Peace of mind

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.05.12
19:06

Знаех си, че това те тревожи. :D. Не, не напълнях миналата година, не напълнявам и сега. Днес даже се теглих с едно кило по-малко. Клоня към 43, но знам, че е временно. Споко, пий си го.

17.05.12
19:08

казано от Deskameska на 17.05.12, 19:06:

Знаех си, че това те тревожи. :D. Не, не напълнях миналата година, не напълнявам и сега. Днес даже се теглих с едно кило по-малко. Клоня към 43, но знам, че е временно. Споко, пий си го.

А просто информативно питам.Не ми пречи да кача 1-2 кг даже май ми трябват :Д

17.05.12
19:17

Определено можеш да понесеш още 1-2 кг без проблем. Няма и да ти проличи толкова, че си ги качила при твоята височина.

17.05.12
19:41

На мен за премахването на мазнинките ми помага повече по-високият прием на мазнини (НВД-ВМ). Отскоро съм така, но вече мога да твърдя, че това и бягането в парка дават резултати. Бях в застой доста време и явно съм имала нужда от промяна.

17.05.12
22:28

казано от Катето на 17.05.12, 19:41:

На мен за премахването на мазнинките ми помага повече по-високият прием на мазнини (НВД-ВМ). Отскоро съм така, но вече мога да твърдя, че това и бягането в парка дават резултати. Бях в застой доста време и явно съм имала нужда от промяна.

Хихи, това би било перфектното извинение за забежките ми към тахана. Сериозно, не съм се замисляла по-този въпрос. Тази диета не е ли за покачване на тегло? Благородно ти завиждам за кросчетата сутрин. Така ми се иска и аз да имам време за това. Особено напоследък се улавям, че ми е по-добре да тренирам преди закуска, но как да стане всекидневно? Може би един ден, малката като порасне.
Моето хранене е доста неопределено и хаотично. Почнах да броя калории, но т’ва май не е за мен. Тегля, меря и още повече огладнявам. Сигурно ще спра, защото всяко нещо изядено извън определеното, ме кара да се чувствам много гузна и ми влияе отрицателно. Не вярвам да напълнея ужасно много, само защото съм изяла 50 гр сирене отгоре. Диетите не са за мен и никога не са били. Просто по-скоро се придържам към НВД, но не съм стриктна. За НВД-ВМ ще попрочета повече. Може и да ми допадне. Преди мислех мазнините за врагове, но тук ми променихте изцяло мнението.

И, ей така, да си вмъкна вечерята :D: 250 гр Зелената салата, около 200 гр пълнени печени чушки с извара, сирене, яйце, подправки, 1 фпх /да не остана случайно гладна/. Час преди вечеря ми се наложи да си хапна 5-6 сурови фъстъка, че мъжът ми много закъсня.
Опитах днес да намаля калориите, но... нъцки. Не мога и това си е. Ще трябва да спра с маниите за отслабване. Не ми харесва това. Каквото ще да става, важното е да съм здрава. /Утре вероятно пак ще искам да отслабна, ама такова е (headbang)/.

Сладки сънища от мен!

18.05.12
08:48

18/05/2012
6:00 - топла вода и геритамин
6:30 - кафе с мляко
7:00 - Тренировчица:
12 рунда 50/10
1) Push-Up, Burpee & Tuck Jump
2) Push-Up With Jump Out Legs
3) Elevated Tricep Dips
4) Bike Abs L & R, Reverse Crunch, Split & Touch Through

7:30 - 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овесени ядки, 1 с.л. овесени трици, 2 с.л. пшенични трици, 200 гр кисеело мляко, 5 гр сурови ядки със стафиди, канела, кососови стърготини и какао за украса.
10:00 - 100гр кисело мляко 2%, 100 гр извара, половин банан, канела, кокосови стърготини /като украса :)/

Дали не трябва да изместя въглехидратите за по-късно, а след тренировчицата да си ям протеини само? Вече се обърках достатъчно.

