Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим24.05.12
21:06
казано от gotcha на 24.05.12, 19:18:
Хранене след 24ч. фастинг, прочистих се :D
Е това твоето прочистване, я погладувай още 10 дена :P
Кебаци, ребра и бира :D
Следва кръчма с подобни глезотии (blush)
Kъде ти е захранването. Бр.ба и го няго. Сокчета и водичка трябваше.
Айде ела с нас на тренировките на открито зад Стадиона на 8-и блок, че останахме без мъже за тая седмица... Нема кой да ни мъкне щангите, ние нали знаеш, че сме едни меткони с Тодорка.. :D
Ако все пак решиш да примеш, кажи кога ти е удобно, вземи и Infernaloverkill
Десет дена ми е множко, ама 2-3 дена ми е мерак... Иначе трябваше да смажа машината за бирата и виното след това :)
Нещо ме удря на въглени, снощи след мазньоча 3 арабски питки вкъщи, 2 от които с мед :D после в кръчмата чеснова питка и бисквитена торта...
Усещам вече как плъзват по органелите ми и се самоизяждам :D
Еси, нещо съм се хванал да работя... по кое време ходите, не знам дали ще мога да се организирам...
Ами попринцип следобяд, но сега Иво като го няма може и по-раничко. На теб по кое време ти е удобно в събота.
АКо не можеш, няма дерт, то и ние не мислим да мъкнем кой знае какво към стадиона, ей така подхвърлям само.
Ша са пробам нещо около 3 часа?
Ето една статийка за Иво дето ми се дразни на ЦХ-то :) и за всички, които искат да комбинират кросфита с фастинга, аз одържах на това темпо месец, два... Ама ме е страх да почна да плюща та спрях CF :D
http://talktomejohnnie.com/diet/lean-gains-crossfit-football
Точно това си мислех...да не тренирам напълно на гладно,а да забия поне BCAA преди/след тренировка...
Ditch the cardio and the HIIT training and you have a good recipe for staying strong and maintaining a low percentage of body fat.—Абе това със силата го постигам,ама процентът мазнини нещо ме мъчи! ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 25.05.12 10:06.
Дообре, сега ще съгласувам с Тодорка по телефона, да видим и тя кога е на работа в събота.
Ще прочета и статията, но отсега мога да ти кажа, че аз Кросфит с друго, освен с фастинг не мога да го свържа.
Изобщо не мога да си представя подобен тип натоварване ( бягане + упражнения със собствена тежест) да го изпълнявам на ВМ-НВД, да не говорим за РБД или ротация. Яде се след тренировка, преди това кафенца, ядчици, някоя ябълка между другото и така.
Мислех си, че няма да мога да дигам щанги на гладно - ама си ги дигам яко, за това и не сменям тактиката.
Жика, номера е да свалиме гняста един път за винаги и втория номер е да задържиме %-та с 16/8… примерно :)
Само дето не съм робот човече... как да не си пийна 3,4 бири или неколко ракии? Как да не си отпусна душицата деба?!?!?!
Иначе и аз качвам сила, почти не мърдам на кг около 82 съм и се оформям, просто трябва да се откажа още от няколко неща за да се доодера, ама не искам или не мога :D
Наздраве (beer)
Мхм...Почти през вечер пийвам бира,а по-рядко и твърдо гориво,..а и съм много лаком мама му! :) е ся се охлажда една бисквитена торта с банани,черен шоколад и боровинково сладко в хладилника,и се чудя как да не си прецакам фастът :D май ще взема да се дотътря до залата...
Вие какво си мислите, това, че ‘фаствам’ означава само, че не ЯМ, иначе ако някой погледне вътре в тялото ми - лаборатория :D
BCAA си цъкам като сокче по цял ден, глутамниче ръгам, витамини, само протеина го приемам след трен.
Сори, ама при тея тренировки, ако не се тъпча с подобни неща, видях какъв беше екефтът... даже за следващия месец съм обмислила по-стабилен пакет от добавчици...
