recоvery

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

24.04.12
15:56

Десо няма как, той е Институция и основен конкурент,
ААА по-скоро вдъхновение в Тролстването .

24.04.12
15:59

Така е... “Всички обичат Десо” !

25.04.12
16:29

Защото бате Иво знае...

04.24.12: DAILY WOD

SWOD:
Deadlift 5 RM (add 10 lbs to last workout)
50 Evil Wheels

DWOD:
Complete 4 rounds for time:
10 One Arm DB Power Snatches (5RT/5LT) - 100 lbs
30 yard Sprint

Еденичка на 170 :D не знам кво исках да направя... за сверка предишния път направих 150х5 и 170х1, явно никво развитие на тягата, но и не ми е приоритет.
Колелцето for the first time in my life - 20,10,10,10 за 3мин. някъде, след тягата е супер добро.

Сначовете с 20кг дъмбел - 3:23 Малко странно ме гледаха пред залата с тоя дъмбел, ама пък имаше (sun) и е беше фън.

Супер тренировка и натоварване, сбито без размотаване и с много пот.

Храна след 20ч. фастинг:

Телешки кюфтета, свински ребърца, извара с чери домати, маслини, копър и зехтин. Не ми се доспа и корема ми беше ок.
> Салатка с ракийка :) Две фЕлии лЕб с майонеза и някъф салам - от такава класика кво да ми има :D

Реших да тествам всяка една добавка как ми действа на храносмилателната система на гладно, и в последствие ще тествам и с различни типове храни. Онзи ден след обяд се чуствах перфектно, вчера след същия обяд но в + имаше ориз и цедено мляко ми се *** дроба на корема... като цяло корема ми е слабото място и искам веднъж за винаги да разбера кои комбинации и храни как ми действат. Днес на гладно в разстояние от час пих МСМ, глюкозамин и йохимбин > всичко 6. Мисля, че сярата ми действа добре на ставите. В очакване на реакции от обяда :)

Мнението беше редактирано от gotcha на 26.04.12 17:37.

26.04.12
17:49

04.25.12: DAILY WOD
Rest Day

Ще си пиша и датата на вод-а от CF, за да ми е по-лесно после да се ориентирам по сайта.
15 мин. печене на (sun) и висене на лоста за хват.

Храна след 17ч. фастинг:

По време на фаста 3 дражета омега-3 - дори не усетих дъх на риба както в други случаи.
Малко кашкавал с киви, добра комбинация, ако кивито беше по-зряло :)
Шепа суровки ядки (лешници, бадеми, кашу), чашка бира.
Чаша пасиран компот от кайсии.
Печени гъби със сирене и рулца от телешко филе с морков, лук, черен пипер и джоджън - супер вкусно.
Въркани яйца с масло, бекон и извара, краставица, чаша бира.

От всичките храни само от компота се подух и то само от една чаша, преди като съм изяждал цял буркан съм се чудил що ще се пръсна :D Явно не е за мен. Малко ми стана кофти от яйцата и съм почти сигурен, че е от изварата... Млечните продукти, колкото са по-течни и обезмаслени ми действат по-зле... Количеството има голямо значение също.
Идва лято и все повече ми се пийва (beer)(dull)
Чуствам се като идиот с тези подробни обяснения :)

Мнението беше редактирано от gotcha на 26.04.12 22:16.

27.04.12
15:39

04.26.12: DAILY WOD

SWOD:
Amateur
Squat 3x5 (add 5 lbs to last workout)
Bench 3x5 (add 2.5 lbs to last workout)

DWOD:
12, 9, 6, 3 for reps:
Push Press 185 lbs
Ring Dips

Преден клек на 70кг. почнах от 60, та поне има напредък... Лежанката на 80кг с 1мин почивка м/у сериите.
За кондицията пресите на 50кг, 6,4,3,3,3…повторения, кофите на халки по 4-6 повторения - 11:50мин.
Военна преса правя петица на 50кг и си мислих, че няма да ми е зор с пушпресите, ама ми натежаха та чак по едно време не можах да закача щангата и стана голяма патърдия :D
За финал на стадиона освен приемането на витамин Д направих и една кондицийка ала Бешевлиев (поне той често я прави):
в рамките на 3мин. 15 бърпита и 400м бягане - направих 5 рунда, НО! бърпитата бяха без лицева и бройките вървяха така: 15,10,5,15,10 първият рунд ме фана накрая, та докато машината сработи намалих бройките, на 5-те бърпита имах 30сек аванс.