Другото после. Хубав ден!

18.05.12
09:10

Ще взема и аз да пробвам такава ранна тренировка сутрин, така или инъче в присъствието на малечко няма да мога да пусна РС-то, ще пробвам рано като теб. А после как успяваш да вземеш душ, да закусиш, да оправиш малката за градина и т.н. и т.н. ???

18.05.12
09:43

Малката още в 6:30 е преместена на дивана пред телевизора, 6:50 почват Уинкс, те си я събуждат. Мия я, дрехите са й приготвени от вечерта. Имам 3-4 мин загряване, 12 мин трен, 3-4 мин разтягане, 5-10 мин душ. Обличаме се бързичко двете, малко зор идва,ама ... Закусвам /закуската си я приготвям също вечер/. Давам на Ема пробиотик, промивам й носа, спирала, прическа, якето, обувките и навън. Успявам да й правя плитки даже :)). Максимум до 7:45 се мотаме и излизаме, но градината й е пред блока, а работата ми е зад блока. Т’ва си ми е голям плюс. Единствено асансьорът да ни забави, че сме на 18 етаж и доста се чака за ред понякога. Т’ва е. Малко повече тичане е, но става. Засега върви добре, стига да не мки се заинати детето за нещо. :D

Мнението беше редактирано от Deskameska на 18.05.12 09:44.

18.05.12
09:49

Ехаааааа, супер сте и двете :) а това с градината наистина е голям плюс, не че нашата е далеко де ;)

Ама супер експедитивни са това днешните мами, и ние долу горе сме така, само дето не тренирам сутрин, но обмислям ;)
И аз приготвям дрехи, храна и всичко от вечерта, само дето поспивам до 6.30 и затова не остава време явно за трен. ;)

18.05.12
09:58

Така е, такива трябва да бъдем днешните мами, живота стана такъв, без почивка. От сутринта като се затичаме и до полунощ /тогава лягам аз/, детето, работа, детето, трен, готвене, разходка, баня и миене на детето, вечеря, чинии, гладене или филм, подготовка за сутринта, малко нет и накрая нямам сили да ида до леглото - и това е леката програма. Ако си измисля и още нещо за чистене и подреждане, става страшно. Добре че малката се научи сама да си събира играчките. :D

А за ставането сутрин, така си свикнах - в 6:00 съм кукуряк.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 18.05.12 09:59.

18.05.12
10:01

Хе хе, я да си полафим малко ;) така е, много си права, това което си описала е до сущ като моето ежедневие, с изключение на това, че аз филми не гледам в момента ами уча за изпити (dull) и малкия още не си прибира сам играчките ами аз лазя из целия апартамент и обирам ха ха ха :)

18.05.12
10:17

Леле, с тия изпити не ти завиждам. Вечер се чувствам на предела на силите си и ако трябва и да уча, не знам дали бих могла. Но предполагам човек се мобилизира и в този случай. Имам чувството, че с колкото и неща да захванем, все ще си ги свършим. Ставаме машини. Затова се ядосвам, че нямам време да обърна внимание на детето, не че въобще не й обръщам, но е друго като си поиграеш с него, почетеш му или някакви други занимания. После, що растяли - “кифли”?

18.05.12
11:09

Сега се чудя - да тренирам ли след работа или тази тренировка е била достатъчна. Мислех довечера да направя още един трен - или Tae Bo Cardio или нещо кратко от Insanity да пробвам, или нещо от Р90Х. Не мога да повярвам, че с тези кратки тренировки мога да отслабна или могат да ми изгорят мазнинките. Все ми се струва невероятно.

18.05.12
11:26

Ами тези тревнировки са доста кратки, но и доста натоварващи, ако тренираш така всеки ден - защо не ?
Нека някой по-вещ да каже де (wasntme) да не те подведа и аз.....