Еми то някои добавчици прецакват истинския фаст, ако си маняк де :) Аз вчера тренирах след 22ч. глад само на вода и се чуствах машина, ама тия тренировки от CF ми изпиваха животеца (grin) Но пък не мога да си представя да тренирам без да имам поне 12ч. фастинг... Та май ще зема пак креатинец и тоя път и БЦА... само да падне кеш.
Този ден трябва да го опиша...
Ден без тренировка, но отхвърлих доста работа, изшлайфах и грундирах едно чело (виолончело), доволен съм.
След 19ч. глад опуках 4 свински пържоли, 2 телешки кюфтета, 5 пасти престиж и 2 чаши винце, след този гуляй си запалих една цигарка - В РАЯ СЪМ! :D
По-късно ще си запаля една лула с уиски и ще си догледаме филмчето (танцуващият с вълци)... ех живот!
Утре с бригадата в поверджима, мисля да се накажа по случай гуляя, макар че днес краката ми ги няма от вчера...
аз казах.
Айде и аз да се отчета в повер джима с Тоди&Еси :)
10 рунда синди за 13 минути... умрЕх в началото още.
Тоди и Еси ми подаваха щангата отзад :D - Клека може и да го бъде, теорията я знам, ама на яве явно не :)
Малко военна преса.
Малко висене на халките и 3 силови в серия - сефте.
Определено комплексите при мен в началото са безмислени.
Следващия път на бира и кебапчета момичета ;)
Хранене след 21+ часа пост.
Свински пържоли, салата с извара, чери домати, авокадо, маслини, копър и зехтин + ест. (beer)
Да’сера - банан, бадеми, черен шоколад, кокосови сърготини и мед.
После квот ще да става :)
Тренировка за долната част на гъза:
Клек-Тяга: 20х50кг-20х70кг, 10х60кг-10х90кг 3 врътки, 10х50кг(преден)-10х70кг(римска) 2 врътки, с минута почивка м/у суперсериите.
Суперсерии прасец - с щанга и на лег пресата 2 врътки.
50 коремни на римско столче, не бях праил такова от памтивека...
Малко борчески мостове и борческо въртене на дискове (5-10кг).
Разтягане.
На стадиона - 50м спринт, 50м подтичване 10 врътки. 3х5 пистолетчета на крак накрая по 10 с опора за сега...
Каране на колело до центъра и обратно.
Ти нямаш кракааа, ти не можеееш... да се движиш утре :(
Хранене след 19ч. пост:
Яйца с телешки суджук, кашкавал и малко бекон, 2 овесени гофрети.
> Зелена салата, краставица, сирене, кашкавал, маслини + ракийка.
Наздраве и по-здрави!
Тренировка за Горната част на Гъза:
Суперсерии пуш преси - преса зад врат широк хват от седеж: 5х50кг - 5х40кг 3 врътки. Накрая на широкия правих малко шръгове.
Нещо като кръгова, кофички 20кг - набирания раменен надхват 20кг - лег ширина на раменете 70кг - силови обръщания 70кг. 5 врътки по 3 повторения от всяко. Последен кръг 10 повторения от всяко кофи и набирания СТ, щанга 50кг. = Гробница & (whew)
Грешка - без адекватна загрявка, имам предвид вече да се потя не съм пълноценен, мн слабо на раменната суперсерия. Но, така е като си притиснат времево.
Хранене след 19ч. постИНГ:
След такава тренировка гъза има нужда от рънъ... както следва малко бекон, масло, извара, маслини, че трябваше да излизам.
> Шкембе (Чорба), Бира, малко агнешка главичка (взех си я за дома).
> Пъстърва на скара с картофена салата, всичкото обилно с пресен копър.
>Да’сера aka AIO - банан, ягоди, бадеми, шоколад, кокос, мед + десерта на майка ми (сладкиш с кайсиев компот)(dull)
Мнението беше редактирано от gotcha на 30.05.12 21:26.
