Peace of mind

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.05.12
09:32

Тая сутрин направо се изложих.
6:00 - топла вода с геритамин
7:00 - киви
7:30 - Закусих доста обилно с извара /сигурно беше около 200 гр/, 3 с.л.кисело мляко, 1 ябълка и канела, 1 с.л. мед, 3-4 ядки. Това всичко беше около 400 гр и сигурно 700 калории. Ама можех и повече - ужас.
Определено в повечето моменти прекалявам.
10:00 - edit: 1 ябълка 
12:30 - edit: 150 гр от сърмичките с булгур, 1/2 домат, 1/2 краставица, 100 гр малко кислео мляко
15:00 - edit: 1 кисело мляко с 10 гр ядки.
20:00 - 300 гр зелена салата, 300 гр тиквички пълнени с яйце, извара, сиренце, чесън и подправки.

edit: Тренировка: 17:30 TAE BO Advanced -

Такъв е скромния план за днес, който естествено може да бъде променен във всеки един момент. :)

Мнението беше редактирано от Deskameska на 11.05.12 22:38.

11.05.12
10:42

Ужас, по груби сметки приема ми е над 2200 калории. И аз искам два килограма да сваля. Пълен смях. Остава върпоса какво да махна? Малееее, аз ако така си ям как не съм станала 100 кила. Сериозно трябва да си огранича лакомията. Срам ме е направо. :(

11.05.12
14:55

Имам един сериозен въпрос!!!!!!! Колко калории е суроватъчната извара, с каква масленост е и по какво се отличава от пълномаслената? Аджеба, аз ква ям? Някой знае ли на Елит изварата с каква масленост е? Е с те тоя калкулатор се ошашках http://www.zdravoslovno.com/calculators/calorie

11.05.12
16:09

казано от Deskameska на 11.05.12, 14:55:

Имам един сериозен въпрос!!!!!!! Колко калории е суроватъчната извара, с каква масленост е и по какво се отличава от пълномаслената? Аджеба, аз ква ям? Някой знае ли на Елит изварата с каква масленост е? Е с те тоя калкулатор се ошашках http://www.zdravoslovno.com/calculators/calorie

Здравей Деска,
Преди 3 години, в моя стария дневник, съвсем в началото му бях задала същия въпрос. Сериозно ме вълнуваше всичко около изварата, каква ям аз, колко калории има и т.н., и си спомням как Петко К ми беше казал: “Яж си я.” С едно такова изречение, с три думи ми каза всичко... яж си я. Разбираш ли, няма никакво значение каква извара ядеш и каква е маслеността й. Стига да ти харесва и да ти е вкусна, това е извара все пак. Не в нея е проблема. Проблема е в самия въпрос :) ;) .

11.05.12
16:18

А как да си сметна калорийния прием тогава? На мен т’ва ми е проблема, иначе си ми е вкусна и си я ям. :)

11.05.12
16:42

Би трябвало да има някаква разлика, защото според цитирания калкулатор суроватъчната е 88 ккал/100гр, а пълномаслената е 297 ккал/100 гр. Доста голяма разлика. Ако сметна днешното ми ядене, в единия случай нещата са горе-долу ок, в другия далеч надвишавам допустимото. В сайта на фирмата, от която купувам изварата, няма информация за хранителните стойност и изпаднах в пълно объркване - днес сутринта прекалих ли с изварата или не?
Въобще тая извара ми бърка ... ама ми е вкусна и я слагам вече на всичко.

12.05.12
14:00

Бях се засилила да пиша разни неща, с които определено щях да засегна много народ. Осъзнах се, та се спрях.
Както и да е. Денят дотук:

6:30 - малката ме изрита от леглото. Чак си помислих, че съм на работа. В делничен ден не мога и в 7:00 да я събудя, но в събота сама стана, че и на главата ми се качи.
7:00 - топла вода с геритамин
7:30 - кафе с мляко
8:30 Тренировка:
30 мин HIIT - вместо кростренажор, много добре ми дойде. Разнообразието е важно, хихихи.
12 мин - Z WOW 17 Откъде й идват на ума - не знам.
1) Wall Walks - 5 reps
2) Wall Lunges - 10 reps (Alt. L/R = 1 rep)
3) Plank Wall Touches 15 reps (Alt. L/R = 1 rep)
4) Wall Sits with March 20 reps (Alt. L/R = 1 rep)

