Лаф моабет - том седми

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.06.12
22:53

Цвети Пиронкова с/у Мария Шарапова! НАЖИВО http://www.lshunter.tv/streams/1/lshtennis4.html

Станах разноглед да гледам и Португалия- Испания, заедно с тениса :D

Мнението беше редактирано от introducer на 27.06.12 22:53.

казано от Ramon Dekkers на 27.06.12, 21:53:

във връзка с горното, една изцепка
Глупости, как ще си дебела? Нема такова нещо. Я вземи два стола и сядай на нашата маса.

ХАхахах епик :D

28.06.12
01:02

http://downpourbg.com/komikseuro/

28.06.12
10:43

Има разни капацитети из форума дето явно толкова им е писнало да четат едни и същи неграмотно зададени въпроси и неясно формулирани цели, че дори да знаят отговора първо си изливат цялото общовселенско раздразнение.
И евентуално ако човека е послушен и се извини, преформулира си въпроса (и най-добре вземе, че си намери отговора сам) може и да благоволят от висотата на огромния си опит и мъдрост да кажат каквото се пита.

Хората ще си задават тъпо въпросите. Тинейджърите ще искат да станат от 50 кила - 90 за един месец, кифлите ще искат да свалят 2 кила, ще се увиват във фолио и ще ядат салати. Поне в 80% от все още непоявилите се нови теми. Това е положението.
Какъв е смисъла да кажеш на един глупак, че е глупак?
Ако можеш - помогни му, ако не можеш - трай си.
Ама помагането става с личен пример, а не с коване на канчета - покажи му какво е да си грамотен, да си толерантен, да си знаещ - да поиска да стане като тебе, а не да намери поредния дето ще го обяви за олигофрен и ще го прати да си преосмисли езиковата култура, въпросите, целите и живота като цяло.  (Ако е знаел как - щял е да го направи вече.)

(Тука Хънтъра да не чете, че той ако спре да хейти не знам к’во ша правим, има опасност ордите фенове да направят ритуално харакири :D )

Като ви е писнало - вземете си почивка. Щото не помагате на хората.

....
Казах си, чувствам се по-добре  (mooning)

28.06.12
11:00

Ин да фейс, хънтъре :д

HE

28.06.12
11:29

Moonray, никак ама никак не съм съгласен със теб, защото:
- първо и най-важно за да осъзнае и да се получат нещата от поста ти - трябва малко акъл, а неграмотно и олигофренски написан поста, не говори за наличие на такъв.
- второ, четенето не боли - т.е. имам в предвид, че няма да му паднат макарите /кифлите да ги заболи гърло/, ако влизайки в един форум и съответно един напълно непознат за теб свят, се информираш поне от обща култура за, какво иде реч там.
- трето, няма начин да помогнеш на някакъв олигофрен да е нацепен за плажа при положение, че е практически невъзможно - хората още не са измислили подобно прахче.
- четвърто, като му обясниш, че така не става те обявяват за хейтър и т.н. само, защото не е чул, каквото му се иска.
- пето, има толкова важни теми, които включват, как да се задават правилно въпроси, проблемите при начинаещи и т.н., че може във началото да мине и без пускането на собствена тема.
- шесто, защо някой, който го мързи да прочете това, което го интересува, аз да му го поднасям готово и сдъвкано, само защото се е регистрирал тук и този факт вече е достатъчен, че е специален, а останалите са му персонално задължени. В този случай сдъвквам, смилам информацията и директно в неговата уста /е вярно не по начина по, който би му харесало, но си е нещо :D/

Мога и още да говоря по въпроса, но ще спра до тук, че дългите постове никой няма търпение да ги чете. Само ще добавя, че разбирам типичната женска милозливост дори при вида на прясно сгазен помияр, но това не е повод да си завъждаме отрепки тук. При положение, че толкова хора са си направили труда да помогнат на начинаещите със важни теми, то мързела не е извинение, както и непознаването на определен закон не те освобождава от отговорност пред съответните органи.

28.06.12
11:31

Много рядко им пиша на тия индивиди , новобранците... Като се замисля им сипвам лекичко , ако реша пък да им пиша .. Ама нищо , аз само лекичко (wasntme) Подготвям се Хънтъра , като пукне , да им сипвам в негова памет !! :D

п.п. - като каза т’ва за хейтърите - преименувай се на Хед_Хейтър .. асъл главния хейтър на форума 8-)
п.п.2 - дългите постове , написани от хора , които знаят какво пишат и знаят КАК да го напишат си струва да се четат :-)

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 28.06.12 11:35.

28.06.12
11:54

казано от Moonray на 28.06.12, 10:43:

Има разни капацитети из форума дето явно толкова им е писнало да четат едни и същи неграмотно зададени въпроси и неясно формулирани цели, че дори да знаят отговора първо си изливат цялото общовселенско раздразнение.