Храна след 18ч. фастинг:

Обичайното, яйца с масло, бекон и кашкавал + чаша бира.
> киви, малини и ябълка със сметана - за пореден път се обеждавам, че плодовете ме подуват особено след хранене, май само на гладно трябва...
> 3 сандвича с един немски хляб дето е като тухла, със салата, масло, бекон и кашкавал, 4 оризовки с масло и мед и едно кафе, малко енергия за диското (party). Сравнително добре се чуствам, очаквах тия въглени да ме оспят и надуят.
Следва някъф алкохол - няма как :D

Мнението беше редактирано от gotcha на 27.04.12 21:56.

27.04.12
19:09

Футболистченце...

Ми правиш ги бе брат, кво се чудиш..
Как възтановяват ?
То тяхното нищо не е ,знаиш ли кво им е на наште
след две-три денонощия турове по Баровете

27.04.12
20:29

Еми аз с баровете съм олимпиец, или поне бех... ама ше го видим колко ще издеяна като хамериканско футболерче :D

28.04.12
23:52

Rest Day

Днес, айляшки ден като след диско... Има няма километър с колелото, отделно на стадиона с г-н Пудзиановски ;) пак мъчих дабъл ъндърите, а той се сцепи да мъкне стронгменските ракети :) После пак се засекохме там, малко прогресии за предна и задна везна и няколко обиколки на стадиона.

Храната след 18ч. фастинг:

Салата, ориз, синьо сирене, свинско филе, очаквах ориза да не ми подейства добре, ама си бях окей.
Вечерта 6/8-ми голяма пица и малко шоколад :D поглезих се ся, човеци сме ;)

29.04.12
17:48

04.27.12: DAILY WOD

SWOD:
Amateur
Power Clean 5x3 (add 2.5 lbs to last workout)

DWOD:
Complete 5 rounds for time of:
12 Barbell Walking Lunges @ 35%- 40% of 1 RM Squat (6 each side)
12 Dynamic Push Ups
Sprint 100 meters

На клийна 4-5 двойки на 75кг, на 70кг правя петица, явно трябва да качвам както са си написали хората през 1-2кг... пак хамалска работа. За кондицийката - 30кг щанга (добре, че не взех 40 :D), лицевите в/у 25см бордюри се качвах и ми зеха тока, накъсах ги на 5,4,3; спринта (колко беше спринт :D) май нямаше 100м - 5 рунда за 18:12мин. Отпред на ливадката при залата на пека, сигурно свалих 2 кила вода... После малко мостове за врата, припомпах прасеца на лег пресата и направих 30мин слънчеви бани на стадиона (sun)
Много доволен.

Храна след 20ч. фастинг:

Обичайното :) Бъркани яйца с масло, бекон, свинско филе + (beer)
> 3 парчета пица, 6 вафли боровец (blush)
Мислих да направя още едно ядене, както написах по-долу, но се чуствах сит и гледам да слушам тялото си... Нямах стомашен дискомфорт. За разпускане един мр.Джак.

Мнението беше редактирано от gotcha на 29.04.12 23:53.

29.04.12
18:34

Колко яйца си бъркаш? Като за мъж на фаст малко ми се струва, че е това ядене...

29.04.12
18:45

По 3-4 някъде, като за мъж преди малко доядох пицата - 3 парчета и ще имам поне още едно, две яденета до вечерта :)
Просто почти винаги като си попълвам тренировката ям в същото време и го вписвам, че да не забравя, ЕГН ко да праиш :D след това си допълвам останалите хранения.
Иначе тия CF тренировки ми изпиват тока и нападам всякакви храни, сега съм си взел фафли... :S

Мнението беше редактирано от gotcha на 29.04.12 19:05.