10 мин AMRAP - Z WOW 9
1) Santana Push Ups - 10 reps
2) 3 Pike Plyo Tuck - 10 reps
3) Crab Toe Touches - 30 reps
4) Low Jacks - 20 reps

9:30 - 11:30 - Чистене - едно киви
12:00 - елда с прясно мляко, куркума, канела, 1 ч.л. мед, щипка стафиди, 2 ч. л. от мюслито на малката
Вода: 1,5 л

Към 15:00 - вероятно лапад с ориз /смес от бял и червен/, кисело мляко, салата - вероятно ще отскоча за доматки.
около 18:00 - извара с кисело мляко
Вечеря: зелена салата, тиквички с извара, сирене, яйце и чесън.

По-късно ще нанасям корекции, ако има такива, че всеки момент нещата може да се променят - събота е все пак. :)

Приятна почивка!

Т. Тодорова

12.05.12
14:50

Ехааа,след тоя хиит и Зузка ? Евала ! :)
Хареса ти,казваш,тая тренировка ,а ?:) Мен целият ТурбоФайър много ме грабва,ама пусти прасци ,на петата минута вече горят ,та се не трае...

12.05.12
15:17

Да си призная, много се съмнявах, че ще издържа и Зуза, доста натоварва краката тоя HIIT. Аз обичам да се изцеждам. После и два часа чистих, не бях закусвала. Ама е събота и нищо никога не става както го планувам.

12.05.12
17:58

15:00 - 100 гр лапад с ориз /смес от бял и червен/, 3 с.л. кисело мляко, 1 домат и 1/2 краставица, 60 гр сирене
17:00 - 5-6 сурови бадеми и лешници, кафе с мляко и канела
17:50 - 100 гр извара с 4 с.л. кисело мляко, 2 яБудки /малката така им вика/, 4 бадема.

Продължавам да се чудя тая извара как да я смятам.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 12.05.12 18:14.

12.05.12
18:27

Виж! този е страхотен калкулатор, използвам го от години , но Деска аз лично не вярвам
ще ти дам пример, взимам 2 вида извара
първата е на “Жоси“100гр.-58 калории  и пише че е обезмаслена и суроватъчна- консистенция на крема сирене, вкус полу-отвратителен
втората е на “Бор- Чвор”  100гр. - 57 калории и не пише каква е - консистенция на кашкавалена извара, вкус страхотен
толкова ми е вкусна, че изобщо не им вярвам :D

12.05.12
23:05

казано от Asteris на 12.05.12, 18:27:

Виж! този е страхотен калкулатор, използвам го от години , но Деска аз лично не вярвам
ще ти дам пример, взимам 2 вида извара
първата е на “Жоси“100гр.-58 калории  и пише че е обезмаслена и суроватъчна- консистенция на крема сирене, вкус полу-отвратителен
втората е на “Бор- Чвор”  100гр. - 57 калории и не пише каква е - консистенция на кашкавалена извара, вкус страхотен
толкова ми е вкусна, че изобщо не им вярвам :D

Уф, ми то тоя калкулатор ме обърка я. И аз по него реших да смятам и се озъбих като видях 297 ккал за 100 гр пълномаслена извара. Колко да е т’ва пълномаслено да му се не види и каква ще да е суроватъчната, че да е 88 ккал. Мани. Ще приема 88 за вярно, щото така ми е по-изгодно :D.
Взех днес та се оциклих. Всъщност засега е само едно такова, съмнително, но ще видим какво ще излезе. И аз се чудя, що онзи ден бях 46 кила. А и тия дни лоша работа. Влезна в магазина, пък наобиколя щанда с шоколада, позагледам тоз черен и онзи черен, пък въртя очичките все към млечния. Ама джудж, държа, устисквам. Обръщам се халва. Пък си викам нямат тахан, а малката мрънка всяка сутрин за него, чакай да взема ТАХАН халва. Днес пак същото,  влизам в магазина за доматки, а в акъла - шоколад, стискам зъби и подминавам, ама заредили тахан. Малката като го видя, айде, на касата с тахана. Сега и мед, ако купя, че този свършва, не знам къде да се дяна докато ги кльопат моите хора.Преди малко акълът пак ми беше в хладилника /халвата е скрита зад кутията със сиренцето/, ама измих зъбите и съм 6. Честно казано, можеше и да е по-лошо, мислите за сладко този път не са толкова обсебващи като друг път.
Откакто съм родила, обаче, цикълът ми е адски объркан, ту по-рано, ту по-късно. Киста имах, смотана история. Преди бях по часовник, даже и часа познавах, а сега.... На жените им се нормализира след като родят, на мен ми се омота. Може да е време за второ, че да оправя грешката :D. Много повреди по мен от раждането, брей.