Или изобщо не си правят труда да отговорят, защото на всички им е писнало от тъпоумни вапроси. Не може някой, който не е положил дори минимално усилие да се образова по въпроса, който го интересува да задава малоумни въпроси и аз да не се почувствам издразнен, няма как хора, който са вложили години  да се образоват и да натрупат знания в тренировки и хранене да не се почувстват обидени от факта, че някой мързелив задник иска всичко да му бъде поднесено на тепсия. Ти ще дадеш ли пари на на някой здрав-прав просяк който му е намерил лесното, само и само да подкрепиш думите си в горния пост? Когато преценя, че човек има нужда от помощ ако мога помагам, а ако човек се опитва да проси (било то и информация) това да го унижиш също може да е от помощ, защото някой от тях може и да се позамисли. Както и да погледнем тези хора са паразити и аз лично не желая да улеснявам съществуването им, защото тези паразити изсмукват жизнените сокове на обществото.

28.06.12
11:54

Ама ти искаш хем агнето да е цяло, хем вълкът да е сит... не става така. Или пък на едни са им позволени някои неща, но на други не са ? Това за обръщението към хед..
Иначе каквото повикало, такова се обадило.. По същата логика и от 2ките в училище няма смисъл, защото именно те показват, че нищо не знаеш, не си бил достатъчно подготвен, тъпо парче си...куха лейка и така нататък. А може би не трябва да се пишат и да се създаде една илюзия пращаща замесените в нея право в облаците ? Всеки трябва да си знае мястото.. а пък когато някой се помисли за нещо повече просто е нетърпимо.. Примери от форума много. За това независимо от начина по който се процедира.. крилцата на подобни индивиди трябва да се подрязват, така че да ги заболи и да преусмислят като цяло обстановката. 
Нищо което идва на готово не се оценява реално, а щом му се придаде ниска стойност то започва да губи стойност.

Виж... и аз бях като теб... един ден дори имах свободно време и желание: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/60099 :D

28.06.12
12:04

Аз пък, как се изцепих...ще ми се света да е едно по-добро място - ама пуста женска милозливост. :))

Мисля си, че сме позагубили способността да оценим кой е добре да навреш някъде и кой да вземеш сериозно. От новаците това. (Не хората, които си идват с постиженията, знанията  и т.н.)

Много знаещи хора има, които имат капацитета да го направят ( да оценят потенциала), но вместо това  -  първо подигравка и сарказъм, после ако остане наоколо и е послушен можем и да си говорим с човека.  Вярно е, че борбата изгражда волята, но има доста хора с потенциал, които не остават във форума след една такава атака от “специалисти”.

Нямам намерение да всявам справедливост, всеки си има глава на раменете. Аз лично съм на мнение, че работи много повече да игнорираш глупостта и да подкрепиш адекватното поведение, отколкото да накажеш грешката.

HE

28.06.12
12:06

казано от Moonray на 28.06.12, 10:43:

(Тука Хънтъра да не чете, че той ако спре да хейти не знам к’во ша правим, има опасност ордите фенове да направят ритуално харакири :D )

Виж, аз съм избрал да го правя, като се забавлявам, а покрай това и други се забавляват, но можех да го правя и по просташки брутален начин. Можеш да си убедена, че пред очите ми са минали през годините много постове, като твоя и аз все още съм тук, сигурно ще бъда тук и след теб. Сигурно и тогава ще има хора, които да се смеят на постовете ми и такива, които да изникват от нищото със критики към държанието ми тук - такъв е живота :D

28.06.12
12:17

Стига бе, аз толкова да ти се кефя и специално те изключих от поста (F)

Много сериозно го подкарахме, я по- яйляк. Тези, които визирах не обърнаха грам внимание на дискусията и без това ;)  Аз си казах наблюдението и мнението, койтото иска да си мисли - да мисли. Ако ме избие на агресия - знам къде са бутончетата за лични :D

28.06.12
13:51

28.06.12
13:56

Като малък някой да е бил зарибен по книгите-игри? Ееех, спомени от 90те :д

HE

28.06.12
14:11

казано от Voyager на 28.06.12, 13:56:

Мммм да. Чаках да излезе нещо ново да си го взема. Доста време съм счупил с тях ;)

казано от Valdis на 27.06.12, 21:22:

казано от head_hunter на 27.06.12, 21:01:

На такива обикновено им казвам “Ела лапни един к*р, колкото да сложиш нещо в устата” ;)

Ааааааа стига бе, не ми казвай само, че фантазиите ти са изпъстрени с това, все пак иде реч за същество дето по-добре да го прескочиш отколкото да го заобиколиш (puke) :D

хахухаухаухауха :D :D :D (wasntme)

казано от Voyager на 28.06.12, 13:56:

Майкъл Майндкрайм имах доста негови книги. Като бях малък много им се кефих. Спомням си от заглавията “Боговете на футбола” и “тъмната страна на замята”. Трябва да се поразровя малко, като отида до майка ми -:).