Бегова тренировка:
5км за време. Тичах горе на стадиона където е асфалт и обиколката я водят, че е 600м. 8 обиколки, демек 4800м за 23:30 след това спринтирах има, няма 200м... общо - 5км за 24мин. Държах обиколката под 3мин. което на 400м обиколка си е под 2мин. На сгурията долу съм доста по-тромав, предполагам времето ми е заради асфалта, който е по-бърз като настилка.
След това стълбички, подскоци с двата крака през 4 стълби, около 9 подскока - 5 врътки. Подскоци на 1 крак през 2 стълби, около 18 подскока - 5 врътки на крак.
Спринтиране на баирчето към горната обиколка, което е 30-тина метра, след спринта по 10 скок дъга с пълен клек “хамерикански” едвам се отлепвах накрая - 5 врътки.
Разтягане след 5-те км, след стълбичките и спринтовете. Ледени душове по краците, масажиране с магнезиево олио...
Краката са ми гробница :(
Мисля, че схемата за неопределено време напред ще ми е такава:
Тренировка за крака (щанги), тренировка за горна част (щанги и гимнастически), бегова тренировка, с почивни дни по усмотрение и самоусещане.
Хранене след 19ч. пост:
Агнешка главичка с чеснова пърленка и бира.
> Някакво телешко и съм замислил едни кюфтенца от картофи и извара... да видим.
За първи път и аз да се включа в групова тренировка със състезателен характер... аз по-скоро се състезавах със себе си и съм доволен, че избутах до края. За 2-3 месеца кондиционни тренировки - толкова.
Специални благодарности на Иво Бешевлиев човекът, който ме запали по тези тренировки и изобщо ми повлия много да влезна във форма и да почна да тренирам по-сериозно. Иво, зайчето беше за теб, ама си добра душица и те така... ;)
Също така благодарско на Славко, че ме следеше и надъхваше през цялото време и на Юли за организацията - еваля!!!
Стана малко като на емтиви наградите, ама е*ал съм го :D
Ето ми резила тук - цък
Храна след 15 часа пост - не съм правил по-малко от 16ч. нямам идея от кога, ама тряше да възстановя след Ботевската гротеска :D
След комплексите - 1 фреш грейфрут тва набарах готово, 1 черен шоколад Мура (фани ме за...), 100-тина грама сурови ядки и стафиди...
В момента - Зелена салата, много свински флейки и кюфтета... Както каза Жиката - като подпра лакти съм добър! :D
+ RAKIA CONNECTING PEOPLE 8-)
Готин ден, Готини хора, Гот ми е ;)
Мнението беше редактирано от gotcha на 02.06.12 19:51.
Тренировка за долната част на Гъзо:
Тичане до стадиона и обиколка за загрявка.
В залата, клек - 10х50кг, 15х70кг, 8х80кг има някъф лек напредък...
5х50кг напада на крак, 10х50кг преден клек, 10х50кг клек - 1 врътка.
5х40кг напада на крак, 10х40кг преден клек, 10 сгъвания за задно бедро, 10 бутания на лег пресата, 10 пъти за прасец - 2 врътки.
10х30кг напада на крак, 20х30кг преден клек, 20 сгъвания, 20 бутания, 20 за прасец - 1 врътка. Почивки м/у врътките по 1мин. средно. Фанелката ми нямаше 1 суха точица и се прибрах гол, никой не ме отрази... хубаво е, че и в Сф мога да съм си като на село :D
Хранене след 18+ часа пост:
Яйца с масло, бекон, сирене и 2 картофени кюфтета от незнам кога останали + Кромбахерче, мн добро :)
Тия картофени кюфтета ми преебаха бъркоча...
> Бейбито направи солена торта/салата - варени картофи, настъргани сварени яйца, свинско филе, настърган кашкавал, сирене, кисели краставички и майонеза, всичко това се реди на пластове във форма, охлажда се, вадиш, режеш и ядеш по възможност с ракия, която е седяла във фризера и се точи кат масло... (rock)
> Но това не е всичко, направи и десерт “какаов мус” да го наречем със заквасена сметана, какао, бадеми, мед и кокос... (muscle)
Мнението беше редактирано от gotcha на 04.06.12 21:32.
