21.05.12
21:33
Днес се забавих с тренировката Тае Во Ultimate, щото реших първо да се разходя с малката. Лошото е, че после нямах много настроение за движение , но въпреки всичко си я направих. След това си ми беше леко и готинко и имах чувството, че ще понеса още една. Ех, да имах повече време.
Вечерята си беше като вчерашната, но под друга форма - салатката и 2 бъркани яйца с извара и сирене, мнооооого подправки. парченце кашкавал. Естествено днес шоколад няма, дано го изяде по-бързо мъжа ми, поне да не ми вади очите докато отварям хладилника :D.
Т’ва е то за днес.
22.05.12
08:41
Няма да се обяснявам много, но да преживееш земетресение на 18 етаж си е повече от ужас. Сдобих се с поне още 5 бели косъма на главата. Имах чувството, че блока ще се удари в съседния. Имаше и един много гаден и характерен шум. Ох, ужас, не искам да си спомням. Почти не съм мигнала. Малката поне не разбра, защо баща й я грабна така през нощта и я завлече под касата на вратата. Спа си спокойна.
Какво да кажа - Природа!
Иначе си стартирах деня обичайно в 6:00 с топла вода и геритамин
6:30 кафе с мялко
7:00 - Тренировка 1: ZWOW 10
1) High Knees - 100 reps
2) Reptile Burpees - 20 reps
3) Kettlebell Jumps - 20 reps
7:20 - киви
7:40 - по 2 с.л. ечемичени и ръжени ядки, прясно мляко, куркума, канела, стафиди, кокосови стърготини, ленено семе, тиквени семки
10:00 - предвидила съм 1 варено яйце, 1/2 краставица
За обяд не знам - направо не ми се прибира, страх ме е. (sweat)
Ох....страхотния е това заметресенията.....важното е че сте добре всички (hug)
Ужас беше :( А не мога да си представя ти какво си изпитала на тази височина :( (hug)
Ние тук в планината не го усетихме,но бабa се обади от Пeрник и каза че е било някакъв кошмар, напукал се е блока :X
22.05.12
11:24
Нашият блок е старо и качествено строителство. Много люлееше, но интересно - не чух да падат предмети. Лошото е, че емоцията е неописуема и няма как да реагираш. Не можеш да тръгнеш да слизаш, защото е опасно, може да има вторичен трус. За асансьор и стълби - забрави. Молитва и т’ва е. :)
22.05.12
22:09
12:30 - зелена салата с домат и краставица, по малко сирене, извара, кашкавал, едно варено яйце, 3 маслинки, 20 гр сурови ядки, едно малко парченце шоколад.
15:00 - 4 ягодки, 1/3 банан, около 30 гр извара, 3-4 с.л. кисело мляко
17:30 - Тренировка 2:
20 мин Хийт на Шалийн Джонсън
+
Копнах си от Катето това: :)
100 High knees
50 Backward lunge kick up (L) 5 кг
100 High knees
50 Backward lunge kick up (R) 5 кг
100 High knees
100 Squats 5 кг
100 High knees
25 Straight Abs
100 High knees
25 V Abs (L)
25 V Abs (R)
100 High knees
25 Bicycle Abs
100 high knees
Време 17:04 мин
20:00 - зелена салата с домат и краставица, една чинийка боб на фурна, 30 гр сиренце, 30 гр извара, 5 люти чушки, малко тиквено семе.
Мислех, че няма да издържа тренировка, заради малкото сън и негативние емоции, но се оказа точно обратното - имах енергия и то доста.
Пожелавам ви спокойна и безземетръсна нощ! :D
+ Копнах си от Катето това:
100 High knees
50 Backward lunge kick up (L) 5 кг
100 High knees
50 Backward lunge kick up (R) 5 кг
100 High knees
100 Squats 5 кг
100 High knees
25 Straight Abs
100 High knees
25 V Abs (L)
25 V Abs (R)
100 High knees
25 Bicycle Abs
100 high knees
Време 17:04 мин
Браво! И даже си добавила тежест :)
23.05.12
08:59
казано от Катето на 22.05.12, 23:26:
Браво! И даже си добавила тежест :)
Да, затова сега ме понаболяват задните части :D. Увеличила си тренировката с още High Knees и за деня ми се събраха доста. Имах огромна нужда да се разтоваря от лоши гледки и мисли след прекараната нощ. Докато тренирах имаше ужасна буря, а днес видях доста повалени дървета и клони. В градината на малката беше паднало дърво. Природата ни отмъщава ....