28.06.12
14:25

Аз имах ужасно много заглавия, но сега не знам къде са повечето. Търкалят се тука няколко книжки... ‘’Нощта на върколака’’ (която има литературните качества на прочитна книга), ‘’Смъртоносен лабиринт’’ и ‘’Тъмната страна на земята’‘. Помня, че най-култовите книжки бяха от поредицата Битки Безброй, не е истина колко ми беше кеф тогава да седна и да се занимавам... имам чувството, че и сега бих ги чел.
А настолната РПГ Ендивал просто пръскаше!

28.06.12
14:48

“Пътят е страшен, не чакай пощада,
мрачна покана към дързък герой.
Младият войн смело тръгва към ада,
злото да срещне в решителен бой.”

Това е от “Тъмната страна на Земята” ако не се лъжа.  Ееегаси кви неща съм помнела... Култова книжка беше : )

п.п. Емотикончето наистина е мега тъпо.

Мнението беше редактирано от Moonray на 28.06.12 14:48.

28.06.12
15:07

казано от Денис на 28.06.12, 11:31:

Много рядко им пиша на тия индивиди , новобранците... Като се замисля им сипвам лекичко , ако реша пък да им пиша .. Ама нищо , аз само лекичко (wasntme) Подготвям се Хънтъра , като пукне , да им сипвам в негова памет !! :D

п.п. - като каза т’ва за хейтърите - преименувай се на Хед_Хейтър .. асъл главния хейтър на форума 8-)
п.п.2 - дългите постове , написани от хора , които знаят какво пишат и знаят КАК да го напишат си струва да се четат :-)

Аз твой пост извън спам темата не съм виждал, така че не си се похабил споко.

28.06.12
16:45

Да е.. трябва да направят един ранг “Горд моабетчия” специално за мен 8-)

28.06.12
18:20

:D

28.06.12
21:22

(giggle)

28.06.12
22:15

Иветката стана европейски шампион от Хелзинки!!! :*
http://topsport.ibox.bg/news/id_510988286

п.с.
Автор на книги игри: Върджил Дриймънд- “Дъгата срещу Ада” любима моя (подарък за един рожден ден в Жан-Виденово време и сиромашия навред) - превъртал съм я 200 пъти, ама слагах кламери на някои страници, за да не се нашия на някоя мина и да ми се обезцени труда :D

28.06.12
22:28

Балотели e голям

28.06.12
22:38

казано от umad brah на 28.06.12, 22:28:

Балотели e голям

Невероятно голям :) :D

Коментаторът сцепи отново: “Това е хубава трева.Все пак е холандска!” Разбира ги :)

28.06.12
23:56

(blush)

29.06.12
00:24

16 Hits 90% damage vs Motaro - аз съм изверг :D

29.06.12
00:31

Абе стадиона беше ужасен според мен... на близките кадри се вижаха само кал и чимове... :D

Или тренира канадска борба или е малоумен... дано е първото :)

29.06.12
01:18

Второто е. :D

Абе щото съм гледал тренировки по канадска борба и изпълняват по подобен начин движението.... може и да се бъркам ама....

29.06.12
02:39

2 Неща:

1) Не мога да намеря къде е разделът с интервюираните потребители

2) Като цъкна акаунта на даден потребител:
-няма препратка към форума, а само към негови раздели - Мъжки и Дамски дневници. Малко неудобно ми се струва, особено ако съм отворил в нов таб. -Освен това, защо пише Женски дневници, а не Дамски? Като изтървано от гората звучи :D

29.06.12
08:21

казано от Тихомир Велев на 29.06.12, 07:46:

Да видим ще има ли въздържатели? (giggle)

Endocrine response to masturbation-induced orgasm in healthy men following a 3-week sexual abstinence.

Велев, много ми е интересно какво точно си търсил за да достигнеш до тази информация (giggle) Ключови думички: Endocrine, masturbation, orgasm, sexual :D

29.06.12
08:26

казано от NRG на 28.06.12, 23:56:

(blush)

Здрасти , приемаш ли компания за този красавец :D

казано от Тихомир Велев на 29.06.12, 07:46:

Да видим ще има ли въздържатели? (giggle)

Endocrine response to masturbation-induced orgasm in healthy men following a 3-week sexual abstinence.

Ха сега... значи по 1 път на 3 седмици :( Кофти :D А със секса дали пак стоят така нещата? :D Предполагам да...

29.06.12
08:47

:D

казано от Valdis на 29.06.12, 08:21:

Велев, много ми е интересно какво точно си търсил за да достигнеш до тази информация (giggle) Ключови думички: Endocrine, masturbation, orgasm, sexual :D

Е, ти пък сега...Неудобни въпроси ли ще си задаваме? :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1