Да си довърша отчета:
Вечерята си остана описаната по-горе с допълнение един домат, малко сиренце /30-40 гр/, по-голямка щипка микс ядки със стафиди, че имах позиви за сладко. Ама както казах т’ва с миенето на зъби, засега действа.

Калориите ми е трудно да смятам, щото все забравям да си тегля храната преди обработка. Колко калории е 100 гр сварен микс от бял и червен ориз, а де? При всички положения минавам препоръчителното количество, защото съм от Лаком дол.

Айде, друг път повече размисли и страсти. Лека от мен, ако не се шмугна в нечий друг дневник.

13.05.12
16:48

Привет!
Днес няма тренировка.

Закуска: кафе с мляко, киви, елда с прясно мляко, куркума, канела 1/2 с.л. мед, щипка стафиди
Обяд: зелена салата, подправена, 2 яйца бъркани с около 100 гр извара и 80 гр сиренце, риган, чубрица, оплесках я с тахан с мед - 1 с.л. и ядки
Междинно: 1/2 кисело мляко, 22 гр сурови ядки
Вечеря: чакам предложения, че вече не знам :) То не ми се полага да ям до края на деня, ама айде. Да не ям е по-лошо.

13.05.12
21:13

Вечеря: зелена салата с лук, домат и краставица, подправена, 100 гр сирене, 2 варени яйца.

Не мога нещо да намаля калориите. Като гледам другите как на 1200 кал се чувствали преяли, почвам да си мисля, че нещо не съм наред. Въртя суча, все си взимам дажбата, че и отгоре. Даже още съм гладна. Как стават тия магии, с т’ва отслабване с ядене не знам. Ужасно много мисля за халвата в хладилника.... Мия зъбите и ще гледам филм, дано се залисам.

Лека!

13.05.12
21:26

Не се тревожи при мен е същото.. Не мога без да ям и това си е .. стигала съм до 3000 калории?! И аз се чудя как става тая работа като все оставам гладна ама на .. :D
По добре с 3000 калории от колкото само на вода. :)

13.05.12
23:48

Уф, така е, при вас и не трябва да е друго. По-малки сте и не ви е позволено да се лишавате. Само дето аз ударих трийсетака и вече наистина трябва да смъкна калориите, защото по-трудно свалям килца. Чух за водните режими, но аз не мога да издържа цял ден на плодове, та камо ли 10 дни на вода. Не са за мен тия работи. Т’ва е доста крайно, но всеки си решава. Надявам се поне да е добре обмислено и да не е решение на базата на нещо прочетено само от ЕДНА книга.

Ще лягам вече наистина! Гладът ми поотмина, щото вече ми се спи. Лека!

14.05.12
08:35

Добрютро!

6:00 - 3 чаши топла вода, геритамин
6:30 - кафе с мляко
7:00 - 2 яБудки
7:30 - 2 с.л. овесени трици, 1 с.л., пшенични трици, 1 с .л. овесени ядки, 1/2 кисело мляко 2%, 1 с .л. ленено семе, малко суров слънчоглед, стафиди

за 10:00 - 1 кисело мляко 2%
Нататък единственото сигурно е тренировката.

Хубав ден!

14.05.12
23:07

(headbang) Е, ядох от тая халва най-накрая и шоколад ядох, та сега грухтя, ама мирясах. Пу, да му се не види, никаква воля нямам става ли реч за сладко. Интересното е, че не ми е особено гузно. А хем хапнах към стотина грама, да не е и повече.

Имам чувството, че като не ми стигнат калориите, моите си, май ги сметнах около 1800-1900, не ги ли запълня за деня, и посягам лошо ...към сладичкото. Въглехидратите ли са ми малко, не знам. Чудя се какво трябва да променя, че да не ставам звяр за шоколади, халви и т.н. Едно време винаги сме си купували кофа течен шоколад, но не съм изпитвала зор да го ям, една лъжичка и приключвам, а сега докато не видя дънцето, малиииии, болна съм за сладичко.