18.05.12
15:55

12:30 - маруля, домат , половин краставица, 15 гр микс тиквено семе с бадеми /оказаха се печени/ и лешници, малко пълнени чушки с извара и сирене, допълнително сирене и извара.
15:15 - 50 гр микс тиквено семе с печени бадеми и лешници /малко се изсилих с тоя грамаж май/, (coffee)
Вечерята - ни нам.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 18.05.12 16:06.

18.05.12
21:37

Вписвам бързичко остатъка от деня. Адски ми е студено, каква е тая майска зима. И тоя дъжд не спира. :(

17:15 - Тренировка 2: 02 - Plyometric Cardio Circuit
Имало е защо да ме е страх от т’ва Insanity, или съм била изморена, или просто си е много хард. Такива програмки като тази целят бързи резултати за кратко време, но не знам колко са препоръчителни за нетренирали хора.

20:00 - Зелена салата с краставица и половин консерва риба тон, отделно домат, 50 гр сиренце, 70 гр извара /толкова падна от пакета/.

Днес съм доволна от тренировките, може би трябваше само кардиото да направя, но вече ще знам. От яденето обаче - много ядки следобед и много ми се качиха калориите. Пак си стигнах нормалните за мен. Туй дупИ как се поддържа :D.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 18.05.12 21:38.

Т. Тодорова

18.05.12
21:56

Не се препоръчва за нетренирали хора,ама изобщо даже - в “упътването” на програмата го пишат и казват.Тъй че,ако някой начинаещ чете - ду нот трай дис ат хоум !

18.05.12
22:09

Добре че хазяйката звънна по едно време, та си отдъхнах. Другият път ще пробвам на гладно да го правя т’ва кардио, че много ми дойдоха ядките следобеда и ми беше тежичко. Най-смешното беше, че още на загрявката се изпотих, а после като се почна, малееееееее. На 30 мин вече бях леж, а до 40 едва устистисках. Имам още много да работя явно за издръжливост.

Т. Тодорова

18.05.12
22:19

Хех,одеве обяснявах на Елена,че само загрявката ми се стори като 60 минути тежести и 60 минути зумба :D
Ето ти,нали искаш прасци - виждала съм брутални резултати след преминаване през тая програма.
Прегледай и втората част -Insanity - The Asylum .Не е случайно името :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.05.12 22:19.

18.05.12
22:30

Тези са ненормални. Колко съм далеч от такава формааааааа- и за начинаеща не мога да мина сигурно :D

Т. Тодорова

18.05.12
22:39

Малко са лудички :D , ама изглежда примамливо :)
Сигурно няма да доживея да се сдобия с такива способности,затова отивам да се нагмуцам /от мъка,хехе/с пъстървата,която споменах /стана много,много яка!/ ,ще почета нещо и се сгушвам между чаршафите :)
Лека ! (F)

18.05.12
22:43

Не искам да те плаша, но това е една от най-лесните тренировки.. последните от 6-7 на татък като станат по 60 мин. ей тогава му мисли! Времето ти се струва като цяла вечност.. от някой упражнения започва сериозно да боли кръста.. за това не ги прави в такова темпо. Е наистина след това си направо на седмото небе и все едно си излязъл от банята.
Аз лично като свръшвах тренировката се чувствах много добре и ми беше едно леко, но докато я правех оххххх, а сега  виждам, че е имало и по-лесен и по-приятен начин да тренираш. :D

18.05.12
22:46

Не мисля, че ще ги започна сериозно, просто отвреме навреме, да проверя нивото, защото гледам, че са за по-напреднали и от напредналите. Не бих се изтезавала така.