30.04.12
17:45

04.28.12: DAILY WOD
15, 12, 9 reps of:
1 RT Arm DB Thruster - 50 lbs
1 LT Arm DB Thruster - 50 lbs
Strict Chin Ups

Тоя път се утепах! Понеже беше жега навън загрях с “Vic’s warm up” с 16-ката. Последва този видоизменен “Фран” след който фанелката ми беше на 99% мокра а гащите ми наполовина като напикан... 12:28 мин. с 21-2кг дъмбел. Бяха ми за сефте тръстърите с дъмбел и докато им фана цаката вече бях умрял. Сериите с дъмбелите ги почнах с 8-ци и после минах на 4-5 повторения, набиранията си ги правих с надхват 10,5;6,6;9 накрая чийтвах, кипинги не умея... Времето ми е същото като на класическия, но според мен е по-тегаво нищо, че е с по-малко повторения. Няколко бавни обиколки на стадиона и прогресии за предна и задна везна + (sun).

Хранене след 22ч. фастинг:

Гювечета с картоф, морков, лук, гъби, свинско филе, домати, кашкавал и яйце - 4 на брой, мн вкусни :)
> 5 фафли с кайве (coffee)
> Ризото с лук, чесън и къри, редче шоколад, банан с малко мед.
Направо ми падна имунитета днес, не бях възстановил добре от вчера и след днешната тренировка съм парцал. Иво и Славко, вие сте виновни!

п.с. Грешка, кондицията е за всяка ръка, демек стават 72 повторения тръстъри...

Мнението беше редактирано от gotcha на 01.05.12 01:26.

01.05.12
17:54

Rest Day

Кашлям и ме боли гърлото на 27 градуса WTF?!?!?
Малко пролетно почистване вкъщи, по-ужасно от най-съсипващата тренировка :D

Хранене след 17ч. фастинг:

Свински гърди на скара, зелена салата с репички, орехи и чери домати, 2 много тънки арабски питки и малка ракийка, охааа...
По-късно десертче с банани, мед и ядки и може пак да повторя схемата :)

03.05.12
12:27

Rest Day Rest Day Rest Day Rest Day Rest Day Rest Day Rest Day Rest Day Rest Day Rest Day Rest Day Rest Day

#!@#!@$#%#@%

Такам... Креатин и БЦА са нищо сравнение с Шкембе и Бира!!!
+ 2 кашкавалено/чеснови пърленки, пилешки сърца, бисквитена торта и 2 (beer)
Вчера от мъка, че съм болен и не мога да тренирам се напих и днес горното ми беше лечението (от махмурлука и болестта).
Редно е!

п.с. Мисля, че оздравях  :D

Мнението беше редактирано от gotcha на 03.05.12 17:14.

04.05.12
15:30

Само съм си мислил...
Реших да не излизам днес, но не ме свърта, така че вече към час правя всякакви прогресии за хспу - изометрии, частични преси, проби за кипинги и всякакви стендове... мн отнасят китките м****** **** има ли някъф чалъм или просто трябва да ми заякнат?

Хранене след ~19ч. фастинг:

Зелена салата с пресен лук, яйца с масло и сушеница.
> нещо като студена салата с ориз, домашна майонеза, моркови, царевица и малко сушеница, малко брауни с 2-3 реда черен шоколад, фреш от ананас. Стомаха и корема са ми тип-топ.

Мнението беше редактирано от gotcha на 04.05.12 20:51.

05.05.12
15:35

04.30.12: DAILY WOD

SWOD:
Amateur
Press 3x5 (add 2.5 lbs to last workout)

DWOD:
Complete 5 rounds:
Squat Max Reps
7 Burpee Box Jumps 20”

И след 4 дена без тренировки... както пееше Милена “Нееааам нервиии” (devil)

Преса 2х5х50кг и 2х4.5х52.5кг - леко подобрение. Кондицията за 14минути -  5,3,3,3,3 на 80кг клек (все по-голям срам бера от женското бб-тийм съсловие :D) както бях болен си изплюх дроба, кашлицата, сополите и не знам кво още... разтягане и бегом с горнището дома.

Хранене след 18+ ч. фастинг:

Розов домат 6лв. килото пластмасов (dull), сирене, моцарела, яйца с масло и кашкавал.
> Оризовата салата
> ще засладя душата - банан, сурови ядки, мед
> пушени свински ребра, ориз, брауни

Мнението беше редактирано от gotcha на 05.05.12 21:15.

06.05.12
16:21

05.01.12: DAILY WOD

SWOD:
Amateur

DWOD:
Complete 7 rounds:
Max Rep Weighted Pull Ups &/or Chin Ups - 25 lbs
20 Hollow Rocks
*you can alternate grips for each round.
Post total PU &/or CU completed to comments.

