19.04.05
16:36
Здравейте преди 2 дена започнах НВД . Ходя на фитнес 3 пъти в седмицата и правя кардио по 20 мин на велото и всеки ден по 10 обиколки на стадиона . Какво мислите? След колко време ще имам ефект???
[quote author=“freakster”]с тая иформация дет си я дал и нострадамус не може да ти помогне :wink:
На 16 години съм ,висок съм 179 и тежа 73кг обаче външно изглеждам пълен ,имам мазнини най вече по корема и гъза.Дано това да е достатъчно за отговорче...
Ефектът зависи от калорийния баланс. А за да се изчисли той са нужни немалко данни. Съветвам те да си поставиш за цел свалянето на 1кг седмично. Ако няма прогрес намаляваш малко храненето и така. По този начин ще нагодиш количеството на приеманата храна без сложни изчисления.
Успех
vankata, ако се стегнеш и мотивираш достатъчно, че да правиш каквото трябва без да се замисляш, ще имаш ефект след 3 седмици, а след 2-рия месец, вече няма да те познават. :D
Това означава, точно хранене, точни трен., точно спане.
Забравяш за всякакви лигави хранички: бисквитки, колички, чипсчета, пастички и т.н. и т.н. и т.н. гупости.
Прочети хубаво диетите и давай. Ако обаче се лигавиш и не действаш както трябва, ефекта може и никога да не си личи. От теб си зависи.