19.05.12
07:57

Ооо това Инсанити и аз не можах да го понеса.Не е за всеки ;д Аз започнах тренировката и след няколко минути спрях :x :D лудост :D

19.05.12
10:34

Деске,от какви бедра искаш да сваляш?!Според мен нямаш от никъде да сваляш!Просто хапвай умерено и тренирай редовно и след някой друг месец ще има и големи промени.Това разбира се е просто мое мнение,но не мисля че имаш за сваляне :) Аз преди бях само на това мнение,но откакто не мога мисля без да искам свалих един размер :)

19.05.12
10:34

Нещо стана и ми се появи поста два пъти,съжалявам пак за спама :) Ако може някой модератор да го изтрие,аз опитам ама...

Мнението беше редактирано от DS* на 19.05.12 10:36.

19.05.12
10:59

Уф, имам за сваляне, готинки бричове, които не искам да показвам някак, че не са много лицеприятни /по-скоро г’зоприятни/. Аз съм свалила едно килце вече де и май клоня към второто. Интересното е, че опитах да намаля калориите, но моят организъм не търпи лишения и си хапвах нормалните за мен. Просто промених храненето и добавих повечко яйце, сирене, извара и ядки. Странно, но факт. Тази сутрин се изтеглих 43. Променила съм още нещо - тия дни тренирам сутрин и следобед. Просто се опитвам да вкарам някаква промяна, но и аз още не знам каква. :) И вечер не се тъпча вече, защото явно през деня запълвам нуждите. Сладкото съм го спряла уж - с някои забележки, но все още се изкушавам. Цигарите спрях по-лесно, ей. Т’ва сладко ми яде ушите.

19/05/2012
8:00 - 20 мин кросче из квартала /престраших се най-сетне/ с прескачане на локвички,
      3 мин изкачване на стълби - 18 етажа, пиш-пауза,
      15 мин ХИЙТ Шалийн Джонсън;
      после: Z WOW 18 за време : 22:55 мин
      1)  Burpee Step up - 5 reps each leg
      2)  Round Kick Back Lunge - 15 reps each leg
      3)  Inverted Leg Extension - 20 reps
      4) Tricep Dips - 30 reps

10:00 - елда с прясно мляко, куркума, какао и кокосови стърготини /за украса/, 1с.л. сурови тиквени семки, 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. стафиди; 3-4 с.л. кисело мляко

Вода: 1 л

Следва чистене.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 19.05.12 11:06.

19.05.12
11:06

Аз със сладкото нямам особени проблеми,но виж ако хапна малко мед с тахан ми се иска още и мога да омета доста,което не е никак добре.Притеснено ми е малко,че тея протеини вече от 5 месеца са ми приоритет и само с такива се тъпча,дали не е много добре не знам.Лошото е ,че започнаха да се разхождат със сладоледи около мен,а това вече може да ме изкуши :)

19.05.12
11:12

Таханът с мед ми е слабоооост. Имам винаги, малката го обича, а аз го обожавам. Шоколад не ме изкушава така. Способна съм да изям цяло бурканче. :( Сладолед също много обичам, засега се държа, но ще дойдат жеги и няма да мога. Дано съумея да не прекалявам. И аз съм се замисляла за това хранене с повече протеин, дали не е добре да се сменя периодично. Примерно с РБД, знам ли, не съм веща. То ако някой знае да казва.

19.05.12
11:23

Все пак съм на мнение,че ако си тренираш редовно не е проблем протеините да са повече.Не знам защо,но напоследък нито картофи мога да хапна,нито ориз.Май е някаква мания (giggle)

19.05.12
11:25

Аз си ги хапвам, ама рядко. То като сметна калориите за деня и все не остава време за тях :D. Идват в повече.

19.05.12
16:16

Обяд: зелена салата с домат, краставица и сиренце, 2 бъркани яйца с извара, сирене и подправки; 3 маслинки, 3 печени бадемя, щипка сурово тиквено семе.
Междинно: кафе с мляко
edit: Междинно 2: 150 гр кисело мляко, 25 гр ядки микс /сурово тиквено семе и лешници, печени бадеми/

Мнението беше редактирано от Deskameska на 19.05.12 18:58.