Днес беше малко волна програма, тягата я правих на 2 фронта, тяга от дискове 22см височина и висока тяга.
Загрях малко със снач грип на 100кг от дисковете после минах на високата - тройка на 170, две единици на 200 това да проверя как ми е хвата държи до 200 със смесен. После пак от дисковете 7х100кг, 5х120кг, 5х130кг, 3х150кг. Ще почна редовно да я правя тази от дискове, за да си засиля тръгването, мн яко влиза в задната верига.
За кондицията направих само 5 рунда, че умрях и вместо тия клатушкания правих 10-тки на колелцето, на колана окачих 11.25кг - 12, 7, 7, 7, 7 последните три набирания с подхват. Малко хаотична, но добра тренировка се получи.

Хранене след 18+ часа фастинг:

Овесени гофрети с масло и свинско филе. Това май е единствения начин да ям овесени ядки или на овесена каша.
За довечера някви скари :)

08.05.12
00:16

Ресто ден

Каране на колело до центъра и обратно + дигане на халби...

Храна след 19ч. фастинг:

Шкембе с чесън и бира, Агнешка главичка с чесън и бира, Агнешки дреболийки с чесън и бира, някви хрупанки с бира, 3 “яйца” линд без бира + още една бира :D
общо 4 бири за деня, гледам да не пия по повече.
Заключение - бирен ден и мноого чесън... милиони микроби ще умрат!

08.05.12
01:11

Шкембе с чесън и бира, Агнешка главичка с чесън и бира, Агнешки дреболийки с чесън и бира, някви хрупанки с бира, 3 “яйца” линд без бира + още една бира

Пролетна дезинфекция (grin)

08.05.12
18:42

05.03.12: DAILY WOD

SWOD:
Amateur

DWOD:
15, 12, 9, 6, 3 reps of:
Bench Press @ body weight
Handstand Push Ups

Преден клек 75кг, като миналия път...  И пак големия зор на лежанката с 80кг, една шестица, петици, четворки и предимно тройки... понеже не мога да прая още хспу правих само изометрия по колкото секунди мога - 22 минути :D
Тягостна и протяжна тренировка, най-омразните ми неща събраха тия в едно!

Хранене след 22ч. фастинг:

Салата с маруля от сйело, царевица, морков, малко свинско филе и орехи + свински пържолки и домашно сиренце. За десерт две яйца линд :)
Късно вечерта, риба треска с домати и зеленчуци на фурна + 2 реда шоколад.

Мнението беше редактирано от gotcha на 09.05.12 13:23.

Мила

08.05.12
19:01

Gotcha, тоя WOD видя ли го от КоросФит сайта? ... ;)

For time:
135 pound Back squat, 50 reps
40 Pull-ups
135 pound Shoulder-to-overhead, 30 reps
85 pound Front squat, 50 reps
40 Pull-ups
85 pound Shoulder-to-overhead, 30 reps
65 pound Overhead squat, 50 reps
40 Pull-ups
65 pound Shoulder-to-overhead, 30 reps

08.05.12
22:44

Това е от регионалните на кросфит игрите мисля, но аз следя само от кросфитфутбола водовете, тези от кросфит.ком не съм ги и поглеждал даже...
Кефи ме в CF, че има силов вод затва.

09.05.12
18:57

05.04.12: DAILY WOD

DWOD:
Complete the heaviest set possible:
This is a combination lift of four movements that make up one rep:
1. Deadlift from floor to knee height, return bar to floor.
2. Deadlift from floor to hip height, return bar to the knee height.
3. High Pull from knee height to full extension, return bar to the floor.
4. Power Clean
Perform 3 reps per set.
*Work up to the heaviest set of 3 reps possible.

SWOD:
Amateur
Done after DWOD:
Strict Chin Ups 3 x max reps

Нещо от бързане съм недовидял... изпуснал съм частта, че 3 врътки от горното са 1 сет и аз се чудя що толкова бързо свърши :D
Тежестите вървяха така 50, 60, 65, 70, 75, 80, 82.5
До 70 тласках в края на движението, а на 82.5 не успях да си направя обръщането.
Ако бях правил по 3 повторения нямаше да свърша за 30 минути...
+ набиранията подхват стриктни - 17,9,10
+ 5 обиколки на стадиона

Хранене след 18+ часа фастинг:

Яйца на тиган с масло, кашкавал, сирене, свински гърди + (beer)
Нещо ме удари гладът за сладко - малък бял шоколад, по-късно банан с сурови ядки, кокос и мед

Мнението беше редактирано от gotcha на 09.05.12 21:51.

