09.04.12
17:09
Хайде лостаджийте:)
Вече града ни си има площадка за фитнес на открито, благодарение на упоритостта и вярата на двама братя...
Няколко лоста, шведска стена, успоредка...няколко ръкохватки с различни хватове, уред за коремни преси, са идеално разположени в едно малко паркче, където може и да се потичква:)
Мястото е точно срещу входа на стадион “Белите орли”.
Скоро ще направим нещо организирано там, дотогава можете да отидете и поразкършите телата...
Обещаха ни, че ще бъде и осветено мястото...
Чакам Ви:)
ЧЕСТИТО!!! Супер новина! Дано да има повече такива площадки в повече български градове!
Бургас също направиха нещо прекрасно.
Ами...за някои хора 1000лв. са им парите са обяди и вечери...защо да не ги дадеш за спорта и младите хора...
Дано има повече пичове + малко бюрократична помощ, а аз ги владея тия работи...стават нещата:)))
Славко, струва ми се, че и ти имаш пръст в откриването на спортната площадка. Участието ти във форума и тренировките, които инициираш и тези, в които взимаш участие в цяла България помагат на много младежи да отварят същността си към спорта и да влагат в себе си.
Такива начинания и усилия само радват.
Аз само помагам, с контактите си, с доверието които ми имат някои хора...Малките си движеха нещата, обаждаха ми се само като излизаха проблеми:)))
Наистина като цяло, децата си направиха всичко...за мен кефа е да ги виждам на лостовете, не покрай дилърите...
09.04.12
20:00
Супер новина, ако се прибирам към Плевен по Великден ще мина да я видя. Ако започнат да се организират спортни събирания там ще е супер.