19.05.12
21:22

Довършвам бързичко, че трябва да правя овесени бисквити на малката.

Вечеря: обичайната зелена салата, малка свинска пържолка, около 100 гр кисело мляко и 2 лъжици извара.

Бегам, че ще стане утре докато почна. Лека вечер!

20.05.12
18:30

20/05/2012
топла вода и геритамин
кафе с мляко
Закуска: елда с прясно мляко, куркума, канела, стафиди, тиквени семки сурови, една овесена бисквитка.
Междинна: 100 гр кисело мляко
Обяд: зелена салата с домат и краставица, около 60 гр свинска пържолка /малката изяде другата част/, 20-30 гр кашкавалче, малко сиренце
Междинна: кафе със сметанка
Междинна: половин шепа тиквени семки и 5-6 лешника, 50 гр извара, 1/2 кисело мляко, една хапка от овесената бисквитка на малката
Вечеря: следва продължение :D

Вода: 2,5 л засега, но ще ги направя пак 3 л.

През нощта се събудих с болки в десния крак и доста време не можах да заспя. Така ми стана и миналият път като тичах. Странно ми е да ме боли крак от бягане. Или не са ми удобни маратонките, или нямам обяснения защо става така???? Днес се чувствам недоспала, защото снощи легнах късно, а малката ме вдигна в 7:00. Тичахме по магазините и се чудя как ще тренирам следващата седмица, защото ни предстои лек ремонт и тук ще е все пак пренаселено. Ще го измисля някак.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 20.05.12 18:30.

21.05.12
09:50

Довършвам вчерашния ден:
Замисленото кросче се отложи, реших да почивам заради този крак. То ми беше и ден без тренировка, де.
Вечеря - зелена салата с домат и краставица, две сварени яйца, сирене, кашкавал, 5 маслини, извара.
edit: как можах да забравя: 17 гр черен шоколад (blush)

21/05/2012
7:30 - по 2 с.л. овесени и пшенични трици, 1 с.л. ленено семе, стафиди, 6 лешника, канела, 1/2 кисело мляко
10:00 - 4 ягодки, с 4 с.л. кисело мляко, извара, канела, поръсих си и кокосови стърготини.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 21.05.12 10:17.

Т. Тодорова

21.05.12
10:00

Маратонките са важна работа.Все си бях контузена,докато не си купих по-свестни.И пак,моите са за тичане и понякога ми правят проблем с high-impact тренировките.Затова мисля другата седмица,когато вече ще съм в Рая на маратонките,да си купя 1 за бягане,1 за high-impact и едни за силово трениране (nlove10).
Къде тичаш там ?

21.05.12
10:28

Тичам зад блока, около индустриалната зона , по булеварда малко и обратно в махалата. Кофти е, но нямам много избор. Има стадион, но обикновено се навъртат цигани и не смея. А и не е поддържан и си пасат конете там, има акита /не само конски/. Малко ме е шубе от уличните кучета, но гледам да ги избягвам. Другият ми вариант е да тичам в училището, но ми е много еднообразно там да правя кръгчета. Плюс т’ва много хора киризят.

Т. Тодорова

21.05.12
10:31

Училището звучи по-безопасно,както и т’ва да те киризят повече хора.
Умната,ей! :)

21.05.12
10:53

Вече съм изгубила всякаква надежда да се махнем от този квартал, от този етаж /то не, че на центъра не бяхме до Аджисана :D/. Имам чувството, че цял живот ще живея на квартира. Няма никакви изгледи за собствено жилище.

21.05.12
15:51

12:30 - зелена салата с краставица, риба тон, домат със сирене и извара, по-голямка щипка сурови тиквени семки;
15:20 - 40 гр микс от сурови тиквени семки, кашу и лешници /преобладаваше семето/, кафенце

Следва тренировката, която мисля да е Тае Во Ultimate.
Вечерята - много се замислям дали да не е като снощната. Трябва да видя как вървя с калориите днес.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1