10.05.12
18:02

05.05.12: DAILY WOD
Complete 3 rounds:
20 reps of Sandbag Shouldering - 135 lbs
Sprint 150 yards

Дори не отидох с нагласата да правя това мятане на чували, ами просто да потичам. Вода ще го направя при някое по-полезно мероприятие като пренасяне на покъщина или кърска работа :)
Та реших да видя колко обиколки ще държа на стадиона под 2 минути на обиколка. Сложих си и 10сек. почивка и стана нещо като бегова кондицийка.
10 обиколки ги държах м/у 1:50 и 1:57 направих и още 2 да закръгля на 12 обиколки те по за 2:03 някъде. Общо 4800м за 26 минути с почивките.
Идеята ми беше да си разбия комфортното и монотонно темпо на тичане и постепенно да дигам летвата, но ми дадоха по-добър съвет и май ще си стягам гуменките по-яко и ще си дам повече зор в бягането.

Хранене след 20+ часа фастинг:

Мезелъци - свинско филе, ементал, кашкавал, сирене, лютеница и това без бира :(
>?

13.05.12
01:42

I say never be complete, I say stop being perfect, I say let… lets evolve, let the chips fall where they may.

14.05.12
18:09

05.07.12: DAILY WOD

SWOD:
Amateur

DWOD:
As many rounds as possible in 12 minutes of:
One rounds consists of:
1 Push Press @ 90% of 1 RM Press
1 Strict Pull Up
3 Strict Pull Ups
5 Strict Pull Ups

С оглед цитата отгоре от любимия ми филм имах 3 rest days откъм тренировки, та днес ме досърбя...
На клека сложих по разписание 2.5кг отгоре та станаха 77.5, петите повторения бая криви, а на последната серия момчето за мен си дигна накрая 160кг за бицепс :D
Кондицийката я правих с 60кг щанга, нямам идея колко ми е макса, ама се получи добре - 6 кръга без последната пушпреса и 5 набирания. Малко подскоци на стадиона под дъжда, 0 работа краката ми бяха дроб... явно трябва да са по-свежи :)

Хранене след 23ч. фастинг:

Зелена салата с орехи, авокадо и стафиди, яйца със свинско филе и кашкавал, панетоне (козунак), довечера пак салати, а у :)

16.05.12
18:30

05.08.12: DAILY WOD

SWOD:
Amateur

DWOD:
Death By Tabata
Perform:
Alternating Tabata Deadlift and Burpee - 275 lbs
*Start the clock and perform as many reps as possible for 20 seconds of deadlifts. Rest 10 seconds. Then perform as many burpees as possible in 20 seconds. Rest 10 seconds. Repeat this 14 more times for a total of 16 sets. Your score is counted by the total number of reps in 16 sets; 8 alternating sets of deadlifts and burpees .
The entire workout should take 8 minutes.

Тяга стъпил на дискове (две 25-ци и една петичка за изравняване) петица на 140кг. Кондицията с 125кг тяга падна голяма пот...
Бърпитата по 5 някъде, а тягата от 5 до 1 :D тежка ми дойде тая щанга за тоя протокол. Малко прасец на лег пресата. 3 суперсерии лег тесен хват и кофички.

Хранене след 19ч. фастинг:

Яйца със свинско филе и масло, царевица, маслини...
> не знам кво следва, вероятно агнешко :Р

Разредих тренировките, явно не се възстановявам достатъчно, ще преценя дали да засиля храната и/или суплементите или ще го карам през ден.

Мила

16.05.12
18:49

Супер на 125 кила тяга в Табата протокол ;) Аз направих грешката да правя WOD-a с 2 дъмбела по 21 кг с прави крака...ръцете ми гръмнаха. Ама бърпитата ги държах около 8 :P
BTW…аз имам същия проблем с възстановяването особено на раменете. След 2-3 дни тренировки са ми нужни минимум 2 дни за възстановяване :@  Реших да вдигна протеина, да видим какво ще стане :)))))

Мнението беше редактирано от Мила на 16.05.12 18:50.

