. Въпреки всичко ефект от всичко това ИМА!

Всеки ден правя и набирания и лицеви опори, но не ги правя в серии и може би затова не се натоварвам толкова от тях. Да речем сутрин правя 2х20, на обяд толкова и вечер също. С набиранията пак същото, но като бройка са далеч по-малко - от 5 до 10, но зависи с какъв хват ги изпълнявам :D

Имам нужда някой да ми помогне в изготвянето на програма, която да следвам редовно и да изпълнявам стриткно, за да може да се получи нещо. За лицевите опори попаднах на това. Мисля да го изпробвам идните седмици, за да видя какво ще се получи, но искам да знам дали мога да комбинирам и по някакъв начин с набиранията и каква система точно да следвам.

Имам желание да включа и кофички в цялата тази объркана схема, но за момента нямам ‘терен’, където да ги тренирам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1