23/05/2012
Днешният ден започна по следния начин:
6:00 - топла вода и геритамин
6:30 - кафе с мляко
7:00 - Тренировка 1: The Serendipity Workout & BONUS Abs & Core Sculpt Cool Down
12 rounds of 50 seconds work with a 10 second rest
1) Single Leg Push-Up, Touch Under Toe – Alternate Legs
2) Burpees + Bonus Push-Up & Tuck Jump
3) Sandbag Swings – 5 кг
4) Side Lunge Touch Downs
Bonus – Ab & Core Workout:
3 rounds of 50 seconds work with a 10 second rest
1) Oblique Plank – Straight Leg Touch Overs – Right Side
2) Straight Leg – Side Ab Touch
3) Oblique Plank – Straight Leg Touch Overs – Left Side.
7:40 - 40 гр овесени и пшенични трици, 1 с.л. ленено семе, канела, 200 гр кисело мляко, кокосови стърготини, 1 с.л. стафиди
10:00 - кофичка кисело мляко
Мнението беше редактирано от Deskameska на 23.05.12 09:09.
23.05.12
21:32
Пълна свинщина днес. Голям глад, голямо чудо. Не мога да се спра.
Бях на работа до 13:00. Прибрах се и тренирах.
13:15 - Тренировка 2: Тае Bo Cardio
14:30 - късен обяд: домат и краставица, една чинийка боб на фурна, 30 гр сиренце, 30 гр извара, 5 люти чушки, малко тиквено семе
Последва ходене по мъките - подавах документи за детски. Отново си припомних една от причините да не ми се седи в България.
17:00 - 40 гр сурови ядки, с преобладаващо тиквено семе, 4 лъжици кисело мляко, парченце черен шоколад. Веднага се насочих към вратата, че нямаше да остане нищо от шоколада. Разходка с Ема - доста си походиме.
20:00 - зелена салата с домат и краставица, една чинийка боб на фурна, 50 гр сиренце, 30 гр извара, 5 люти чушки, малко тиквено семе, 4-5 черешки, довърших шоколада - 5 парченца.
Еднообразно меню, свинщини, пълна трагедия. Утре се почва и с ремонтите. Не знам как ще си направя програмата така, че да мога хем да тренирам, хем да се храня както трябва.
Обмислям тренировки сутрин, а менюто - скари-мари.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 23.05.12 21:32.
24.05.12
07:55
Честит 24 май! :D
казано от Deskameska на 23.05.12, 21:32:
. Разходка с Ема -
Много хубаво име :) Харесвам трибуквени и четирибуквени имена за момиче....ако имам бих го кръстила Дая, Дея, Ния, Ева, ДИВА :), ей такива разни..
24.05.12
10:46
казано от diva 97 на 24.05.12, 08:55:
казано от Deskameska на 23.05.12, 21:32:
. Разходка с Ема -
Много хубаво име :) Харесвам трибуквени и четирибуквени имена за момиче....ако имам бих го кръстила Дая, Дея, Ния, Ева, ДИВА :), ей такива разни..
Хихи, и аз много ги харесвам такива кратки, точни, ясни и звучни, само дето непрекъснато ме питат - ама Ема от Емилия ли, на кого е кръстена, ... хора разни :)
Ето и една снимка на овесените ми бисквитки, а на другите две - хляб Вита Баланс “ръжен”. Имах огромното желание да си хапна принцеси сутринта, но ... Възмутена съм както винаги. Не им е стигнала боичката нещо. А ние си мислим, че ядем пълнозърнест хляб..... Ех, Българийо, Българийо! Такива неща адски ме натъжават.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 24.05.12 10:51.
24.05.12
22:19
Първи ден от ремонта, безобразия от моя страна всякакви. Цял ден глад ме гони, а и не тренирах.
Закуска: вода, геритамин, кафе с мляко, киви, елда с прясно мляко, куркума, канела, стафиди, сурови ядки
Междинна: 30 гр сурови ядки, 1/2 кисело мляко, .... час след това налапах една огромна ореховка /пусто много са вкусни, ама пълни със захар, захар .../
Обяд: домат, краставица, две кУфтенца, 1/2 филия “ръжен” хляб, извара - голям глад, доядох си с още тиквени семки /цял ден ги ям/
Междинна: 1/2 кисело мляко, тиквени семки, близнах си от крема на кроасан с кокос и шоколад - не ми хареса изобщо.