16.05.12
19:00

Тука фиксирали ли са тежестта на тягата ? Това им е стандартна кондиция,
ама винаги слагат стъпката 220-315 либри. Кофти изтеглил си късата клечка  .

А от началото на Февруари пуснаха 2 табати една след друга от:
тяга и ХСПУ ......Касапница .

16.05.12
19:02

То да беше 1 табата, а тя двойна... от дишане нямах време да си слагам магнезия и изпусках щангата от всичката пот :D
Пак е трагично представянето при условия, че тягата ми е най-силното движение :(
Иначе досега тренирах 2 дни, 1 почивам, ама същевременно не искам да рупам много, че ме бие глада яко на сладко и въглени :D и като цяло гледам да сваля мазньоч, та сега ще видя как ще регулирам тренировките спрямо храната... или обратното :)

16.05.12
19:08

Нещо ми подсказва,че идва края на ЦХ :)
Тялото ще ти го каже , хвърли един поглед на храненето в  Сайта .

16.05.12
19:39

Тягата ми е 275 либри... пише си бе Ивчо :)
Края на ЦХ е равностоен на края на света :D
Намалявам тренировките или ще увелича калориите, но пак ще си фаствам иначе ще стана СВИНЯ :D

19.05.12
18:16

Почвам приоритетни тренировки с железата и бегови. Надявам се скоро и гимнастически (на земя :Д), че ще ми се наложи...

Днес раменни преси  5х50кг и клек 4х80кг 3 врътки, бая раздишване имаше, че май още на загрявката се запъхтях.
Кофи 5х20кг и лицеви 5х20кг 3 врътки. Колелце със задържане в долната част.
На стадиона 5-6 спринта по 50м.
Неорганизирано, ама искам малко свобода :)

фастинга беше по 16 часа тия дни, днес 19 :Д

Скари, пиле, картофено пюре...
>на гости сме довечера, квото зърна тва ще ям

19.05.12
19:05

Неорганизирано, ама искам малко свобода

Хаосът е просто ред от по-висока степен 8-) :D
п.п. Довечера мазен хикс в редовното време и челси шампион в продълженията.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 19.05.12 19:25.

19.05.12
19:24

казано от gotcha на 19.05.12, 18:16:

квото зърна тва ще ям

И аз съм на зърнена диета! :D

Мнението беше редактирано от Jikata на 19.05.12 19:27.

20.05.12
00:32

п.п. Довечера мазен хикс в редовното време и челси шампион в продълженията.

(sun)

п.п.коефицентите на еврофутбол бяха обидно ниски, а онлайн съм занулил отдавна...

20.05.12
15:10

Бате 10х за парчето, яко е, ама другото не го разбирам :D
Добре, че питах братчеда да ми каже, че вчера е имало финал (rofl)

20.05.12
17:01

ахахахаха
защо съм решил че отиваш на гости да гледаш мача...:D

20.05.12
17:27

Днес, висене на стадиона и на халките.
Единици силови на халки, малко драх котката, прогресии за предна, задна везна и кръст. Корем с гравити буутс и от вис разни варианти, като цяло лост ден, но не lost :)
+ доста (sun)
Добре ми е малко без програма, може малко да скатавам повече, но пък мога да тренирам по-често...

Хранене след 20ч. фастинг:

Яйца с масло и бекон + (beer) = кефец 8-)
По-късно ме мушиме суши :Р

24.05.12
19:18

Днес, тренировка за долната част на гъза, както казваше навремето един тип в залата, демек крака :)

На стадиона подскоци, скок дължина с двата крака, после с по един крак. Тия на 1 крак са ми мн тегави деба, като куцо пиле съм :D

В залата - Супер серия преден клек/хакен клек - 5х60кг и 5х100кг 2 врътки, 3х60кг и 3х90кг 3 врътки. Нещо като трисет на лег пресата прасец и бедра и на машината за задно бедро, няколко врътки по 5,10 и 15 повторения. Две обиколки на стадиона за куулдаун ...

Мразя да тренирам крака! (sweat)(puke)

Хранене след 24ч. фастинг, прочистих се :D

Кебаци, ребра и бира :D
Следва кръчма с подобни глезотии (blush)

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1