Освен омазването, другото беше :
нямаше асансьор и се качвах пеша /18 ет. х 20 стъпала/, доволна и задъхана.
12:30 - салата табуле /този път си имах около стотина грама варен булгур/, 60 гр сиренце, едно варено яйце и половина, 70 гр извара
15:30 - 12 гр ядки сурови, микс, 100 гр кисело мляко
17:30 - Тренировка - Тае Bo Ultimate с ластици
20:00 - зелена салата с домат, подправена, купичка леща /ок. 300 гр/, сирене 80 гр., .... халва (blush) и едно редче от милката на малката.

100 високи колене - не е кой знае какво, но си го заслужих.

Туй то. Сега ще приготвя закуската за утре. Лека!

15.05.12
07:10

Аз си реших проблема просто като увеличих въглехидратите.. наблягай на ориз, картофи, овес, макарони и няма  да имаш никаква нужда за сладко. Е като ти се дояде ще си казваш айде после, че сега ме мързи и ще гледаш да забравяш. :D

15.05.12
09:25

казано от Ели Донкова на 15.05.12, 07:10:

Аз си реших проблема просто като увеличих въглехидратите.. наблягай на ориз, картофи, овес, макарони и няма  да имаш никаква нужда за сладко. Е като ти се дояде ще си казваш айде после, че сега ме мързи и ще гледаш да забравяш. :D

Не знам дали е добре да увеличавам въглехидратите, те май и така са ми много??? Залитанията са ми от чиста лакомия. В момента и заради идването на цикъла сигурно.Всъщност още го чакам, защото не ми дойде както си помислих. Вероятно съм се претоварила в съботата и .... Но тази седмица си му е време вече. Да видим ще или не ще. Да няма пак проблеми, че ....

15.05.2012 (rain)
6:00 - топла вода и геритамин
7:15 - тренировчица 1: АMRAP 10 min ZWOW 6
Pulse Plyo Jumps - 10 reps
Side Burpees - 8 reps
Jump Leg Kick Ups - 6 reps

Завършени 5 рунда и 10 броя Pulse Plyo Jumps.
7:45 - по 1 с.л. овесени, ечемичени, ръжени ядки, пшенични трици, ленено семе, 1/2 кисело мляко, канела

Следва:
10:00 - 20 гр сурови ядки микс, 1/2 кисело мляко
12:30 - edit: салатка от домат и 1/2 краставица, купичка леща /300 гр/ със сиренце около 50 грама, щипка ядки /около 5 -6 гр/.
15:00 - 20 гр сурови ядки микс, 1/2 кисело мляко
20:00 - Ха, греда, не знам, ще допълня. :P

(rain) Готино време за трениране. :)

Мнението беше редактирано от Deskameska на 15.05.12 12:50.

15.05.12
22:43

17:30 Тренировка 2:
32 мин кростренажор
Е те т’ва
12 rounds of 50 seconds work with a 10 second rest
1) Touch Downs
2) 10 Crab & 10 Mountain Climbers
3) Push Up, Burpee & Toe Touch (Alternate between Left & Right )
4) Sanbag Shoulder Lift & Side Lunge (Alternate Between Left & Right ) - 7 кг

4 rounds of 50 seconds work with a 10 second rest
1) Squats – 2 х 5 кг
2) Bent Over Row – 2 х 5 кг
3) WoodChop Left - 5 кг
4) WoodChop Right - 5 кг

Вечеря: салата от домат, 1/2 краставица, маруля, лук, зехтин, гювече от 100 гр сирене, домат, 15 гр кашкавал, 5 гр масло, 2 маслинки, 1 яйце, риган , босилек, червен пипер. 3 черешки

Обмислям вариант да вмъкна една тренировчица сутрин, но не знам как ще стане това. Много ще ми се скъси времето за приготвяне и водене на малката на градина. Днес беше изключение, че си беше вкъщи с баща си. Ще се опитам някак утре.
Напоследък много ми допадат тренировки сутрин, може би, защото е по-хладно. Само да имах повече време. Така искам да си освободя следобедите и да ги прекарвам с детето и мъжа ми. Пфу, не е честно. Понякога ме е яд на мен, че заради трениране, ги пренебрегвам и после всичко все е набързо и припряно. Да му се не види и живота.
Закуската за утре е готова. Още малко Тв  и ще лягам.
Лека!