Вечеря: домат, краставица, боб на фурна, три люти чушлета, сирене, извара, тиквени семки.
Вода- около 3 л; 2 кафета с мляко
Голямо нагъване днес, умирам си за сладичко и за да не го ям, тъпча други неща. Тъкмо станах 43 килца, сега ще си върна онези 45. Утре ще тренирам, още не знам какво и как, но ще го измисля.
(devil) Давай рецептата за бисквитите, чее не отговарям :D Деска, ако знаеш още рецепти за здравословни теста :P пиши
24.05.12
22:50
казано от Asteris на 24.05.12, 22:22:
(devil) Давай рецептата за бисквитите, чее не отговарям :D Деска, ако знаеш още рецепти за здравословни теста :P пиши
Голям глад, нали? Ето, пускам рецептата, но предупреждавам, че не е много диетична.
Овесени бисквитки
100 гр краве масло
1 ч.ч. кафява захар
2 яйца
2 ч.ч. брашно (бяло или грахам)
3 ч.ч. финни овесени ядки
1 ч.л. сода бикарбонат
1 ч.л. канела
1 пакетче ванилия
по желание:
1/2 ч.ч. стафиди (и нарязани сушени плодове) или
1/2 ч.ч. орехи, нарязани на ситно
* В купа смесете кафявата захар и маслото. Добавете яйцата и разбийте на крем;
* Смесете брашното, канелата, содата за хляб и ванилията. Пробавете и овесените ядки и разбъркайте;
* Смесете овесените ядки и разбитите яйца. Ако ще добавяте сушени плодове или ядки се добавят сега и се замесва тесто;
* Покрийте с кърпа и оставете за 1 час;
* Покрийте тава за печене с готварска хартия. Загрейте фурната на 190 градуса;
* От тестото оформете топчета колкото орех, които сплескайте между дланите си и подредете оформените бисквити в тавата на разстояние една от друга;
* Печете бисквитити около 8-10 мин, като го оставите около 5 мин да изстинат на скарата;
Получават се около 35-60 бисквити в зависимост от това колко големи сте направили бисквитите.
Сушени плодове и нарязани ядки можете да добавите по желание. Ако тестото ви се вижда сухо, не се изкушавайте да добавяте вода или мляко.
Да ви е сладко! (sun)
Онзи ден Ема ми поиска бисквитки от магазина, но аз й направих тези и за има, няма два три изчезнаха /почерпих и свеки/.
25.05.12
10:02
Добрютро! Ех, това време! (rain)
6:30 - топла вода и геритамин
7:00 - кафе с мляко
7:45 - Тренировка:
20 мин. кросче из квартала, изкачване на стълби /бягайки/ - 18 етажа.
30 рунда 50/10 - Couplet Workout - всяка двойка упражнения се изпълнява по 3 пъти преди да се премине към следващата:
Couplet 1:
1. Switch Lunge with Oblique Chop – 5 кг
2. Alternating Sandbag Swing – 5кг
Couplet 2:
1. Sandbag Deadlift & 1/2 Burpee – 2 х 5кг
2. Weighted squat jumps – 5 кг
Couplet 3:
1. Clean and Press & Squat & Press – 5кг
2. Elevated Under Knee Push-Up
Couplet 4:
1. 10 x Plank Shoulder Touch & 10 x Toe Touch
2. Goblet Squat & Press - 5кг
Couplet 5:
1. Tuck Elevated Arm Abs – 1,5 кг
2. Upright Row & 1/2 Burpee – 5кг
9:45 - 40 гр овесени и пшенични трици, ч с.л. ленено семе, канела, стафиди, 1/2 кисело мляко, 20 гр тиквени семки, две хапки от принцесите на малката.
25.05.12
10:20
Ето и нещо много бързо:
Едноминутен ленен мъфин
Необходими продукти за 1 брой:
45 гр. смляно ленено семе
½ чаена лъжичка бакпулвер
2 чаени лъжички канела
1 чаена лъжичка кафява захар /може и повече, че не става много сладичко, а защо не и с мед/
1 разбито яйце
1 чаена лъжичка масло
Начин на приготвяне:
Смесете всички сухи съставки. Към тях добавете разтопеното масло и яйцето и разбъркайте до получаването на еднородна смес. Изсипете сместа в достатъчно голяма чаша. Паркирайте чашата в микровълнова фурна и печете на най-висока степен в продължение на 60 секунди. Дайте шанс на получения мъфин да поизстине, след което сами знаете как да постъпите с него.