04.06.12
22:41
Шоколадовия мус е супер! :D Това ми стана любимия десерт.
Бегова тренировка за Гъза’:
Четвърти ден как не мога лакетя да разпъна...
Този път с маратонки и слушалки. Музиката винаги ми е помагала в тичането, за да не си слушам грухтенето и сумтенето, а естествено да ми се регулира дишането. Реших да видя как е на сгурията - 2400м за 11:25 еми тегаво е всравнение с асфалта, нямаше да мога да изкарам на това темпо за 5км.
На тартама (мехлем за ставите) всякакви подскоци по на един крак. 5х50м спринт с потичване м/у спринтовете. 5х50м спринт с бавно ходене м/у спринтовете. Не знам дали може да се нарече това спринт като ги минавам за 9 секунди :D може и да е малко повече от 50м трябва да го премеря някой път.
Накрая направих една обиколка на асфалта горе, определено се усеща разликата. Следващия път ще натисна пак за 5км на асфалта.
Хранене след няма 18ч. глад и пост:
Макарони (пенне ригате, бла, бла, парло бенисимо италиано) със сметанов сос и други шукарийки. Останалите макаронки от вчера в момента ги запичам във фурната как си трябва с мляко, яйца и ПУДРА ЗАХАР. Яко въглени.
Довечера - Скара, Салата и другите задължителни нещица ;)
Half G.I. Jane - 50 бърпита с набиране. Набирания на греда, която е на 30+ см над върха на пръстите ми. Разбито на 10-ки - 12.45мин.
Смешна работа и недомислена, ама поне се поизпотих. Не беше ден за тренировка като цяло.
Хранене след има няма 19ч. пост:
Бъркани яйца с кашкавал и бекон. Каменица Фреш... няма такъв ташак.
07.06.12
19:31
Ръцете как са след тренировката, че се чудя да ходя да ги напъна?
Днес ги почуствах най-накрая добре!!!
Та за това и реших нещо комплексно без тежести... ходи ги раздвижи :)
Тренинг, ъпер асс:
Днес тренировката ми се състоеше само от бутащи упражнения, заради скъсаните мазоли от събота, още не искам да ги търкам много, а така или иначе те ми куцат повече.
5 кръга с почивки за слагане и махане на тежестта и малко раздишване - м/у 5 и 20сек. по 3 повторения от всяко упражнение.
Преси с обръщане от земя всеки път, стойката беше заета - 50кг (първите 2 кръга чисти), кофички с 20кг максимална амплитуда и полулег с раменен хват 60кг. Спре ми тока. Издръжливостта се подобрява, доволен съм.
Дроп серии на лицеви с тежест - 5х25кг, 3х20кг, 3х15кг, 3хСТ
Планк 30сек. с 50кг.
Бързо и експедитивно.
Ръната след няма и 14 часа фастинг... Позор! Но свинщината снощи продължи до към 1 вечерта... скара, салата, ракия и макарони на фурна (blush)
След тренинга днес 2 овесени гофрети с кашкавал и свинско филе + 1 бира, за да запълна гликогена... все още го запълвам :(
Следва някакво хранене вкъщи и довечера съм на РД на един приятел, свинщината ще продължи вече 3-ти ден :D
Купих си протеинче - Почват протеиновите шейкчета и десертчетааа (party)
Малко за разяждане:
Мнението беше редактирано от gotcha на 08.06.12 18:24.
Бегова тренировка фор дъ асс:
Днеска опъвахме баирите с Весо в княжево. 5 спринта по 30сек. с почивки от 5 до 10мин.
Тренировка от реални две и половина минути ни спря тока :D
Малко повисехме на един лост и те това беше.