Мнението беше редактирано от Deskameska на 15.05.12 22:43.

Т. Тодорова

15.05.12
23:02

Мммм,гледам,че и ти кльопаш подправки.Умирам за босилек,риган,розмарин,къри и всякакви такива ароматни нещица,ама хич не ми дават да готвя с тях,пък не ми се занимава все да правя по две различни тенджери ... подсмрък.

Тренировката ти е супер,както винаги.Много кефиш :)

15.05.12
23:15

То ако махна подправките, какво ще ям. Айде, да не се лишаваме поне от това удоволствие и да си направим здравословния живот по-вкусен. Имам си замразен босилек, живият ми умря, но имах и такъв. Сега ще си взема пак от село.

16.05.12
09:40

И аз съм за подправките. Важно е храната освен питателна да бъде и вкусна, а точно подправките и билките придават тази вкусова магия :) .

16.05.12
11:22

Освен че е по-вкусно с подправки, от някои има и големи ползи. Например като пия прясно мляко, задължително слагам куркума, за да намаля слузта която се образува в стомаха. Т’ва го знам от свеки. А тя е по-запозната с аюрведа. Обичам и джинджифил, канела, кардамом, босилек, риган, розмарин, абе много са.

16.05.12
14:14

Да си докладвам за днес:

7:10 - Тренировчица: ZWOW 12
1) Pistols - 10 reps
2) Low Jacks - 20 reps
3) Dynamite Burpees - 10 reps
4) Low Jacks - 20 reps

7:30 - 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овесени ядки, 1 с.л. овесени трици, 2 с.л. пшенични трици, 200 гр кисеело мляко, 2 гр червени боровинки, канела
10:00 - 200 гр кисело мляко 2%
12:30 - домат, 1/2 краставица, 220 гр леща, 50 гр сирене, 50 гр извара

Следва: 1/2 кисело мляко и 20 гр ядки, кафенце
Вечеря: зелена салата с доматче и краставица /подправена/, много вероятно да е пилешка пържолка на скара с подправчици.
Ще имам и още една тренировка.

Имам един въпрос:
Кое е по-добре - една тренировка на ден от порядъка на 45-60 мин. или две, едната сутрин около 10-15 мин и една следобед за около 30 мин.? Много ми се иска да си освободя следобеда малко. Идва лято, става горещо и по-тежко за трениране. Освен това искам да извеждам повече малката на разходки. (wasntme)

16.05.12
14:29

Аз лично предпочитам една качествена тренировка за деня, а не да накъсвам. Също така обичам и се стремя да натоварвам цялото тяло в една тренировка, а не да имам веднъж ръце, гръб или крака и т.н. затова се и ориенритах към Кросфит ;)

Другото което правя в момента е, че тренирам в обедната си почивка на работа, в съседната сграда до работа има фитнес и там. Тренировките ми са средно по 30 мин. така че има време и за душ. А тези тренировки, които правя у дома, си ги правя в присъствието на малечко-палечко и така не го лишавам от присъствие и внимание. Даже става много забавно :) последния път когато правех коремни преси на пода, той беше застанал между краката ми и на всяко изправяне го целувах или гъделичках и той много се забавлява :) така дечко - доволен и мама - доволна :)

Мнението беше редактирано от Vess на 16.05.12 14:32.

16.05.12
14:54

А кога ядеш на обяд? И ако тренираш на работа после у вас тренираш ли пак или не?
Сега като се замисля и аз мога да се прибирам вкъщи в обедната и да тренирам, но не знам кога ще обядвам така. Трябва да имам готов обяд, а не винаги смогвам да го приготвя. Също тренировките ще са по-кратки, щото докато загрея и разтегна и то ще стане никое време. Но мога да пробвам. На мен малката лекинко ми се пречка вече и вечно мрънка за нещо, затова предпочитам да си тренирам без прекъсване и нерви. А и като ми се навира много внимавам да не я цапардосам с някой замахващ в тоя момента крак. Тя не е виновна, ама се е случвало да не я видя.