В случай, че представлява интерес за вас, току-що изядохте 290 калории под формата на 22 гр. мазнини (от които близо 4.5 гр са Омега-3 алфа-линоленова киселина), 15 гр въглехидрати (от които 11 гр са фибри) и 12 гр протеин.
Прилагам снимки /малко старички/, за доказателство, че става. ;)
Деска, поздравления за влусотийките които показваш!Бисквитките ще се изпробват задължително! (nfun) (F)
Мнението беше редактирано от June101 на 25.05.12 10:38.
25.05.12
12:14
Ето и още един сладкиш правен преди време. Рецептите са от нета:
Здравословен сладкиш с овесени ядки и фурми
овесени ядки - 1/2 ч.ч. фини
брашно - 1 ч.ч. пълнозърнесто
захар - около 1/2 ч.ч. диабетична фруктова захар /абе ползвах кафява, а може и без - те фурмите са си сладки/
яйца - 2 броя
олио - 5 с.л. слънчогледово /аз използвам разтпено масло или зехтин/
кисело мляко - 1/2 ч.ч.
орехи - около 50 г нарязани
фурми - 250 г, почистени и ситно нарязани
бакпулвер - 1 и ½ ч.л.
кокос - 1/3 ч.ч. стърготини
канела - 1/2 ч.л. по желание
карамфил - 1 розичка, счукана, по желание
индийско орехче - 1/4 ч.л. по желание
сол - 1 щипка
Към ситно нарязаните фурми добавете овесените ядки, захарта, брашното, предварително смесено с бакпулвера и солта. След тях добавете захарта, орехите, кокосовите стърготини, канелата, счукания карамфил и индийското орехче по желание.
В друга купа разбийте яйцата с вилица, след което добавете към тях киселото мляко и олиото. Добавете тази смес към брашняната и хубаво разбъркайте всичко.
Сипете сместа в тава, застлана с хартия или намазнена и набрашнена. Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 40-45 минути. Проверявайте накрая готовността с клечка, която трябва да излезе суха.
Айде, това е за днес! Не прекалявайте със сладкото! :D
26.05.12
10:06
Довършвам вчерашния ден 25/05/2012
Междинна 1: малка купичка череши и ягоди, 20 гр тиквено семе
Обяд: домат, краставица, извара, 3 кърначета, салата “Снежанка”
Междинна 2: 1/2 кисело мляко, 30 гр тиквено семе
Късна вечеря: домат, краставица, сирене, кисело мляко, извара, две яйца на очи, салата “Снежанка”, две хапки от някакви свински каренца /не ми допаднаха много/
Грамажи дори не мога да предположа. Всичко на око.
Днес кантара ме показа 42 кг. Това тегло трябва да задържа според мен. (wasntme)
Днес ще е пълна трагедия с храната. Запасите свършват. Не се очертава скоро сериозен пазар. Ще описвам по-късно.
27.05.12
08:54
Лоша работа. Това време хич не помага. В този дъжд нищо не съхне навреме. А ме чака чистенееееее. Пак ще има безсънни нощи.
Описвам накратко вчерашния ден, за днес направо не знам. До магазина не мога да отида даже.
И така
26.05.2012
Ставане: топла вода, геритамин, кафе с мляко
Тренировка:
30 мин Хийт - Шалийн Джонсън
ZWOW 19 за време 27:11 мин
Закуска: някакво умряло киви, 40 гр пшенични и овесени трици, ленено семе, много малко стафиди, 1/2 кисело мляко, канела, ръснах протеин от на мъжа ми, че да ми стане малко по-вкусничко.
Междинно 1: 30 гр сурови ядки /тиквено семе, кашу, бадеми, лешници/ - преобладаваше тиквеното семе
Междинно 2: малко кисело мляко
Обяд: домат, краставица, извара, кашкавал, 3-4 хапки от свинските каренца, салата “Снежанка”, 1 пфх с масло /обожавам/
Междинна 3: 30 гр сурови ядки, една лъжичка домашно сладко (blush)
Много късна вечеря /към 22:30/ - домат, краставица, извара, кашкавал, сирене, салата “Снежанка”, 3 маслинки.
Днешният ден ще е дълъг, ще пиша по-късно.
28.05.12
09:00
Вчерашният 27/05/2012:
Ставане: топла вода, геритамин, кафе с мляко
Закуска: 40 гр пшенични и овесени трици, ленено семе,1/2 кисело мляко, канела
Междинно 1: 30 гр сурови ядки /тиквено семе, кашу, бадеми, лешници/ - преобладаваше тиквеното семе, малко кисело мляко
Обяд: салата от маруля, домат икраставица, извара, сирене, 3-4 хапки от свинските каренца, салата “Снежанка”, две варения яйца
Междинна 3: 30 гр сурови ядки, кафе с мляко
Много късна вечеря /към 22:30/ - салата от маруля, домат и краставица, извара, сирене, две и половина яйца на скара, щипка тиквено семе - лошото е, че си легнах веднага след като измих чиниите.
Приключихме ремонта, има още за дооправяне, но са много леки нещица. Голямото чистене приключи, имам си вече много уютна кухничка, която глътна доста средства. Ще си я изгладувам пък. (nfun) Чувствам се много изморена и доволна.
Днес 28/05/2012
Нищо необичайно:
7:30 - 40 гр овесени и пшенични трици, 1 с.л. ленено семе, канела, 200 гр кисело мляко, 1 с.л. сурово тиквено семе, бадеми лешници, кашу
10:00 - кофичка кисело мляко
28.05.12
22:54
12:30 - зелена салатка с домат и краставиця, сирене, кашкавал, малко сурови ядки - имах огромното желание да хапна риба тон, но се оказа растителна мазнина, стават грешки, какво да направим.
15:30 - 100 гр извара с 1/2 банан, стафиди, 4-5 ядки
17:30 - Тренировка: по план трябваше да е Тае Бо, но направих товa:
20 мин - кростренажор
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H9-O7HgST24
Part One:
10/10 for 12 rounds
1) Plie Squat Jumps & Mountain Climbers
2) 100 High Knees edit: редуване на двата крака = 1 повторение
12 rounds of 10/10
3) Jump Lunge & Mountain Climbers
4) 100 High Knees edit: редуване на двата крака = 1 повторение
Part Two:
12 rounds of 40 seconds work and 10 seconds rest
1) Forward/side lunge combination - 5 кг
2) Sumo Squat & V ab lift
Bonus – Ab Workout:
3 rounds of 50 seconds work and 10 seconds rest
1) Scissor Leg Switch Legs & Reverse Crunch
2) Touch Toe abs
3) Scissor Leg Switch Legs & Reverse Crunch
Bonus – Back & Chest Weighted Sculpt Cool Down:
По 15 повторения от:
1) Standard Push up
2) Close Grip Pull ups - на вратата, с помощта на стол и почивки
3) Military Push-ups
4) Wide Grip Pull Ups - на вратата, с помощта на стол и почивки
5) Diamond Push Ups
6) Decline Push Ups
7) Bent over Flys
8) Reverse Push Up
Нещо не схванах как точно да направя рундовете, затова ги изпълних по 12 рунда от всяко упражнение в посочения ред.
21:00 - шопска салата, печени кюфтета от тиквички /с извара, яйца и сирене, подправки/ и кисело мляко.
Трябваше да гладя, но май ще го оставя за утре. Лека!
Мнението беше редактирано от Deskameska на 29.05.12 08:23.
Нещо не схванах как точно да направя рундовете, затова ги изпълних по 12 рунда от всяко упражнение в посочения ред.
Може да погледнеш поста ми от вчера и да се посмееш! И аз съм правила същото :)
Май си пишем коментарите по едно и също време (rofl)
Мнението беше редактирано от Катето на 28.05.12 23:16.
29.05.12
08:31
казано от Катето на 28.05.12, 23:10:
Може да погледнеш поста ми от вчера и да се посмееш! И аз съм правила същото :)
Май си пишем коментарите по едно и също време (rofl)
Хихи, аз от теб си изплагиатствах тренировката, но и аз обърках отново рундовете. И преди съм правила подобни интервали, но още тогава съм ги записала грешно и съм забравила. Нищо де, не сме се счупили от това.
Все се чудя, защо не ядеш месо вместо толкова млечни и не ти ли втръснаха ? Не вярвам да си вегетарианка щом си опитваш от пържолките и филенцата на домашните. Просто ще имаш по бързи резултати :)
29.05.12
08:53
казано от diva 97 на 29.05.12, 08:32:
Все се чудя, защо не ядеш месо вместо толкова млечни и не ти ли втръснаха ? Не вярвам да си вегетарианка щом си опитваш от пържолките и филенцата на домашните. Просто ще имаш по бързи резултати :)
Честно да си кажа, обичам месо /за разлика от мъжа ми - странна работа/, но напоследък ми се повдига понякога и от пилешка пържола /с тия неща дето пуска докато я пека /. Тия дни ще карам на по-постни неща и млечни, че новото ми боксче си глътна доста средства /а уж беше само козметичен ремонт (dull)/ и сега бюджета е лекинко на минус. Периодът е такъв, иначе не бягам от месце.
29.05.12
11:55
29/05/2012
7:00 - Тренировка 1:
17 рунда 30/10
1) Push Up & Twist
2) Sandbag Swings 5 кг
3) Switch Lunge
4) Bentover row – 2 х 5 кг
5) Side Lunge – Left Leg –5 кг
6) Side Lunge – Right Leg – 5 кг
7) Push-Up & Touch Shoulder
8) Lunge & Twist – Alternate legs – 5 кг
9) Shoulder Press & Squat – 5 кг
10) Elevated Push Ups
11) Mountain Climbers
12) Reverse Pull Ups
13) Plank
14) Side Oblique Plank – Left Side
15) Side Oblique Plank – Right Side
16) Tricep Dips
17) Goblet Squats – 5 кг
7:30 - 40 гр овесени и пшенични трици, 1 с.л. ленено семе, канела, 200 гр кисело мляко, 1 с.л. стафиди
10:00 - кофичка кисело мляко 2%
12:30 - домат, краставица, печени кюфтенца от тиквички /с яйце, извара, сирене и подправки/, кисело мляко, сирене
29.05.12
23:23
.....
15:30 - 35 гр сурови ядки + 5 гр стафиди
17:45 - Тренировка 2: (nfun)
10 мин кростренажор
1000 повторения за време в 10 рунда х 10 упражнения х 10 повторения:
Слагам един edit: тежести не съм използвала!!! Само собственото си тегло :P
10 Burpees с лицева
10 Squat Jumps
10 Push Ups
10 Toe Touch Sit Ups
10 Dips - Bodyweight
10 Tuck Jumps
10 Plank Jax
10 Split Lunges
10 Leg Drops
10 Squat Thrusts
Време: 34:22 мин (whew)
Преди доста време съм я правила тази тренировка, но само 5 рунда, като преди това е имало 40 минути кростренажор. Тогава ми се видя много трудничка. Сега успях да си направя всички рундове, бърпитата си ги правих с лицева,... абе пак не ми беше лека изобщо.
20:30 - салата от домати и краставици, сиренце, 2 печени кУфтенца от тиквички, извара, 150 гр свинска пържолка /да се наградим след тренировка, а и взимам забележката под внимание :)/, щипка стафиди за десерт.
Това еееее. Лека!
Мнението беше редактирано от Deskameska на 30.05.12 14:38.
30.05.12
13:35
30/05/2012
7:00 - Тренировка 1:
12 рунда 50/10
1) Sandbag Shoulder Lift & Drop (L & R Shoulder) 5 кг
2) 1 Leg Push-up’s & jump over the Sandbag bag (Leg closest to the bag is lifted)
3) 10 High Knees & 10 Mountain Climbers – 5 кг
4) Tuck Knees & Explosive Star Jump
Ab Bonus:
3 рунда 50/10
1) Star Abs – Alternate L & R arms & legs.
2) Left Oblique Plank & Side Drop
3) Right Oblique Plank & side Drop
7:40 - 40 гр ечемичени и ръжени ядки, 1 с.л. ленено семе, канела, прясно мляко, куркума, 1 с.л. стафиди, 1 с.л. сурови ядки
11:00 - 1 варено яйце
12:30 - домат, краставица, 140 гр свинска пържолка, сирене, щипка ядки
Вода: около 2 литра, но ще станат около 3.
предстои:
15:30 - около 100 гр извара, 1/2 банан, канела, 1 с.л. стафиди, може и кафенце
Тренировка 2 и вечеря - ще дописвам.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 30.05.12 13:36.
10 Burpees с лицева
10 Squat Jumps with the Sandbag.
10 Push Ups
10 Toe Touch Sit Ups
10 Dips using the Dip Station (or Bodyweight alternative – see the video)
10 Tuck Jumps
10 Plank Jax
10 Split Lunges
10 Leg Drops
10 Squat Thrusts
Време: 34:22 мин
Ле-леее! Ти какво направи (:O)
30.05.12
14:40
казано от Катето на 30.05.12, 14:08:
10 Burpees с лицева
10 Squat Jumps with the Sandbag.
10 Push Ups
10 Toe Touch Sit Ups
10 Dips using the Dip Station (or Bodyweight alternative – see the video)
10 Tuck Jumps
10 Plank Jax
10 Split Lunges
10 Leg Drops
10 Squat Thrusts
Време: 34:22 минЛе-леее! Ти какво направи (:O)
Направих аз, днес изпитвам онази сладка болкаааааааа. Ама като се заинатих да ги изпълня тия рундове, какво да се прави, сега да ме боли /всичкооооооо/ (grin)
30.05.12
15:03
Кате, във форума има хора дето и за по малко от мен я правят - това направо си ме предизвика да опитам цялата тренировка, а Шон и мадамата все пак използват уреди и тежести.
Другото е, че съм голям инат понякога и загнезди ли ми се нещо в акъла - или става, или пак става. :D
Мнението беше редактирано от Deskameska на 30.05.12 15:13.
Ейййй довечера и аз ще я пробвам тази тренировка, събудихте ми много любопитството :) само че, ще заменя кофите с набирания ;)
Другото е, че съм голям инат понякога и загнезди ли ми се нещо в акъла - или става, или пак става
И така трябва да е! :)
30.05.12
22:09
17:30 - Тренировка 2:
16 рунда 50 / 10
1) Push Up, Touch Toe & Jump Burpee
2) Pike Mat Jumps
3) Swing, Lunge & Knee Lifts
4) Push Up, Touch Toe & Jump Burpee
5) Pike Mat Jumps
6) Plank, 2 Jumps & Bag Drag – 5 кг
7) Tuck Abs
8) Hanging Knee Raises
7 рунда 50/10
1) Bicep Curl & Shoulder Press – 5 кг
2) Shoulder Press – 2 х 5 кг
3) Round the World – 2 х 2 кг
4) Upright Row – 5 кг
5) Abs /не разбрах как се наричат, ама... коремни с крака на дивана/ :D
6) Side Plank Leg Lift - Left
7) Side Plank Leg Lift - Right
20:30 - салата домат, краставица, лук, сирене, доста извара, пуешко филе, кашкавал, около 30 гр сурови ядки /орехи, бадеми, тиквени семки, стафиди/
Почувствах глад за сладичко, защото мъжът ми пак си е купил шоколад за сандвичи. Все пак като видях и ми се прияде, но бях желязна. 8-) Измих си зъбите и приключих с желанието.
Лека от мен!
31.05.12
13:37
Добър дееееееен!
Днес НЕ ми е ден за терниране и тъй като знам, че цял ден ще ми е тегаво заради това - абе с една дума - тренирах. (rock)
31/05/2012
6:00 - 3 чаши топла вода и геритамин
7:00 - Тренировка:
ZWOW 7: 3 рунда за време от:
1) Jump Lunge Side Kick - reps
2) Supergirl Push Ups - 10 reps
3) Jump Rope/ High Knees - 2 min
4) Love Bends W/KB - 5 kg - 10 reps Each Side
Време: 14:14 мин
7:30 - киви
7:40 - 40 гр ечемичени и ръжени ядки, 1 с.л. ленено семе, канела, прясно мляко, куркума, 1 с.л. стафиди, 1 с.л. сурови ядки
10:30 - 1 кофичка кисело мляко 2%
12:30 - салата домат, краставица, лук, 80 гр сирене, доста извара,55 гр пуешко филе, 30 гр кашкавал, около 25 гр сурови ядки /орехи, бадеми/.
Вода: около 2 литра и отгоре, но ще станат около 3 и нещо.
Предстои:
15:30 - микс от: около 100 гр извара, 50 гр банан, канела, 1 с.л. стафиди и 10 гр натрошени бадеми; после може и (coffee)
20:30 - салата домат, краставица, лук и сирене; мусака с кисело мляко
Вероятно ще променя нещо, но ще видим. (sun)