Следващия път няма да скатаваш, ами на естадио дел Раковски ;)
Хранене след 19ч. пост без молитва:
Една бира да запълна гликогена :)
След час домашен протеинов сладолед от банан, къпини и протеинче.
След час вече озверял нагъвам супер мазни свински флейки с гъби и тиквички на скара + Хората сБира :)
През деня вкъщи 5-6 пъти изометрии от стойка на ръце и преси с мн малка амплитуда. Наистина действа добре на рамото!
В залата - Туристическо айляшка тренировка с големи почивки...
Явно не бях възстановил от вчерашното баирче въпреки липсата на мускулна треска и умора в краката реших днес да тренирам крака! Да ама (finger)
Няква измъчена осмица на 80кг и тройка на 90кг клек с нещо като супер серия с тяга от 100кг... трагедия.
6 пъти обръщане с изстласкване на 50кг и тука трябва да си дам зор, мога още ама като съм свежарка.
3 суперсерии 5х80кг лег - 5х25кг набирания. 1 суперсерия от същото но 50кг на лежанката и СТ на набиранията - 15-6.
Малко френско и тесен хват лег за трицарата... не бях правил френско едно 5-6 години, припомпва добре :)
Колелце от коляно и негативно от стоеж... не мога да се дигна обратно прав :D 2-3 драгон флага.
Общо час и половина в залата, че и отгорe… тва са ми две яки тренировки като време :)
Накрая за капак 50м ходещи напади на стадиона, напече ме брутално и квадрицепсите ми се удървиха и се прибрах...
Необмислена тренировка, но пак е нещо...
Хранене след 20ч. пост:
Някви мръвки от вчера, домашна пица и ще поливаме цели два взети изпита на братчеда и приятелката ми с мнооого бира :D
Здрави и Наздрави!!! (beer)
11.06.12
17:10
През деня вкъщи 5-6 пъти изометрии от стойка на ръце и преси с мн малка амплитуда. Наистина действа добре на рамото!
В залата - Туристическо айляшка тренировка с големи почивки...
Явно не бях възстановил от вчерашното баирче въпреки липсата на мускулна треска и умора в краката реших днес да тренирам крака! Да ама
(grin)
Чуствах ги добре бе, ама в залата нямах издръжливост и РЯЗ :D
Ма и тая жега ми ебава дроба :(
Тренировка за долната част на Гъза:
Преден клек, хакен клек, клек, тяга х 2 повторения 3 врътки с 1-2мин почивки м/у тях 80кг за клековете и 120кг за хакена и тягата. Една врътка от същото но на 50 и 70кг по 10 повторения.
На лег пресата бутане и прасец на един крак, незнаен брой серии и повторения.
50 ходещи напада на стадиона, което са и близо 50м... Не знам що ама тва ме одървя яко...
Храна след 20ч. пост:
Шепа сурови ядки (орехи, бадеми, кашу), сушени боровинки, кокос, замразени къпини и 1 доза протеин, всичко това в чопъра на кашичка става доста добро.
Кюфтята са готови, чакам само тиквичките и гъбите да се изпекат на скарата (beer)
Баси гласището... евала на Петя Данкова
“Гимнастически” ден за Гърба :(
Днес бях за сефте на курсовете по гимнастика в НСА. Не знам дали съм споменавал, но имам от зимата идеята да запиша кинези в НСА, само дето малко работа ми излезна сега, когато трябваше да се подготвям най-усилено и едвам днес сколасах да ида да видя за кво иде реч... ТРАГЕДИЯ СЪМ! Трябваше да правиме челни стойки и стойки на ръце от които да се претъркулваме напред на кълбо, но аз падах по гръб като дъска! Някакви кръгове да описваме с ръцете - нулева координация всичко обърквах... ще видим следващия път дали ще задобрея :(
Та до там и обратно с колелото някъде 12км. После на стадиона в тревата се изтрясках няколко пъти в опити за кълба и тн и накрая 10 обиколки комфортно темпо на сгурията - Сбогом млечна киселина, сбогом крака, сбогом гърбино отнесохте го подобаващо днес! (wave) :D
Хранене след 16+ часа пост И МОЛИТВА докато седях на стойката на ръце :D
Протеинов шейк с ядки, сушени боровинки и кокос + 1 ябълка.