16.05.12
15:25

Веднага отговарям :)
ям след тренировка, тренирам към 12.00 часа и към 13 часа вече обядвам :)
Тренирам в зала защото са ми необходими тежести, а у дома само когато правя упражнения със собствено тегло - набирания, лицеви, планкове, бърпити, и много други които товарят много добре, знаеш ;)
Не, ако съм тренирала в зала на обяд, у дома после не тренирам, което означава че взема ли малчо от ясла съм изцяло отдадена на семейството си ;) готвене, разходки, чистене и т.н.
Не съм превърженичка на двуразови и т.н. тренировки, според мен на тялото му е необходимо и да възтановява ;) не обичам да претренирам, защото няма да си помогна, а по скоро ще си навредя.

Мнението беше редактирано от Vess на 16.05.12 15:27.

16.05.12
16:09

Аз също предпочитам една тренировка за деня, но също така напоследък, не знам заради жегата ли, от яденето ли, следобедните тренировки ме скапват повече. Сега предпочитам сутрин да тренирам или максимум до обяд. Зимата беше обратно, сутрин се чувствах скапана и сънлива, а следобед ми беше ведро.
Опредвелено искам да направя някакво разместване, но още не мога да го нагодя. Те и тренировките ми са едни измислени, ама ... да речем. Лошото е, че живея с твърдото убеждение, че ако не съм тренирала минимум 45 мин., значи тренировката ми не е била пълноценна. Т’ва така ли е? Аз тренирам 5 пъти в седмицата. Ако почна и да бягам сутрин, което също обмислям, ще станат 6 пъти. Уф, не мога да го измисля. Нямам угода. Как да преценя кое е по-добре?

16.05.12
16:17

Значи, ще кажа аз какво мисля :)
преди и аз като теб смятах, че не тренирам ли 1 час за деня, значи нищо не съм правила, но в последствие разбрах че много зависи от самата тренировка каква е.
Когато водех тренировки по ТАЕ БО класа ми беше 1 час, но това вкл. кардио дейност около 40 мин. упражниния за ръце, проблемни зони на краката, и корем, всичко това за 1 час.
Сега, когато тренирам с тежести, собствено тегло и т.н. и 30 мин. са ми достатъчни да се натоваря достатъчно.
И най - хубавото е, че виждам резултат (rock) какво по-хубаво от това : по-кратко, по-интензивно, по-експлозивно, по-често. Това е моята формула с която преследвам целите си ;)

16.05.12
16:24

Наистина ти благодаря, Веси! Сериозно ще се замисля над думите ти, защото явно имам проблем с мисленето. Може би и трениранети трябва да променя, не знам. Имам възможност само вкъщи да се упражнявам, тежестите ми са 2 дъмбела от по 10 кг. и две гирички по 1,5, също и някакви ластици. Достатъчна ли е една тренировка от бодирок на ден или трябва да допълвам с още нещо?

16.05.12
16:41

Зависи какви са ти целите. Разглеждам ги и аз тези от бодирок-а, даже днес обмислям една от там взаимстване да си направя у дома, мисля че са доста натоварващи, но пак казвам - зависи какви са ти целите.

16.05.12
17:00

Искам да сваля две кила, да се оттърва от мазнинките,
искам мускули, но не големи /даже такива вече си имам и бонус изпъкнали вени на ръцете/,
искам да се чувствам здрава и тонизирана,
искам и тренировките ми да ме натоварват достатъчно, да поддържам форма и килограми.
Чувствам се пристрастена към тренирането и дните без тренировка са ми “гузни дни”.
Много искам нали? :D

Мнението беше редактирано от Deskameska на 16.05.12 17:02.

16.05.12
17:30

Здравей,адашке :) Искам само да споделя опита си с интервалните тренировки от типа на бодирок,зузка,лиса и т.н.Значи от декември миналата година тренирам така,акто взаймствам различни упражнения и ги въртя,като вкючвам 2 дъмбела от по 5кг,сак 10кг,и пясъчни тежести за крака и ръце,които са с лепенки и се слагат и махат.Та,гледам да си направя някакво комплексче,което да не е по-късо от 20мин..В последните  дни към интервалната правя и 15мин.супер интензивни упражнения,които ме изцеждат.Тях ги правя без почивка,като гледаш да направиш максимално повторения за определено време.Та,идеята ми е,че откакто тренирам така,само няколко пъти съм посетила фитнеса и то февруари и мога да кажа,че съм ужасно доволна от резултатите и сега само се надявам да успея да се подържам.Много бързо изчистих мазнините,и да тея вени по ръцете уплашила хората около мен (giggle) Според мен тези тренировки са достатъчно натоварващи,стига да се правят достатъчно интензивно и редовно :) Единствения проблем,които ми се появи тези месеци беше силна болка в тазобедрената става и страшно пукане в коленете и като цяло,ама се надявам витамините да помогнат.Извинявам се за дългия спам :)

16.05.12
21:40

Хехе, спам спам колко да е спам? Търся различни мнения все пак, за което ви благодаря, Деси и Веси.

Аз се занимавам с бодирок  от около 3 месеца. Действително големи резултати имам за това време. Промяната в релефа е вече очебийна. Допълвам си тренировките с кардио някакво - кростренажор или хийт. Играя и Тае Бо един два пъти в седмицата и сега почнах и това Р90Х. И все съм гладна. Не отслабвам. Седя си на 44-45 килца. Не мога да си смъкна калориите под 1800. Все толкова си ги правя и то затова и не мога да сваля. Ама неусетно става. За да отслабна трябва да ги направя 1300-1400 ама, нъцки. А ако евентуално това неосъществимо нещо стане, как ще ги задържа, пак не ми е ясно. Чета, чета и се обърквам. Не взимам всичко за чиста монета, но пък се обърквам. Не изглеждам зле, но и не ми е много комфортно още. А лятото идва. Като гледам някои са около моите килограми, ама високи до небето /да не обсъждам желанието им да отслабват, колко повече питам/. Покрай изкушенията вкъщи ми е също доста трудно, ама някои членове на семейството не се лишават от нищо :).

Довършвам днес:

Следобеда си остава киселото мляко и ядките.
Вечеря: огромна салата /сигурно беше половин кило/ - маруля, домат, краставица, 100 гр пилешка пържола на скара с много подправки, 100 гр извара. 2 черешки. - тва ядене ми дойде в повече май.
Много салата ям, но я обожавам. Лошото е, че не ми създава усещане за ситост, а само ме надува. Трябва да намаля количеството.

17:30 - Тренировка 2: пак си я направих повече от 30 мин, уф, явно така си ми е добре.
HIIT - 25 мин
16 min това 24 рунда 30/10
1. Legs elevated Sumo Push Up
2. Ninja Jump Tuck
3. Prisoner Get Up
4. Pike Side Jump
Не се получи добре, бях разсеяна, мъжът ми и малката се прибраха и ми стана тъпо, а и явно бях изморена. Изпуснах вдигането на ръцете при лицевите, абе ....

Сега пак ми се яде сладичко. Но все още тва с миенето на зъбите ми действа. Докога ли?

Айде, да не досаждам повече. Лека!

17.05.12
14:19

17/05/2012
Тренировка няма.
7:00 - три ягодки
7:30 - 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овесени ядки, 1 с.л. овесени трици, 2 с.л. пшенични трици, 200 гр кисело мляко, 5 гр слънчогледово семе и стафиди, канела
10:00 - 80 гр извара, 100 гр кисело мляко, щипка кокосови стърготини, канела
12:30 - домат, 1/2 краставица, 120 гр печена пилешка пържола, 100 гр извара

Следва:
16:00 - 80 гр извара, 100 гр кисело мляко, щипка кокосови стърготини, канела, какао, 4 ягодки, кафе

Вечерята - не знам. Мислех да са пълнени чушки с извара, сирене и яйце, но още го обмислям. :)

Мнението беше редактирано от Deskameska на 17.05.12 14:20.

17.05.12
17:11

Здравей :) Искам да те попитам с каква цел го пиеш геритамина ? Защото на мен ми го изписаха заради цикъла нещо.. (wasntme)

17.05.12
18:58

казано от Вики на 17.05.12, 17:11:

Здравей :) Искам да те попитам с каква цел го пиеш геритамина ? Защото на мен ми го изписаха заради цикъла нещо.. (wasntme)

Геритамин пия заради кожата и никтите. Имах страхотен проблем допреди месец и половина с кожата на ръцете. Бяха ми много сухи и болезнено се цепеха. Ноктите ми се белеха. Беше страшно, виех от болки докато миех чиниите. Това ми се случва втора зима и само геритамина ме оправя. Пия го 20 дни и 10 почивам, така два три месеца. Повече не е препоръчително. Държи се в хладилник. Това са си вит. А и Е. За цикъла не знам, защо са ти го изписали, вероятно за да влезе в комбинация с нещо друго.

17.05.12
19:00

А напълнява ли се от него ? :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1