14.06.12
19:40
казано от gotcha на 14.06.12, 16:47:
“Гимнастически” ден за Гърба :(
Днес бях за сефте на курсовете по гимнастика в НСА. Не знам дали съм споменавал, но имам от зимата идеята да запиша кинези в НСА, само дето малко работа ми излезна сега, когато трябваше да се подготвям най-усилено и едвам днес сколасах да ида да видя за кво иде реч
Ей това хубаво малко повече инфо за курсовете по гимнастика. И малко да те жегна не си ли малко дърт за кинезото. Не че знам каква ти е професията ама да я сменяш(devil).
Ахах тва са курсове от НСА за подготовка по изпита, който е гимнастика, спортен (футбол, баскет, волей, хамбал) и май лека атлетика за всички.
Ами и аз си мислих няколко години, че съм дърт, ама тука едни по-дърти от мен във форума ми показаха, че аз па съм смешник :D
Не мисля да си сменям професията, но това ми е интересно и си гледам нещата занапред... ще го видим квото стане ;)
Иначе съм лютиер, ако ти говори нещо...
14.06.12
21:01
Яко не знаех че в България има такава професия. Това за кинезото е базик. Какви са условията за кандидатстване и задочно ли е обучението?
Ми точно кинезитерапията няма задочно...
Ето ти инфо - http://www.nsa.bg/download.php?NSAFRONTEND=3334659d2806e7293eb9c3d4a74e02ea&id=493
След 6 часа сън и натежала глава от снощния сбор, днес трябваше да се тренира...
С един приятел, който искаше да му покажа някви кросфит неща, но първо правихме една тренировка за корем от Р90x сигурно 15 минути, някви изометрии и кво ли не, нещо издръжливостта в ядрото хич я няма...
После му показвах загрявката на Вик с 8-цата на приятелката ми :D
След това на стадиона 10 минути синди, аз се отплеснах и направих 11 рунда за 11 минути, не знам дали можех да откарам до 20 обаче, съмнява ме на тоя пек.
После се опитахме да направиме бърпи ДГЕ, дори без лицевите на бърпитата не успяхме да направиме първия рунд (blush) все пак бая неща се навързаха...
Та така, храната няма да я коментирам :D
Жега е, всичко се поти, а аз плувах днес в собствените си флуиди :D
Проби за Power Snatch / OHS / OH Lunge до 40кг. охс ми е мн зле, нещо не мога да влезна вчас, докато нападите не са ми проблемни толкова...
Преден клек с обръщане, защото стойките бяха заети - 3х70кг в суперсерия с хакен клек 5х70кг - 3 врътки.
Накрая реших да се затапя с нещо, което ще ме изпоти на макс -
Dead lift & Burpees
5 rounds
5 x Dead lift (120 kg)
10 x Burpees
For time - 7:27 без накъсвания, но с раздишвания. Мн пот!
Хранене след 19ч. пост:
5 яйца с кашкавал и МЕД (евалата Вито за идеята, основно с десерт на едно!) и едно шуменско.
18.06.12
20:29
казано от gotcha на 18.06.12, 16:10:
Проби за Power Snatch / OHS / OH Lunge до 40кг. охс ми е мн зле, нещо не мога да влезна вчас, докато нападите не са ми проблемни толкова...
Странно. При проблем на OHS да нямаш на OH напъните.
Преден клек с обръщане, защото стойките бяха заети - 3х70кг в суперсерия с хакен клек 5х70кг - 3 врътки.
Машина 3х70 обръщане с преден. А се правиш на слаб.
5 яйца с кашкавал и МЕД (евалата Вито за идеята, основно с десерт на едно!) и едно шуменско.
Това ми хареса!
Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 18.06.12 20:30.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече